Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben çok severim
düşünüyorumda sevmediğim şey sayılıdır
Dur sayayım kereviz yemegini sebmiyorsun bide bamya hazir yogurt vede ayran tüketmiyorsun
sabah sporunu bitirenleri kıskanıyorum ama

eflal bu hurmanın kilosu kaça?
bide tadı nasıl oldu?

menü gayet şugar afiyet olsun nilişkom
Begüm sabah yapmazsam benim cadılardan bir daha yapamam bendede aşırı kansızlık varya onun icin sonrasinda halsizlik oluyor zaten hayatim bir curcuna

Canım önce iyi ol sen. Gecmis olsun

Efser demisya kız daha ne istersin adamadan baya demiş hemde
Benimkide bizimkilerin yanında zengin olursan ablamı birakirmisin diye soran kardeşime asla ben ondan vazgecmem o ne demek dediydi ay hem çok şaşırdım hemde.acayip moral olduydu 15senelik evliyiz ne.doğumgünü ne evlilik yıldönümü hatırlamaz ama bir lafı onore etti
Ah su erkekler bir bilseler iki guzel kelâm yeter ne mal ne mülk bir kadını mutlu etmek icin

ne çektin be portim
ilaçlar şifa olsun sana
Kizlar tarcin zayiflamada cok etkiliymis
hergün suyuma atıyorum daha bi etkisini görmedim,bünye alıştı sanırım

Sağol Begüşüm bu akşam şu sporları yapsam daha bir şey istemem belki cuma günü senin gruba transfer olurum kaptanım olursun tabi gruptan biri fazla spor yapmazsa
evet yeter artık kendi takımında kaldığın,bana transfer ol artık kuzum

Bu şarkıyı çok severim hep dilimde. Beni mi anlatıyor me
bu kasetine bayılıyorum sertabın

yaa ece sen çok tatlısın ama yaamaşallah nasıl da biliyoryerim seni

kansızlığa çare bulmalısın böyle gitmez kendine dikkat et sağlık herşeyden önemli,elden gittikten sonra ne ilaç ne doktor,ne para kar etmiyor

Azıcık dolaşayım canım sıkıldı dur dur aynı grup

Benimkide etmez dirlis izlerken ertuğrul esine guzel seyler söylüyor dönüyorum sen niye bana söylemiyorsun diyorum...
Benim obam yok ki obam olsun yaşadin bende sana soylerim diyor...

Cuma dr gidecegim bakalım sonuca gore alternatif tıp
Ayrıca o senin tatlılığın

kilo verenlerimizin cogunda kansizliklik var ne olacak bu halimiz...

Azıcık dolaşayım canım sıkıldı dur dur aynı grup
bende öyle bi duramadım yerimde her hafta başka bi grup,çok zevk alıyorum harika tavsiye ederim

kilo verenlerimizin cogunda kansizliklik var ne olacak bu halimiz...
ada bilmiyorum inanki dün son 3 kutumuda yazdırdım,bitince kontrole gidicem bakalım ne çıkacak değerler
ama kendimize bakmalıyız,sadece zayıflamak değil sağlıklıda kalmak zorundayız

Bende çok zevk almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…