- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Gerçekten sabrım kalmadı yapamıyorum ya yapamıyorum. Kocam olaçak fink fink geziyor ben ödev yaptırmaya çalışıyorum, küçük bırakmıyor tepemizde, döküyor saçıyor , kırıyor. Sabrım tükendi artık5 de mesai bitiyor adam 9 da eve geliyor çocuklar uyurken. Gel küçüğe bak bizde ders yapalım dimi
Mecburumona küçük sürprizler yapın
kız yapma ödem tutacaksınsenin meta hareketi sevmez
Sagil kaptanicem ne olduysa dizine topalliyor cocuk yaGeçmiş olsun makbuşş...
menu paylas dicektim ama gordum menunukaptanicem temizsin temizodaya ekler getirdiler..
umrumda mı ? hayır.
yeme içme işi bitti benim için.. devir 50 olma devri
nasallah menuye
kahvaltı 08:00
1 yumurta
2 wasa
kurubiber-patlıcan kavurma
peynir
10 zeytin
yeşilçay
nescafe
duble t.kahvesi
öglen 15:30
bol tavuklu çorba
1 kase kereviz
üzerine bol yogurt
2 tam ceviz
yeşilçay
3lt kadar su
Temizim
ay waytımm artıkkk cıs cos yokk akşamlarııı
dur bi dürteyim akşamcıları
begum75
ada81
@nehirnil111
Cutemom007
Sarayca
canim cok zor ya bisey de diyemiyorum Allah guc versin sanaGerçekten sabrım kalmadı yapamıyorum ya yapamıyorum. Kocam olaçak fink fink geziyor ben ödev yaptırmaya çalışıyorum, küçük bırakmıyor tepemizde, döküyor saçıyor , kırıyor. Sabrım tükendi artık5 de mesai bitiyor adam 9 da eve geliyor çocuklar uyurken. Gel küçüğe bak bizde ders yapalım dimi
Evetttt temizimmmheyyyyy aksamcilar
herkes iyimi, temiz mi
evetttttttttttt
Ay bende bende bu hafta ne oldu hepimize böyle...haa anladım geçen hafta dolunay vardı bu hafta hilale döndü fıs diye söndük ayla beraberEvetttt temizimmmSuan sicak su iciyorum dirilişin baslamasini bekliyorum ) bu hafta cuma kilomu merak ediyom haftalar sonra ilkez başlıyor gibi hissediyorum kendimi....
Ahum haklilar o konuda ne yazikkiKızlar bugün bizim okulun muhasebecisi benim için bi kaç arkadaşını aradı adamlar belgesi olduğu içşn kimse ona iş vermez demiş herles bizim defterleri götürür diye düşünüyo kimse kimseye güvenmiyo demiş ben nasıl iş öğrencem yaaa
Bakalım tarti nediyecek bize cumayaAy bende bende bu hafta ne oldu hepimize böyle...haa anladım geçen hafta dolunay vardı bu hafta hilale döndü fıs diye söndük ayla beraber
Beni unutmuşsunOhom ohom menum
Sabah 1.5 dilim tb ekmegi peynir 5 6 zeytin 1 haslanmis yumurta domates salatalik
Toplanti arasinda arkadaslara hadi bize gidip kahvalti yapalim dedim oglen de kahvalti yaptim oyuzden
Oglen 2 dilim tb ekmegi 1 yumurta kadar kasarli yumurta 1 2 dilim peynir 5 6 zeytin
Aksam 150 gr kadar kusbasi et kavurma 1 bardak ayran 1 kase salata
Spor jillian level 1
Su cok icemedim ama sisem yanimda yatana kadar bitecek 1.5 lt sabahkilerle de 2.5 ancak olur toplam
@MiuLego
Ve hic yeme dusuncesi ve istegi yok sukurler olsun sagolun kizlar gercekten sayenizdeNare83 Sarayca begum75 unuttuklarim var sanirim onlar da ve tabiki tum takim arkadaslarim
Ama en cok kaptanicem@miulego
Ekledimki hemenBeni unutmuşsun
heyyyyy aksamcilar
herkes iyimi, temiz mi
evetttttttttttt
Kaydettim efser çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2070829
begum75 kuzum dün sormuştun diyetisyen bu markayı tavsiye etti bende kullanıyorum dedi 43 tl imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?