tamam yarış güzel fikir,hevesimde kaçmaz.CanımmmmmmBen de iyiyim bitanem.Diyete tam gaz devam,bugün meyve kaçamaklarım oldu ama vücudum o masum meyveleri hoşgörür heralde.Özledim yaaaaaa.Bitanem bu arada hani bu hafta cuma bildirimi yapma sırası bende ya;ben şunu sormayı unutmuşum,takımın toplam yüzdesi ,kişilerin yüzdelerinin toplamı mı oluyor?Bir de bitanem daha sonra gidip cuma yarışması üyelerinin paylaşım alanı kısmına ekleyeceğim değil mi,sağol bitanem.
Kesinlikle harika olur.Hiç korkma ben ilk günler koşu bandına 10 dk biniyor,onda bile bile nefes nefese kalıyordum.Gün gün arttırdım;10 dk-11 dk-12 dk....diye.Sen de öyle yaparsan vücudun paniklemez canım.Hatta istersen yarışabiliriz,aynı kilodayız
pabya hosgeldin canim
bende dogum kilosuyla 80 i gecmistim
63 lere kadar indim ama 7-8 kilosunu geri alinca kendimi burada buldum yine
pabya hosgeldin canim
canim spor yapmak insani gercekten cok rahatlatiyor.uzun zamandir stresdeydim biliyorsun,olacakmi olmacakmi falandi filandi derken kendimi cok saldim.birde cok kötü bisey var bende,azicik stresleniyim,midemin kazintisi gecmez,imkani yok gecmez.ama sporu yine eskisi gibi yaparsam kacirsam bile almam en azindan öyle degilmi.cünkü artik verecegim yerde aliyorum hala yaaaaSpor yapınca insan nasıl huzurlu oluyor ya.Azerim ben de yatmadan mekik çekiyim diyorum,sen de şu benim bugün yazdığım ballı tarçınlı tarifi bi denesene,ben başlıycam bu gece yatmadan önce.
Canlarım sağlığımız yerindeyken sporumuzu yapalım nolur,üşenmeyelim.Ben fizik olarak halama çekmişim.Halam obezdir.Annem gayet fittir,inanın günde 3 saat yürüse gıkını çıkarmazdı,bana 3 dk zor gelirdi.Zaman içinde 3 çocuk,yılların yorgunluğu derken varisleri ciddi boyuta ulaştı,topuk dikeni yarım saat bile yürütmez duruma geldi.Şimdi ben stadyuma giderken içi gidiyor,ama sağlığı müsade etmiyor.Elimizdeyken kıymetini bilelim canlarım,hayat öyle kısa ki,hızla geri sayım devam ediyor.Bunları keşke hep hatırlasak...
offff bende 54,5 a inmistim tekrar jet hiziyla ciktim yukarilara yaaa.offff.keske verdigimizi yillar sonra anca geri alabilseydi vücutpabya hosgeldin canim
PABYA cim hosgeldin canim takimimiza.beraber yaglari eritmek dilegiyleeeee
gözün aydın gülüm kardeşin geçmiş...test sonucuda gayet iyi ilki yanlıştı o zaman desene....Selam sekerlerrr
Ben geldim... Hos geldimm... Sefalar grtirdimmmm
Dun cok ugrayamadim kizlar bunun icin ozur diliyotum... Geceyi utkusuz gecirmistim... Isten sonra alisveris merkezine gittim.. Epilasyon aleti aldim eve geldim denedim.. okadar yorulmusumki yataga bit uzandim kalktigimda geceydi
Simdi kpsu bandindan indim 130 dk yurudum yoruldum...
Birazdan banyo edip kardesimin okuluna karne gorusmesine gidicem.. Dua edin kizlar insallah gecmistir sinifi... Gunlerdir sorup duruyor heyrcanla bekliyor kardesim... Dua edin kizlar iyi haberler alalim...
Hepinizi cokk optum ben 5 e dogru gelirim yine
hayırlısıyla taşın canım..inş...herşey gönlüne göre olur....selamlar canlarim.nasilsiniz görmeyeli.hasret kaldim size.
dün Frankfurt'a yeni evimi görmeye gittik.yerlerini ne yapalim falan diye karar verdik.gittik yatak odasi dolabi baktik.ondan sonra kuzenimizin bahcesinde 6 aile hepimiz akraba birlestik,mangal yaptik.harikaaaaaa bir gündü.dün bir kere daha emin oldum,iyikide oraya tasiniyorum diye.burada yapayalnizim hep.pazartesi tekrar gidip yerleri yapicz.kardesimde gidip evi temizliycek.sonraaaa cumartesi oradayiz insallah
amin canııım.....kizlar dualariniz icin Allah hepinizden razi olsunnn...
Allaha sukur kardesim gecti sinifiii
birde kardesime 2 yil once IQ testi yapmislardi ve sonucta 68 puan alabilmisti..oda gec ogrenen cocuk anlamina geliyormus..saglik olsun demistik ama yinede insan uzuluyor tabiki...bugun birde ogrendikki bu hafta tekrar yapmislar ve 89 puan cikmisss..okadar sevindikki cunku enfazla 100 alabiliniyormus..dunyalar bizim oldu...bu haberlere okadar ihtiyacimiz vardiki anlatamam sizlere..suan 7.5 yasinda ama okadar acilar (saglik) zorluklar cektiki..enufak iyi bir haber bizlere dunyalari bagisliyor..Allahima binlerce sukurler olsun..ve hasta olan herkesssinnnnn sifasini versin insallah...
benyarim saat once daha yeni birseyler yedim kizlar...sabah kalktim kosu bandina bindim sonra dus kardesimin okulu derken bu saate kaldim..cok gec kaldim bugun..iki yumurta,3havuc,1 salatalik yedim ama kesmedi..birkac yaprak marulum var daha..hala ac olursam yogurt yerim artik..sabah ve ogleni atladim cunki bugun
inşallah canım tek dileyim bu,yağlar eridikçe bedenim küçüldükçe çok mutlu olacam biliyorum tek eksiğim irade ve sabır...
amerikadayim kirmizigul
gel canim geeeelll
gezeriz bol bol
şu anda nev stadyumu 10 tur yürüdü bitirdiiii tiribünlere çıkıp merdivenleri tavaf ediyooo galibaaa....nerde bu kız yaww kapacaklar bizim hatunu oralarda
kizlar selamlarrr...
ben bugun ise erken geldim...isyerinde personel eksikligi basladi tatil zamani diye..
ama sabah disciye gittim kizlar..kendi discim kadindi..bugun erkek ciktiii..sasirdim..sorun olurmu dedi yok dedim ama zaten korkuyordum...oyuzden tedirgin girdim iceriye..kapiyi bir kapattik...o dk'dan beri biz bir konustukkk gorseniz...adam resmen cilvelesiyorsasirdim..canim yanmasin diye bir nazikkk...gulmemek icin zor tuttum kendimi....sarisin mavi gozlu selvi boylu..mis gibide parfum kokusu vardii...
kilo verince insan nasilda ilgi goruyor hemenn..ben bu adami oncede gormustum ama havali dolaniyordu..sinir olmustum...ama bugun boyle olunca...ha gayret dogru yoldasin..fazlaliklar gittimi lokmaninda benden kacma sasinin olmadiginaa karar verdimmm..
yani gorun kizlar...fazla kilo neleri engelliyor...ve insanin degerini nasil arttiriyorr
abowwwww....sahanee canim yaaa...biraz anlatsana nasil orasi? sende ingilizce biliyormusun?
gezmek eglenmek nasil....cok merak ediyorum ben amerikayiiiiiii:78::78::78:
abowwwww....sahanee canim yaaa...biraz anlatsana nasil orasi? sende ingilizce biliyormusun?
gezmek eglenmek nasil....cok merak ediyorum ben amerikayiiiiiii:78::78::78:
Benim de 2 kilo fazlam var . Onları verirsem daha fit olacağım.
inşallah canım tek dileyim bu,yağlar eridikçe bedenim küçüldükçe çok mutlu olacam biliyorum tek eksiğim irade ve sabır...
Harikasın canım,işte bu.Ben ilk koşu bandına çıktığımda 5 dk da nefes nefese kalmıştım.Gün gün 1 er dakika arttır.Metabolizma yumuşak geçişleri sever,birden arttırırsan panikler ve seni caydırmaya çalışır.Yeşil çayı unutma günde 2 kere.Sen şimdi önümüzdeki cuma bildirim yapacaksın.İlk bildirime kadar sabredersen,kaçamak yapmazsan ilk verdiğin kilo seni inanılmaz azimlendirecek.İşte o andan sonra geri dönüş olmuyor hedeftenGünaydın canlar neredesiniz, uzun zaman sonra koşu bandına çıktım,20 dk
O zaman ilk yarışımız cuma akşamından itibaren başlıyor canım.Şimdi ben yarın bildirim yapıcam.Sonra sen önümüzdeki cuma yapacaksın.Bakalım önümüzdeki cuma en çok gr kimden gitmiş olacak,Alırım anahtarını Pabyaaaatamam yarış güzel fikir,hevesimde kaçmaz.
Günaydın...
Günaydın Julia'cım.günaydın kızlar
Bitanem geçmiş diyetlerini takip edemedim ama şöyle söyleyim.Sağlıklı diyet ve sporla giden kilo geri gelmiyor.Ben bugüne kadar sağlıklı diyet yaptığımı düşünüyorum,biliyorsun sporla da destekledim.Yaklaşık 1 ay önce 6 aydır olmayan özel günüme girdim ve bütün metabolizmam dağıldı,yaklaşık 20 gün spor yapamadım ve diyeti dağıttım.Buna rağmen kilo almadım,ve sevindim demek ki sağlıklıymış diye.Sen de canım en azından kilonu korumaya çalış,o kadar zor verdik ki almak acıtıyor insanı.canim spor yapmak insani gercekten cok rahatlatiyor.uzun zamandir stresdeydim biliyorsun,olacakmi olmacakmi falandi filandi derken kendimi cok saldim.birde cok kötü bisey var bende,azicik stresleniyim,midemin kazintisi gecmez,imkani yok gecmez.ama sporu yine eskisi gibi yaparsam kacirsam bile almam en azindan öyle degilmi.cünkü artik verecegim yerde aliyorum hala yaaaaartik istedigim oldu,islerim yoluna girdi.istahim kesilir diye bekledim ama tam tersi yaaa.anlamadim ben bu isten bisey:26:
offff bende 54,5 a inmistim tekrar jet hiziyla ciktim yukarilara yaaa.offff.keske verdigimizi yillar sonra anca geri alabilseydi vücut
Altına imzamı atıyorum son cümlenin.Ama ruhum bunu kabul ettiği için değil,ahir zamanda sonu toprak olacak herşeyin baştacı edildiğini anladığım için.Kızlar kilo,görünmezlik iksiri gibi.Bir varoluşun var,ama kimse seni görmüyor.Değerlisin,iyi bir yüreğin var,kişisel yeteneklerin var,zekisin belki ama görünmezsin.Ne zamanki kilo azalmaya başlıyor,suretin de insanların gözünde görünür olmaya başlıyor.İşte hayat böyle bir hızar.İnsanoğlu böyle sığ.Dünyayı değiştiremiyorsan,kendini değiştir diyor bir düşünür.Ben 30 yaşıma kadar,hayır dedim,seven beni böyle sevecek.Ne mi oldu,kimse sevmedikizlar selamlarrr...
ben bugun ise erken geldim...isyerinde personel eksikligi basladi tatil zamani diye..
ama sabah disciye gittim kizlar..kendi discim kadindi..bugun erkek ciktiii..sasirdim..sorun olurmu dedi yok dedim ama zaten korkuyordum...oyuzden tedirgin girdim iceriye..kapiyi bir kapattik...o dk'dan beri biz bir konustukkk gorseniz...adam resmen cilvelesiyorsasirdim..canim yanmasin diye bir nazikkk...gulmemek icin zor tuttum kendimi....sarisin mavi gozlu selvi boylu..mis gibide parfum kokusu vardii...
kilo verince insan nasilda ilgi goruyor hemenn..ben bu adami oncede gormustum ama havali dolaniyordu..sinir olmustum...ama bugun boyle olunca...ha gayret dogru yoldasin..fazlaliklar gittimi lokmaninda benden kacma sasinin olmadiginaa karar verdimmm..
yani gorun kizlar...fazla kilo neleri engelliyor...ve insanin degerini nasil arttiriyorr
ansa valla oyle cok guldum ki bu mesaja nevi o halde gozumun onune getirdim merdivenleri tavaf ediyorken hele birde birilerinin onu kaptigini dusununce bizde butun takim pesinden kosuyoruz kurtarmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?