Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hemde nasil
spor iyi kotu devam ediyorda nevcim
bogazimi malesef tutamiyorum iki gundur
bu haftayi cikartayim
ramazana kadar misafir davet etmeyi dusunmuyorum
toplulukta dayanamiyorum cok ucundan kiyisindan yiyorum

ben yürüyüşe gidiyorumm durup dururken adamı paralıycam yokkssaa öpüldünüz şekerlerrr
Kolay gelsin bitanem.Ben de 8 gibi çıkıcam stadyuma,hava biraz serinlesin.Gerçi serinlemek isteyince Allah gönlüne göre veriyor da :26: Dün artist artist yürüyorum stadda,bi anda çimleri sulama aparatı bi harekete geçti ben sırılsıklam Bütün havam söndü oracıkta
hemde nasil
spor iyi kotu devam ediyorda nevcim
bogazimi malesef tutamiyorum iki gundur
bu haftayi cikartayim
ramazana kadar misafir davet etmeyi dusunmuyorum
toplulukta dayanamiyorum cok ucundan kiyisindan yiyorum
Haklısın canım,gerçekten misafir diyeti çok sekteliyor.Annemler birkaç günlüğüne Ankaraya geçtiler,ben evde tekim,şimdi biraz da onun rahatlığı var.Güzel yiyecekler görmüyorum

canim önerin iicn tesekür ederim ama ben almanyadayim,yinede bi arastirip bakayim fiayti uygunsa neden olmasin

basketbola yeniden başladım galiba ben iki gündür maşallahım var valla unutmuşum ama küllerimden doğabilirim dim ama ortaokul ve lisede hem voleybol hem basketbol oynardımm bizim aile hep kısadır normalde ama ben spor sayesinde uzadım galibaaaaa.....

Küllerinden doğ Ayşemmmmm Ben de stadyuma gittim 8 gibi,geldiğimde 9:30 du.10 tur yürüdüm,yarım saat de oradaki kondisyon aletleri ile çalıştım.Ayaklarım zonkluyorrrrr

Küllerinden doğ Ayşemmmmm Ben de stadyuma gittim 8 gibi,geldiğimde 9:30 du.10 tur yürüdüm,yarım saat de oradaki kondisyon aletleri ile çalıştım.Ayaklarım zonkluyorrrrr

çok iyi yapmışsın nevim ..bende misafirlerle koşturuyorum....herkesde bir teleş gidiyor...

amaniin saat 3 olmuş yaa..yatiim yarın sarıyer tarabya ablam arabayla gezdircek bizi...biraz dinlenim dimi amaaa...

gunaydin balli kurabiyeler bugun dukkan benden olsun . cikirt actim kapiyi buyurun buyurun:)
bende elimle yaparim smile mi ne var sen cikarrttiriverme uyuz bot

hasretim burda 100eurodan basliyor palyaco kiralamak . bence pahali ama sen bilirsin yinedebide biliyorsun kesinde schnitzeljagd var eger musaitsen onuda yapabilirsin nasilsa cocuk cok

çok iyi yapmışsın nevim ..bende misafirlerle koşturuyorum....herkesde bir teleş gidiyor...
Ayy canım benim ya,tadını çıkar Saferanım...
gunaydin balli kurabiyeler bugun dukkan benden olsun . cikirt actim kapiyi buyurun buyurun:)
bende elimle yaparim smile mi ne var sen cikarrttiriverme uyuz bot
Hoşbuldukkkk Ganfed'im,nasılsın geçti mi yorgunluğun?
hasretim burda 100eurodan basliyor palyaco kiralamak . bence pahali ama sen bilirsin yinedebide biliyorsun kesinde schnitzeljagd var eger musaitsen onuda yapabilirsin nasilsa cocuk cok
Canlarım bence palyaço kiralamaktansa palyaço kıyafeti kiralamak çok daha ekonomik.Büyüklerden biri giyer kıyafeti,zaten diğer boya burun vesaire aparatları da yanında veriyorlar,çok daha ekonomik olur.
Günaydın...

Selam sekerlerrr

Ben geldim... Hos geldimm... Sefalar grtirdimmmm

Dun cok ugrayamadim kizlar bunun icin ozur diliyotum... Geceyi utkusuz gecirmistim... Isten sonra alisveris merkezine gittim.. Epilasyon aleti aldim eve geldim denedim.. okadar yorulmusumki yataga bit uzandim kalktigimda geceydi

Simdi kpsu bandindan indim 130 dk yurudum yoruldum...
Birazdan banyo edip kardesimin okuluna karne gorusmesine gidicem.. Dua edin kizlar insallah gecmistir sinifi... Gunlerdir sorup duruyor heyrcanla bekliyor kardesim... Dua edin kizlar iyi haberler alalim...

Hepinizi cokk optum ben 5 e dogru gelirim yine

selamlar canlarim.nasilsiniz görmeyeli.hasret kaldim size.
dün Frankfurt'a yeni evimi görmeye gittik.yerlerini ne yapalim falan diye karar verdik.gittik yatak odasi dolabi baktik.ondan sonra kuzenimizin bahcesinde 6 aile hepimiz akraba birlestik,mangal yaptik.harikaaaaaa bir gündü.dün bir kere daha emin oldum,iyikide oraya tasiniyorum diye.burada yapayalnizim hep.pazartesi tekrar gidip yerleri yapicz.kardesimde gidip evi temizliycek.sonraaaa cumartesi oradayiz insallah

Sefalar getirdin Gülüm,teyzesi yesin Onun karnesini.Kesin geçmiştir,zehir gibi ışıyor gözleri fıstığımın...
Canım yaaa,Azerim şimdiden herşeyin rengi değişti bak.Nasıl da üzgündün bundan bir ay önceleri.Eyyy kışı bahara,geceyi gündüze çeviren Rabbim:şu kilolarımızdan bizi sağlıkla kurtar da,kilo koruma topiğinde sarılalım birbirimize

aaaahhhh insallah canim yaaaa.incecik olalim insallah ömür boyu

hg canim insallah iyi haberler alirsin okuldan dualarimiz seninle

hadi hayirlisi olsun hersey gonmlunce olsun azerim mutlu ve huzurlu olasin orda

amiin amin dualariniza gonulden amin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…