Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gerçekten sabrım kalmadı yapamıyorum ya yapamıyorum. Kocam olaçak fink fink geziyor ben ödev yaptırmaya çalışıyorum, küçük bırakmıyor tepemizde, döküyor saçıyor , kırıyor. Sabrım tükendi artık 5 de mesai bitiyor adam 9 da eve geliyor çocuklar uyurken. Gel küçüğe bak bizde ders yapalım dimi

Merhaba kizlar.Kardesler gelince benim yeme icme uyuma saatleri hepsi karisti birbirine cis yok ama cok da sağlıklı degil acikcasi.Dun gece oglum uyumadi diye hem o uyuyunca geri uyudum hem de kardeslerimi bekledim derken saat 3te kahvalti yaptim oyle olunca da aksama acikip bisey yemedim.Neyse menü vereyim.

Sabah gorunumlu ikindi 15.00
Kapya biber beyaz peynirle tost
9 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Aksam 19.30
1 bardak tarcinli süt
10 cig badem
1 küçük muz

Bi de yemegi isitirken 2 tane misket kofte attim agzima.

Su 2 bitti 3 olur yatana kadar

Geçmiş olsun makbuşş...
Sagil kaptanicem ne olduysa dizine topalliyor cocuk ya
odaya ekler getirdiler..
umrumda mı ? hayır.

yeme içme işi bitti benim için.. devir 50 olma devri
menu paylas dicektim ama gordum menunukaptanicem temizsin temiz

kahvaltı 08:00
1 yumurta
2 wasa
kurubiber-patlıcan kavurma
peynir
10 zeytin

yeşilçay
nescafe
duble t.kahvesi

öglen 15:30
bol tavuklu çorba
1 kase kereviz
üzerine bol yogurt
2 tam ceviz

yeşilçay

3lt kadar su
nasallah menuye

ay waytımm artıkkk cıs cos yokk akşamlarııı
dur bi dürteyim akşamcıları
begum75
ada81
@nehirnil111
Cutemom007
Sarayca
Temizim
canim cok zor ya bisey de diyemiyorum Allah guc versin sana

Evetttt temizimmm Suan sicak su iciyorum dirilişin baslamasini bekliyorum ) bu hafta cuma kilomu merak ediyom haftalar sonra ilkez başlıyor gibi hissediyorum kendimi....
Ay bende bende bu hafta ne oldu hepimize böyle...haa anladım geçen hafta dolunay vardı bu hafta hilale döndü fıs diye söndük ayla beraber

Ohom ohom menum

Sabah 1.5 dilim tb ekmegi peynir 5 6 zeytin 1 haslanmis yumurta domates salatalik

Toplanti arasinda arkadaslara hadi bize gidip kahvalti yapalim dedim oglen de kahvalti yaptim oyuzden
Oglen 2 dilim tb ekmegi 1 yumurta kadar kasarli yumurta 1 2 dilim peynir 5 6 zeytin

Aksam 150 gr kadar kusbasi et kavurma 1 bardak ayran 1 kase salata

Spor jillian level 1
Su cok icemedim ama sisem yanimda yatana kadar bitecek 1.5 lt sabahkilerle de 2.5 ancak olur toplam
@MiuLego
Ve hic yeme dusuncesi ve istegi yok sukurler olsun sagolun kizlar gercekten sayenizde Nare83 Sarayca begum75 ada81 unuttuklarim var sanirim onlar da ve tabiki tum takim arkadaslarim
Ama en cok kaptanicem@miulego

Ahum haklilar o konuda ne yazikki

Ay bende bende bu hafta ne oldu hepimize böyle...haa anladım geçen hafta dolunay vardı bu hafta hilale döndü fıs diye söndük ayla beraber
Bakalım tarti nediyecek bize cumaya bu sefer yakaladim motivasyonu ahu ciddi asiliyom diyete spor yapamiyorum hastayim suan ama haftaya sporumla sahalarda olacam..

Beni unutmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…