Amin canım,amiiinnnn.aaaahhhh insallah canim yaaaa.incecik olalim insallah ömür boyu
Ne güzel açtık günü,dualarlaamiin amin dualariniza gonulden amin diyorum
Ganfed'in,pilav bütün karı götürüyor gibi geliyor bana,sen ne dersin?sabah bir kase musli arada yogurt oglen pilav
Ganfed'in,pilav bütün karı götürüyor gibi geliyor bana,sen ne dersin?
Harikasın yaaaaaa.Ben de dün unsuz müjver yapmıştım kendime,fırına attım.Bu diyetler insanı ne kadar yaratıcı yapıyorislenmemis pirincten yapmistim canim diyete uygun yani
Harikasın yaaaaaa.Ben de dün unsuz müjver yapmıştım kendime,fırına attım.Bu diyetler insanı ne kadar yaratıcı yapıyor
Kızlar bakın ne buldumBal ve tarçın zayıflatıyor(kesin)
Kesinlikle tarçın ve bal
Arkadaşlar bu yazımı mutlaka okuyun..ben bi yakınımdan tarçın ve balın kilo verdirdiğini duydum .kendisi 21 günde 4 kg vermiş ve ben de hemen uygulamaya başladım.5 günde 1 kg vermişim :)
hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..
İşte ilaçla verilen kilolar 2 katı geri alındığı gibi,kilo vermeyi de imkansız hale getiriyor.Nolur kimse kullanmasın ya;ben 105 kiloya çıktım da yine tek bir tablet ilaç kullanmadım.Çok üzülüyorum bunları okuyunca bennnnnnVerdiğim kiloları geri aldım ve veremiyorum..Öneriniz nedir ?
herkese merhabalar,ben çok ince olmayan ama hafif balık etli bir kızdım.ilk zayıflama hapına başladığımda,1.60 boya 58 kiloydum ve kiloyu göstermeyen bir yapım olduğu için (bir yere kadar tabi) fit görüntüm vardı. iyice zayıf görünmek için kullandım ve 52 ye düştüm süper olmuştum,hapı bırakınca kısa sürede 60 kilo oldum..sonra gene başka bir marka kullandım gene 55-56 ya düştüm bırakınca 65 oldum,böyle uzun bir süre kullan-bırak şeklinde şuanda tam 71 kiloyum ve tam 1 aydır,6 dan sonra hiçbirşey yemediğim halde,hızlı tempoda her gün bisiklet koşu bandında yürüyüş yapmama rağmen inanın bana 1 gr bile gitmedi.ne yapacağımı bilemiyorum..doktora gidip tiroidlerime baktırmak istiyorum,acaba metabolizmammı yavaşladı ne oldu bana?çok şükür sağlığımda sorun yok ancak kilo veremiyorum bu da büyük bir problem..metabolizmamı ne hızlandırabilir ya da daha evvel bu şekilde etrafınızda benim gibi ilaçlardan dolayı şişmanlayan ve kilolarını geri veremeyen bir tanıdığınız vardır belki,ve bana yardımcı olrsunuz diye ümit ediyorum..
Ohhhhh,afiyet olsun.Takımımızın %50'den fazlası Türkiye dışından tesadüf.Keşkeeee yanımızda olsanızzzz :90: Ama kalben beraberizselam kizlar
nasisiniz bugun bakalim
biz kizimla yeni uyandik kahvalti yapiyoruz
maşallah süphanallahhhh....Küllerinden doğ AyşemmmmmBen de stadyuma gittim 8 gibi,geldiğimde 9:30 du.10 tur yürüdüm,yarım saat de oradaki kondisyon aletleri ile çalıştım.Ayaklarım zonkluyorrrrr
hadii innnnşallahhh canı yaaaa..selamlar canlarim.nasilsiniz görmeyeli.hasret kaldim size.
dün Frankfurt'a yeni evimi görmeye gittik.yerlerini ne yapalim falan diye karar verdik.gittik yatak odasi dolabi baktik.ondan sonra kuzenimizin bahcesinde 6 aile hepimiz akraba birlestik,mangal yaptik.harikaaaaaa bir gündü.dün bir kere daha emin oldum,iyikide oraya tasiniyorum diye.burada yapayalnizim hep.pazartesi tekrar gidip yerleri yapicz.kardesimde gidip evi temizliycek.sonraaaa cumartesi oradayiz insallah
Sefalar getirdin Gülüm,teyzesi yesin Onun karnesini.Kesin geçmiştir,zehir gibi ışıyor gözleri fıstığımın...
Canım yaaa,Azerim şimdiden herşeyin rengi değişti bak.Nasıl da üzgündün bundan bir ay önceleri.Eyyy kışı bahara,geceyi gündüze çeviren Rabbim:şu kilolarımızdan bizi sağlıkla kurtar da,kilo koruma topiğinde sarılalım birbirimize
himmm kimse kalmamis
bu arada ben yurtdisindayim
istanbulla arasinda tam 7 saat fark var
orada aksam burada sabah durumlari :97:
kirmizigul bu yuzden ben persembe aksamlari bildirim yapiyorum
degilse cumaya yetisemiyorum canim
uyandigimizda turkiyede aksam vakti oluyor
kırmızım kaptanım cok sevindim kardeşin için kuzum ne mutludur şimdiii rabbim hep güldürsün gül yüzünüü...abla olmak ne zor dimi bazen düşünüyorum da kardeşimin de annesi gibiyim anladğım kadarı ile sen de öylesin
Slm kırmızı gül beni hatırladınmı,teklifin hala geçerli mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?