Bugun menu
Sabah 10.00
1 Haslanmis yumurta
1.5 dilim peynir
6 yesil zeytin
Yesillik
1 salatalik
1.5 kizarmis etiform ekmek
Ara 14.00
1 minik muz ve 3 badem
Aksam 17.40
1 adana
7 parca ciger
Boool salata
1.5 lt su icildi hala iciyorumda..
begum75 , @masumm , nehirnil111 , @Makbule007 , Sarayca , @MiuLego , Triplimelek Megi
Bendeeee
Senin bir örneğinde bendim ahh eski günler ahhbir ip hariç hepsi mevcuttu ipe de başlayacağım
Sen bana hoşgeldin demedin ama olsun
Hemi de en temizindennnnheyyyyy aksamcilar
herkes iyimi, temiz mi
evetttttttttttt
Belgen olduğunu söylemesen iş için gittiğin yerlere?Kızlar bugün bizim okulun muhasebecisi benim için bi kaç arkadaşını aradı adamlar belgesi olduğu içşn kimse ona iş vermez demiş herles bizim defterleri götürür diye düşünüyo kimse kimseye güvenmiyo demiş ben nasıl iş öğrencem yaaa
Allah menünün güzelliğine heleOhom ohom menum
Sabah 1.5 dilim tb ekmegi peynir 5 6 zeytin 1 haslanmis yumurta domates salatalik
Toplanti arasinda arkadaslara hadi bize gidip kahvalti yapalim dedim oglen de kahvalti yaptim oyuzden
Oglen 2 dilim tb ekmegi 1 yumurta kadar kasarli yumurta 1 2 dilim peynir 5 6 zeytin
Aksam 150 gr kadar kusbasi et kavurma 1 bardak ayran 1 kase salata
Spor jillian level 1
Su cok icemedim ama sisem yanimda yatana kadar bitecek 1.5 lt sabahkilerle de 2.5 ancak olur toplam
@MiuLego
Ve hic yeme dusuncesi ve istegi yok sukurler olsun sagolun kizlar gercekten sayenizde @masummSarayca begum75 ada81 unuttuklarim var sanirim onlar da ve tabiki tum takim arkadaslarim
Ama en cok kaptanicem@miulego
Tek öğüne 3 dilim ekmek çok.. günün geri kalanını niden yemediğini de biliyorım.. sakin kalıp fos diye sönmeni bekleyeceğiz efserimBugünkü menüm
Sabah
1 k.k peynir
2 yumurta (köy yumurtası oldugu icin ufaktı onda 2 tane yedim)
3 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 3 kuru kaysı 1 kahve
Öğlen ikindi arası
1 kase yogurt
Ara 1 elma
Bugun menu
Sabah 10.00
1 Haslanmis yumurta
1.5 dilim peynir
6 yesil zeytin
Yesillik
1 salatalik
1.5 kizarmis etiform ekmek
Ara 14.00
1 minik muz ve 3 badem
Aksam 17.40
1 adana
7 parca ciger
Boool salata
1.5 lt su icildi hala iciyorumda..
begum75 , @masumm , nehirnil111 , @Makbule007 , Sarayca , @MiuLego , Triplimelek Megi
Cok cok superiz genciz guzeliz kilolari veririz
Tesrkkur ederim canimHemi de en temizindennnn
Koklamadım bile cıs cos
Belgen olduğunu söylemesen iş için gittiğin yerlere?
Allah menünün güzelliğine hele
Hele o eski makbuştan eser kalmayışına
O minnoş diliyle yazışlarına
Git kocan öpsün seni bu gece izin veriyom he öyle dadlusun kocalara ölüm sloganımı sende askıya aldım
Tek öğüne 3 dilim ekmek çok.. günün geri kalanını niden yemediğini de biliyorım.. sakin kalıp fos diye sönmeni bekleyeceğiz efserim
Ada ba yıl dımmmmmmmmmm
Yemek saatleri dahil ba yıl dımmmmm
Teşekkür ederim hoşbuldum sende hoşgeldin :)Bu arada ben öyle direk daldım kusura bakmayınböyle bir anda geleyim ki havam olsun dedim ne hava ama
Yeni gelen çok arkadaşlar ben hepiniz hoşgeldiniz en doğru yere geldiniz
Tabi benim gibi bırakıp giderseniz sonunuz iyi olmaz
Ben özlem 27 yaş. 7 yaşında oğlum 21 aylıkta bir minnak cadım var
Hatay\iskenderunluyum ama şuan dörtyolda oturuyorum.
86 kilo ile başlayıp 55 görmüş biriyimAma sefası kısa sürdü
Aşırı hırslı ve asla liste dışına yeme içme anlamında hiç bozmayan sıfır cıssla öğünleri atlatan biriydimSporum her gün düzenli olurdu
AAma artık hepsine tekrardan devam durmak yok pes etmek yokYeterki isteyelim oldu olacak
Temiz misin ausum gittim yaş pastalara oy verdim geldim ama agzimin suyu aktiTemizimmmmm
Son sayfayı görünce çok canım çekti böyle yazmayı napim
Ayy bunları bi arada düşünemedim niyeyseBu bir ceza ama bence bir ödül:))))) adi genel olarak vicdan çorbası kuzum internetten bakabilirisn.icinde maydanoz dereotu taze nane kabak sogan sarimsak domates falan var :)
Cıks kirliyim canomTemiz misin ausum gittim yaş pastalara oy verdim geldim ama agzimin suyu akti
Ben de oy verdim o pastalar yuregime tas basarakTemiz misin ausum gittim yaş pastalara oy verdim geldim ama agzimin suyu akti
deneyeceğim inşallah birgün. merak ettim. ama lahana almam lazım eve.Mutlaka dene bugün evde kıvırcık vardı mesela ama ben yine lahanayı soteleyip yaptım salatamı.çok sevdim ben lahanayla salatayı.bana noodle hatırlattı
canım istemedi. çok yorgundum. bir de sabah ve öğlen iyiydi. akşam karboydu. bugün de sabah yumurta, peynir, zeytin, domates yeşillik. öğlen 1 avuç çiğ kuruyemiş 1 kuruincir 1 hünnap 200 mlt ev yoğurdu. ama akşam yumurtalı ıspanak 2 kepçe yarmalı yoğurt çorbası ve 2 dilim ekmek. gündüz iyiydi ki gün akşam bozdum. biraz da wc nin de etkisi var. 2 gündür zordayım yine. çıkamıyorum.Dün Neden menü vermedin fulyaaaaa ?
Canım çok fazla olumsuz şeyler yaşadımçocuklarımla ilgili ailemle ilgili kafam o kadar yoğundu ki diyet koruma hepsini sildim kafamdan sanki diyet ve koruma engelmiş gibi halt ettim ne alaka dimi halbuki
Bunun geç farkına vardım
Benki 52 bedenden 40 bedene düştüm belki de 38 olmuştum
Sporumu yapmadan uyuyamıyordum uyusam kalkıyordum gece 3 de yapıyordum
Simdi yerimden kalkasım yok
En büyük destekçim eşim bile ne oldu sana hadi toparlan dedi küstüm ona ama çok haklı tekrardan konuştuk ve eski düzene dönmeye başladık.
O kadar mutsuzum ki anlatamam
Bugünkü menüm
Sabah
1 k.k peynir
2 yumurta (köy yumurtası oldugu icin ufaktı onda 2 tane yedim)
3 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 3 kuru kaysı 1 kahve
Öğlen ikindi arası
1 kase yogurt
Ara 1 elma
Keşke beraber olsa@MiuLego tavuklu salatana bayıldım
Yok ilk koruma zamanları sıkı.. vücudun o kilona alışması için gerekli süre.. bu 1-2 ay.. sonra artık kendi düzenin gelir.. mesela misafirliğe gittin.. ye tabağındakileri..Aklımda yine deli sorular tamam kiloyu verdik iyi hoş ne kadar süre o kiloyu korumaya çalışacağız bir omur mu böyle devam edeceğiz normal insanlar gibi yiyemeyecek miyiz
Allahtan köfte yemişsin bernacım sevindim.. hafif menğ.. yarın da hafif olursa inşallah eksi gelecekMerhaba kizlar.Kardesler gelince benim yeme icme uyuma saatleri hepsi karisti birbirine cis yok ama cok da sağlıklı degil acikcasi.Dun gece oglum uyumadi diye hem o uyuyunca geri uyudum hem de kardeslerimi bekledim derken saat 3te kahvalti yaptim oyle olunca da aksama acikip bisey yemedim.Neyse menü vereyim.
Sabah gorunumlu ikindi 15.00
Kapya biber beyaz peynirle tost
9 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Aksam 19.30
1 bardak tarcinli süt
10 cig badem
1 küçük muz
Bi de yemegi isitirken 2 tane misket kofte attim agzima.
Su 2 bitti 3 olur yatana kadar
Yedikten sonra telefonuna not al .Kızlar kahvaltımda 5 zeytin
Ara öğünümde de azıcık nar vardı toplu yazınca unutuyorum yedikten sonra taze taze menü paylaşsam şahane olurdu :)
İstahin var ne güzel hamile iken diyet yapma modunda oluyorum 2 ayda 14 kilo vermisligim var aman ye ne güzel oyleai daha zor oluyorCıks kirliyim canom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?