Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba canım bende nasıl muhabbete girebilirim diye düşünürken sen selam verdin kalp kalbe karşıymış iyiyim çok şükür sen nasılsın canım kilo verişler bu ara yerinde sayıyor
Ama harika vermişsin canım ya,maşallah.60'leri görmen ne kadar güzel,darısı başıma;21 kilo 86'dan 65'e maşallah tebrik ederim canım ) Canım uyanır uyanmaz 1 kaşık hardal yutup,ki bu sayede yutmayan insanlardan %35 daha hızlı çalışacak metabolizman;yeşil elmalı ödem attırıcı çay içersen(3 yeşil ema,5 karanfil,1 yemek kaşığı tarçın,1 çay kaşığı karabiber,1 yemek kaşığı bal,1.5 lt su ile yapılan) attırır diye düşünüyorum.Bir de sebzeyi sebze olarak,eti et olarak ızgara tüketirsen ki belki de bunları yapıyorsundur,illa ki hareketlenecektir canım.Su ve sporla aran nasıl?Arada gelsene böyle...

Son düzenleme:

nev canım ben fırsat buldukça sizi takip ediyorum muhabbetiniz takım içi arkadaşlıgınıza hayranım.senin yazılarını özellikle takip ediyorum insanı gerçekten enerjinle çok güzel motive ediyorsun.hardal aktardamı satılıyor canım yoksa bildigimiz hardal sosumu ?su enaz 2lt içiyorum ama sporla aram hiç iyi değil 1,5 yıldır yediklerime dikkat ediyorum ama toplasan 1 ay spor yapmamışımdır en büyük eksikliğim bu beslenme düzenim oturdu arada kaçamaklar olsada dengeleyebiliyorum.ama hareket çok az tüm gün oturuyorum işim gereği muhasebeciyim ben.hareket artsa tıkır tıkır gidecekte birtürlü başlayamıyorum spora hergün karar alıyorum ama akşam oldumu elim kolum kalkmıyor

Canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için,seni de fırsat bulduğunda aramızda görmekten gerçekten mutluluk duyarız.Canım bildiğimiz hardal sosu,aç karnına su ile yutulan 1 çay kaşığı harda sosu,gün boyu metobolizmayı coşturuyor.Muhasebe çok zordur canım ya,eve gidince dinlenmek istersin yalnızca.Canım 50 kilo veren bir bayan şöyle yazmıştı geçenlerde;spor yapacak takati kendimde bulmadım hiçbir zaman,ama işten eve dönerken hep 2 durak önce indim.Bu da çok güzel bir yöntem denemek istersen eğer.Valla verdiğin rakam muhteşem,başarı öykünü yazmayı düşünüyor musun?Okumayı isterdim

Son düzenleme:

canım asıl ben çok mutlu olurum bu güzel muhabbetinize benide katarsanız.bu hardal sosunu deneyeceğim normalde hiç sevmem ama gözümü kapatır yutarım artık.spor konusuna gelince aslında yaptıgımda müthiş huzurlu oluyorum terapi gibi geliyor bi düzen oturtamadım bakalım bi şekilde olacak ama ne zaman.başarı öyküsüne gelince daha önce hiç düşünmedim başarı öyküsü yazacak kadar başarılı görmedim belkide kendimi biraz daha verince belki yazarım ama burada tabiki sizlerle yaşadıklarımı paylaşırım herzaman

Selam Julia'cım.Neler yapıyorsun,dikkat ediyor musun yediklerine?
Her zaman başımızın üzerinde yerin var canım.Bir de ben her öğünden önce 500 ml ılık limonulu su içiyorum,zaten 1.5 litreyi bu oluşturuyor.Kalan 1.5 litreyi de soğuk içiyorum,bilinenin aksine soğuk suyu ısıtmak için metobolizma 2 katı çalışıyormuş çünkü.Ben 2.5 aylık tatildeyim,tabi bunun da avantajını kullanıyorum şu an.Sabah 4,akşam 4 km yürüyorum.Umarım ramazana kadar güzel kilo atarım,ramazana özel de diyet hazırladım,ümitliyim.Başarı öyküsüne gelince sen yazmayacaksın da kim yazacak canım benim,harika bir başarı

Son düzenleme:
Slm cnm sen bizim takımda yenimisin :26:
ımmmmm kem kümmmm nevcimmm ımmm şeyyyımm sanırımmmm etmeye çalışıorum ama acık yedim bu günn yaaa
İçime doğmuş demek Aman dikkat canım,biz biliyorsun kaçamak yaptığımızda diyette olmayanlara göre çift katı bedel ödüyoruz depolandığı için.Çok zor verdik,kolay kaybetmeyelim canım benim

Her zaman başımızın üzerinde yerin var canım.Bir de ben her öğünden önce 500 ml ılık limonulu su içiyorum,zaten 1.5 litreyi bu oluşturuyor.Kalan 1.5 litreyi de soğuk içiyorum,bilinenin aksine soğuk suyu ısıtmak için metobolizma 2 katı çalışıyormuş çünkü.Ben 2.5 aylık tatildeyim,tabi bunun da avantajını kullanıyorum şu an.Sabah 4,akşam 4 km yürüyorum.Umarım ramazana kadar güzel kilo atarım,ramazana özel de diyet hazırladım,ümitliyim.Başarı öyküsüne gelince sen yazmayacaksın da kim yazacak canım benim,harika bir başarı [/QUOTE]

nev teşekkür ederim güzel sözlerin için canım.kimbilir belki birgün bende yazarım.tatilini engüzel şekilde degerlendireceğine eminim.sabah akşam 4 km süpersin yaa.spor konusunda bende elimden geleni yapacagım.gerçekten insanları çok güzel motive ediyorsun.görüşmek üzere şimdi çıkmam lazım maalesef.seninle sohbet etmek çok keyifliydi teşekkürler verdiğin güzel bilgiler için

Her zaman beklerim canım,ben de çok keyif aldım.Öpüyorum

tesekür ederim canim,bunlarida not ettim bi kenara :)

içelimm güzelleşelim dostummm....
eski kaptanımmmpalyoça kirala ben gecen sene saati 30 tl ye tuttum ama deli gibi eğlendiler şiddetle tavsiye ederimmm...
selam aleykum kizlar nasilsiniz ben bu gunlerde biraz huzursuzum her halde tatil geldi ben gidemiyorum diyedir bir agirlik var uzerimde .canim hic bisey yapmak istemiyor.
benimmm de işten yeni geldim ama yarın nasıl gidicem diye düşünüyorummm çok işimm var gene yarınn
selam arkadaslar
nasilsiniz diyetler nasil gidiyor

iyiyiimm ben ama az önce kocam olucak kibar ayıcık maraş dondurması ve çekirdek almış hemde tuzlu cekirdekkk amaaaa yemiycemm onlarrıııı sen nasılsın canımm

içelimm güzelleşelim dostummm....
iyiyiimm ben ama az önce kocam olucak kibar ayıcık maraş dondurması ve çekirdek almış hemde tuzlu cekirdekkk amaaaa yemiycemm onlarrıııı sen nasılsın canımm
Ayşeeeeeeee Kibar ayıcık ne canımmmm

canim hersey iyi gidiyorsa sonucta iyi olacaktir
adina sevindim

bende kizcemle ugrasiyorum bir taraftan
zilli kizim hic durmuyor hep onunla ilgilenmemi istiyor
bir bakayim dedim topige neler var neler yok

canim hersey iyi gidiyorsa sonucta iyi olacaktir
adina sevindim

bende kizcemle ugrasiyorum bir taraftan
zilli kizim hic durmuyor hep onunla ilgilenmemi istiyor
bir bakayim dedim topige neler var neler yok
İnşallah canım,ufaklık da sana en tempolu spor oluyordur ))

Ayşeeeeeeee Kibar ayıcık ne canımmmm

ama caaanım yalan mı biliyosun hatu dikkat edio dondurma gene neysede ki çok severim çekirdek dayanılmazdı eskiden benm için HEMDE TUZLU yaaaa ayıcık işte niye alıyosun alma diyorum aşkım seviyosun ama diooo napıyım şinci ben bu herifiii....

Dondurma ye serin serin bebiş,çekirdek bidaha alırsa da onu da diyete sokmakla tehdit et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…