sağlıklı beslenme zaten bu anlattığın bence deynepim.. gayet iyi.. bilinçli.. kusana kadar değil canın çekiyorsa tadımlık yemeli..Aynen ben de begüm.En fazla öğleye kendime ait yemek hazırlayabilirim.Benim de amacım sağlıklı yaşam ,ideal ölçüde yemek.Mesela akşam yemeğinde erişteli mercimek çorbası vardı 1 küçük kepçe yedim ,önceden olsaydı dolu dolu 1 kase yiyordum.Zeytinyalı fasulye 1 küçük kase yedim.Öncesinde daha fazla ekmek banarak yiyordum ,ve de 2 kaşık zeytinyağlı daha yiyip bitirdim yemeği.
Her akşam çay hazırlarım ,yanında abur cubur olduğu da olur.Malum dizi keyfi yapmayı seven milletiz.Çayın yanında 2 ceviz ,birkaç fındık yedim.Kurabiye gözüme cazip görünse de biliyorum ki o saatte tehlikeli,daha çok kilo,illa yiyeceksen 1 tane öğle yersin deynepnaz dedim.Öncesinde hesap kitap yapmazdım,etipuftu,kurabiyeydi,çikolataydı.Bıraktım artık.Şu an çok mu sağlıklı besleniyorum ,hayır,ama önceye bakarak evet.Tek eksiğim hareket,hava muhalefetiyle yürüyüşü bıraktım,leslieye de bugün yarın derken başlayamadım henüz.Kızım bile soruyor akşam ,anne neden sen artık spor yapmıyorsun diye
ağır değil kuzum sadece karbonu çorba ile almışsın.. akşam sebze artı yoğurt dediğin gibi müthiş oluroo menü süpermişafiyet bal olsun
o köfteden salı günü yedim bende ama püresiz olarak ve sadece köfte başka bişey yoktu
bugün öğlen ezogelin çorbası ve 1karnıyarık yedimöğlen sağlam olunca akşamı hafif geçirmem lazım,inşallah ara öğün saati şekerim oyanamazda akşama taze fasulye ve yoğurt yemek istiyorum sadece
yok.. azıcık ucundanlarla kilo aldık zaten.. korumada yaparsın azıcık ucundan.. şimdi değil..Çevremde nerde antin kuntin iş var bende.. kafaları hep emziriyosun ye babam ye olduğu için bana şuan gene icat çıkarıyosun modundalar (en son oğluma uyku eğitimi verdim herkes şokuykunun da eğitimi mi olurmuş diyolar. yaptım oldu.. neyse konuya döneyim) dayancam bişekilde.. :)
Hiç mi yiyemiyoz kaptanım acıcık ucundan da mı yok
yedim nilişkommmmmmmOyy o ne iştahım açıldı patitis püresini yedin mi ki
Cuma var spor bugün yürüyüşüm var ama sabah tempolu 25 dakika yürüdüm akşamda bir o kadar yürüyeceğimYarında tempolu 50 dakika olacak servisi çeken abi yokmuş bir de akşama leslie patlattım mı hafta sonuna iyi giriyorum demektir. Perşembe pek spor yapmıyorum çünkü fazla geliyor tartı zaten eksiltmeye çalışıyorum Ben kv de aç kalırım diyorum Begüş bu akşam gitmemiz iyi oldu aslında
minnak cüssesiyle kapıyı kırmışnehirnil111
ne oldu cnm kaçırdım ben ?
Evet canim bende nefret ediyorum.Ayy çok sevindim hadi ha gayret su 7 rakamlardan nefret eden biri olarak bırak 7 gel 6 lara sonra 5 lere
Nare83 evet banucum dimi sayili gün gecip gidiyor. Sonra mis kokulum hep benimle her gece. Ah evlat aşkı bambaşka. Oysaki esime ne aşıktım
nisa iyi misin canısı merak ediyorum seni çok @suspushanimcim
adaşıma günlük öpücük @aeben
kaptanitoya kocaman salya sümük sarılmalı öpücük @Ausencia
minnağıma bana triplime kocaman kalplerWhiteblacklife
özlenen birisine de gösyaşlarımı bırakayım@igdedali
Sana kızgın olur muyum ben hiccc
Sana kızgın olur muyum ben hiccc
Kolay gelsin deynepim kafaya huniyi takar gelirsin işler bitinceAkşama görümce oğlu ,gelini cümbür cemaat bana gelecekmişTelefonu bozukmuş arayamamış,eşime eşi demiş.Geceye kadar gelemem artık ben Evi kırklamaya başlayayım ben
Bugün tembel modda takıkayım dedim ,işler duruyor ,tam da bulmuşum tembel takılacak günü
Hadi bana kolay gelsin deyin
Ausum yazdım sana geçen..cinsiyet belli olacağı gün...doğru giremiyorum..telefonum wifiye bağlanmıyor görmüyor wifileri..sadece operatör interneti olunca girmiyorum kk ya..tabletten ancak..Onuda şarja takmayı unutuyorum..iyi misin Can'ım.
Ama bu defa olacak ben inanıyorum kiracaksin o kilitleri ve gelecek 6 larEvet canim bende nefret ediyorum.
Yıllardır mücadelem hep 70 lerle.
80 lerden iniveriyorum ama bu 70nler yokmuuu.
60 lar inatci gelmiyorlar bir türlü. En son 71 den inemedim 5 hafta koptum öyle zaten takimdan.
ona göre ayağımızı denk alalımminnak cüssesiyle kapıyı kırmış
Akşama görümce oğlu ,gelini cümbür cemaat bana gelecekmişTelefonu bozukmuş arayamamış,eşime eşi demiş.Geceye kadar gelemem artık ben Evi kırklamaya başlayayım ben
Bugün tembel modda takıkayım dedim ,işler duruyor ,tam da bulmuşum tembel takılacak günü
Hadi bana kolay gelsin deyin
Herkes nasıl beslendiğini yazmış ben çok pis beslenen biriydim ne yazik ki tek Ogün yemek yerdim o da sadece sabahları onun dışında çorba salata yemek et hiçbir şey yemedim sabah kahvaltı akşama kadar abur cubur tabi gecede kalkıp yarım ekmekle sarella yada abur cubur devam.ederdim benim yerimde başkası olsa 200 kiloyu rahatlıkla gorurdu zaten benim kilo vermem bu yüzden hizli oldu yemek yediğim için verdim kilolalari yeni yeni yemek yemeği öğreniyorum yurttan kalma aliskanlikti abur cubur yemekler kurtlu pis çamurlu çıkardı hala pırasa yeşil mercimek yiyemiyorum bütün sebzeleri sirkeli suyla yıkıyorum kendi evimde bile 1 kilo ıspanak yıkamak için 1 saat uğraşıyorum o kadar kötü yemekler cikardiki para biriktirip 1 lt ketil alıp içinde makarna haslayip yağsız tuzsuz elimizle yerdik arkadaşlar la o yüzden yemekten nefret ederdim ama artık alisiyorum yemek yemege
Yok canım ben bir omur yaşarım abur cubur yemek aklıma bile gelmezdi ama şimdi sıkı tutunuyorum yemek yemeği öğrenmem lazım yavaş yavaş alistim artık ama hala ataklar oluyor tabi ki ama zamanla onlarda gececekyemek yemeden bikaç gün durudum ama sonra abur cuburda kar etmez,illa o sulu yemek yenecek öyle alışmışım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?