- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Bayıldım miuummYaaaaa sevdin miiiii
Haika haber yarın da onu yapıyorsun zaten
Bunun içinde ne varEki Görüntüle 2070817 @MiuLego mium vicdan corbami yeni içe biliyorum aksam yemegi gecikti biraz ama bence tadi guzel miss gibi icerim ben bunu :))
sende guzel kalplisin
Yol hava değişimi bişey sende ödem yaptı coco.. bir de sporsuzluk o bir günlük kaçamak.. maşallah diyelim şuan tartıya çok sevindim.. cumaya eksi gelirBayıldım miuummbugün 70 dk tempolu yaptim sabah geldigimde 56.6 iydim.bunu da ictim mi eksi gelir cumaya
Tripliyi tanımayanlara ben tanıtayım.. uzatmış o.Bu arada ben öyle direk daldım kusura bakmayınböyle bir anda geleyim ki havam olsun dedim ne hava ama
Yeni gelen çok arkadaşlar ben hepiniz hoşgeldiniz en doğru yere geldiniz
Tabi benim gibi bırakıp giderseniz sonunuz iyi olmaz
Ben özlem 27 yaş. 7 yaşında oğlum 21 aylıkta bir minnak cadım var
Hatay\iskenderunluyum ama şuan dörtyolda oturuyorum.
86 kilo ile başlayıp 55 görmüş biriyimAma sefası kısa sürdü
Aşırı hırslı ve asla liste dışına yeme içme anlamında hiç bozmayan sıfır cıssla öğünleri atlatan biriydimSporum her gün düzenli olurdu
AAma artık hepsine tekrardan devam durmak yok pes etmek yokYeterki isteyelim oldu olacak
Bu bir ceza ama bence bir ödül:))))) adi genel olarak vicdan çorbası kuzum internetten bakabilirisn.icinde maydanoz dereotu taze nane kabak sogan sarimsak domates falan var :)Bunun içinde ne var
Adını sizmi koydunuz bu bir cezamı yoksa ödül mü
Yok kız dilara koçak vicdan çorbası.. adını bilerek koymuş kesinBunun içinde ne var
Adını sizmi koydunuz bu bir cezamı yoksa ödül mü
Canimsinnn ❤❤❤ hep yapcam artik merak etme sporsuz hayata hayir
Yol hava değişimi bişey sende ödem yaptı coco.. bir de sporsuzluk o bir günlük kaçamak.. maşallah diyelim şuan tartıya çok sevindim.. cumaya eksi gelir
Sen spor yapınca çok seviniyorum vücudun sporla kilo vermeye alıştı çünkü oh be
Nerdesin sen
Çok teşekkür ederim eflalim ya valla moral oldunuz banaAloooo triplim hanım o kadar kiloyu benim babam vermedi sen verdin senne olmuş azcık kaçtıysa, hepimizin hayatında inişler çıkışlar var olur böyle normal. Artık burdasın bizimlesin bitti. Hopp eski kiloya dönüş biz burdayız her zaman
Hıh ne o öyle iki ara yapılmış
Burdayım bnNerdesin sen
Hoşbuldum canım buradayım inşallahCanım triplim sağolasın. Hoşgeldin özlemiştim seni menülerini sporlarını
Olsun balım zararın neresinden dönersen kardir sen bunu anlamissin zaten hop diyet spor eski megi geldi bile işteCanım çok fazla olumsuz şeyler yaşadımçocuklarımla ilgili ailemle ilgili kafam o kadar yoğundu ki diyet koruma hepsini sildim kafamdan sanki diyet ve koruma engelmiş gibi halt ettim ne alaka dimi halbuki
Bunun geç farkına vardım
Benki 52 bedenden 40 bedene düştüm belki de 38 olmuştum
Sporumu yapmadan uyuyamıyordum uyusam kalkıyordum gece 3 de yapıyordum
Simdi yerimden kalkasım yok
En büyük destekçim eşim bile ne oldu sana hadi toparlan dedi küstüm ona ama çok haklı tekrardan konuştuk ve eski düzene dönmeye başladık.
O kadar mutsuzum ki anlatamam
Ayyy bende bilemedim şimdiÖrdeğim pozitif ol herkesin bedenen zorlandığı dolayısıyla psikolojik çöktüğü zaman olur.. sağlam dur.. inan.. elbet geçecek .. neşeli halinle enerjinle yine bizi dağıtırsın birkaç güne
La tribine gurbannnnnnn
Çok sevindim resmen kilo aldın diye sevinecem nerdeysesonuçta aramıza gelmene sebep oldu
Eflalim furma
Acıyiii eflalim furmaaaa
Yapmayım mı nabayım eflalimmm
Çok zevk aldım sopa çok eğlenceli harikaaaa
Erik dalı aç da dinle gız benim için bi kere hemen
Tripliyi tanımayanlara ben tanıtayım.. uzatmış o.
Listede efsaneydi.
BendeeeeBurdayım bn
Mehi üzülme kuzum hepimizde oluyo en azından dönüp tekrar gelmişsinEvet bende
Az önceki yediğim şeyi akşam yemeği sayayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?