Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ohh masallahh canim..ben bugun yururum diye erkenden kalktim ama gozumden uyku akiyordu yataga bir girdim is vakti geliyormus neredeyse...banyoydu felan kostura kostura ise gittim..birde 45dk filede kaldim...isede geciktim

Bişey söyleyim ama kızma :82: Bana kilomu soran bir erkekle,5 dkdan fazla görüşmedim hayatım boyunca.Hayat bu,hamilelik var kazası belası var.Ancak her haliyle sevebilenlerle çıkılır bu yola.Yoksa yarı yolda bırakırlar insanı.Mesela biz soruyor muyuz onlara gece horluyor musunuz diye,ki hepsi horlar.Ama biz bayan tabiatı Onları her haliyle severiz.Leylayı sevmek için,Mecnun olmak gerek.Olamayan kedi sevsin.Kızıyorum ya ben erkeklere :84:

bilmiyorum tatlim, ama hangisini denediysem fayda gormedim..ki ekmeklerde ayni..o yuzden akapunktur diyetinde iyi kilo veriyorum..ekmekte yok bagirsaklarim ilacla olsada calisiyor ama ekmek yedigim zamanlarda bile ilacimi icsem okadar faydasini gormuyorum malesef

ohh masallahh canim..ben bugun yururum diye erkenden kalktim ama gozumden uyku akiyordu yataga bir girdim is vakti geliyormus neredeyse...banyoydu felan kostura kostura ise gittim..birde 45dk filede kaldim...isede geciktim
Adam olan erkek seni pamuklara sarar ya,annem de bayıldı seni görünce.Öyle güzel,öyle narinsin.Kalbin dersen yumuşacık.Lokman senin değerine birşey ekleyemez,ama taviz verirsen değerinden götürür.Sen rahat ol bebeğim ya,şu ülkede seni görüp de bir daha dönüp bakmayacak erkek tanımıyorum ben,valla bak

Bu bağırsak tembelliği nasıl büyük bir sorun ya,Allah şifa versin bitanem.Hayatım Türkiyeye gelince de bi görün doktora,şifaya vesile olabilir.Biliyorsun Türk doktorları harikalar yaratıyor her alanda...

ayy bitanemm....nasil guldummmmm bilemezsin ama haklisin...ama lokmanda dururken sormadi..figen inan seni merak ediydorum kac ay oldu hala bir gorusemedik...son halin yokmu..foto felan dedi...sonradan nasil oldun degistinmi felan derken oldu..konu oraya geldi...oylelikle kilomu sordu..bende 81 oldum dedi..hic sorma kilo aldim felan..yani normal olrak sordu bitanem..ama dedigin gibi o mecnun nerdeeeeeeeeeee..bu zamanda mecnunmu kaldiki ahhh ahhh

Bu bağırsak tembelliği nasıl büyük bir sorun ya,Allah şifa versin bitanem.Hayatım Türkiyeye gelince de bi görün doktora,şifaya vesile olabilir.Biliyorsun Türk doktorları harikalar yaratıyor her alanda...

dogru diyorsun canim..hic gostermek aklima gelmedi..birde baba tarafinda var..irsi oyuzdende buyutmedim hic..ilacla cikiyorum idye takmiyordum okadar..yani ayni babisimin genlerindenim..hik demis bir yerinden dusmusum babamin..ne dusunursekk ayni...ben babiskomun kiziyimmm

Yusuf'u istiyorsak Züleyha olucaz Gülüm.Biz doğru yolda gidiyoruz ahir zamanın eğriliklerine inat.Temiz olucaz,temiz kalıcaz ki Mecnun,Ferhat,Yusuf,Kamber adı her kimse O bulacak bizi.Bak aklıma şimdi ne geldi:Hz.Aişe annemiz Peygamber Efendimize soruyor birgün:''Yaresullallah beni nasıl seviyorsun?''Peygamber efendimiz gülümseyerek cevap veriyor:''İlk günkü gibi,KÖRDÜĞÜM gibi...''İşte öyle bir kördüğüm için inançla Allah'a tevekkül edip bekliycez gülüm...Efkarlandım ya,ben bi çay alıyım :)

Son düzenleme:

ayyy nevcim,, o senin kalbinin guzelligi valla...sen boyle soyleyince kendimi dunyalar guzeli saniyorum cunku bu kilodan okadar ezik gordumki kendimi....ve kendime olan guvenimi kaybettimm..ustune birde kotu iliski yasayinca...her inancim yikildii..simdi yeni yeni kendime gelmeye calisiyorum ve lokmanla gecirdigimiz guzel gunleri bu halimle mahfedicem diye korkuyorum

ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh allah bizlerede boyle bir aski yasatsin...degerimizi bilenlerle Allah korkusu olanlarla karsilastirsin insallah...kotulerden uzak tutsun..ben hala saf saf duygusallik bekliyorum...beni seven biri ciksin karsima tum bekarlara insallah

ahhh safisim...isin icine gonulde karisinca..sabirda kalmadi....ondan bu stresim..birde trdekilere supriz yapmak istiyordum ondanda moralim bozuldu..sen nasilsin bitanem..ablanla istanbulun altini ustune getiriyormussunuz bol eglenceler birtanemmm

Gülüm,inan ki çok güzelsin.Ama daha da önemlisi çok değerlisin.Ben var ya,30 yaşıma kadar 90-100 kilolarda gezdim durdum.Her zaman zekamın,yeteneklerimin,başarılarımın,kalbimin kilomu gölgeleyeceğini düşündüm.Ama ama ama en acısı neymiş biliyor musun,kilo hepsini gölgeliyormuş.Buraya kadar tamam,hayat bana bunu anlattı.Ben de hep düşündüm neden 21-22 yaşımda kilo vermedim de 30 yaşıma kadar bekledim diye.Cevabını bulamadım ama şifreyi buldum.Çünkü hayırlı olan buydu,çünkü bugün olması gerekiyordu,çünkü insan yalnızca Allah'ın istediği zaman yaşayacağı kadere itiliyordu.Şimdi ben zerre bedeniyle ilgili hırsı olmayan ben bu azme Allah tarafından kuşandıysam,O beni yaşayacağım bir kadere çağırdığı içindir.Bu belki bir eş,belki bir hastalıktan koruma,belki de yalnızca imtihan bedenine hayran olup kınadığı insanlara dönecek mi diye.İyi düşünücezzzzzz,iyi olacak.

sen ne guzel dusunmussun..bende tam tersini yasadim...ve dusundumde....kilomdan dolayi hep geri planda kalmayi sectim..nekadar iyi oldugumu bilsemde utandim kendimi kimseye ispatlayamadim...ve malesef bu yasima kadarda hep boyle oldu..oyuzden bu kilolardan kurtulmayi okadar cokkk istiyorumki..Allah biran once saglikli bir sekilde kurtarsin bizleri bu kilo derdinden

İnşallah gülüm inşallah.

Gunaydin lokumlarrr

iki saatlik uykuyla ayaktayim...dun yatmak icin kalkmistim ama lokmanla konusmaya daldim..sonrada konustuklarimiz beynimde dondu durdu..ve uyku bana haramm oldu
ama yinede dinc durumdayim...ben dun butun gun yogurt yedim bugunde ogurt yiyecegim..hafa sonu diyetimi
bozmustum cunku...gr oynamadi diye..bir kilo artida cikmistim dun sabah ama bugun yine oynama var tartida geriye 19 gunum kaldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…