Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bendeeee

Senin bir örneğinde bendim ahh eski günler ahh bir ip hariç hepsi mevcuttu ipe de başlayacağım

Sen bana hoşgeldin demedin ama olsun

Tamam yaziyordum şarj bitti
Ben artık çekiniyorum mesaj yazarken falan
O yüzden kusuruma bakma
Hadi ya keşke koruma da olmasaydım kapisirdik
Eskilerden olmakta guzel:)
Ben yeniyim 2 ay oldumu bilmiyorum sana hoşgeldin demek haddimmi bilmiyorum
ama hosgeldin
Spor candır kaç kilo olduğunun aldığının önemi yok bence istikrar la vermek en guzeli
e çok spor yapan biriysen hemen gider hiç üzme o tatlı canini

Bu arada bende trip atmayı çok severim

heyyyyy aksamcilar
herkes iyimi, temiz mi

evetttttttttttt
Hemi de en temizindennnn

Koklamadım bile cıs cos
Belgen olduğunu söylemesen iş için gittiğin yerlere?
Allah menünün güzelliğine hele
Hele o eski makbuştan eser kalmayışına
O minnoş diliyle yazışlarına
Git kocan öpsün seni bu gece izin veriyom he öyle dadlusun kocalara ölüm sloganımı sende askıya aldım
Bugünkü menüm
Sabah
1 k.k peynir
2 yumurta (köy yumurtası oldugu icin ufaktı onda 2 tane yedim)
3 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 3 kuru kaysı 1 kahve
Öğlen ikindi arası
1 kase yogurt
Ara 1 elma
Tek öğüne 3 dilim ekmek çok.. günün geri kalanını niden yemediğini de biliyorım.. sakin kalıp fos diye sönmeni bekleyeceğiz efserim

Ada ba yıl dımmmmmmmmmm

Yemek saatleri dahil ba yıl dımmmmm

Tesrkkur ederim canim

Teşekkür ederim hoşbuldum sende hoşgeldin :)
Azmine hayran kaldım maşallah 31 kilo şahane bi değişim olmuştur eminim
Böyle iradenin karşısında bence hiç bir sorun sorun olarak kalamaz karşında unut gitsin olumsuz ne yaşandıysa
Dikkatle takipteyim seni

Triplimmmmmmmm göz ucu ile okudum yazılanları ...

Hiç fazladan bişey yazmama gerek kalmamış,kızlar sana gereken her şeyi yazmış zaten .

Başladın ya ..o iş tamamdır sana çok güveniyorum .
1 aya tüm gelenleri yollarsın sen ... 62 lerdesin di mi

Mutlaka dene bugün evde kıvırcık vardı mesela ama ben yine lahanayı soteleyip yaptım salatamı.çok sevdim ben lahanayla salatayı.bana noodle hatırlattı
deneyeceğim inşallah birgün. merak ettim. ama lahana almam lazım eve.

Dün Neden menü vermedin fulyaaaaa ?
canım istemedi. çok yorgundum. bir de sabah ve öğlen iyiydi. akşam karboydu. bugün de sabah yumurta, peynir, zeytin, domates yeşillik. öğlen 1 avuç çiğ kuruyemiş 1 kuruincir 1 hünnap 200 mlt ev yoğurdu. ama akşam yumurtalı ıspanak 2 kepçe yarmalı yoğurt çorbası ve 2 dilim ekmek. gündüz iyiydi ki gün akşam bozdum. biraz da wc nin de etkisi var. 2 gündür zordayım yine. çıkamıyorum.

Canım çok fazla olumsuz şeyler yaşadım çocuklarımla ilgili ailemle ilgili kafam o kadar yoğundu ki diyet koruma hepsini sildim kafamdan sanki diyet ve koruma engelmiş gibi halt ettim ne alaka dimi halbuki

hoş geldin canım. kaçla mezun olmuştun şimdi kaç oldun?

Bugünkü menüm
Sabah
1 k.k peynir
2 yumurta (köy yumurtası oldugu icin ufaktı onda 2 tane yedim)
3 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 3 kuru kaysı 1 kahve
Öğlen ikindi arası
1 kase yogurt
Ara 1 elma

afiyet olsun efsercim. ikindi yediğin yoğurt elma tutuyor mu seni gece yatana kadar?

@MiuLego tavuklu salatana bayıldım
Keşke beraber olsa
Aklımda yine deli sorular tamam kiloyu verdik iyi hoş ne kadar süre o kiloyu korumaya çalışacağız bir omur mu böyle devam edeceğiz normal insanlar gibi yiyemeyecek miyiz
Yok ilk koruma zamanları sıkı.. vücudun o kilona alışması için gerekli süre.. bu 1-2 ay.. sonra artık kendi düzenin gelir.. mesela misafirliğe gittin.. ye tabağındakileri..

Diğer öğünle dengele.. hadi ki dengelemedin.. ertesi günle dengele.. sabit çıkmak zor değil vaytım
Allahtan köfte yemişsin bernacım sevindim.. hafif menğ.. yarın da hafif olursa inşallah eksi gelecek

Kızlar kahvaltımda 5 zeytin
Ara öğünümde de azıcık nar vardı toplu yazınca unutuyorum yedikten sonra taze taze menü paylaşsam şahane olurdu :)
Yedikten sonra telefonuna not al .
Ben hep öyle yapardım . Ordan kopyalar buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…