Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hahahaha sende bendensin kv akrabaları gelinin çok oynak demişler çoktaaaaaaaaaaaa tııınnn dedimmm
Eskiden çok ayıplanırmış, şimdi oynamayanı ayıplıyorlar benim küçük elti elinde tef yerde oynamıştı kardeşimin eşi de oynadı. Eskilere gire ayıp öyle görmüşler çünkü ama devir değişti insan kendi düğününde oynar tabi ne zaman oynayacak ki

Kizim 13 aylik
Ve saçı hiç çıkmadı
Ingtegramda n bilen bilir ve saçı az bende kestirme taraftariyim
Ama çok az ince saçı yoksa hayatta kesmeem
Beraber kuafore gidicez müsait oldugumzaman
Ben küçük oğlumu hep kendim kestim traş makinesi ile geçen gün ilk kez gitti berbere.

@MiuLego begum75 günlük menü zamanı

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf
Ara; yarım avuç kuru üzüm + 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - 1 kase mercimek çorbası + yarım porsiyon anca patlıcan musakka + yarım kase salata ( çok aç kaldım diğer yiyecekler baklava ve su böreğiydi yemedim tabi)
Ara; 14:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:15 - Yoğurtlu kereviz salatası + 2 ad.ceviz + bol dereotu (inşallah bu akşam yiyeceğim yeter gari )

Bugün 45 dakika leslie + 20 dakika hıtt cardio planlıyorum

Bende jillianimi yaptim simdi kahvaltı zamanir

sabah sporunu bitirenleri kıskanıyorum ama

eflal bu hurmanın kilosu kaça?
bide tadı nasıl oldu?

menü gayet şugar afiyet olsun nilişkom

bide tadı nasıl oldu?

Canım ablam en son 5 demişti kaç şimdi bilmiyorum, eşim alıyor.
Tadı harika oldu. Sütlü tatlı gibi

@MiuLego ben hiç iyi değilim.
Günlük altı tane ilaç var toplam.
Sabah ve akşam almam gerek. Bugün öğlen kepekli makarna yaptım yanında salata Yoğurt vs. Akşam hafif geçiyor. Ben kendimi çok ağır hissediyorum. Kiraz sapı vs içmiyorum ilaç kullandığım için. Bugün jillian yapmak istedim 7. dk da başıma bir ağrı girdi. Su var sadece arttırdım. Çok dengesizim. Ay çok moralim bozuk midem bir garip. Hiç mutlu değilim neden bilmiyorum. Ani hareketler yapamıyorum başım dönüyor.

6 ilaç mı hayırdır ne oldu sana geçmiş olsun

6 ilaç mı hayırdır ne oldu sana geçmiş olsun
Baş ağrısı için. Sinüzit için. Birde kansızlık için. İki tane antibiyotik var. Çok fazla bana göre ama o ağrıları düşününce korkuyorum tekrar olur diye o yüzden alıyorum iki gündğr ama ne bileyim

bide tadı nasıl oldu?

Sağol Begüşüm bu akşam şu sporları yapsam daha bir şey istemem belki cuma günü senin gruba transfer olurum kaptanım olursun tabi gruptan biri fazla spor yapmazsa

canım çook geçmiş olsun biraz izin ver kendine moralini bozma önce iyileşmene bak sonra hızlıca dönersin diyete tekrar önemli olan şimdi sağlık canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…