Maşallah İpeğimeeeeeeKizlar guzel bir temizlik yaptim.Sonunda temizleyebildim evimi.Yarin tatil gunumuz.Esime surpriz aksam yemegi hazirlayacagim,basarabilirsem tabi kizimla.Bakalim nasil gececek gunum.
Tarti sonunda hakkini verdi :))) 800 gr vermisim bu hafta.Reglsonunda gram gramda olsa gidecegini biliyordum kilolarin.Ins haftaya kadar kalan 800 gr da verip 70ler sinirini gorurum
Sen ve kilo almakkendime yorum bile yapamıyorumm 78.2 vurun benidiyete başaldığımdan beri ilk defa kilo aldımmm
**7.TAKIM ** 213. ETAP
saferan(126/
azerikizi(56/t
kirmizigül06(81.5/82.5/-1/-1.23%)
doga3(93.3/tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
ganfed(54/
Julia__(53,6/53.6/0/0%)
ansaa(77.5/
nev81 (87.7/87/0.7/%)
ipekyol51( 81.5/
7. TAKIM TOPLAM KİLO (
**7.TAKIM ** 213. ETAP
saferan(126/126/0/0%)
azerikizi(56/56/0/0%)
kirmizigül06(81.5/82.5/-1/-1.23%)
doga3(93.3/tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
ganfed(54/ 54/%0)
Julia__(53,6/53.6/0/0%)
ansaa(77.5/78.2/-0.7/-% 0.90)
nev81 (87.7/87/0.7/%)
ipekyol51( 81.5/80.7/0.8/ 1%)
7. TAKIM TOPLAM KİLO (617.8/617.3/0.08)
en az 2 kez izin almak istediğimi yazdım kaptancım burda neden acaba bana izinli yazılmadı bi hatam bir kusurum mu oldu bu sıralar pek gelemeyeceğim bugün de düğünümüz var 5 dk kalığını geldim sonuçları merak ettiğim için
julici,, ortada hicbir sorun yok..sen iki haftalik bir izin istedin..daha uzun izin isteseydin listeye izinli olarak gececektin...simdi dondugunde kilo ikiye bolunecek okadar
kirmizim takimda kimse yok,hazir isim yokken yapayim dedim listenizi biraz daha bekliyeyim gelmessen koyarim paylasima
hasretim...hakkini helal et canim..ben sizin listeye yetisemedim :78::78::78::78:
Afiyet olsun balımBen cikiyorum kizlar bebise biseyler yedireyim.Kendimde tirtiklarim ucundan
canim helal olsun ne demek,bütün gün bunun basindan kalkamadim zaten :) hala daha oturuyorum,civilendim buraya :)
Afiyet olsun balım
Sağollllll Gülümmmmnevcim seni tebrik etmeyi unutmusum canim...700gr gitmisssss
Sağollllll GülümmmmBugün de 100 mekik,300 step,50 twister,yarım saat de plates yaptım.3 lt suyumu da içtim.2 ay bitene kadar hedefimin önünde gidebilmek için 7 kilo vermeyi hedefledim.Ramazan diyetimi de şimdiden iftar ve sahur şeklinde ayarlayarak menüleri 30 günü programladım.Umarım umarım hepimiz sağlıkla bu ağırlıklardan kurtuluruz ciğerim
kirmizigul tesekkurler canim mesajini bugun okudum
tanimayanlar icin, ben gecen yil sonu hedef kiloma ulasmadan mezun olmustum
zamanimda kirmizigul saferan ve azerikizi vardi
suanda yeni arkadaslar cogunlukta benim icin
herkese sevgilerimi sunuyorum
bugunden itibaren diyet olayina baslamis bulunmaktayim
zira vermis oldugum kilolarin bir kismini geri aldim malesef..
Aramiza tekrar hosgeldin canim..ya ben tam hatirlamiyorum ama sen puskutten karne felan aldinmi ve aradan 6 ay gectimi?...
cunku son olarak yeni kural koydular..mezun olan 6 aydan once gelemiyor...meyve ve minnos bizim takima gelince baya ses olmustu obur takimlarda oyuzden bu kural cikti...sen kac kiloya geldin simdi?
canim ben aralik ortasinda mezun oldum
6 ayim bitti yani
kilo olarakta 79 ile baslayip 62.9 ile mezun olmustum
suanki kilom 69 ile 69.6 arasinda gidip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?