Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bakın ne buldum Ben yarın sabahtan itibaren başlıyorum buna
Ve canlarım işte;her zaman her zaman savunduğum fikrin birkez daha doğruluğu benim fikrimde ispatlanmış oldu.Kızcağızın anlattıklarına bakın:
İşte ilaçla verilen kilolar 2 katı geri alındığı gibi,kilo vermeyi de imkansız hale getiriyor.Nolur kimse kullanmasın ya;ben 105 kiloya çıktım da yine tek bir tablet ilaç kullanmadım.Çok üzülüyorum bunları okuyunca bennnnnn (((

Son düzenleme:
himmm kimse kalmamis
bu arada ben yurtdisindayim
istanbulla arasinda tam 7 saat fark var

orada aksam burada sabah durumlari :97:
kirmizigul bu yuzden ben persembe aksamlari bildirim yapiyorum
degilse cumaya yetisemiyorum canim
uyandigimizda turkiyede aksam vakti oluyor

simdi kalkip temizlege gecmem lazim
aksamada yemek hazirligi yapacagim
yarina kalabalik misafir aliyorum
pufff buaralar bole oldu canlar
ancak yarin aksama burada olurum

selam kizlar

nasisiniz bugun bakalim
biz kizimla yeni uyandik kahvalti yapiyoruz
Ohhhhh,afiyet olsun.Takımımızın %50'den fazlası Türkiye dışından tesadüf.Keşkeeee yanımızda olsanızzzz :90: Ama kalben beraberiz

Son düzenleme:
Küllerinden doğ Ayşemmmmm Ben de stadyuma gittim 8 gibi,geldiğimde 9:30 du.10 tur yürüdüm,yarım saat de oradaki kondisyon aletleri ile çalıştım.Ayaklarım zonkluyorrrrr
maşallah süphanallahhhh....
hadii innnnşallahhh canı yaaaa..

AMMMMİİNNN

Canlarım ben yine hava biraz serinlesin yürüyüşe çıkıcam,sonra gelince duş filan 10 u bulur tekrar gelmem.Eskiden yürüyüş yaparken herkes bana bakıyor gibi gelirdi 105 kiloyken,bırakırdım bir sebep uydurup..Şimdi nasıl da değişti herşey,kiloma rağmen güvenle yürüyorum,hedefim için.Stadda genelde herkes fit,gerçekten buna rağmen spor yapmaları takdiri hakediyor.İnşallah hedefimize kavuşuruz canlarım ya
Bu arada gitmeden bugünkü menümü de yazıyım:
SABAH:
*1 dilim kepek ekmeği
*1 haşlanmış yumurta
*1 kk peynir
*1 domates
*1 salatalık
*2 biber
*1 avuç maydonoz
ARA ÖĞÜN-1:
*1 porsiyon karpuz
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1kase tarhana çorbası
*1 dilim kepek ekmeği
ARA ÖĞÜN-2:
*1 paket çubuk kraker :26:
AKŞAM YEMEĞİ:
*2 büyük parça unsuz yaptığım müjver
*1 dilim kepek ekmeği
*1 kaşık sarımsaklı yoğurt

tamama ranacim, sorun degil... buarada sen nerde yasiyorsun amerika felanmi ordaysan gelirim valla..amerikayi cok merak ediyorum

kizlar dualariniz icin Allah hepinizden razi olsunnn...

Allaha sukur kardesim gecti sinifiii
birde kardesime 2 yil once IQ testi yapmislardi ve sonucta 68 puan alabilmisti..oda gec ogrenen cocuk anlamina geliyormus..saglik olsun demistik ama yinede insan uzuluyor tabiki...bugun birde ogrendikki bu hafta tekrar yapmislar ve 89 puan cikmisss..okadar sevindikki cunku enfazla 100 alabiliniyormus..dunyalar bizim oldu...bu haberlere okadar ihtiyacimiz vardiki anlatamam sizlere..suan 7.5 yasinda ama okadar acilar (saglik) zorluklar cektiki..enufak iyi bir haber bizlere dunyalari bagisliyor..Allahima binlerce sukurler olsun..ve hasta olan herkesssinnnnn sifasini versin insallah...

benyarim saat once daha yeni birseyler yedim kizlar...sabah kalktim kosu bandina bindim sonra dus kardesimin okulu derken bu saate kaldim..cok gec kaldim bugun..iki yumurta,3havuc,1 salatalik yedim ama kesmedi..birkac yaprak marulum var daha..hala ac olursam yogurt yerim artik..sabah ve ogleni atladim cunki bugun

kırmızım kaptanım cok sevindim kardeşin için kuzum ne mutludur şimdiii rabbim hep güldürsün gül yüzünüü...abla olmak ne zor dimi bazen düşünüyorum da kardeşimin de annesi gibiyim anladğım kadarı ile sen de öylesin

cok saol bitanem.Allah hepimizin yuzunu guldursun hep..gozyasinida mutluluktan akitalim sadece.
kardesime daha soylemedim..isten cikinca soylicem...annemlerede tembih ettim sakin soylemeyin ben gelince soylicem diye..okadar sevinecekki havalara ucacak tosunum benim
Abla olmak guzel bir duygu valla...bir erkek kardesim daha var ama enkucugu gibi degil..bunu bir dogurmadim ve emzirmenim geri kalan herrrrrrrrrrseyi fazlasiyla yaptim...annemin her kontrolune gittim..hatta ilk ultrasonda pipisini gorende bendim..annem 3 aylik hamileyken ben adini bile koymustum onu okadar cok seviyorumki...oda beni cokkkk severrr ama encokta benden korkar ters bakmam yeterli...uyy yerim ozledim vallahi simdi onu....Allahim kimsenin huzurunu bozmasin sevdiklerinden ayri koymasin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…