ıyyy bende hiç sevmem yeni dünyayıSevmediğim tek meyve yeni dünya heralde ama yine de yerimnara da bayılırım
Anaaam tipini yerim onunEki Görüntüle 2070274
Bu da tipimiz
Laaa çok fena hiçççç durmadı , çok oynak
Valla kimler kazandı bilemiyeceğimmm ama kıza yakınmış .
Yusuf içinde bademcik ameliyatı öncesi son çıkış .
Dur sayayım kereviz yemegini sebmiyorsun bide bamya hazir yogurt vede ayran tüketmiyorsunben çok severim
düşünüyorumda sevmediğim şey sayılıdır
Begüm sabah yapmazsam benim cadılardan bir daha yapamam bendede aşırı kansızlık varya onun icin sonrasinda halsizlik oluyor zaten hayatim bir curcunasabah sporunu bitirenleri kıskanıyorum ama
eflal bu hurmanın kilosu kaça?
bide tadı nasıl oldu?
menü gayet şugarafiyet olsun nilişkom
Canım önce iyi ol sen. Gecmis olsun@MiuLego ben hiç iyi değilim.
Günlük altı tane ilaç var toplam.
Sabah ve akşam almam gerek. Bugün öğlen kepekli makarna yaptım yanında salata Yoğurt vs. Akşam hafif geçiyor. Ben kendimi çok ağır hissediyorum. Kiraz sapı vs içmiyorum ilaç kullandığım için. Bugün jillian yapmak istedim 7. dk da başıma bir ağrı girdi. Su var sadece arttırdım. Çok dengesizim. Ay çok moralim bozuk midem bir garip. Hiç mutlu değilim neden bilmiyorum. Ani hareketler yapamıyorum başım dönüyor.
Baş ağrısı için. Sinüzit için. Birde kansızlık için. İki tane antibiyotik var. Çok fazla bana göre ama o ağrıları düşününce korkuyorum tekrar olur diye o yüzden alıyorum iki gündğr ama ne bileyim
hergün suyuma atıyorum daha bi etkisini görmedim,bünye alıştı sanırımKizlar tarcin zayiflamada cok etkiliymis
evet yeter artık kendi takımında kaldığın,bana transfer ol artık kuzumSağol Begüşüm bu akşam şu sporları yapsam daha bir şey istemem belki cuma günü senin gruba transfer olurum kaptanım olursun tabi gruptan biri fazla spor yapmazsa
bu kasetine bayılıyorum sertabın
Bu şarkıyı çok severim hep dilimde. Beni mi anlatıyor me
Dur sayayım kereviz yemegini sebmiyorsun bide bamya hazir yogurt vede ayran tüketmiyorsun
Begüm sabah yapmazsam benim cadılardan bir daha yapamam bendede aşırı kansızlık varya onun icin sonrasinda halsizlik oluyor zaten hayatim bir curcuna
Ayyy evet yaa...
yok Aus kandırmayalım kendimizi. 6 aylıkken 15 kiloymuşum hep obezmişim ben
Azıcık dolaşayım canım sıkıldı dur dur aynı grupne çektin be portim
ilaçlar şifa olsun sana
hergün suyuma atıyorum daha bi etkisini görmedim,bünye alıştı sanırım
evet yeter artık kendi takımında kaldığın,bana transfer ol artık kuzum
yaa ece sen çok tatlısın ama yaamaşallah nasıl da biliyor yerim seni
kansızlığa çare bulmalısın böyle gitmez kendine dikkat et sağlık herşeyden önemli,elden gittikten sonra ne ilaç ne doktor,ne para kar etmiyor
Benimkide etmez dirlis izlerken ertuğrul esine guzel seyler söylüyor dönüyorum sen niye bana söylemiyorsun diyorum...Efser demisya kız daha ne istersin adamadan baya demiş hemde
Benimkide bizimkilerin yanında zengin olursan ablamı birakirmisin diye soran kardeşime asla ben ondan vazgecmem o ne demek dediydi ay hem çok şaşırdım hemde.acayip moral olduydu 15senelik evliyiz ne.doğumgünü ne evlilik yıldönümü hatırlamaz ama bir lafı onore etti
Ah su erkekler bir bilseler iki guzel kelâm yeter ne mal ne mülk bir kadını mutlu etmek icin
Cuma dr gidecegim bakalım sonuca gore alternatif tıpne çektin be portim
ilaçlar şifa olsun sana
kansızlığa çare bulmalısın böyle gitmez kendine dikkat et sağlık herşeyden önemli,elden gittikten sonra ne ilaç ne doktor,ne para kar etmiyor
çok zorlama derken yemenden kısma demek istedim. ne sporuteşekkürler sherrycim ama feciyim spor falan yapmaıyorum sadece dinleniyorum yediklerime dikkat ediyorum
Güzel söz için obaya mı ihtiyaç var bence yok konuşabilmek yeterliBenimkide etmez dirlis izlerken ertuğrul esine guzel seyler söylüyor dönüyorum sen niye bana söylemiyorsun diyorum...
Benim obam yok ki obam olsun yaşadin bende sana soylerim diyor...
kilo verenlerimizin cogunda kansizliklik var ne olacak bu halimiz...ne çektin be portim
ilaçlar şifa olsun sana
Kafa gitti bende spor yapamiyorum ya suan vicdan yapiyorumçok zorlama derken yemenden kısma demek istedim. ne sporu
Trabzon hurmalı yulaf ezmesideğişiklik iyi oldu bana da
Bizimkinin obaya ihtiyaci var demekkiGüzel söz için obaya mı ihtiyaç var bence yok konuşabilmek yeterli
bende öyle bi duramadım yerimde her hafta başka bi grup,çok zevk alıyorum harika tavsiye ederimAzıcık dolaşayım canım sıkıldı dur dur aynı grup
ada bilmiyorum inanki dün son 3 kutumuda yazdırdım,bitince kontrole gidicem bakalım ne çıkacak değerlerkilo verenlerimizin cogunda kansizliklik var ne olacak bu halimiz...
Bende çok zevk almak istiyorumbende öyle bi duramadım yerimde her hafta başka bi grup,çok zevk alıyorum harika tavsiye ederim
ada bilmiyorum inanki dün son 3 kutumuda yazdırdım,bitince kontrole gidicem bakalım ne çıkacak değerler
ama kendimize bakmalıyız,sadece zayıflamak değil sağlıklıda kalmak zorundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?