Menu iyi gidiyorken su miktarini gördüm. Su coooookkkkkkkkk azzzzzzzzz en az 2 lt zorlaman lazim kendini canim.icemiyorsan icine tarcin limon fln at tadini kendine gore cazip hale getir ama mutlaka ic
Menğn güzl canım.. bebişine geçmiş olsun..
Gün içinde seni takımda hiç götemiyorum. Tanıyamadım bile. Daha aktif olmalısın..
Kendine sporda morti arıyorsun tripli spor 1. Si idi hep :)
Çooook iyi maşallah bernaaaaa
Afiyet olsun.. daha çok katılım istiyorum esra..
Eksi getirecek menü nevom.. süper!
Harika olmuşlar yahu
Menü çok güzel.. su çok az diytte bu kadar az su ile olmaz .. spor neden yok?
Hiç yoktun sanırım takımda sadece menü vermek için mi girdin bana mı öyle geldi.. aktif ol lees lütfen..
Eflalim ne deyim ki bilemedim.. sana en iyi gelen çorbalı olan detokstu sanırım
1.64 canım ara ara yaptım ama neye yarar ki düzenli yapmayınca
Simdi leslie bacı ile buluşcam bana en iyi gelen leslie ve tempolu yürüyüş ipte alırsam süper olacak
Bencede böyle verilmeli doğrusu bu
Zaten evde her gün yapılıyor yemek.Evdekiler yemek ,kendimiz aç kalınca zaten zor oluyor.Bencede böyle verilmeli doğrusu bu
Evet canim hayırbrokoliden emin değilim kimini şişiriyor sende etkisi nasıl ki
şeriiii gayet iyi menü canım
regl ataklarına hayır
salatana zeytinyağı limon mis gibi :)
sabahları da 1 yk zeytinyağı mı içsen aç karna acaba?
Günaydın canlarimmmmm.
Ben malum bu gece irana gidiyorum yarin irada olacagim.
Gecen hafta . 75.7
Bu hafta . 74.9
Giden . 800 gr
Bosuna ac kalmamisim. Çok şükür..
Evet canim hayır
Aksam yimirtami fistigimi yedim kuafore gittim.
Pek doymamis gibiydim ama zAman gectikce acligim gecti. Eve gittigimde zaten yemek yenmisti corbayla filanda ugrasmadim. Meyve yoğurt az kabak cekirdegi atistrip yattim.
Ac kalmak ise yaradi sonunda şükür.
Aksam form cayi da icmistim. Ilk kalktığımda tik yoktu 2 kasik yogurt sonrasi wc de oldu ve mutlu son. Eksi 400 daha gidince toplamda 800. Oley
Sayenizde. Once kaptanima sonra hepimize teşekkürler kizlar.
Not. Yakinda salona yazılı yorum. Yüzme si fitness i herseyi olacak. Esimle gideceğiz
Tebrk ederim cok ii sonuçGünaydın canlarimmmmm.
Gecen hafta . 75.7
Bu hafta . 74.9
Giden . 800 gr
Evet canim hayır
Pek doymamis gibiydim ama zAman gectikce acligim gecti. Eve gittigimde zaten yemek yenmisti corbayla filanda ugrasmadim. Meyve yoğurt az kabak cekirdegi atistrip yattim.
Aksam form cayi da icmistim. Ilk kalktığımda tik yoktu 2 kasik yogurt sonrasi wc de oldu ve mutlu son. Eksi 400 daha gidince toplamda 800. Oley
Not. Yakinda salona yazılı yorum. Yüzme si fitness i herseyi olacak. Esimle gideceğiz
Hoşbuldum canım.Hoşgeldin tekrardan takıma
Obaya gittin ,Meg sana kilo mu aldırdı
Günaydın canımGunaydin herkeseeee ac yatip tok kalkmak ne guzel şükür Rabbime....
Günaydın canlarimmmmm.
Gecen hafta . 75.7
Bu hafta . 74.9
Giden . 800 gr
Evet canim hayır
Canım en güzeli 3 mil zaten ben hep onu yapıyorumLeslie de hangisini yapıyosun canım ben bi tek 3 mili bulabildim youtube da bana da link atar mısın ?
Benim takip ettiğim diyetisyen kadın da şekeri ekmeği vs tamamen hayatından çıkarmanın uzun süreli olamayacağını max 2 sene olabildiğini sonrasında vücut unutup sen yemeye başlayınca da çabucak geri kilo aldığımızı söylemişti.
Canım en güzeli 3 mil zaten ben hep onu yapıyorum
TebriklerGünaydın canlarimmmmm.
Gecen hafta . 75.7
Bu hafta . 74.9
Giden . 800 gr
Evet canim hayır
Aman çıkarma canım hemen hasta oluyorlar.Hiii bende onunla başliim o zaman hava çok soğuk oğlumu dışarı çıkaramam gibi :)
Gerçi bu leslie nin de basenleri çok kalın onu görünce bu sporla benimde çıkacak gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?