Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaptim canim birazdanda aksam yemegimi yiyecem senin tarifle yarin ne olacak bakalim

valla ben emin degilim eger herkes izne ayrilacaksa bir ay tatil edilsin sonrasinda burda bulusuruz gene yoksa gelenlerde bikkinlik yaratir bu sessizlik ve performans duserdiye dusunuyorumama yinede genelin kararina uyarimben uyumluyumdur

cnaim ben bütün sene burdayim,ihtiyacin oldugunda,elimden geldigince yardim ederim..

bu arada bizim takimda sessiz gelen giden yok bizde bu sekilde idare ediyoruz yeni üye aldim 2 tane ama pek ümitlki degil galiba

gelin o zaman iki takimi birlestirip tek takim devam edelim yaz boyunca yazdan sonra gene iki takim oluruz
mitoz bolunme geciririz

bugun sporumuda yapmisim diyetimide bozmamisim ohhhh varmi benden iyisi . nevcim onerin icin tsk valla bugun uyguladim bakalim yarin ne cikacak.süpriz

gelin o zaman iki takimi birlestirip tek takim devam edelim yaz boyunca yazdan sonra gene iki takim oluruz
mitoz bolunme geciririz

ganfedimmmmmmmm...bence harika bir fikir buuuuuuuuu..yaz boyunca bizim yada 4.takimin topiginde sohbet edersiniz..hem iki takim dahada kaynasir..4 kisi siz enaz 3 kiside onlardan olursa..bence sahane fikirr : burda kalacaklar kabul ederse ben 4.takimmada sorarim

bi sor bakalim uce uc kalmayalim demi sessizlik oluyor topikte beraber olursak hem dahada kaynasiriz hemde diyetten odun vermeyiz

yaptim canim birazdanda aksam yemegimi yiyecem senin tarifle yarin ne olacak bakalim
Ben de onu yaptım Ganfed'im.Ve bomba bomba bomba yarın sabah o saatlerde uykuda olma yüzdem yüksek olduğu için bugünden bildirim yapıcam
valla ben emin degilim eger herkes izne ayrilacaksa bir ay tatil edilsin sonrasinda burda bulusuruz gene yoksa gelenlerde bikkinlik yaratir bu sessizlik ve performans duserdiye dusunuyorumama yinede genelin kararina uyarimben uyumluyumdur
Canlarım ben takım olmadan gram kilo veremem.Benim azmimim tek kaynağı burası,bu sebeple kapanmasını istemiyorum,düşünemiyorum bile
bugun sporumuda yapmisim diyetimide bozmamisim ohhhh varmi benden iyisi . nevcim onerin icin tsk valla bugun uyguladim bakalim yarin ne cikacak.süpriz
Çok güzel olacak canım,çünkü sen sporunu da aksatmadın
Ganfedim,,,bu dahiyane fikrini topiktede paylastim bakalim obur takimlar ne diyecekk
Canlarım birleşecekse bile burada,7 takımda birleşilsin.Değişiklikler beni çok negatif etkiler,motivasyonumu düşürür.Bu yüzden bu ricamın değerlendirilmesini istiyorum Gülüm.Bir de birleşilirse cumaki kilo bildirimleri nasıl oluyor?Ben 7. takım başlığı altında olmak istiyorum canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…