canim bildirim olursa..iki takimda eklenir..yani 4-7 grup 214 etap mesela...senin isteginide hasretime sunucam..bizim takimda toplanilabilinirmi diye..Ben de onu yaptım Ganfed'im.Ve bomba bomba bomba yarın sabah o saatlerde uykuda olma yüzdem yüksek olduğu için bugünden bildirim yapıcam
Canlarım ben takım olmadan gram kilo veremem.Benim azmimim tek kaynağı burası,bu sebeple kapanmasını istemiyorum,düşünemiyorum bile
Çok güzel olacak canım,çünkü sen sporunu da aksatmadın
Canlarım birleşecekse bile burada,7 takımda birleşilsin.Değişiklikler beni çok negatif etkiler,motivasyonumu düşürür.Bu yüzden bu ricamın değerlendirilmesini istiyorum Gülüm.Bir de birleşilirse cumaki kilo bildirimleri nasıl oluyor?Ben 7. takım başlığı altında olmak istiyorum canlarım.
Hasretim de kabul eder inşallahhhhhh.Kırmızım çizelgeyi de eklesene bebeğim,ben yatmadan bildirimi yapıcam.canim bildirim olursa..iki takimda eklenir..yani 4-7 grup 214 etap mesela...senin isteginide hasretime sunucam..bizim takimda toplanilabilinirmi diye..olursa bence sahane olur..bakalim obur takimlar ne diyecek..
Canlarım ben bu hafta 700 gr vermişim,yeni kilommmmmmm 87**7.TAKIM ** 213. ETAP
saferan(126/
azerikizi(56/t
kirmizigül06(81.5/82.5/-1/-1.23%)
doga3(93.3/tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
ganfed(54/
Julia__(53,6/53.6/0/0%)
ansaa(77.5/
nev81 (87.7/87/0.7/%
ipekyol51( 81.5/
7. TAKIM TOPLAM KİLO (
kizlar listeyi simdiden ekledim...ben malesef bir kilo artidayim..ama diyet listemin disina cikmadim..herhalde kas fazla cikan...yarin ben ikide gelip listeyi hazirlarim..siz kilolari bildirin yeter
**7.TAKIM ** 213. ETAP
saferan(126/
azerikizi(56/t
kirmizigül06(81.5/82.5/-1/-1.23%)
doga3(93.3/tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
ganfed(54/
Julia__(53,6/53.6/0/0%)
ansaa(77.5/
nev81 (87.7/
ipekyol51( 81.5/
7. TAKIM TOPLAM KİLO (
kizlar listeyi simdiden ekledim...ben malesef bir kilo artidayim..ama diyet listemin disina cikmadim..herhalde kas fazla cikan...yarin ben ikide gelip listeyi hazirlarim..siz kilolari bildirin yeter
İyiyimmmm Ganfed'im.Tartıda oynama var mı acik tüyo ver şekerimmmm
Çok sevindim canım,insan nasıl mutlu oluyor emeğinin meyvelerini toplayınca.Eğer tr ye gelince giremeyeeksen Kırmızıma haber ver olur mu İpeğim.
Ben de onu yaptım Ganfed'im.Ve bomba bomba bomba yarın sabah o saatlerde uykuda olma yüzdem yüksek olduğu için bugünden bildirim yapıcam
Canlarım ben takım olmadan gram kilo veremem.Benim azmimim tek kaynağı burası,bu sebeple kapanmasını istemiyorum,düşünemiyorum bile
Çok güzel olacak canım,çünkü sen sporunu da aksatmadın
Canlarım birleşecekse bile burada,7 takımda birleşilsin.Değişiklikler beni çok negatif etkiler,motivasyonumu düşürür.Bu yüzden bu ricamın değerlendirilmesini istiyorum Gülüm.Bir de birleşilirse cumaki kilo bildirimleri nasıl oluyor?Ben 7. takım başlığı altında olmak istiyorum canlarım.
gitmeseydim doğam yaaa......sensiz olurmu amaa....günaydın kızlarrrr
sizden ramazana kadar izin istiyorum epey bi süredir kilo veremiyorum rahatsız ediyor bu durum haliyle ev meselesi + aile sorunu falan kafayı veremiyorum biraz kendimi dinleyip bakıcam yani duruma o sırada umarım ev meselesinide hallederim zaten yaz dolayısıyla pek katılım olmuyor normal olarak arada girer okurum özleyin haaaa beni ona göre
kizlarr ben geldimm..iki gun tatilin ardindan..ve hepinizi cokkk ozledim..ama takim malesef sessiz
ipekcim nete giremedigini anliyorum ama bu enonemli kurallarimizdan biridir..bugunde takima ugrayamasaydin diskalifiye etmek zorunda kalacaktir..bu konuda biraz daha dikkatli olursan sevinirim canim..
doga ablacim..sende izine ayriliyormussun...sanada hasret kalacagizramazan baslar baslamaz don ama tamammi ablacim..kendini fazla ozletme
Azericim..sanada tasinmada kolay gelsin canim...nekadar zordur bilirim...umarim hersey cabucak hal olur ve sende aramiza cabucak donersin
kizlar...takim baya sessiz kalacak..bende 24 temmuzdan sonra bir ay yokum..boyle devam etmek istediginize eminmisiniz??
farketmez ganfişim yaa..............yazışırız yaaaaa...............valla ben emin degilim eger herkes izne ayrilacaksa bir ay tatil edilsin sonrasinda burda bulusuruz gene yoksa gelenlerde bikkinlik yaratir bu sessizlik ve performans duserdiye dusunuyorumama yinede genelin kararina uyarimben uyumluyumdur
ganfedimmmmmmmm...bence harika bir fikir buuuuuuuuu..yaz boyunca bizim yada 4.takimin topiginde sohbet edersiniz..hem iki takim dahada kaynasir..4 kisi siz enaz 3 kiside onlardan olursa..bence sahane fikirr: burda kalacaklar kabul ederse ben 4.takimmada sorarim
kendime yorum bile yapamıyorumm 78.2 vurun benidiyete başaldığımdan beri ilk defa kilo aldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?