Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugüne kadar kim kaç kilo verdi listesini seviyorum yaaaa İlk 20'de takımızdan 6 üye var,kapatalım kızlarrrr ilk 10'uuuuuuuuuuuu Gülüm ayrıca tebrik ediyorum seni bitanem 2. liğin için
baaaaaaaaıdmen bu listeyeee....
kizlar ya moralim cok bozuk...tatile 20 gun kaldi ve ben 70 kiloyla gitmeyi hayal ediyordum..bunu basaramadim diye cok kiziyorum kendime...niye daha once diyete baslamadim diye...acaba gece gunduz spor yapsam yine inebilirmiyimki :26::26:

nevin dediğibi sabır acı meyvsi tatlı hayatım...o kadar spora taş gibisindir şimdi senn

baaaaaaaaıdmen bu listeyeee....
nevin dediğibi sabır acı meyvsi tatlı hayatım...o kadar spora taş gibisindir şimdi senn
Seni de tebrik ederim balımmmm
spora başlayan anşaa spora gidiyorr..taktım kardşimi koluma yürümeye gidiyoruzz öpüldünüzzzzzzzz
Evet stadyum yürüyüşlerine başlayan Nevvvv de stadyuma gitmek üzere evinden çıkıyorrrrrr şimdiiiii

yaptığım mozaik muzlu pastayı yemiyyyyccceeemmmmbenim onu sevdiğim kadar o beni sevmiyo çünküüüü

ooh gezdim geldim valla...köprünün altında balık yedik....çok güzel eşarplar aldım kendime..vedeee yüzükleer........
gününüz güzel olsun hatunlarrrr

güzel oldu vallaaa...gezmek gibisi yok sevdiklerinle tabiiiiiii.........

kizlar ya moralim cok bozuk...tatile 20 gun kaldi ve ben 70 kiloyla gitmeyi hayal ediyordum..bunu basaramadim diye cok kiziyorum kendime...niye daha once diyete baslamadim diye...acaba gece gunduz spor yapsam yine inebilirmiyimki :26::26:
kırmızım rekora koşuyon zaten maşallah ..ne üzülmesi kız ben olsam göbek atarım valla...........
yaptığım mozaik muzlu pastayı yemiyyyyccceeemmmmbenim onu sevdiğim kadar o beni sevmiyo çünküüüü
yemeee şekerim pasta çatlasın hasetinden......

selam citirlar
masallah herkeste bir spor askidir gidiyor
bende dun 14 kiloluk kizim ve arabasiyla 1 bucuk saat hizli yuruyus yaptim
arabayi itelemekten kollarim agridi resmen
diyete tam adapte olamasamda bu yuruyusler bile hafifletiyor beni

nevcim yeni basladigin diyetin sonucunu sabirsizlikla bekliyorum
bu hafta gecsin bende baslamayi dusunuyorum
ayrica kirmizigul gibi ramazana ozel diyetini bende merak ettim

Daha fazla kalori yakın

Metabolizma hızı kısaca vücudunuzun kalori yakma hızı olarak tanımlanabilir. Bunu artırmak, daha fazla kalori yakmak ve daha kısa zamanda forma girmek için basit bir öneri: Yarım litre soğuk su alın ve bunu 10 dakika içinde için. Almanya'da yapılan bir araştırma bu yöntemin metabolizma hızını tam iki katına çıkardığını ortaya koymuş. Bir öneri de, günde en az 8 bardak su içmesi gerektiğini bildiği halde hep unutanlara... Bileğinize 8 adet lastik takın ve içtiğiniz her bir bardak suyla bir lastiği çıkarın.

güzellll hemen yarın denemek lazımmm

been geldimm yürüyüş iptal basketbol oynadım 45 dk. spor spordur dimi amaaa
Olmaz mı bebeğim,basketbol en çok kalori yaktıran sporlardan biridir.
nevcim yeni basladigin diyetin sonucunu sabirsizlikla bekliyorum
bu hafta gecsin bende baslamayi dusunuyorum
ayrica kirmizigul gibi ramazana ozel diyetini bende merak ettim

Aslında henüz üzerinde çalışıyorum ama madem öyle kaba halini veriyim.Şimdi ramazan diyetinin ana alt yapısını müsli oluşturuyor.Biliyorsunuz ben 21 günlük müsli programı yapmış;hem 3 kilo vermiş,hem de kalça göğsz ve belden 7 şer cm incelmiştim.Tecrübe edilen ve başarısı net tespit edilen müsli ana gıdamız olacak.Şöyle ki:
30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
İFTAR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.

İşte planladığım diyetin kaba hali bu.Müsli zaten içerdiği yulaf,fındık,badem ve kara üzüm içeriği ile hem tatlı ihtiyacını fazlası ile karşılayacak,hem de muhteşem bir enerji verecek.Yani tam ramazanda ihtiyaç duyulan enerjiyi.Ayrıca yulaf sayesinde iftara kadar açlık duygusu engellenmiş olacak.Ve inanın gerçekten ben müsli yerken açlık duygumu kaybetmiştim.Bu diyeti tasarladım ve en az 3-4 kiloya garanti veriyor ve en az 7 cm incelme vadediyorum Düşünün canlarım,ramazan nerdeyse tüm insanların kilo alma ayı iken,en az 3 kilo atıp incelicez.Ben kefilim,karar sizin.Ayrıca müslinin muhteşem antioksidan etkisi,zaten herşeyin önünde bir güzellik.

Son düzenleme:

çok mantıklı hayatımmm ama ben su sahur olayını yapamıyorum senelerdir başaramadım sahura kalkamıyorum yaa inşallah bu sene aşarım bunu

sekerler ben geldim...ne olur kizmayin..bugun buyuk bir toplanti vardi..millete laf yetistirmekten verdigi isleri yapmaktan vaktim kalmadi..simdi eve geldimde firsat buldum..ha birde lokmanla konustum iyice aklim baismdan gitti :78::78: sizler ne yaptiniz...gecmisi okumadim..ki iki laf edebilelim diye

listen cok harika canim ama benim musliyle sorunum var..daha cok tahillarla..bagirsagim calismiyor tahil yedigim zaman...o yuzden kara kara dusunuyorum..birde gidecegimiz yer kucuk kasaba gibi bimde ne bulursak ekmek niyetine..ama trdeki ekmek burnuma tutuyor vallahii

5 kişi okuyo 2 kullanıcı 3 ziyaretçi maşallah ziyaretçiler hiç eksik olmuyo maşallaaahh
Hoşgelmişler Canlarım bugün akşam 8 e doğru stadyuma gittim.10 tur attım,yani 4 km.
Bu arada bugün yediklerimi de yazıyım,diyetimin ilk günüydü malum,yapacaklara örnek menü olsun.
SABAHKahvaltıdan önce 500 ml ılık limonlu su)
*2 kibrit kutusu dil peyniri
*2 domates
*2 salatalık
*2 biber
*1 dilim kepek ekmeği
ARA-1:
*10 adet çubuk kraker
ÖĞLEYemeden önce 500 ml ılık limonlu su)
*100 gr tavuk haşlama
*Salata
*1 dilim kepek ekmeği
ARA-2:
*1 porsiyon kayısı
AKŞAM YEMEĞİYemeden önce 500 ml ılık limonlu su)
*1 kase tarhana çorbası
*1 dilim kepek ekmeği
*1 porsiyon karpuz
Canlarım artı olarak 2 yeşil çay içtim,suyumu 2.5 litreye tamamladım ve 4 km yürüyüş yaptım.

ayy insallah nevcimmm,,,inan strese girdim..helede bugun lokman soru sorup durunca..kilon kac hangi beden giginiyorsun..yalan soyledikce yerin dibine girdim ve bu halimden utandim..dusun halimi..sonrada elektrikler kesildi galiba birden dusutu cunku....bu fazlaliklardan biran once kurtulalim artikkkkkk :84::84::84:

çok mantıklı hayatımmm ama ben su sahur olayını yapamıyorum senelerdir başaramadım sahura kalkamıyorum yaa inşallah bu sene aşarım bunu
Bebeğim sahur sünnettir bitanem ya,kalkarsan o hüşu içine çok daha derin işler.Kalk olur mu ciğerim.
Aklını alırım Onun seni üzerse
Canım yediğin müsliden kaynaklanıyor olabilir.Evde kendin yapsana,çok daha sağlıklı ve kolay olur.İstersen ben sana tarifini atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…