baaaaaaaaıdmen bu listeyeee....Bugüne kadar kim kaç kilo verdi listesini seviyorum yaaaaİlk 20'de takımızdan 6 üye var,kapatalım kızlarrrr ilk 10'uuuuuuuuuuuu Gülüm ayrıca tebrik ediyorum seni bitanem 2. liğin için
kizlar ya moralim cok bozuk...tatile 20 gun kaldi ve ben 70 kiloyla gitmeyi hayal ediyordum..bunu basaramadim diye cok kiziyorum kendime...niye daha once diyete baslamadim diye...acaba gece gunduz spor yapsam yine inebilirmiyimki :26::26:
Seni de tebrik ederim balımmmmbaaaaaaaaıdmen bu listeyeee....
nevin dediğibi sabır acı meyvsi tatlı hayatım...o kadar spora taş gibisindir şimdi senn
Evet stadyum yürüyüşlerine başlayan Nevvvv de stadyuma gitmek üzere evinden çıkıyorrrrrr şimdiiiiispora başlayan anşaa spora gidiyorr..taktım kardşimi koluma yürümeye gidiyoruzz öpüldünüzzzzzzzz
ooh gezdim geldim valla...köprünün altında balık yedik....çok güzel eşarplar aldım kendime..vedeee yüzükleer........oh oh oh ne guzel gez gez benim yerimede gezicinde kalmasin ablama surayida gerdirseydim keske dememek icin her yere gotur valla sonrasinda pisman oluyor insan ohhh tatli tatli gezmeler .kiz gezerken arada mola verin bir dondurma yeyin benim icin accik havada:131:
gününüz güzel olsun hatunlarrrr
kırmızım rekora koşuyon zaten maşallah .kizlar ya moralim cok bozuk...tatile 20 gun kaldi ve ben 70 kiloyla gitmeyi hayal ediyordum..bunu basaramadim diye cok kiziyorum kendime...niye daha once diyete baslamadim diye...acaba gece gunduz spor yapsam yine inebilirmiyimki :26::26:
yemeee şekerim pasta çatlasın hasetinden......yaptığım mozaik muzlu pastayı yemiyyyyccceeemmmmbenim onu sevdiğim kadar o beni sevmiyo çünküüüü
Daha fazla kalori yakın
Metabolizma hızı kısaca vücudunuzun kalori yakma hızı olarak tanımlanabilir. Bunu artırmak, daha fazla kalori yakmak ve daha kısa zamanda forma girmek için basit bir öneri: Yarım litre soğuk su alın ve bunu 10 dakika içinde için. Almanya'da yapılan bir araştırma bu yöntemin metabolizma hızını tam iki katına çıkardığını ortaya koymuş. Bir öneri de, günde en az 8 bardak su içmesi gerektiğini bildiği halde hep unutanlara... Bileğinize 8 adet lastik takın ve içtiğiniz her bir bardak suyla bir lastiği çıkarın.
Olmaz mı bebeğim,basketbol en çok kalori yaktıran sporlardan biridir.been geldimm yürüyüş iptal basketbol oynadım 45 dk. spor spordur dimi amaaa
Aslında henüz üzerinde çalışıyorum ama madem öyle kaba halini veriyim.Şimdi ramazan diyetinin ana alt yapısını müsli oluşturuyor.Biliyorsunuz ben 21 günlük müsli programı yapmış;hem 3 kilo vermiş,hem de kalça göğsz ve belden 7 şer cm incelmiştim.Tecrübe edilen ve başarısı net tespit edilen müsli ana gıdamız olacak.Şöyle ki:nevcim yeni basladigin diyetin sonucunu sabirsizlikla bekliyorum
bu hafta gecsin bende baslamayi dusunuyorum
ayrica kirmizigul gibi ramazana ozel diyetini bende merak ettim
Olmaz mı bebeğim,basketbol en çok kalori yaktıran sporlardan biridir.
Aslında henüz üzerinde çalışıyorum ama madem öyle kaba halini veriyim.Şimdi ramazan diyetinin ana alt yapısını müsli oluşturuyor.Biliyorsunuz ben 21 günlük müsli programı yapmış;hem 3 kilo vermiş,hem de kalça göğsz ve belden 7 şer cm incelmiştim.Tecrübe edilen ve başarısı net tespit edilen müsli ana gıdamız olacak.Şöyle ki:
30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
İFTAR:
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.
İşte planladığım diyetin kaba hali bu.Müsli zaten içerdiği yulaf,fındık,badem ve kara üzüm içeriği ile hem tatlı ihtiyacını fazlası ile karşılayacak,hem de muhteşem bir enerji verecek.Yani tam ramazanda ihtiyaç duyulan enerjiyi.Ayrıca yulaf sayesinde iftara kadar açlık duygusu engellenmiş olacak.Ve inanın gerçekten ben müsli yerken açlık duygumu kaybetmiştim.Bu diyeti tasarladım ve en az 3-4 kiloya garanti veriyor ve en az 7 cm incelme vadediyorumDüşünün canlarım,ramazan nerdeyse tüm insanların kilo alma ayı iken,en az 3 kilo atıp incelicez.Ben kefilim,karar sizin.Ayrıca müslinin muhteşem antioksidan etkisi,zaten herşeyin önünde bir güzellik.
Olmaz mı bebeğim,basketbol en çok kalori yaktıran sporlardan biridir.
Aslında henüz üzerinde çalışıyorum ama madem öyle kaba halini veriyim.Şimdi ramazan diyetinin ana alt yapısını müsli oluşturuyor.Biliyorsunuz ben 21 günlük müsli programı yapmış;hem 3 kilo vermiş,hem de kalça göğsz ve belden 7 şer cm incelmiştim.Tecrübe edilen ve başarısı net tespit edilen müsli ana gıdamız olacak.Şöyle ki:
30 gün boyu:SAHUR:
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
İFTAR:
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.
İşte planladığım diyetin kaba hali bu.Müsli zaten içerdiği yulaf,fındık,badem ve kara üzüm içeriği ile hem tatlı ihtiyacını fazlası ile karşılayacak,hem de muhteşem bir enerji verecek.Yani tam ramazanda ihtiyaç duyulan enerjiyi.Ayrıca yulaf sayesinde iftara kadar açlık duygusu engellenmiş olacak.Ve inanın gerçekten ben müsli yerken açlık duygumu kaybetmiştim.Bu diyeti tasarladım ve en az 3-4 kiloya garanti veriyor ve en az 7 cm incelme vadediyorumDüşünün canlarım,ramazan nerdeyse tüm insanların kilo alma ayı iken,en az 3 kilo atıp incelicez.Ben kefilim,karar sizin.Ayrıca müslinin muhteşem antioksidan etkisi,zaten herşeyin önünde bir güzellik.
Hoşgelmişler5 kişi okuyo 2 kullanıcı 3 ziyaretçi maşallah ziyaretçiler hiç eksik olmuyo maşallaaahh
Gülüm sakın öyle düşünme hayatım,zararın neresinden dönülse kardır.Ben 1.5 sene önce 87 kilodaydım,ben de hayıflanıp duruyordum o zaman başlasaydım şimdi 69-70 kilo olacaktım diye.Ama hayır.Demek ki bizim için takdir edilen an buydu.Sen sporla verdiğin için zaten şu an 75 gibi gözüküyorsundur emin ol.Üzülmek yok canım,20 günde de 5 kilo atarsın rahat.Evet gece gündüz spor.Ben de bu akşam stadyuma gidip 5 km yürüyerek yürüyüş maratonuna başlıycam.Sabah 5,akşam 5 km yürüycem ve kurtulucazzzz bu kilo belasından
İnşallah canım,hepimiz kurtuluruz inşallah.Yılmak yok,spora devam
Bebeğim sahur sünnettir bitanem ya,kalkarsan o hüşu içine çok daha derin işler.Kalk olur mu ciğerim.çok mantıklı hayatımmm ama ben su sahur olayını yapamıyorum senelerdir başaramadım sahura kalkamıyorum yaa inşallah bu sene aşarım bunu
Aklını alırım Onun seni üzersesekerler ben geldim...ne olur kizmayin..bugun buyuk bir toplanti vardi..millete laf yetistirmekten verdigi isleri yapmaktan vaktim kalmadi..simdi eve geldimde firsat buldum..ha birde lokmanla konustum iyice aklim baismdan gitti :78::78: sizler ne yaptiniz...gecmisi okumadim..ki iki laf edebilelim diye
Canım yediğin müsliden kaynaklanıyor olabilir.Evde kendin yapsana,çok daha sağlıklı ve kolay olur.İstersen ben sana tarifini atarım.listen cok harika canim ama benim musliyle sorunum var..daha cok tahillarla..bagirsagim calismiyor tahil yedigim zaman...o yuzden kara kara dusunuyorum..birde gidecegimiz yer kucuk kasaba gibi bimde ne bulursak ekmek niyetine..ama trdeki ekmek burnuma tutuyor vallahii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?