Yok kaptanım ya bildiğimiz lahmacun ve çiğ köfte istiyorminik muzsa zaten ondan bişey olmaz.. benim gözümde canlananlar en büyükleri
afiyet olsun canım benim şifa olsun
meal veriyorum: çivili istiyorum diyorsun
sen kanma yazılanlara minnakım,çiğ köftemiÇiköfte kaç gündür konuşuluyor azdırmayın isteğimibegum75 aklıma direk geldin ağzım benim pis oysa ne kadar naif minnakımdır
YEMEK YEMEYE GİDİYORUM
ÇOK ZEVK ALIYORUM HARİKAAAAA
COOPSS AÇIK
ahaa eflal raydan çıktıYok kaptanım ya bildiğimiz lahmacun ve çiğ köfte istiyorsopanın tadı nasıl güzel mi etli mi
Sagol canim insallah sifa olurda düzelirim bi an önce..minik muzsa zaten ondan bişey olmaz.. benim gözümde canlananlar en büyükleri
afiyet olsun canım benim şifa olsun
meal veriyorum: çivili istiyorum diyorsun
Kolay gelsin canim ...canim sen ne mezunuydun ben kacirdim makale falan sosyoloji falan mi ?Kızlar okul ile ilgili o kadar çok çalışmam lazım ki.. Bir sürü ödev var.. Makale hazırlıklarım var kafada.. onlar için çok araştırma ölçüm yapıp çalışmam lazım.. bir sürü işler var.. Allahım bana çalışma azmi ver
az pişmiş kanlı et tadı eflalimYok kaptanım ya bildiğimiz lahmacun ve çiğ köfte istiyorsopanın tadı nasıl güzel mi etli mi
makbuşum istatistik mezunuyum ben .. ama şimdi Spor Bilimleri Fakültesinde yüksek lisans yapıyorum.. ona hazırlıcam işte çalışmalar.. kongrelere gidicem sunucam falanKolay gelsin canim ...canim sen ne mezunuydun ben kacirdim makale falan sosyoloji falan mi ?
Wawww spor bilimler haaaaa ne guzel.. kocaman başarilaraz pişmiş kanlı et tadı eflalim
makbuşum istatistik mezunuyum ben .. ama şimdi Spor Bilimleri Fakültesinde yüksek lisans yapıyorum.. ona hazırlıcam işte çalışmalar.. kongrelere gidicem sunucam falan
Oda iyi söz yok davranış varBizimkinin obaya ihtiyaci var demekkiya ben gulup geciyom artik.. kelimelerle sevgisini belli etmez ama bi dedigimide iki etmez şükür..
Bende yapam ama nasıl tartacagiz250gr mutfk tartısı mı alsakkiBen su saracoglunun kurunu yapacamda useniyorum gel beraber basliyalim hergun uyaralik birbirimizi yaptin mi ictin mi diye bu cumartesi gerekli malzemeleri alalim aksamina basliyalim olur mu ?
Wawww spor bilimler haaaaa ne guzel.. kocaman başarilar
Hoşgeldin mortim
Geldim mortim şimdi geldim.
Salı günü en yoğun olduğum günlerden...
Beni mi özledin
Ayy bende özlüyorum hem burayı hem seninle atismayi..
Ben gece kuşuyumlistedekilerin buradan uzak kalmaları asla kabulüm değil .. bilesiniz..
@Efser
@suspushanimcim
@nar_cicegim
Nego
@CocoChanelmademoiselle
Nevreste
@matematik61
@Antepia27
listemiz bu.. ve yarısından çoğu genelde kayıplarda.. buna hakkınız var mı? Asla.
Kuru iftiraEki Görüntüle 2070591
Görüyorsun değil mi @MiuLego
Nevreste kanıma girmeye çalışıyor
Israrla gitmiyorum o bölüme ısrarla çağırıyor
Çok zor durumdayım
Artık sen bilirsin ne yapacağını
Ben sandalyeyi çıkarmıştım geçen balkonda hemde hiç ısıtmadım da buz gibi heryeriAyyy kıyamam ama nevoşuma azıcık ısıtayım üşütür hasta olur yoksa
Eki Görüntüle 2070593
Ama sen bizi yarı yolda bırakıyorsun.60 olmadan kaçıyorsunŞaka bir yana ,burası sayesinde bayağı değişti yeme düzenim.Cısslı şeyler de yesem bi pişmanlık oluyor,akşamları ekmek yemiyorum mesela,pilavdı ,makarnaydı desen önceye bakarak çok çok az.Önce @Ausencia nınbıkmayıp defalarca takıma çağırması sonra Nevreste nin gidelim diye desteğiyle sayesinde oldu bu alışkanlığı değiştirmem.Bak seni saymadım,sen beni ikide bir döversen saymam tabii ki de seni
Evet sana öyle diyorYani bana sen gelmesen de olur diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?