Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende haftaya bi gidecem ne alemde kan degerlerim feriitinim.. gerci benim kan degerim 11lerde dusuk degil feriitin dusuk benim...

AY EFLAL NASIL YAPTIN YOGURT MU SÜTMÜ ?BENİMDE HAYALİM CUMA YİYCEM CEVİZ İLE
ÖGLENDE KAHVALTI YERİM DEDİMM
PİŞİRİDN Mİ ?=

COPS LOOK AÇIK PLASEEEE
1 bardak sütle yulaf pişirdim canım 4 kaşık. Hurması da ezdim sonra karıştırdım. Mis gibi oldu lesin yap

Ahahhaa ağzımız temiz değil gibi Benim nereden ağzıma geldiyse temizim

mide temizde ağızlar pis demekki

Ayy sebebi ne acaba emilim olmuyor mu vucutta midemizde bagirsaklarimizda sorun mu var.. gerci benim mide sorunum vardi diyet yapinca bitiyor sukur..

ada benimde mide sıkıntılı,sanırım ordan emilim olmuyo,eskisi gibi sıkıntılarım yok ara ara geliyor yine tam geçmiyo hiçbir zaman

mide temizde ağızlar pis demekki

ada benimde mide sıkıntılı,sanırım ordan emilim olmuyo,eskisi gibi sıkıntılarım yok ara ara geliyor yine tam geçmiyo hiçbir zaman
Ben biraz arastirdim fazla lifli seyler tuketincede demir eksikliği olurmus... bagirsaklar hizli çalışırmış böylece emilim az olurmus.... ki ben makat catlakligindan dolayi life agirlik veriyorum mesala inan muz yemiyeli bi 7-8 ay olmustur sirf kabiz olmayayim diye yemiyorum ... ama bugun yedim muzdada demir varmis...

tünaydın kaptanittom. geldim yettim gaarii.
eccük işim vardı da..

ya kaptanım benim seyahatim var. bu hafta bildirimi perşembe sabahı yapsam olur mu ? cuma sabahı seyahatte olacağım tartılamam..
olur şerii.. olmaz mı beni etiketle sen ben onu kaydederim kuzum
ada ara olarak muz ceviz bal fazla.. ama hastasın.. o yüzden ye bence.. iyi gelir enerji verir

olur şerii.. olmaz mı beni etiketle sen ben onu kaydederim kuzum

ada ara olarak muz ceviz bal fazla.. ama hastasın.. o yüzden ye bence.. iyi gelir enerji verir
Sadece minik bir muz ve 3 adet badem yedim agzimi kitledim aksam yemegimide 17.30 gibi yerim....

midemde iltihap vardı ada,uzun süre reflü çektim,ara ara ağrılarım oluyo

aslında doktor az ama sık beslenmelisin mideni uzun süre boş bırakmamalısın dedi,şuan IF imsiyi yaparken en çok ondan korkuyorum mideme zarar veriyomuyum acaba?

yeşilliklerdede bol demir var,marulda mesela,aslında kereviz salatası yapıp içine azcık çiğ ıspanak doğrasak oda fayda etmezmiki?

Ben su saracoglunun kurunu yapacamda useniyorum gel beraber basliyalim hergun uyaralik birbirimizi yaptin mi ictin mi diye bu cumartesi gerekli malzemeleri alalim aksamina basliyalim olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…