- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bu nasıl bir şey harika görünüyor ama afiyet olsun
Trabzon hurmalı yulaf ezmesiBu nasıl bir şey harika görünüyor ama afiyet olsun
Ney benim ben bilmiyorum konuyu
Eskiden çok ayıplanırmış, şimdi oynamayanı ayıplıyorlarhahahaha sende bendensinkv akrabaları gelinin çok oynak demişler çoktaaaaaaaaaaaa tııınnn dedimmm
Uff enerji bombası aşırı da tok tutar bayıldım iyi yapmışsınTrabzon hurmalı yulaf ezmesideğişiklik iyi oldu bana da
Ben küçük oğlumu hep kendim kestim traş makinesi ileKizim 13 aylik
Ve saçı hiç çıkmadı
Ingtegramda n bilen bilir ve saçı az bende kestirme taraftariyim
Ama çok az ince saçı yoksa hayatta kesmeem
Beraber kuafore gidicez müsait oldugumzaman
Bende jillianimi yaptim simdi kahvaltı zamanir
@MiuLegobegum75 günlük menü zamanı
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf
Ara; yarım avuç kuru üzüm + 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - 1 kase mercimek çorbası + yarım porsiyon anca patlıcan musakka + yarım kase salata ( çok aç kaldım diğer yiyecekler baklava ve su böreğiydi yemedim tabi)
Ara; 14:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:15 - Yoğurtlu kereviz salatası + 2 ad.ceviz + bol dereotu (inşallah bu akşam yiyeceğim yeter gari )
Bugün 45 dakika leslie + 20 dakika hıtt cardio planlıyorum
Canım ablam en son 5 demişti kaç şimdi bilmiyorum, eşim alıyor.sabah sporunu bitirenleri kıskanıyorum ama
eflal bu hurmanın kilosu kaça?
bide tadı nasıl oldu?
menü gayet şugarafiyet olsun nilişkom
Canım ablam en son 5 demişti kaç şimdi bilmiyorum, eşim alıyor.
Tadı harika oldu. Sütlü tatlı gibi
Sevmediğim tek meyve yeni dünya heralde ama yine de yerimDiyetisyen nar yiyin dediben narı sevmem dedim faydalarını bilsen böyle konuşmasın dedi
6 ilaç mı@MiuLego ben hiç iyi değilim.
Günlük altı tane ilaç var toplam.
Sabah ve akşam almam gerek. Bugün öğlen kepekli makarna yaptım yanında salata Yoğurt vs. Akşam hafif geçiyor. Ben kendimi çok ağır hissediyorum. Kiraz sapı vs içmiyorum ilaç kullandığım için. Bugün jillian yapmak istedim 7. dk da başıma bir ağrı girdi. Su var sadece arttırdım. Çok dengesizim. Ay çok moralim bozuk midem bir garip. Hiç mutlu değilim neden bilmiyorum. Ani hareketler yapamıyorum başım dönüyor.
Sağol canım. Dene mutlakatamam teşekkür ederim, afiyet olsun
şu IF imsi diyetim bitsin bi ara denemek istiyorum
Kütük mütük demiş yaOgulum babasına ençok kimi seviyorsun dedi ogluma ananı dedibir küdük ancak bukadar ormatik sekilde seni seviyorum der sanırım
Baş ağrısı için. Sinüzit için. Birde kansızlık için. İki tane antibiyotik var. Çok fazla bana göre ama o ağrıları düşününce korkuyorum tekrar olur diye o yüzden alıyorum iki gündğr ama ne bileyim6 ilaç mıhayırdır ne oldu sana geçmiş olsun
Sağol Begüşüm bu akşam şu sporları yapsam daha bir şey istemem belki cuma günü senin gruba transfer olurum kaptanım olursun tabi gruptan biri fazla spor yapmazsasabah sporunu bitirenleri kıskanıyorum ama
eflal bu hurmanın kilosu kaça?
bide tadı nasıl oldu?
menü gayet şugarafiyet olsun nilişkom
canım çook geçmiş olsun biraz izin ver kendine moralini bozma önce iyileşmene bak sonra hızlıca dönersin diyete tekrar önemli olan şimdi sağlık canımmm@MiuLego ben hiç iyi değilim.
Günlük altı tane ilaç var toplam.
Sabah ve akşam almam gerek. Bugün öğlen kepekli makarna yaptım yanında salata Yoğurt vs. Akşam hafif geçiyor. Ben kendimi çok ağır hissediyorum. Kiraz sapı vs içmiyorum ilaç kullandığım için. Bugün jillian yapmak istedim 7. dk da başıma bir ağrı girdi. Su var sadece arttırdım. Çok dengesizim. Ay çok moralim bozuk midem bir garip. Hiç mutlu değilim neden bilmiyorum. Ani hareketler yapamıyorum başım dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?