Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

minik muzsa zaten ondan bişey olmaz.. benim gözümde canlananlar en büyükleri
afiyet olsun canım benim şifa olsun

meal veriyorum: çivili istiyorum diyorsun
Yok kaptanım ya bildiğimiz lahmacun ve çiğ köfte istiyor sopanın tadı nasıl güzel mi etli mi

Kolay gelsin canim ...canim sen ne mezunuydun ben kacirdim makale falan sosyoloji falan mi ?

Yok kaptanım ya bildiğimiz lahmacun ve çiğ köfte istiyor sopanın tadı nasıl güzel mi etli mi
az pişmiş kanlı et tadı eflalim
Kolay gelsin canim ...canim sen ne mezunuydun ben kacirdim makale falan sosyoloji falan mi ?
makbuşum istatistik mezunuyum ben .. ama şimdi Spor Bilimleri Fakültesinde yüksek lisans yapıyorum.. ona hazırlıcam işte çalışmalar.. kongrelere gidicem sunucam falan

az pişmiş kanlı et tadı eflalim

makbuşum istatistik mezunuyum ben .. ama şimdi Spor Bilimleri Fakültesinde yüksek lisans yapıyorum.. ona hazırlıcam işte çalışmalar.. kongrelere gidicem sunucam falan
Wawww spor bilimler haaaaa ne guzel.. kocaman başarilar

Bizimkinin obaya ihtiyaci var demekki ya ben gulup geciyom artik.. kelimelerle sevgisini belli etmez ama bi dedigimide iki etmez şükür..
Oda iyi söz yok davranış var
Ben su saracoglunun kurunu yapacamda useniyorum gel beraber basliyalim hergun uyaralik birbirimizi yaptin mi ictin mi diye bu cumartesi gerekli malzemeleri alalim aksamina basliyalim olur mu ?
Bende yapam ama nasıl tartacagiz250gr mutfk tartısı mı alsakki

Ama sen bizi yarı yolda bırakıyorsun.60 olmadan kaçıyorsun

Merhabalar
Menum
Limonlu su
Kahvalti - 2 yumurtali tereyagli yesillikli omlet, 5 zeytin, 3 tam ceviz, 5 badem, 3 yk yogurt, 1 incir,1 uzum
Oglen-aksam - 5 lahana sarma (yagsiz, pirincsiz) , 4.5 ceviz, 1 bardak sut, 1 incir, brokoli corbasi ( az zeytinyagli, unsuz ), azcik nar suyu ictim ( ogluma yapmstim icmedi, orda oyle durunca dayanamayip ictim)
2 lt su
Spor 30 dak Jillian
30 dak kosu
Belki aksam da yaparim
@MiuLego
nehirnil111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…