Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne yazıkki kocacık ankaralı ben amasyalıyım memleketler ayrı olunca o 20 günlük izin rezil oluyo yollarda geçio 1 hafta orda 1 hafta biizim orda 1 hafta tatiiilll....ama o tatil varyaaaa olay o yaaaa..ruhhum dinleniooo...istediğin gibi şımar sabıt istediğini giy kimse kimseyi tanımıoo bakmıooo ohhhh

Demi ya,ben de tatilde aynısını yaşıyorum inan.Nerdesin diyen yok,bana gelmiyosun diye küsen yok,durmadan çalan kapılar yokkkk,oohhhh Ayşem,103.5 kilodaki resmime baktın mı kız
Canlarım ben yürüyüşe kaçıyorum,gelince bi duş alır sonra yanınıza gelirim 10-10:30 gibi.Yarın sabah bildirim yapamayacakların bu akşamdan yapmasını önemle rica eder,hayırlı kilolar vermiş olmamızı Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim

Son düzenleme:

canım tam sana cvb yazdım ama nette sanırım sorun çıktı,öyle kaldı.şimdi sen bu hafta bu diyetimi yapıyorsun,hiç kaçamak yaptınmı?

canım farkedilmeyecek gibi diilll ki göz görüoo bacımmm ...fareketmeyen hasetinden söylemiyordur anacımmm

canim fark olmaz olurmu ilkinde omuz diye bisey yok yusyuvarlak ikincide omuz kemiklerin belirginlesmis yuzun kuculmus ilkine nazaran eminim kalcadanda gitmistir o belli olmuyor ama en buyuk fark ordadir bence

canım tam sana cvb yazdım ama nette sanırım sorun çıktı,öyle kaldı.şimdi sen bu hafta bu diyetimi yapıyorsun,hiç kaçamak yaptınmı?
Pabya'cım evet,bu diyeti yapıyorum bu hafta.Fakat cuma günü değil,pazartesi günü annemleri yolcu ettikten sonra başladım.Yani bugün bu diyette 4. günümdü.Kaçamak yapmadım;belki toplasan 4 günde kaçamak denilebilecek tek şey 2 paket çubuk krakerdir.Biraz da meyveyi kaçırdım fakat bu diyetin hedef kalorisi olan 1200 kaloriyi hiç geçmedim 4 gündür.Zaten meyve biliyorsun masum,vücuttan yağ olarak depolanmadan atılıyor.Günde en az 5 km yürüdüm.Yarın sonucu yazarım fakat,o 4 günlük sonuç olacak.Sen onu 2 ile çarparsan,bu diyetle sporla haftada atılan miktar ortaya çıkar canım.
canım farkedilmeyecek gibi diilll ki göz görüoo bacımmm ...fareketmeyen hasetinden söylemiyordur anacımmm
Demiiiii Annem de öyle diyo
canim fark olmaz olurmu ilkinde omuz diye bisey yok yusyuvarlak ikincide omuz kemiklerin belirginlesmis yuzun kuculmus ilkine nazaran eminim kalcadanda gitmistir o belli olmuyor ama en buyuk fark ordadir bence
Ohhhhh,nasıl moral oldu var ya,sağol Ganfed'dim,sağolun kızlar.Ben de en çok kalçalarımdan anlıyorum,o yayvan büyük kalça gitti,dik ve sert bir kalça geldi,inanılmaz toparlandı.Ne güzel bi duyguymuş yaaaa

Son düzenleme:
nevcim bildirimimi yapıyım ben isveçi yapamadım ama olsun diyorum kendi kendime geçen hafta aldığım 700 grdan sonra kendimi çooookkk kötü hissediyodum..neeessseeee 78.0 karnım burnum tok ama sabaha tartlırım ama bildirime yaetişemiyebilirimm yani 200 gr gitmişşşş

Pabya'cım bak çizelgeni de yaptım.Sonra beğenmezsen değiştirirsin.Aşağıda vereceğim linki kopyala,profilindeki çizelge kısmına yapıştır.Sonra boş bi yere tıkla,buraya dön,çizelgen mesajlarının altına eklenmiş olacak.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wWnpyBJ/weight.png

Bebeğim yetişebilirsen bi de sabah tartılırsın,düzeltirim.Harikasın canım.
şekerler ben kacar bıcı bıcı yapıp yatıyorummmm seviyorumm siziii....
Ben de seni seviyorum,mis mis kokacak yanaklarından öpüyorum

Evet az önce kapı çaldı ve kurye tartımı getirdi.Mavi renk geldi,sanırım siyah demeyi unutmuşum.Neyse annem beğenir sanıyorum,çok güzel bir turkuaz.
Eki Görüntüle 221009
hayirli olsun canim.Allah o tartida 5 li sayilari görmek nasip etsin insallah

ayyy canim biz ayni memleketli olmamiza ragmen bizdede o durum var her defasinda.benim ailem Istanbul'da yasiyor,esiminki de Igdir'da yasiyorlar.bizde her defasinda tatilimizi ikiye yada üce bölmek zorunda kaliyoruz.

7. TAKIM
saferan(126/
azerikizi(56/
kirmizigül06(82.5/
ganfed(54/
Julia__(53,6/53.6/0/0%)
ansaa(78.2/78/0.2/0.25%)
nev81 (87/
ipekyol51( 80.7
rana able(62/9/ (183.etapta mezun olmustu..verdigi kilolari geri aldigi icin geri dondu..alinan kilo 11haftaya bolundu)

Anşaa'nınkini yaptım bebeğim,bi kontrol eder misin doğru olmuş mu?

Son düzenleme:
Evvveeeeettttt,haydiiiiiii 7. takımın güzelleriiiiiiiiiiii.Anşaa 200 gr la bildirimi açtı,yok mu arttıraaaaaannnn

Son düzenleme:

dogru apmissin nevcim, yanliz 100 ile carptiktan sonra virgulden sonraki 4uncu sayi 5 yada 5ten uzeriyle,bir onceki sayiyi birtane fazlalastiriyorsun..ansaada 0.0255 cikmisti..5 oldugu icin 0.26 luyor..anladinmi canim

sekerler ben yatiyorum..sabah erkenden annemi doktora goturucem..kosu bandinda yurudukten osnra ayaginin uzerinde bir agri basladi ve bugunde morarmaya baslamis...insallah kotu birsey degildir...doktordan sonra firsatim olursa ise gitmeden once yine ugrarim buraya

Allah şifa versin Gülüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…