- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ben yaptım birkaç kez geçtiğimiz günlerde. Yapışmadı. Gayet de güzeldi. akşama bırakılmadığı sürece arada sırada tüketilebilir gibi geliyorKizlar aranizda yagsiz misir patlatan var mi? Hem kalorisi dusuk hem de tok tutar diye dusunuyorum ama yagsiz hic patlatmadim yapisir mi tencereye fln
Ben bi ara mısır diye tutturmustum 1 küçük kase çcok az yağ ve tuzsuz ye dediler cumartesi günü falan ama ben cesaret edemedim ama bu cumartesi hunharca yiyeceğim inşallahKizlar aranizda yagsiz misir patlatan var mi? Hem kalorisi dusuk hem de tok tutar diye dusunuyorum ama yagsiz hic patlatmadim yapisir mi tencereye fln
Gel opeyim seni içimdeki suzunleBen gittim
Öğlen yemek yemiyorum ya ara yerine tuketebilirim gibi geldi bana da.Ben yaptım birkaç kez geçtiğimiz günlerde. Yapışmadı. Gayet de güzeldi. akşama bırakılmadığı sürece arada sırada tüketilebilir gibi geliyor
Ayni sekilde.Bitmeyen iş verip benim eve yerleştirmişler kimse o vicdansız çıksın lan ordaya söz bişey yapmayacağım sadece iade edeceğim isleriiii
Arada gunkurusu ceviz sut cok guzel oluyor. Ozledim keratayiÖğlen yemek yemiyorum ya ara yerine tuketebilirim gibi geldi bana da.
Gel iğde bana da iş gor iki çocuk kocaman ev mutfak market faturalar kafa bir milyon utusu çamaşırı yemeği dolabı bitmiyorİşte ben de evde kuşların kafesini temizleyip ortalığı sil süpür yapıp haftada bir çamaşır yıkayınca iş yaptım yoruldum diyorum
AminÖyle canım, Allah hem beden hem ruh sağlığını aratmasın
Miu'm iyiyim canım sağol.Babam biraz daha iyiNevreste kuzum nasılsın ? seni merak ediyorum hep? babanın yanında mısın hala? keyfin nasıl baban nasıl?
Allah senden razı olsun canım.Ne güzel bir eltisin sen öyleBen geldim. Ani işim çıktı. Çocuklara mamalar yaptım. Tam oğlum okuldan gelecekken eltime ineyim hem yaptıklarımdan götüreyim dedim, oğlan da okuldan gelip görür bebeği diye.
Ana bir gittim sevgili kaynanam bir tas çorba yapmamış, makarna haşlamış zahmetlice! Eltimin annesi çorba pişirme derdinde daha hastanede yediği ile duruyor eltim.
Ben bilsem gündüz yapardım. Dayanamadım çıktım hemen yemek yaptım ama kızlar Allah yardım etti bir saatte tatlı dahil beş çeşit yemek çıktıverdim çok şükür içim rahat etmezdi. Sanki benim sorumluluğumda gibi utandım ya
Bu kv var ya yatacak yeri yok. Niye bir hafta daha durmadı bebek kilo alsaydı, şimdikiler rahatı için sezeryan oluyor demelerbir gün daha dursa rahmi alınirmıs bunu bile bile söylüyor. Rahmi alınsın da daha doğurmasın diye heralde beklerim, hamile kaldı diye burnundan getirdi eltimin.
Canım çok sıkıldı ya bu kadar kötü kalpli olunamaz
Birde camları açmıs evi havalandııcam diye evi buz gibi etmiş gittim ki ev soğuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?