Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydin kizlar..

sizden fikri almaya geldim,malum bizim takimda kimse yok

oglum bu ayin 20 de 5 yasina giricek ins..dogum gününü illaki evde yapmak istedi,kresdeki arkadasalrindadnda cagiracakmis,bende baktim cok hevesli hadi yapalim dedim,ama kresteki ögretmeni dediki cocuklar icin oyun bulmalisin,ben hic anlamam ya,düsünüyom düsünüyom ne yaparim aklima gelmiyo hic bisey,ben anca pasta cörek yaparim,oyun kabilíyetim yoktur hic hahah gerci esim anlar o isten ama fikir lazim önce

Slm kizlar nasilsiniz.Biz telasliyiz.Gitme hazirligina basladik.Allah nasip ederse persembe gunu yolcuyuz.Gitme telasesinden ve kizimdan dolayi pek giremiyorum nete.Dun geldim sadece gecmisi okuyabildim.Yazamadan net gitti.Bu sebeplerden dolayi cumartesi sabahina kadar izin istiyorum kaptancim.Sonra rahatlayacagim ins

Birde tr deki planlarimi anlatayim size.Annemlerin evinin onunde kocaman bir park var.Sabah 5 te 1-1.5 saat parkta yuruyus yapacagim.Aksamda leslie 4 km yapacagim.Annemle beraber bitki cayi icecegiz.Ben faydasini cok gordum.Hamileykende 3-4 km yuruyordum sabahlari o parkta.Tabi erken dogum tehdidi baslamadan once :))
Kalori hesaplayarak diyet yapmaya karar verdim ancak her yediginizi nasil hesapliyorsunuz.Gr larini vs neye gore olcuyorsunuz bilemedim.Bana yardici olursaniz sevinirim

gunaydin tatlim,

ya dusunuyorum ama nasil bir oyun olabilirki :26::26:
illa kendinmi yapman gerekiyor, yani hazir dukkanlardan oyun felann alsan olmazmi ki??

biz sukur oyun felan yapmiyoruz...dagitacagiz chipsti sekerdi yaninda ufak tefek oyuncak okadar vlla

canim kresteki ayri bende oraya bipasta yapip götürcem ama evde istiyo bizim oglan ekstra ögretmenleride hani cocukalri eglendirmek icin biseyler yapin diyo.

gunaydin ipekcim,

dun seni goremeyince aklima geldi zaten izin teleasindan dolayi giremedigini...
seni pazartesiye kadar izinli sayiyorum tatlim..ama sonra senden bol paylasim bekliyorum tamam mi
umarim parkta bol bol uyurursun canim ve kilolar akarrr gider

Anam bu kiz iliski uzmani olmus...NEvcim tebrik ediyorum seni.Bende aynen oyle dusunuyorum.Ancak ne yazik ki erkekler farkli.Benim esiminde kilo takintisi var.Kendisine acayip dikkat eder.Biraz kilo aldi mi hemen yemeden icmeden elini ceker.Her noktada mukemmelliyetci biri.Benimde hep zayif olmami ister.3 yil once evlendigimde 62 kiloydum.Gel gor ki hamileligimde 97 kiloya kadar ciktim.Bu meseleye esimin cani sikiliyor haliyle.Bende eski halime donmek icin cabaliyorum iste

canim kresteki ayri bende oraya bipasta yapip götürcem ama evde istiyo bizim oglan ekstra ögretmenleride hani cocukalri eglendirmek icin biseyler yapin diyo.

hmm, simdi anladim canim..o yastaki cocuklar ne oynar :26::26: ya sag sol ogrenmislerdir...twister diye bir oyun var..oyuncakcilarda satiliyor...elinde tahta ceviriyorsun..sag elini bir renge sol bacagini baska yere felan koyuyorsun sonra dusen kaybediyor ya..o bir cozum olabilirmi :26::26:

ayy cok zor ipekcim...ben bile lokman icin ne hale girdim...insan sevdigi icin mecburen herseye katlaniyor..ama her noktada mukemmeliyetci olmasida ayrica bir zorlu..Allah sana kolaylik versin valla

olabilir canim esimle bi konusayim,güzel fikir aslinda sagol

ayy cok zor ipekcim...ben bile lokman icin ne hale girdim...insan sevdigi icin mecburen herseye katlaniyor..ama her noktada mukemmeliyetci olmasida ayrica bir zorlu..Allah sana kolaylik versin valla
Evet canim zor isim Ne yapalim bizlerde sevdigimiz icin mutlu olsunlar diye mutlu olalim diye ugrasiyoruz.Allah yardimcimiz olsun

olabilir canim esimle bi konusayim,güzel fikir aslinda sagol

canim bende yasadim onu bendende bir fikir olsun renkli el isi kagitlari al kartonlar al kesip yapistirmayi cok sever cocuklar boylecede evde kosturup kirip dokmezler
yada minder kapmaca yap muzik esliginde hani buyukler sandalye kaparya cocuk olduklari icin minder kullan cok eglenceli oluyor:)

selam aleykum kizlar nasilsiniz ben bu gunlerde biraz huzursuzum her halde tatil geldi ben gidemiyorum diyedir bir agirlik var uzerimde .canim hic bisey yapmak istemiyor.

canim inder oyunuda g+zelmis sagol,karton isi zor bizim 2 yasindaki ufaklik rahat birakmaz onlari :) bide biraz kalabalik olabilriler hangi birine makas yetistircem :) ama kalabalikda minder kapmaca daha zevkli olur..

Bitanem öyle durumlarda aman ha aman bozmayın diyeti.Bazen vücut su topluyor ve biz tartıda bunu görünce hemen öfkelenip gemileri yakıyoruz.Tartı fazla gösteriyorsa siz istikrarla diyetinizi yapmaya devam edin,pes edecektir tartıdaki rakam.
Canım sandalye kapmaca keyifli oluyor.Bir de şu oyun var.Birinin gözünü kapatıyorsunuz.Onun gözü kapalıyken önüne bir arkadaşı geliyor.Gözü kapalı olan elleri ile onun saçına dokunarak erkek mi kız mı olduğunu anlıyor önce ve sonra kim olduğunu tahmin ediyor.Bulursa kazanıyor mesela.Klasiktir ama birşey saklıyorsunuz ebeyi dışarı çıkarıp.O hedefe yaklaştıkça ılık,ılık,sıcak,sıcak,çok sıcak şeklinde onu yönlendiriyorsunuz.Yahut uzaklaşınca soğuk,soğuk şeklinde.Hedefi bulduruyorsunuz,o da keyifli oluyor.Müzik eşliğinde dans yarışması da yapabilirsiniz 4 tane küçük jüri seçip,merak etme onlar çocuk,her olasılıkta mutlu olacaklar.
Canım kalori sepeti.com diye bir site var,öncelikle oraya üye ol.Günlük kalorini hesaplat.Gr lara gelince ben diyete başladığımda ilk yaptığım şey ayrıntılı bir dijital tartı ile bir gıda tartısı almak olmuştu.Gıda tartıları 10 liradan başlıyor,gayet ucuz.Sana çok yardımcı olacaktır.Ama alana kadar şöyle söyleyim;1 porsiyon 100 gr demektir.1 porsiyon et iki avuç içi büyüklüğünde,1 porsiyon sebze 4 yemek kaşığıdır.Alana kadar bu şekilde kafandan ölçüm yapabilirsin.1 kibrit kutusu peynmir 30 gr dır mesela,1 zeytin 3 gr dır.Vb...
Çabala canım,öncelikle kendin için.Devir çok kötü.Ne yazık ki erkek fıtratı da bizlerinki gibi değil.Özgüven için bu kilo belasından kurtulmak şart...
selam aleykum kizlar nasilsiniz ben bu gunlerde biraz huzursuzum her halde tatil geldi ben gidemiyorum diyedir bir agirlik var uzerimde .canim hic bisey yapmak istemiyor.
Önce senin şu ağırlığını atmak lazım Ganfed'im.Birkaç gün ne içersen iç içine karanfil at,karanfil yorgunluğu alır.Bir de 1 hafta aralıksız sebze ye öğünlerde;hem yorgunluğunu alır hem de kilo attırr canım,etten uzak dur bu ara.
eveeet bugunluk sporumuda yaptim bakalim cumaya etkisi ne olacak
Cumaya inşallah ben de güzel sonuçlar bekliyorum

Son düzenleme:
Hoşgeldin Narin_nazenin Nasılsın?Kilo verişler ne durumda?

Son düzenleme:
Hoşgeldin Narin_nazenin Nasılsın?Kilo verişler ne durumda?

merhaba canım bende nasıl muhabbete girebilirim diye düşünürken sen selam verdin kalp kalbe karşıymış iyiyim çok şükür sen nasılsın canım kilo verişler bu ara yerinde sayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…