Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah İpeğimeeeeee
kendime yorum bile yapamıyorumm 78.2 vurun beni diyete başaldığımdan beri ilk defa kilo aldımmm
Sen ve kilo almak Bence bunun cezasını annene kesmeliyiz Bebeğim panik yapma,pazar günü beraber aynı diyete başlıycaz nasıl olsa.Haftaya çıkartırsın acısını.
Canlarım ben aslında bu hafta tam tamına 3 kilo attım.Ama nasıl?Şimdi ben yolda çok şişerim.Biliyorsunuz geçen haftaki bildirimde 87.7 idim.Pazar günü yoldan sonra bi tartıldım 90.Ve hemen diyete girdim.Bugün sabah ise diyet ve sporum bana 87'yi gösterdi.Ama bu ara değişimi belgeleyemediğim için 700 gr verdim diyorum.Yoksa giden kilo hafta başına göre 3 aslında,ama 2.3 kg ı ödem

Son düzenleme:
ayyy yeni farkettim nevime haksizlik etmisim canim benim tebrik ederim gitsin kilolar gelsin mutuluk

en az 2 kez izin almak istediğimi yazdım kaptancım burda neden acaba bana izinli yazılmadı bi hatam bir kusurum mu oldu bu sıralar pek gelemeyeceğim bugün de düğünümüz var 5 dk kalığını geldim sonuçları merak ettiğim için

ellerine saglik bitanemmmmmmm:54 isyerinde kadindan bir alamadim pc..oyuzden 2de hemen gelemedim..yardimin icin cok saol cnaim benim

julici,, ortada hicbir sorun yok..sen iki haftalik bir izin istedin..daha uzun izin isteseydin listeye izinli olarak gececektin...simdi dondugunde kilo ikiye bolunecek okadar

julici,, ortada hicbir sorun yok..sen iki haftalik bir izin istedin..daha uzun izin isteseydin listeye izinli olarak gececektin...simdi dondugunde kilo ikiye bolunecek okadar

tmm kaptanım ne bilim ben bi kaç gün bile ayrılsak izinli yaazılıo sanıodum ben kusura bakma

nevcim seni tebrik etmeyi unutmusum canim...700gr gitmisssss
Sağollllll Gülümmmm Bugün de 100 mekik,300 step,50 twister,yarım saat de plates yaptım.3 lt suyumu da içtim.2 ay bitene kadar hedefimin önünde gidebilmek için 7 kilo vermeyi hedefledim.Ramazan diyetimi de şimdiden iftar ve sahur şeklinde ayarlayarak menüleri 30 günü programladım.Umarım umarım hepimiz sağlıkla bu ağırlıklardan kurtuluruz ciğerim

Son düzenleme:

ayyy nevcim, ne guzel ya..ben hala tereddutteyim...ilk defa trde oruc tutucam..burdakiler zorlanirsin trnin yazi agirdir yapamaz bayilirsin kalirsin diyorlar..acikcasi benimde gozum korkmuyor degil okadar saat acliga..birde nasil diyet yapicam diye dusunuyorum..trde okadar tatliiii seyler varken..enbastada kiraz ve karpuz..sonra yaz helvasi..offff korkusu simdiden sardi beni:18::18::18::18:

kirmizigul tesekkurler canim mesajini bugun okudum
tanimayanlar icin, ben gecen yil sonu hedef kiloma ulasmadan mezun olmustum
zamanimda kirmizigul saferan ve azerikizi vardi
suanda yeni arkadaslar cogunlukta benim icin
herkese sevgilerimi sunuyorum
bugunden itibaren diyet olayina baslamis bulunmaktayim
zira vermis oldugum kilolarin bir kismini geri aldim malesef..

Son düzenleme:

Aramiza tekrar hosgeldin canim..ya ben tam hatirlamiyorum ama sen puskutten karne felan aldinmi ve aradan 6 ay gectimi?...
cunku son olarak yeni kural koydular..mezun olan 6 aydan once gelemiyor...meyve ve minnos bizim takima gelince baya ses olmustu obur takimlarda oyuzden bu kural cikti...sen kac kiloya geldin simdi?

canim ben aralik ortasinda mezun oldum
6 ayim bitti yani
kilo olarakta 79 ile baslayip 62.9 ile mezun olmustum
suanki kilom 69 ile 69.6 arasinda gidip geliyor

canim ben aralik ortasinda mezun oldum
6 ayim bitti yani
kilo olarakta 79 ile baslayip 62.9 ile mezun olmustum
suanki kilom 69 ile 69.6 arasinda gidip geliyor

bende simdi baktim canim...bir yanlislik olmasin diye ozaman iki ay gibi bir sure kalmissin..iyi vermissin neredeyse 17 kilo 2 ayda senin tatil planlarin felan varmi canim?buarada bol paylasimda bulunabilmen cok onemli bizim icin..birde yaz geldi millet zor tutuyor zaten diyeti..birde burda paylasim az olunca motivasyon iyice dusunuyor..ben sana yine takim kurallarimizi ve basvuru formunu tekrar eklim..seni tanimayan arkadaslarda seni tanisin tamam mi ranacim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…