Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam yarış güzel fikir,hevesimde kaçmaz.
pabya hosgeldin canim
bende dogum kilosuyla 80 i gecmistim
63 lere kadar indim ama 7-8 kilosunu geri alinca kendimi burada buldum yine

haşbulduk.

canim spor yapmak insani gercekten cok rahatlatiyor.uzun zamandir stresdeydim biliyorsun,olacakmi olmacakmi falandi filandi derken kendimi cok saldim.birde cok kötü bisey var bende,azicik stresleniyim,midemin kazintisi gecmez,imkani yok gecmez.ama sporu yine eskisi gibi yaparsam kacirsam bile almam en azindan öyle degilmi.cünkü artik verecegim yerde aliyorum hala yaaaaartik istedigim oldu,islerim yoluna girdi.istahim kesilir diye bekledim ama tam tersi yaaa.anlamadim ben bu isten bisey:26:
pabya hosgeldin canim
bende dogum kilosuyla 80 i gecmistim
63 lere kadar indim ama 7-8 kilosunu geri alinca kendimi burada buldum yine
offff bende 54,5 a inmistim tekrar jet hiziyla ciktim yukarilara yaaa.offff.keske verdigimizi yillar sonra anca geri alabilseydi vücut

gözün aydın gülüm kardeşin geçmiş...test sonucuda gayet iyi ilki yanlıştı o zaman desene....
hayırlısıyla taşın canım..inş...herşey gönlüne göre olur....
amin canııım.....
inşallah canım tek dileyim bu,yağlar eridikçe bedenim küçüldükçe çok mutlu olacam biliyorum tek eksiğim irade ve sabır...

hoşgeldin pabyaaaa..............ben de kaptanım gülümün yardımcısı safiiiş...

kizlar selamlarrr...

ben bugun ise erken geldim...isyerinde personel eksikligi basladi tatil zamani diye..
ama sabah disciye gittim kizlar..kendi discim kadindi..bugun erkek ciktiii..sasirdim..sorun olurmu dedi yok dedim ama zaten korkuyordum...oyuzden tedirgin girdim iceriye..kapiyi bir kapattik...o dk'dan beri biz bir konustukkk gorseniz...adam resmen cilvelesiyor sasirdim..canim yanmasin diye bir nazikkk...gulmemek icin zor tuttum kendimi....sarisin mavi gozlu selvi boylu..mis gibide parfum kokusu vardii...
kilo verince insan nasilda ilgi goruyor hemenn..ben bu adami oncede gormustum ama havali dolaniyordu..sinir olmustum...ama bugun boyle olunca...ha gayret dogru yoldasin..fazlaliklar gittimi lokmaninda benden kacma sasinin olmadiginaa karar verdimmm..

yani gorun kizlar...fazla kilo neleri engelliyor...ve insanin degerini nasil arttiriyorr

şu anda nev stadyumu 10 tur yürüdü bitirdiiii tiribünlere çıkıp merdivenleri tavaf ediyooo galibaaa....nerde bu kız yawwkapacaklar bizim hatunu oralarda

ansa valla oyle cok guldum ki bu mesaja nevi o halde gozumun onune getirdim merdivenleri tavaf ediyorken hele birde birilerinin onu kaptigini dusununce bizde butun takim pesinden kosuyoruz kurtarmak icin

kiz sende civeleseydin azcik lokmana inat

Günaydın canlar neredesiniz, uzun zaman sonra koşu bandına çıktım,20 dk
Harikasın canım,işte bu.Ben ilk koşu bandına çıktığımda 5 dk da nefes nefese kalmıştım.Gün gün 1 er dakika arttır.Metabolizma yumuşak geçişleri sever,birden arttırırsan panikler ve seni caydırmaya çalışır.Yeşil çayı unutma günde 2 kere.Sen şimdi önümüzdeki cuma bildirim yapacaksın.İlk bildirime kadar sabredersen,kaçamak yapmazsan ilk verdiğin kilo seni inanılmaz azimlendirecek.İşte o andan sonra geri dönüş olmuyor hedeften
tamam yarış güzel fikir,hevesimde kaçmaz.
O zaman ilk yarışımız cuma akşamından itibaren başlıyor canım.Şimdi ben yarın bildirim yapıcam.Sonra sen önümüzdeki cuma yapacaksın.Bakalım önümüzdeki cuma en çok gr kimden gitmiş olacak,Alırım anahtarını Pabyaaaa
Günaydın...
günaydın kızlar
Günaydın Julia'cım.
Bitanem geçmiş diyetlerini takip edemedim ama şöyle söyleyim.Sağlıklı diyet ve sporla giden kilo geri gelmiyor.Ben bugüne kadar sağlıklı diyet yaptığımı düşünüyorum,biliyorsun sporla da destekledim.Yaklaşık 1 ay önce 6 aydır olmayan özel günüme girdim ve bütün metabolizmam dağıldı,yaklaşık 20 gün spor yapamadım ve diyeti dağıttım.Buna rağmen kilo almadım,ve sevindim demek ki sağlıklıymış diye.Sen de canım en azından kilonu korumaya çalış,o kadar zor verdik ki almak acıtıyor insanı.
Altına imzamı atıyorum son cümlenin.Ama ruhum bunu kabul ettiği için değil,ahir zamanda sonu toprak olacak herşeyin baştacı edildiğini anladığım için.Kızlar kilo,görünmezlik iksiri gibi.Bir varoluşun var,ama kimse seni görmüyor.Değerlisin,iyi bir yüreğin var,kişisel yeteneklerin var,zekisin belki ama görünmezsin.Ne zamanki kilo azalmaya başlıyor,suretin de insanların gözünde görünür olmaya başlıyor.İşte hayat böyle bir hızar.İnsanoğlu böyle sığ.Dünyayı değiştiremiyorsan,kendini değiştir diyor bir düşünür.Ben 30 yaşıma kadar,hayır dedim,seven beni böyle sevecek.Ne mi oldu,kimse sevmedi Yemişim öylelerinin sevgisini ancak dünyanın da bir döngüsü var.O halde onu değiştiremiyorsak,bedenimizi değiştiricez.Hayatımızı kontrol etme gücünü birilerinin insiyatifine değil,kendi irademize alıcaz tekrar.Rabbim bedeni ruhunu örten insanlardan etmesin bizi,hedefimize kavuştursun inşallah Gülümmmmmmm,sen beğenilmeyecek kız mısın dünya güzeli
ansa valla oyle cok guldum ki bu mesaja nevi o halde gozumun onune getirdim merdivenleri tavaf ediyorken hele birde birilerinin onu kaptigini dusununce bizde butun takim pesinden kosuyoruz kurtarmak icin
Ben de koptum dün o mesajı okuyunca Ganfed'im Stadda yürürken aklıma gelir bugün kesin,tıs tıs gülerim deliler gibi kendi kendime

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…