Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağlıklı beslenme zaten bu anlattığın bence deynepim.. gayet iyi.. bilinçli.. kusana kadar değil canın çekiyorsa tadımlık yemeli..

sporu da eklersen harika olur.. korumada yapman gerekeni yapıyorsun zaten
ağır değil kuzum sadece karbonu çorba ile almışsın.. akşam sebze artı yoğurt dediğin gibi müthiş olur
yok.. azıcık ucundanlarla kilo aldık zaten.. korumada yaparsın azıcık ucundan.. şimdi değil..
yedim nilişkommmmmmm
yemeyeydim mi

Ayy çok sevindim hadi ha gayret su 7 rakamlardan nefret eden biri olarak bırak 7 gel 6 lara sonra 5 lere
Evet canim bende nefret ediyorum.
Yıllardır mücadelem hep 70 lerle.
80 lerden iniveriyorum ama bu 70nler yokmuuu.
60 lar inatci gelmiyorlar bir türlü. En son 71 den inemedim 5 hafta koptum öyle zaten takimdan.

Kolay gelsin deynepim kafaya huniyi takar gelirsin işler bitince

sana da sümüksüzünden kalpli

Harbiden iğde nerelerde ?

Bi de hülyayı göremiyorum sanki Daydream-
Ausum yazdım sana geçen..cinsiyet belli olacağı gün...doğru giremiyorum..telefonum wifiye bağlanmıyor görmüyor wifileri..sadece operatör interneti olunca girmiyorum kk ya..tabletten ancak..Onuda şarja takmayı unutuyorum..iyi misin Can'ım.

Evet canim bende nefret ediyorum.
Yıllardır mücadelem hep 70 lerle.
80 lerden iniveriyorum ama bu 70nler yokmuuu.
60 lar inatci gelmiyorlar bir türlü. En son 71 den inemedim 5 hafta koptum öyle zaten takimdan.
Ama bu defa olacak ben inanıyorum kiracaksin o kilitleri ve gelecek 6 lar

Herkes nasıl beslendiğini yazmış ben çok pis beslenen biriydim ne yazik ki tek Ogün yemek yerdim o da sadece sabahları onun dışında çorba salata yemek et hiçbir şey yemedim sabah kahvaltı akşama kadar abur cubur tabi gecede kalkıp yarım ekmekle sarella yada abur cubur devam.ederdim benim yerimde başkası olsa 200 kiloyu rahatlıkla gorurdu zaten benim kilo vermem bu yüzden hizli oldu yemek yediğim için verdim kilolalari yeni yeni yemek yemeği öğreniyorum yurttan kalma aliskanlikti abur cubur yemekler kurtlu pis çamurlu çıkardı hala pırasa yeşil mercimek yiyemiyorum bütün sebzeleri sirkeli suyla yıkıyorum kendi evimde bile 1 kilo ıspanak yıkamak için 1 saat uğraşıyorum o kadar kötü yemekler cikardiki para biriktirip 1 lt ketil alıp içinde makarna haslayip yağsız tuzsuz elimizle yerdik arkadaşlar la o yüzden yemekten nefret ederdim ama artık alisiyorum yemek yemege

minnak cüssesiyle kapıyı kırmış
ona göre ayağımızı denk alalım

kolay gelsin deynep,işlerin bi çırpıda bitiversin

yemek yemeden bikaç gün durudum ama sonra abur cuburda kar etmez,illa o sulu yemek yenecek öyle alışmışım bende

yemek yemeden bikaç gün durudum ama sonra abur cuburda kar etmez,illa o sulu yemek yenecek öyle alışmışım bende
Yok canım ben bir omur yaşarım abur cubur yemek aklıma bile gelmezdi ama şimdi sıkı tutunuyorum yemek yemeği öğrenmem lazım yavaş yavaş alistim artık ama hala ataklar oluyor tabi ki ama zamanla onlarda gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…