Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben bu hafta ben 69 lu bi rakam göreceğim kesin çünkü cuma , cumartesi , pazar çok yedim deli gibi yaş pastalar , çiğ köfteler lahmacunlar havada uçuştu... temizlik kapmanyasına pazartesi itibarı ile başladım tabii önce gelen artıları temizleme çabasına girdim şükür onları gönderiyorum o yüzden yine 69 lu bir rakam gelecek biliyorum ama inşallah diğer hafta 68 li bir rakam görürüm ...

Tartı öncesi karnıbahar şişlik yapmasın bebekimm

bendee 15-15:30 da yiycemmm çok zevk alıcam ahahahahaha

ya burda bi arkadaş var
zayıf aslında
bende mi geç yesem demeye başladı iki üç gündür sinir oluyorum ya

temizlik kampanyasıı

Canım demir en çok yeşil yapraklı sebzelerde var + et yumurta badem :) bol yeşi salata tüketebilirsin :)

Canım demir en çok yeşil yapraklı sebzelerde var + et yumurta badem :) bol yeşi salata tüketebilirsin :)
tüketiyorum canım salata ama pek faydaıs olmadı ( yumurta hergün yerim 1 tane ... et de haftada 2 gün yerim diğer günler sebze ama içinde yine kıyma olur.. rokaya bi alışşsam rokada çok demir varmış bi sevemedim tadını...

canım iki gündür griple mücadale ettim şükür bugün iyiyim arada geliyorum bakıyorum size )
Sendemi kuzum çok geçmiş olsun
Benimde kaç gündür öksürükle başım belada

yaaaa yapar mı ama listede değilim listeye zararım olmaz kabak mı yapsam kalkıp
herkesin bünyesi farklı cnm illa olacak diye bişey yok
Zaten listede değilmişin sorun olmaz o zaman

selamlar zühalllll

elbetteki yoktur canım benim bol sporlu günler inşallah 9. takıma da sevgiler

Sendemi kuzum çok geçmiş olsun
Benimde kaç gündür öksürükle başım belada

herkesin bünyesi farklı cnm illa olacak diye bişey yok
Zaten listede değilmişin sorun olmaz o zaman
sağol canım.. sanada çoook geçmiş olsun öksürük en iyi terayağlı pekmez iyi geliyor canım bi dene .. sabah akşam bir kaşık yap iç .. kızıma yaptım bayağı iyi geldi bir kaç gün devam et canım şifa olsun

ama tableti tak şarja unutma
biz özlüyoz çok ki
vaytım aynen abur cuburla beslenme gece ayaküstü yemeklerle doymalar yaptı bizi böyle.. ama artık bitti.. şükür senin de yeme düzenin güzel oturdu.. burdan kopuyorsun da.. bozulmaz daha o düzen kuzum
kızlar bu akşam gece 12 den sonra hepsi buradada % 80 e varan indirimler varmış
haberlerde okudum ihtiyacı olan varsa baksın
kız demeeeartık indirim demeyinay battım çok fenaaa
Dün bitti kuzum yoğurt
ben de bilerek yemiyorsun sandım eksi gelmek için falandedim noluyoruz yoğurttan da mı kısıyor eflalim
begum75
Cuma: 60 dakika tempolu yürüyüş
Pazartesi : 20 dk eliptik, 200 ip
Çarşamba : 40 dakika eliptik

perşembe perşembe nerde bu milletttttttttttttt
burdayım ve tertemizim banuuu
ilk cümleye iyi güldüm ama içim rahat okudum he yazıyı.. yoksa alıp gömüldü yedi mi diye paragraf bitene kadar heyecandan

şifa olsun ada inşallah
Allah bildiği gibi yapsın o pilatesi
kız koptum ya hahahahahaha
bu hafta değil hedef.. ne gelirse gelsin.. eksiliyor mu ? evetönemli olan bu.. artıları hemen göndermesen fazla çıkacaktı en azından onu aştık

yaaaa yapar mı ama listede değilim listeye zararım olmaz kabak mı yapsam kalkıp
ayyy kabak yemeği candır ama evde karnabahar varken yapma ada.. onu da sonraki günlere yaparsın..
@MiuLego

Hergün karın kası çalıştırıyorum peki hergün aynı kas grubunu çalıştırmak mi doğru yoksa 1 gün ara koymamı
Hangisini etkisini daha çabuk görürüm acaba ben
Kafamda deli sorular
hergün çalış balım..

Eğer ağırlıkla ve yüksek şiddette olsaydı dinlenme günleri olmak zorundaydı kas oluşumu için.. ama bu tempoda gerek yok.. hergün yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…