bol paylasimda bulunabilirsen aramiza katilabilirsin canim
cok saol bitanem.Allah hepimizin yuzunu guldursun hep..gozyasinida mutluluktan akitalim sadece.
kardesime daha soylemedim..isten cikinca soylicem...annemlerede tembih ettim sakin soylemeyin ben gelince soylicem diye..okadar sevinecekki havalara ucacak tosunum benim
Abla olmak guzel bir duygu valla...bir erkek kardesim daha var ama enkucugu gibi degil..bunu bir dogurmadim ve emzirmenim geri kalan herrrrrrrrrrseyi fazlasiyla yaptim...annemin her kontrolune gittim..hatta ilk ultrasonda pipisini gorende bendim..annem 3 aylik hamileyken ben adini bile koymustum onu okadar cok seviyorumki...oda beni cokkkk severrr ama encokta benden korkar ters bakmam yeterli...uyy yerim ozledim vallahi simdi onu....Allahim kimsenin huzurunu bozmasin sevdiklerinden ayri koymasin insallahh
Canım 30 yaşındayım adım zeynep
4yıllık evlıyim 3yaşında 1 oğlum var
67 kiloyla hamile kaldım doğumdan sonra 90 kiloydum
3 yıldır diyet yapıp duruyorum,ama hep yarım kalıyor.
Bi hevesleniyorum 2gün sonra tık yok kendimi sofrada tıka basa yerken buluyorum.
şu an 87 kiloyum
kizlar dualariniz icin Allah hepinizden razi olsunnn...
Allaha sukur kardesim gecti sinifiii
birde kardesime 2 yil once IQ testi yapmislardi ve sonucta 68 puan alabilmisti..oda gec ogrenen cocuk anlamina geliyormus..saglik olsun demistik ama yinede insan uzuluyor tabiki...bugun birde ogrendikki bu hafta tekrar yapmislar ve 89 puan cikmisss..okadar sevindikki cunku enfazla 100 alabiliniyormus..dunyalar bizim oldu...bu haberlere okadar ihtiyacimiz vardiki anlatamam sizlere..suan 7.5 yasinda ama okadar acilar (saglik) zorluklar cektiki..enufak iyi bir haber bizlere dunyalari bagisliyor..Allahima binlerce sukurler olsun..ve hasta olan herkesssinnnnn sifasini versin insallah...
benyarim saat once daha yeni birseyler yedim kizlar...sabah kalktim kosu bandina bindim sonra dus kardesimin okulu derken bu saate kaldim..cok gec kaldim bugun..iki yumurta,3havuc,1 salatalik yedim ama kesmedi..birkac yaprak marulum var daha..hala ac olursam yogurt yerim artik..sabah ve ogleni atladim cunki bugun
allah kahretsin hamilelikte alınan kilolarıııııııııbende aynen senin gibi hamilelikte aldımmm daha yeni gidiyo dürzüler benimkilerinde niyeti yoktu gitmeye ama zorla gidiyolar motivasyonun artıcak takımda emin oll....iyki katılmışım diyceksin ki 7. Takım gerçekten bu konuda bana göre 1....inşalllah tez zamanda birlikte kurtuluruz bu kilocuklarımızdan bu arada hedefin ne ne kadar zamanda vermeyi planlıyosun diyetisyene falan gittin mi hiçç...çalışıyomusun ..aman çok soru sordum takımın nüfus memur ilan ediyorumm kızlar bu gün kendimmiiii
Oooooyyyy Gülüm,Allah keplerini fırlattığı günleri de nasip eylesin tosunumun,benim yerime de öp Ardamıkizlar dualariniz icin Allah hepinizden razi olsunnn...
Allaha sukur kardesim gecti sinifiii
birde kardesime 2 yil once IQ testi yapmislardi ve sonucta 68 puan alabilmisti..oda gec ogrenen cocuk anlamina geliyormus..saglik olsun demistik ama yinede insan uzuluyor tabiki...bugun birde ogrendikki bu hafta tekrar yapmislar ve 89 puan cikmisss..okadar sevindikki cunku enfazla 100 alabiliniyormus..dunyalar bizim oldu...bu haberlere okadar ihtiyacimiz vardiki anlatamam sizlere..suan 7.5 yasinda ama okadar acilar (saglik) zorluklar cektiki..enufak iyi bir haber bizlere dunyalari bagisliyor..Allahima binlerce sukurler olsun..ve hasta olan herkesssinnnnn sifasini versin insallah...
benyarim saat once daha yeni birseyler yedim kizlar...sabah kalktim kosu bandina bindim sonra dus kardesimin okulu derken bu saate kaldim..cok gec kaldim bugun..iki yumurta,3havuc,1 salatalik yedim ama kesmedi..birkac yaprak marulum var daha..hala ac olursam yogurt yerim artik..sabah ve ogleni atladim cunki bugun
şu anda nev stadyumu 10 tur yürüdü bitirdiiii tiribünlere çıkıp merdivenleri tavaf ediyooo galibaaa....nerde bu kız yaww kapacaklar bizim hatunu oralarda
Hoşgeldin Pabya'cımteşekkürler canım elimden geleni yapacam.
Ahhhh Ayşem ahhhh :2: Benim kardeşim de öyle.Daha 17 yaşında;tiroidleri çalışmıyor ve insülin direnci var.Nerdeyse 90 kilo.Buna rağmen tıpkı kardeşin gibi lap topu elinden bırakmıyor ve cips çikolata yiyip duruyor.Ben de çok üzülüyorum çooookkkaynen valla benim kardeşim kız yanımda şimdi zayıflamaya çalışıo ama çok iradesiz ben işteyken prinç pilavı yapıp yemişş tosuncuk üstüne üstlük bide kızmın ıvır zıvır larından aşırmış bugun sözde gizli ama priçleri bütün nutfağa dökmüşş akıllım yaptığı tavayıda bulaşık makinasına koymuş safımm benimm yaa bozuntuya vermedim ama üzülüyorum haline liseye başlıycak bu sene zayıflamayı çok istiyo ama irade sıfır ne yazııkkııı....160 boyu var 74 kilo elinde laptop akşama kadar oturuyo napıcam ben bu kuzucukla bilmiyorum annemede söz verdim 60 sınırlarına sokup göndericem diye ben evde yokken napıo ne edio bilmiyorum hele bu gun yaptıklarını farkettikten sonra sözde evde 1 saat bisiklet ceviriyorum abla diyo ama kendisi biraz tembel güvenemiyorum işte...allah hakkında hayırlısını versin onun yaşında tam kendini beğenme ve beğendirme çağında daha da zor...
bu gun kızımı okuldan almaya gitti kadının biri annesimisiniz demiş çok zoruna gitmiş kuşumunn....daha 15 yaşında yaalanet kilolar yaşından cok büyük göstertiyo yavrumuuu
Canım aynı kilodayız,ister misin aynı diyeti yapalım?Ben de 103.5 kilo ile başladım,bak şimdi 87 kiloyum 4.5 ayda.Başarıcaz,hiç şüphen olmasın.Sıkça girmeye çalış canım...Canım 30 yaşındayım adım zeynep
4yıllık evlıyim 3yaşında 1 oğlum var
67 kiloyla hamile kaldım doğumdan sonra 90 kiloydum
3 yıldır diyet yapıp duruyorum,ama hep yarım kalıyor.
Bi hevesleniyorum 2gün sonra tık yok kendimi sofrada tıka basa yerken buluyorum.
şu an 87 kiloyum
Hedefimiz bile aynı,yaşımız da,kilomuz dahedef 65 olmak ilk 2 3 hafta biraz hızlı vermek istiyorum buna ihtiyaçım var,sonrası allah ne verdiyse.
Ev halımıyım,bulunduğum yerde diyetisyn yok.
oooooyyyy gülüm,allah keplerini fırlattığı günleri de nasip eylesin tosunumun,benim yerime de öp ardamı
10 turu attı,aletlerle de sıkı fıkı oldu geldi.sonra duşunu aldı,mis koktu.sonra bi baktı sigara almayı unutmuş,tekrar giyindi bakkala gitti sigarasını aldı.sonra pijamalarını giydi.sonra karanfilli bir çay demledi ve eline çayını alıp hemen canlarına yazmaya başladı.kapamazlarrrrr :84: 65 kiloya inene kadar aşka kapalıyım Aşk benim konsantrasyonumu bozuyo
hoşgeldin pabya'cım
ahhhh ayşem ahhhh :2: Benim kardeşim de öyle.daha 17 yaşında;tiroidleri çalışmıyor ve insülin direnci var.nerdeyse 90 kilo.buna rağmen tıpkı kardeşin gibi lap topu elinden bırakmıyor ve cips çikolata yiyip duruyor.ben de çok üzülüyorum çooookkkEn çok o görüp de yapılabilirliğine inansın,azimlensin diye kilo vermek istiyorum çünkü tamamiyle beni model alıyor.allah yüzlerine baksın inşallah
canım aynı kilodayız,ister misin aynı diyeti yapalım?ben de 103.5 kilo ile başladım,bak şimdi 87 kiloyum 4.5 ayda.başarıcaz,hiç şüphen olmasın.sıkça girmeye çalış canım...
hedefimiz bile aynı,yaşımız da,kilomuz daBu ne demek,demek ki metobolizmamız da kilo verme hızımız da paralel.anladığım kadarıyla pko ya da insülin direncin de yok.harika,benim diyet önceki sayfalarda var canım,bi baksana.kafana yatarsa beraber yapalım,her cuma da sonuçları değerlendiririz.aramıza hoşgeldin zeyno Hedefe ulaşmadan gitmek yokkkkk
Dur ben sana kopyalayım.30 gün yapılacak diyor,8-10 kg vadediyor.Sonra zaten Ramazan giriyor,onu da kopyalayım ben sana 2 ayda atalım en az 5-6 kg.yapalım canım çok mu gerilerde senin diyet listen bakayım bi..
Spor yapınca insan nasıl huzurlu oluyor ya.Azerim ben de yatmadan mekik çekiyim diyorum,sen de şu benim bugün yazdığım ballı tarçınlı tarifi bi denesene,ben başlıycam bu gece yatmadan önce.uzun zaman sonra spor yapabildim yaaa,oh.gerci eskiye göre az bayaa ama olsun.bugünden itibaren basladim yine spora.yarim saat leslie ,50 de mekik cektim.
sekerler...film seyrettim birde bakim sizler neler kaynatmisiniz dedim
pabyacim aramiza hos geldin canim....sana yarin takimimizin kurallarini, ve doldurman gereken basvuru formunu eklerim
ranacim, guya senin icin koyacaktim ama hic firsatim olmadi :78: yarin koymusken sende doldur bir zahmet olurmu tatlim
ansaacim, kardesin icin hic kolay degil canim..omru diyetle gecen biri olarak nekadar zorlandigini bilmiyorum..
ama insallah asik felan olurda asktan dolayi bir direnc dogar onda..bende ilk diyete basladigimda asik olmustum cunkuaahh ahh ne gunlerdi..Insallah cabucak durumunu fark eder ve diyete baslar canim..Allah yardimcisi olsun..
azerim senin adina cok sevindim tatlim..Allahim hep mutlu gunler nasib etsin sizlere..
safisimmm benim yerimede egennnn..keyfine bak bitanem..ne guzel spor oluyor sanada bu geziler
Ganfedim sen nasilsin canim???kac gundur gorusemiyoruz
hepinize allah rahatlik versin
:2:Ama,ama ,ama beni sormadıııınnnnn :26:
güzel bir diytmiş bir yanına beni aylardır bekleyen koşu bandımıda eklersem her gün 40dkDur ben sana kopyalayım.30 gün yapılacak diyor,8-10 kg vadediyor.Sonra zaten Ramazan giriyor,onu da kopyalayım ben sana 2 ayda atalım en az 5-6 kg.
Hedef: 1 ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin öğelerini içeriyor.4 haftada 10 kilo vermek mümkün. Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), veya 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.
CanımmmmmmCanimmm inan seni unuttugum aklima geldi ve hemen geri geldim... Yorgunluguma ver nevcim yoksa seni hic unuturmuyum... Sen nasilsin bugun yuruyislerde yapilmis.. Yarin bal tarcinda uygulanacak) insallah iyi sonuclar alirsin bitanem... Seni cokkkk opuyorum
Kesinlikle harika olur.Hiç korkma ben ilk günler koşu bandına 10 dk biniyor,onda bile bile nefes nefese kalıyordum.Gün gün arttırdım;10 dk-11 dk-12 dk....diye.Sen de öyle yaparsan vücudun paniklemez canım.Hatta istersen yarışabiliriz,aynı kilodayızgüzel bir diytmiş bir yanına beni aylardır bekleyen koşu bandımıda eklersem her gün 40dk
3litrede su dahada güzel olur .
tamama ranacim, sorun degil...buarada sen nerde yasiyorsun amerika felanmi ordaysan gelirim valla..amerikayi cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?