Ohhhhh ticker da güncellenmiş,maşallah maşallah7. Takimin fistiklari ben geldimm.. Iki gun kosturmanin ardindan baya yoruldum.. Simdi yataga gecince birsey yazimda oyle yatim dedim... Bugun gec kalktim . Dun kandilden dolayi gec yatmistim.. Sonra annemle izin icin alisverise ciktik.. Sonra annem dayimlara gitmek istedi oraya gitti eve geldigimde saat 5 ti.. Hemen kosu bandina gectim.. Yuruyusumu yaptim dusumu aldim kardesime kitap okudum ve simdi uyuyacagim.. Ama sizleride cok ozledimm.. Gecmiside yarin okurum artik. Hepinizi cokk opuyorummmm
Olmaz zararı gülüm,rahat ol.Meyvenin şekeri vücuttan kolay ve hızlı atılabilen şekerdir.Ayrıca sen o meyveyi mantının üzerine yemedin,su gibi atılacak doğal olarak bünyenden.Demek metobolizman istemiş,iyi olmuş bence.Afiyet olsun canım.Kizlarr ben uyuyamadim yaa( ya var ya ben bugun 500 gr kiraz 2 adette nektarin yedim.. Seker acisindan diyete bir zarari olurmu?? Cnm baska birsey istemedi
İpeğim öyle durumlarda kaptandan izin alman gerekiyor.Habersiz gelmemek diskalifiyeye kadar gidiyor canım.Ben de 3 gündür seni merak edip duruyorum.slm ey 7.takim halki.umarim hepiniz iyisinizdir.tam 2 gundur ugrayamiyorum.
gece 3 gibi uyuyoruz.Bu aralar islerim yogundu eve gec geliyorum kizimla falan ugrasiyorum ve ancak yatiyorum.Bu arada Terziye yeni kiyafet vermistim aldim onlari bu sebeple mutluyum.Yeni kilolara yeni kiyafetler.Tr ye gitmemize 1 hafta kaldi.Sabirla bekliyorum.
İpeğim öyle durumlarda kaptandan izin alman gerekiyor.Habersiz gelmemek diskalifiyeye kadar gidiyor canım.Ben de 3 gündür seni merak edip duruyorum.
kafamız güzel hayatım bu akşammmm..... ticker formata uygun diilmişş sallaa şekerimm tickersızda mutluyum ben .... yatmam lazım arkadaşımmm yorgunumm dostlarımm yorgunummm yorgunummmm....yatmam alazım herüfümmmmm beni beklioooo uyuyamaz bensiz tosunummm...varım gidim... nevimm iyi geceler bacım yarınn görüşürüzzz....
günaydın kızlarrrr
sizden ramazana kadar izin istiyorum epey bi süredir kilo veremiyorum rahatsız ediyor bu durum haliyle ev meselesi + aile sorunu falan kafayı veremiyorum biraz kendimi dinleyip bakıcam yani duruma o sırada umarım ev meselesinide hallederim zaten yaz dolayısıyla pek katılım olmuyor normal olarak arada girer okurum özleyin haaaa beni ona göre
günaydın kızlaaar...ablam geldii...geziyoruz bol bol....siz de aklımdsınııız......kendinize iyi bakııın ..canlarıım.....:79::79:
günaydın kızlaaar...ablam geldii...geziyoruz bol bol....siz de aklımdsınııız......kendinize iyi bakııın ..canlarıım.....:79::79:
Çok sevindim canım,insan nasıl mutlu oluyor emeğinin meyvelerini toplayınca.Eğer tr ye gelince giremeyeeksen Kırmızıma haber ver olur mu İpeğim.Haklisin canim.Ozur dilerim canim senide merakta birakmisim.Daha dikkatli olurum artik ama gercekten nete giremedim bile.
Gecmisi okudum.Eve gidince bayagi sasirtmissin aileni.Mutluluklarini tahmin ediyorum.Bakalim bizimkiler ne diyecekler.Tabi ben senin kadar kilo vermedim topu topu 6 kilocuk.Ama herkes cok inceldigimi soyluyor.Bu arada bu hafta hamilelikten once giydigim pardesumu giymeye basladim.Herkes gorunce sasiriyor.Bende haliyle mutlu oluyorum
Çok özlerimmmmmmmmmgünaydın kızlarrrr
sizden ramazana kadar izin istiyorum epey bi süredir kilo veremiyorum rahatsız ediyor bu durum haliyle ev meselesi + aile sorunu falan kafayı veremiyorum biraz kendimi dinleyip bakıcam yani duruma o sırada umarım ev meselesinide hallederim zaten yaz dolayısıyla pek katılım olmuyor normal olarak arada girer okurum özleyin haaaa beni ona göre
Ohhhh,gözün aydın Saferanım....günaydın kızlaaar...ablam geldii...geziyoruz bol bol....siz de aklımdsınııız......kendinize iyi bakııın ..canlarıım.....:79::79:
Ganfedim günaydın canım,özelden gönderdiğim tarifi ihmal etme yap bugün olur mu.Faydasını göreceksin canım...gunaydin kizlar ben geldim ve sizlerin hepinize iyi tatiller diyorum umarim herkesin tatili iyi gecer
Gülüm ben,Saferan,Anşaa ve Ganfed sanırım yazın da müsaitiz.Püsküüt topikte bir öneri getirmiş.Motivasyonun düşmemesi adına takımların yaz döneminde 2 aylık üyeler alabileceğini söylemiş.Yani 2 aylığına olduğunu belirterek.Böylece motivasyonun düşmemesi sağlanacakmış.Bu şekilde anlaşmalı olarak yaz dönemi üyeleri alabilirmişiz.Bunu bir düşün istersen,sana da uyarsa 2 aylık limitli üyeler alabiliriz.Bir de gülüm sen gitmeden bana,hesaplamayı,çizelge eklemeyi,vesaire ayrıntıları bi öğretebilir misin canım.Ben bu yüzde hesaplamadan hiçbirşey anlamıyorum,denemedim de hiç bitanem.Bugün itibariyle Doğa3,Minnoş prenses,Julia,Azerikızı izinli değil mi tüm takım içinde?Bide maksimum üye sayısı kaç olabiliyor canım?kizlarr ben geldimm..iki gun tatilin ardindan..ve hepinizi cokkk ozledim..ama takim malesef sessiz
ipekcim nete giremedigini anliyorum ama bu enonemli kurallarimizdan biridir..bugunde takima ugrayamasaydin diskalifiye etmek zorunda kalacaktir..bu konuda biraz daha dikkatli olursan sevinirim canim..
doga ablacim..sende izine ayriliyormussun...sanada hasret kalacagizramazan baslar baslamaz don ama tamammi ablacim..kendini fazla ozletme
Azericim..sanada tasinmada kolay gelsin canim...nekadar zordur bilirim...umarim hersey cabucak hal olur ve sende aramiza cabucak donersin
kizlar...takim baya sessiz kalacak..bende 24 temmuzdan sonra bir ay yokum..boyle devam etmek istediginize eminmisiniz??
Ya da gülüm,bu şekilde 4 kişi de olsak sizi bekleriz takımı açık tutarak,Elimizden geldiğince etkileşerek.İzni ya da engeli biten gelir ve devam eder.Sen bilirsin canım,ben senin kararlarını altına her zaman gözüm kapalı imzamı atarımGülüm ben,Saferan,Anşaa ve Ganfed sanırım yazın da müsaitiz.Püsküüt topikte bir öneri getirmiş.Motivasyonun düşmemesi adına takımların yaz döneminde 2 aylık üyeler alabileceğini söylemiş.Yani 2 aylığına olduğunu belirterek.Böylece motivasyonun düşmemesi sağlanacakmış.Bu şekilde anlaşmalı olarak yaz dönemi üyeleri alabilirmişiz.Bunu bir düşün istersen,sana da uyarsa 2 aylık limitli üyeler alabiliriz.Bir de gülüm sen gitmeden bana,hesaplamayı,çizelge eklemeyi,vesaire ayrıntıları bi öğretebilir misin canım.Ben bu yüzde hesaplamadan hiçbirşey anlamıyorum,denemedim de hiç bitanem.Bugün itibariyle Doğa3,Minnoş prenses,Julia,Azerikızı izinli değil mi tüm takım içinde?Bide maksimum üye sayısı kaç olabiliyor canım?
Gülüm ben,Saferan,Anşaa ve Ganfed sanırım yazın da müsaitiz.Püsküüt topikte bir öneri getirmiş.Motivasyonun düşmemesi adına takımların yaz döneminde 2 aylık üyeler alabileceğini söylemiş.Yani 2 aylığına olduğunu belirterek.Böylece motivasyonun düşmemesi sağlanacakmış.Bu şekilde anlaşmalı olarak yaz dönemi üyeleri alabilirmişiz.Bunu bir düşün istersen,sana da uyarsa 2 aylık limitli üyeler alabiliriz.Bir de gülüm sen gitmeden bana,hesaplamayı,çizelge eklemeyi,vesaire ayrıntıları bi öğretebilir misin canım.Ben bu yüzde hesaplamadan hiçbirşey anlamıyorum,denemedim de hiç bitanem.Bugün itibariyle Doğa3,Minnoş prenses,Julia,Azerikızı izinli değil mi tüm takım içinde?Bide maksimum üye sayısı kaç olabiliyor canım?
Gülüm ben,Saferan,Anşaa ve Ganfed sanırım yazın da müsaitiz.Püsküüt topikte bir öneri getirmiş.Motivasyonun düşmemesi adına takımların yaz döneminde 2 aylık üyeler alabileceğini söylemiş.Yani 2 aylığına olduğunu belirterek.Böylece motivasyonun düşmemesi sağlanacakmış.Bu şekilde anlaşmalı olarak yaz dönemi üyeleri alabilirmişiz.Bunu bir düşün istersen,sana da uyarsa 2 aylık limitli üyeler alabiliriz.Bir de gülüm sen gitmeden bana,hesaplamayı,çizelge eklemeyi,vesaire ayrıntıları bi öğretebilir misin canım.Ben bu yüzde hesaplamadan hiçbirşey anlamıyorum,denemedim de hiç bitanem.Bugün itibariyle Doğa3,Minnoş prenses,Julia,Azerikızı izinli değil mi tüm takım içinde?Bide maksimum üye sayısı kaç olabiliyor canım?
Harikasın gülüm,teşekkür ederim canım.Ben sana faceden mailimi de atıyorum şimdi.nevcim, siz nasil isterseniz..benim icin sorun degil..ben siz sikilmayin diye boyle devam etmek istiyormusunuz diye sordum...insallah rana able ve papyada gelir..umarim paylasimlarida bol olur..boylelikle takim biraz hareketlenir..aaaaaaaaaaaaaaaa simdi aklima geldi..ben frangipaniyi nasil unuturummmmama frangicim gelene kadar belki aramizdan mezun olan olur ohh bunada cozum bulduk...
canim sen bana mailini verirsin..ben gitmeden sana benim tuttugum listeyi felan gonderirim..boylelikle liste konusunda pek zorlanmazsin..ayrintili bir sekildede listeyi felanda anlatirim sana
Sağol bitanem,yardımını mutlaka isterim.Çok teşekkür ederim canım.cnaim ben bütün sene burdayim,ihtiyacin oldugunda,elimden geldigince yardim ederim..
bu arada bizim takimda sessiz gelen giden yok bizde bu sekilde idare ediyoruz yeni üye aldim 2 tane ama pek ümitlki degil galiba
Bu 13 kişi var ya,duman eder tüm topiklericanim bende okudum, oyle yapabiliriz elbet..ama ben kendime listeyi yaptim....suan listede olanlar
safis
juli
ben
azeri
sen
ipek
ganfed
ansaa
minnos
meyve
doga
rana able(davet ettim,takima katilmak icin ozelden msj atti bana)
Pabya(gecen takima yazmisti yer varmi diye) onuda msj attim..
unuttugum baska kimse kalmadi demi?
toplam 13 kisi oluyoruz..enfazla 13 kisi alabiliyoruz takima nevcim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?