Dün bitti kuzum yoğurt
yoğurt neden yemiyorsun kuzucummm
vay vay vay şeriiii -800 harika beee
çok sevindim şuanda helal olsun menülerinden belliydi balım
spor salonuna yazılma haberin de çok iyi geldi
anammmmmmmmmm
rimelim bitiyordu
bir de fondöten flormar kullanırım ben
gidip ikisini de alam
pudra da bitmişti
param da yok
çıldırmalık
kız bu dediğin zaten koruma oluyorne beceriksizi
Canım detoks yapmadığım sürece ben kendime özel yemek yapmıyorum. Yemeklerde de sızma yağ ve tereyağ kullanıyorumZaten evde her gün yapılıyor yemek.Evdekiler yemek ,kendimiz aç kalınca zaten zor oluyor.
Hafta sonu bir yakınım eltisinin kahvaltı olmak üzere bitkisel ürünle kilo verdiğini yemek yemediğini söyledi.Amaç sadece zayıflamak değil ki,vücudun sebzeye ,tahıla,bakliyata bile ihtiyacı var.
Herkes nasıl beslendiğini yazmış ben çok pis beslenen biriydim ne yazik ki tek Ogün yemek yerdim o da sadece sabahları onun dışında çorba salata yemek et hiçbir şey yemedim sabah kahvaltı akşama kadar abur cubur tabi gecede kalkıp yarım ekmekle sarella yada abur cubur devam.ederdim benim yerimde başkası olsa 200 kiloyu rahatlıkla gorurdu zaten benim kilo vermem bu yüzden hizli oldu yemek yediğim için verdim kilolalari yeni yeni yemek yemeği öğreniyorum yurttan kalma aliskanlikti abur cubur yemekler kurtlu pis çamurlu çıkardı hala pırasa yeşil mercimek yiyemiyorum bütün sebzeleri sirkeli suyla yıkıyorum kendi evimde bile 1 kilo ıspanak yıkamak için 1 saat uğraşıyorum o kadar kötü yemekler cikardiki para biriktirip 1 lt ketil alıp içinde makarna haslayip yağsız tuzsuz elimizle yerdik arkadaşlar la o yüzden yemekten nefret ederdim ama artık alisiyorum yemek yemege
sağlıklı beslenme zaten bu anlattığın bence deynepim.. gayet iyi.. bilinçli.. kusana kadar değil canın çekiyorsa tadımlık yemeli..
sporu da eklersen harika olur.. korumada yapman gerekeni yapıyorsun zaten
ağır değil kuzum sadece karbonu çorba ile almışsın.. akşam sebze artı yoğurt dediğin gibi müthiş olur
yok.. azıcık ucundanlarla kilo aldık zaten.. korumada yaparsın azıcık ucundan.. şimdi değil..
yedim nilişkommmmmmm
yemeyeydim mi
Yok ya kocayi atar miyim sadece sevgiyi bebeye vermekten ona pek fırsat kalmiyi. Aynısı benim icinde gecerliyaa şeriii sende mi bebe olunca kovayı atanlardansın kızzz
eşyeri ayrı çocuk ayrı tabidee ,
şimdi çocuklarrına mis gibi yemekler yapan
güzel anneee waytımmm
Evet canim 17 kilo gidince bünye kastirmaya da başlamıştı direnemedim.Ama bu defa olacak ben inanıyorum kiracaksin o kilitleri ve gelecek 6 lar
akşamcı saz ekibinden ben burdayımperşembeperşembe nerde bu milletttttttttttttt
Kardeslerimi bulmusken temizlik yapiyorum. Erkek kardesime oglani verdim kizlardesimi de yerlerde surunduruyorumperşembeperşembe nerde bu milletttttttttttttt
Kardeslerimi bulmusken temizlik yapiyorum. Erkek kardesime oglani verdim kizlardesimi de yerlerde surunduruyorum
Kardeş candırKardeslerimi bulmusken temizlik yapiyorum. Erkek kardesime oglani verdim kizlardesimi de yerlerde surunduruyorum
Herkes nasıl beslendiğini yazmış ben çok pis beslenen biriydim ne yazik ki tek Ogün yemek yerdim o da sadece sabahları onun dışında çorba salata yemek et hiçbir şey yemedim sabah kahvaltı akşama kadar abur cubur tabi gecede kalkıp yarım ekmekle sarella yada abur cubur devam.ederdim benim yerimde başkası olsa 200 kiloyu rahatlıkla gorurdu zaten benim kilo vermem bu yüzden hizli oldu yemek yediğim için verdim kilolalari yeni yeni yemek yemeği öğreniyorum yurttan kalma aliskanlikti abur cubur yemekler kurtlu pis çamurlu çıkardı hala pırasa yeşil mercimek yiyemiyorum bütün sebzeleri sirkeli suyla yıkıyorum kendi evimde bile 1 kilo ıspanak yıkamak için 1 saat uğraşıyorum o kadar kötü yemekler cikardiki para biriktirip 1 lt ketil alıp içinde makarna haslayip yağsız tuzsuz elimizle yerdik arkadaşlar la o yüzden yemekten nefret ederdim ama artık alisiyorum yemek yemege
hoşgeldin canım nasılsınnnnMutlu perşembeler sevgili 7.takımcım
@MiuLego
Helloooo babyyyim
Bi mazuratım vardı efenim
Bizde jillan vs.yapan kızlar sporların süre olarak yazılmasını istemedi katagorize yapılsın istediler
Bende sizin puanlama sisteminden örnekler çaldım
Bi mahsuru yoktur heralde
Sevgilerimi saygılarımı sunar öpücüklerimi bırakırım
ben kuaföre gittim sonra dediğin rimeli aldım geldimmmperşembeperşembe nerde bu milletttttttttttttt
ben kuaföre gittim sonra dediğin rimeli aldım geldimmm))
sabahları bir yk yiyeyim akşam yemiyeyim o zaman.. demir için ilaç içince ona iştah açıyor en azından bu doğal diye düşüdüm
allahım deli yaaaaa,
güle güle kullan
kuşburnu marmelatı güzeldir ama iştahta açar tikkat tikkatt
bende temizim az önce limonlu sodamı içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?