Amin hoş geldin :) bana hiç kilo vermişim gibi gelmiyor halamaşallah canım ne güzel zayıflamışsın darısı bana
akşama bayıldımmmmmm@MiuLegobegum75 günlük menü zamanı
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf
Ara; yarım avuç kuru üzüm + 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - 1 kase mercimek çorbası + yarım porsiyon anca patlıcan musakka + yarım kase salata ( çok aç kaldım diğer yiyecekler baklava ve su böreğiydi yemedim tabi)
Ara; 14:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:15 - Yoğurtlu kereviz salatası + 2 ad.ceviz + bol dereotu (inşallah bu akşam yiyeceğim yeter gari )
Bugün 45 dakika leslie + 20 dakika hıtt cardio planlıyorum
ördeğim.. ilaç alıyorsun kendini şiş hissetmen normal kimyasal giriyor vücuduna sonuçta.. bu süreçte iyileşmekten başka bir şey takmamalısın kafana balım.. hunharca ye demiyorum elbet zaten yapmazsın ki.. ama yemene dikkat et eksik az yeme.. direncini topla.. vücut direncin düştü.. yoruldun.. moral bozma geçecek@MiuLego ben hiç iyi değilim.
Günlük altı tane ilaç var toplam.
Sabah ve akşam almam gerek. Bugün öğlen kepekli makarna yaptım yanında salata Yoğurt vs. Akşam hafif geçiyor. Ben kendimi çok ağır hissediyorum. Kiraz sapı vs içmiyorum ilaç kullandığım için. Bugün jillian yapmak istedim 7. dk da başıma bir ağrı girdi. Su var sadece arttırdım. Çok dengesizim. Ay çok moralim bozuk midem bir garip. Hiç mutlu değilim neden bilmiyorum. Ani hareketler yapamıyorum başım dönüyor.
Canım lahmacun istiyor, etli çiğ köfte istiyor
Ben su saracoglunun kurunu yapacamda useniyorum gel beraber basliyalim hergun uyaralik birbirimizi yaptin mi ictin mi diye bu cumartesi gerekli malzemeleri alalim aksamina basliyalim olur mu ?
Benim hiç yakmıyor 5 tane yiyebilirim o derece severimayy lahmacun mu,eflal içinde doğru et yok onun hem sonra midesini yakıyo insanın boşver
ada aslında çok istiyorumda ne zor geliyo bana biliyonmu
işin içinde ıspanak varya yıkaması çok zor,üşengeçim ben bilemedim şimdi
Kiz cok degil ki her seferinde 4-5 yaprak yıkayacaksin...ayy lahmacun mu,eflal içinde doğru et yok onun hem sonra midesini yakıyo insanın boşver
ada aslında çok istiyorumda ne zor geliyo bana biliyonmu
işin içinde ıspanak varya yıkaması çok zor,üşengeçim ben bilemedim şimdi
kan şekerini düzenliyor canım.. çok faydalı.Kizlar tarcin zayiflamada cok etkiliymis
sen bana gel ben de sana çok zevk alalım harika
akşamcılar
temizmisin temizim abikaçak yok
zevk alıyorum harika
la nası bi takım olduk,gören okuyan varsa +18 e geldim sanacak
Teşekkür ederimBence öyle düşünmeyin gerçekten büyük başarı 79 dan 66 ya ne demek yani bravo sana kızz
Canım lahmacun istiyor, etli çiğ köfte istiyor
NeyyyyyyyyyyyyyyyyBu arada diyette 5.gunun giden 2.2 iyimi
Sağol kaptanım beğenmene çok sevindim ki yarında nasipse kv lere gidebiliriz perşembe akşamına yakışmasa da aç gezerim meraklanma senakşama bayıldımmmmmm
ay menü de çok güzel nilişkom afiyet olsun balım
ördeğim.. ilaç alıyorsun kendini şiş hissetmen normal kimyasal giriyor vücuduna sonuçta.. bu süreçte iyileşmekten başka bir şey takmamalısın kafana balım.. hunharca ye demiyorum elbet zaten yapmazsın ki.. ama yemene dikkat et eksik az yeme.. direncini topla.. vücut direncin düştü.. yoruldun.. moral bozma geçecek
minik muzsa zaten ondan bişey olmaz.. benim gözümde canlananlar en büyükleriSadece minik bir muz ve 3 adet badem yedim agzimi kitledim aksam yemegimide 17.30 gibi yerim....
meal veriyorum: çivili istiyorum diyorsunCanım lahmacun istiyor, etli çiğ köfte istiyor
Çiköfte kaç gündür konuşuluyor azdırmayın isteğimiCanım lahmacun istiyor, etli çiğ köfte istiyor
tamammm nilişkom eksi ile geleceksin ki cumaya inanıyorumSağol kaptanım beğenmene çok sevindim ki yarında nasipse kv lere gidebiliriz perşembe akşamına yakışmasa da aç gezerim meraklanma sen
Geçen haftaya göre inşallah hala etkisini göremedim ne tuttu böyle anlamadım ovulasyon haftammış hafta sonundan sonra normale dönerim gibitamammm nilişkom eksi ile geleceksin ki cumaya inanıyorum
YEMEK YEMEYE GİDİYORUM
ÇOK ZEVK ALIYORUM HARİKAAAAA
COOPSS AÇIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?