Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oluyor begüşüm beceriyorsun yahu
Begüş beceriyor evet
Kara vicdanlı
Kara vicdanlı
İnsafın yok mu senin kara vicdanlı
Kara vicdanlı

ayy bayılıyorum bu ekibe yaa

nehirnil111 sana begüşüm dedi
bugün miu iyi değil
Bende hastasıyım bu ekibin çok çok severim her birini bir de Şabanımı

Biliyorum kuzum ama olsun çok iyi sporlarınDün gördün 8 den sonra heveste kalmadı çamaşırları bile katlayamadım biliyor musun yemek ye + yarım saat pilates yaptım topumla sonra duş uyku

1.64 canım ara ara yaptım ama neye yarar ki düzenli yapmayınca
Simdi leslie bacı ile buluşcam bana en iyi gelen leslie ve tempolu yürüyüş ipte alırsam süper olacak

Günaydın :) ip atla cardio istersen Zumba oryantal hoppaaaaa
sen zorlasan 1 haftada 3 kilo

nazar edecez bi boncuk koyim dur
şabanı bende çok severim
biliyorum kuzum o saatten sonra hal kalmıyor gerçekten ama ben olsam o çamaşırları bırakmazdım

Aynen ben de begüm.En fazla öğleye kendime ait yemek hazırlayabilirim.Benim de amacım sağlıklı yaşam ,ideal ölçüde yemek.Mesela akşam yemeğinde erişteli mercimek çorbası vardı 1 küçük kepçe yedim ,önceden olsaydı dolu dolu 1 kase yiyordum.Zeytinyalı fasulye 1 küçük kase yedim.Öncesinde daha fazla ekmek banarak yiyordum ,ve de 2 kaşık zeytinyağlı daha yiyip bitirdim yemeği.

Her akşam çay hazırlarım ,yanında abur cubur olduğu da olur.Malum dizi keyfi yapmayı seven milletiz.Çayın yanında 2 ceviz ,birkaç fındık yedim.Kurabiye gözüme cazip görünse de biliyorum ki o saatte tehlikeli,daha çok kilo,illa yiyeceksen 1 tane öğle yersin deynepnaz dedim.Öncesinde hesap kitap yapmazdım,etipuftu,kurabiyeydi,çikolataydı.Bıraktım artık.Şu an çok mu sağlıklı besleniyorum ,hayır,ama önceye bakarak evet.Tek eksiğim hareket,hava muhalefetiyle yürüyüşü bıraktım,leslieye de bugün yarın derken başlayamadım henüz.Kızım bile soruyor akşam ,anne neden sen artık spor yapmıyorsun diye

nazar edecez bi boncuk koyim dur
şabanı bende çok severim
biliyorum kuzum o saatten sonra hal kalmıyor gerçekten ama ben olsam o çamaşırları bırakmazdım
Vallahi bıraktım çünkü yatak odasını toparladım o gün sürgülü kapıyı nasıl becerdiysem yerinden çıkarttım komidinin üzerine düştü ödüm koptu Bugün adamlar gelecekler takmaya o yüzden odaya özel özen gösterdim

erişteli mercimek 2 gün önce bitti bizdede bende çok severim
yazdıklarına katılıyorum deynephesap kitap...
eşim de diyor seni bu konuda takdir ediyorum o öyle söyledikçe dahada hevesleniyorum...
önceden katıyağlı kurabiye çok yapardım şimdi büyük davetim olursa yanına çeşit diye...genelde en masum olan kek yapıyorum....gibi yani bende çokmu sağlıklı besleniyorum hayır ama eskiye göre evet,elimden geldiğince işte....

oyy kuzum çok geçmiş olsun,allah korusun üzerinede düşebilirdi
iyi yapmışsın tabikide böylebi durumda odayı toparlamak daha mantıklı
neyse onlar gelene kadar halledersin çamaşırlarıda

:) /yakın olsak ben alırdım senden bende kocayı bulamıyorum bu hafta balık aldıracak ama her gün her gün yenmez dimi
Bizimki almaz kendi tutar temizler sağolsun pisirmeyede yardım eder ama ben sevmiyorum işte balığı sıkıntı orada başlıyor

oyy kuzum çok geçmiş olsun,allah korusun üzerinede düşebilirdi
iyi yapmışsın tabikide böylebi durumda odayı toparlamak daha mantıklı
neyse onlar gelene kadar halledersin çamaşırlarıda
Sağol Begüşüm gerçekten çok korktum nasıl becerdim hala düşünüyorum biraz yorganı alırken tepeden baskı yaptım galiba Şuanda eve gitmek üzerelermiş onlarla konuştum eşime yönlendirdim Bu akşam kayınvalideye gideceğiz oradan geldikten sonra toplayacağım kuzum

at o elindekini bakimpis koktu buralar
afiyet olsun kaptanım,bende doydumda direk yemek yiyince ağır geldi, menüde biraz ağırdı bugün akşamı çok hafif atlatmam lazım
Atmayım atmayım

Valla bana da sağlam geldi begüşşş

Ara olarak muz yicektim bugün yemicem fazla karbon olacak.. süt içerim tarçınlı

Ne vardı sizin menüde?
Benimki bu.. pilavı tadımlık bir çatal aldım yemedim gerisini

Eklentiler

• 9E6FCD71-1C0E-432B-8C9A-0354B60CFD9B.webp
    14 KB · Görüntüleme: 48
zorladığın kesin zaten
oyy bu akşamda spor yok deseneneyse hafta sonu olur inşallah
benimde yemeğim yok ama oğlum 7 de geliyo o gelene kadar yaparım sonra inşallah spor yarın büyük gün

oo menü süpermiş afiyet bal olsun
o köfteden salı günü yedim bende ama püresiz olarak ve sadece köfte başka bişey yoktu
bugün öğlen ezogelin çorbası ve 1karnıyarık yedim öğlen sağlam olunca akşamı hafif geçirmem lazım,inşallah ara öğün saati şekerim oyanamazda akşama taze fasulye ve yoğurt yemek istiyorum sadece

Çevremde nerde antin kuntin iş var bende.. kafaları hep emziriyosun ye babam ye olduğu için bana şuan gene icat çıkarıyosun modundalar (en son oğluma uyku eğitimi verdim herkes şok uykunun da eğitimi mi olurmuş diyolar. yaptım oldu.. neyse konuya döneyim) dayancam bişekilde.. :)

Hiç mi yiyemiyoz kaptanım acıcık ucundan da mı yok

Oyy o ne iştahım açıldı patitis püresini yedin mi ki
zorladığın kesin zaten
oyy bu akşamda spor yok deseneneyse hafta sonu olur inşallah
benimde yemeğim yok ama oğlum 7 de geliyo o gelene kadar yaparım sonra inşallah spor yarın büyük gün

Cuma var spor bugün yürüyüşüm var ama sabah tempolu 25 dakika yürüdüm akşamda bir o kadar yürüyeceğim Yarında tempolu 50 dakika olacak servisi çeken abi yokmuş bir de akşama leslie patlattım mı hafta sonuna iyi giriyorum demektir. Perşembe pek spor yapmıyorum çünkü fazla geliyor tartı zaten eksiltmeye çalışıyorum Ben kv de aç kalırım diyorum Begüş bu akşam gitmemiz iyi oldu aslında

Ayy çok sevindim hadi ha gayret su 7 rakamlardan nefret eden biri olarak bırak 7 gel 6 lara sonra 5 lere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…