Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün bitti kuzum yoğurt

Canım detoks yapmadığım sürece ben kendime özel yemek yapmıyorum. Yemeklerde de sızma yağ ve tereyağ kullanıyorum

şimdi çocuklarrına mis gibi yemekler yapan
güzel anneee waytımmm

Peki kaptancım emredersiniz

Ama bu defa olacak ben inanıyorum kiracaksin o kilitleri ve gelecek 6 lar
Evet canim 17 kilo gidince bünye kastirmaya da başlamıştı direnemedim.
Simdi hem ara vermis oldum hem de spor faktörü de olacak bende inanıyorum bu kez olacak inşallah

Mutlu perşembeler sevgili 7.takımcım

@MiuLego
Helloooo babyyyim
Bi mazuratım vardı efenim
Bizde jillan vs.yapan kızlar sporların süre olarak yazılmasını istemedi katagorize yapılsın istediler
Bende sizin puanlama sisteminden örnekler çaldım
Bi mahsuru yoktur heralde

Sevgilerimi saygılarımı sunar öpücüklerimi bırakırım

öncelikle belirteyim çok TEMİZİM

kuaföre gittim kadının köyünden bir hatun kuşburnu marmelatı satıyormuş ahannn dedim hemen sat bana sat bana dedim iki kavonoz aldım 40 TL nasıl tadı güzel anlatamam bir yk yedim ben böyle tahmin etmiyordum... demire çok iyi geliyormuş geçenlerde araştırdım ama bulamamıştım organik.... altın bulsam bu kadar sevinmezdim şimdi sabah akşam bir yk yiyecem kızımada verecem grip nezleye çok iyi geliyormuş kadına dedim devamı var mı kadın oldu sorarım dedim

Aynı bennn... bana da ver bi tepsi baklava akşama kadar hiç bişey aramam gelir gider onu yerim yani yerdimmm öhöömmm

bende lise ve üniversitedeyken gece ders çalışırdım sabaha kadar cipsler çikolatalar tatlılar (ki annemlerin evde hiç eksik olmaz tatlı) ve 60 kilonun üstüne hiç çıkmamıştım sonra bir gün pilatese başlama kararı alıp yanlışlıkla 3 kilo verdim sonra tabi bırakıncaaaa farketmeden 3 senede 65 oldum sonra al ver al ver bi daha iflah olmadım Allah bildiği gibi yapsın o pilatesi

hoşgeldin canım nasılsınnnn

allahım deli yaaaaa,
güle güle kullan

kuşburnu marmelatı güzeldir ama iştahta açar tikkat tikkatt

bende temizim az önce limonlu sodamı içtim
sabahları bir yk yiyeyim akşam yemiyeyim o zaman.. demir için ilaç içince ona iştah açıyor en azından bu doğal diye düşüdüm
bende 1 yk kuşburnu marmelatı ve 8 badem yedim saat 1630 da bir tabak karnabahar salata azda yoğurt yiyecem ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…