Bende haftaya bi gidecem ne alemde kan degerlerim feriitinim.. gerci benim kan degerim 11lerde dusuk degil feriitin dusuk benim...bende öyle bi duramadım yerimde her hafta başka bi grup,çok zevk alıyorum harika tavsiye ederim
ada bilmiyorum inanki dün son 3 kutumuda yazdırdım,bitince kontrole gidicem bakalım ne çıkacak değerler
ama kendimize bakmalıyız,sadece zayıflamak değil sağlıklıda kalmak zorundayız
sen bana gel ben de sana çok zevk alalım harikaBende çok zevk almak istiyorum
benimde aynıydı ada,kan değerim normal ferritin 2,3 düBende haftaya bi gidecem ne alemde kan degerlerim feriitinim.. gerci benim kan degerim 11lerde dusuk degil feriitin dusuk benim...
1 bardak sütle yulaf pişirdim canım 4 kaşık. Hurması da ezdim sonra karıştırdım. Mis gibi oldu lesin yapAY EFLAL NASIL YAPTIN YOGURT MU SÜTMÜ ?BENİMDE HAYALİM CUMA YİYCEM CEVİZ İLE
ÖGLENDE KAHVALTI YERİM DEDİMM
PİŞİRİDN Mİ ?=
COPS LOOK AÇIK PLASEEEE
Ahahhaa ağzımız temiz değil gibisen bana gel ben de sana çok zevk alalım harika
akşamcılar
temizmisin temizim abikaçak yok
zevk alıyorum harika
la nası bi takım olduk,gören okuyan varsa +18 e geldim sanacak
Ayy sebebi ne acaba emilim olmuyor mu vucutta midemizde bagirsaklarimizda sorun mu var.. gerci benim mide sorunum vardi diyet yapinca bitiyor sukur..benimde aynıydı ada,kan değerim normal ferritin 2,3 dü
Ahahhaa ağzımız temiz değil gibiBenim nereden ağzıma geldiyse temizim
Ayy sebebi ne acaba emilim olmuyor mu vucutta midemizde bagirsaklarimizda sorun mu var.. gerci benim mide sorunum vardi diyet yapinca bitiyor sukur..
Ben biraz arastirdim fazla lifli seyler tuketincede demir eksikliği olurmus... bagirsaklar hizli çalışırmış böylece emilim az olurmus.... ki ben makat catlakligindan dolayi life agirlik veriyorum mesala inan muz yemiyeli bi 7-8 ay olmustur sirf kabiz olmayayim diye yemiyorum ... ama bugun yedim muzdada demir varmis...mide temizde ağızlar pis demekki
ada benimde mide sıkıntılı,sanırım ordan emilim olmuyo,eskisi gibi sıkıntılarım yok ara ara geliyor yine tam geçmiyo hiçbir zaman
Kafa gitmisti o dönemler
ona küçük sürprizler yapınKalp koymak için trip yapmanı bekliyordum
Oldu mu hiç bu cevap,duygulandırdın beni
kız yapma ödem tutacaksınTemizlik vardı kaptanım bunaldim buraya kactım
Ben küçük oğlumu hep kendim kestim traş makinesi ilegeçen gün ilk kez gitti berbere.
Aman Rabbim içimizi temiz tutsun Ahahhaamide temizde ağızlar pis demekki
ada benimde mide sıkıntılı,sanırım ordan emilim olmuyo,eskisi gibi sıkıntılarım yok ara ara geliyor yine tam geçmiyo hiçbir zaman
olur şerii.. olmaz mı beni etiketle sen ben onu kaydederim kuzumtünaydın kaptanittom. geldim yettim gaarii.
eccük işim vardı da..
ya kaptanım benim seyahatim var. bu hafta bildirimi perşembe sabahı yapsam olur mu ? cuma sabahı seyahatte olacağım tartılamam..
ada ara olarak muz ceviz bal fazla.. ama hastasın.. o yüzden ye bence.. iyi gelir enerji verirkızlar bişey soracam
şimdi saat 2 de atıştırmalık yapacam
sadece kuruyemiş mi yiyeyim
1 muz 2 ceviz 1 tk bal mı yesem çok halsizim iyimi gelir sizce yoksa çok kalorimi olur .....
salata cevizde yiyebilirim ...
akşama menüm ise adana ciğer ve salata bu kadar olacak saat 17,30 da yiyebilirim eşim alıp gelecek çünkü...
Sadece minik bir muz ve 3 adet badem yedim agzimi kitledim aksam yemegimide 17.30 gibi yerim....olur şerii.. olmaz mı beni etiketle sen ben onu kaydederim kuzum
ada ara olarak muz ceviz bal fazla.. ama hastasın.. o yüzden ye bence.. iyi gelir enerji verir
Ben biraz arastirdim fazla lifli seyler tuketincede demir eksikliği olurmus... bagirsaklar hizli çalışırmış böylece emilim az olurmus.... ki ben makat catlakligindan dolayi life agirlik veriyorum mesala inan muz yemiyeli bi 7-8 ay olmustur sirf kabiz olmayayim diye yemiyorum ... ama bugun yedim muzdada demir varmis...
aminnAman Rabbim içimizi temiz tutsun Ahahhaa
Ben su saracoglunun kurunu yapacamda useniyorum gel beraber basliyalim hergun uyaralik birbirimizi yaptin mi ictin mi diye bu cumartesi gerekli malzemeleri alalim aksamina basliyalim olur mu ?midemde iltihap vardı ada,uzun süre reflü çektim,ara ara ağrılarım oluyo
aslında doktor az ama sık beslenmelisin mideni uzun süre boş bırakmamalısın dedi,şuan IF imsiyi yaparken en çok ondan korkuyorum mideme zarar veriyomuyum acaba?
yeşilliklerdede bol demir var,marulda mesela,aslında kereviz salatası yapıp içine azcık çiğ ıspanak doğrasak oda fayda etmezmiki?
maşallah canım ne güzel zayıflamışsın darısı banaCanım lahmacun istiyor, etli çiğ köfte istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?