kaslarım çok napayım sıkı vücutluyum gücüme dayanmıyorsa ben ne edeyim de eşineGardırobun sürgülüsünü kırdımYerinden çıkmış tekerleği kırılmış adamlar resim çekip gitmişler garantiye girmeyebilirmiş begum75 accuk zarara uğrattım bütçeyi galiba
Ben senin sandığın kızlardan değilim
Akşama görümce oğlu ,gelini cümbür cemaat bana gelecekmişTelefonu bozukmuş arayamamış,eşime eşi demiş.Geceye kadar gelemem artık ben Evi kırklamaya başlayayım ben
Bugün tembel modda takıkayım dedim ,işler duruyor ,tam da bulmuşum tembel takılacak günü
Hadi bana kolay gelsin deyin
ama tableti tak şarja unutma
biz özlüyoz çok ki
vaytım aynen abur cuburla beslenme gece ayaküstü yemeklerle doymalar yaptı bizi böyle.. ama artık bitti.. şükür senin de yeme düzenin güzel oturdu.. burdan kopuyorsun da.. bozulmaz daha o düzen kuzum
kız demeeeartık indirim demeyin ay battım çok fenaaa
ben de bilerek yemiyorsun sandım eksi gelmek için falandedim noluyoruz yoğurttan da mı kısıyor eflalim
burdayım ve tertemizim banuuu
ilk cümleye iyi güldüm ama içim rahat okudum he yazıyı.. yoksa alıp gömüldü yedi mi diye paragraf bitene kadar heyecandan
şifa olsun ada inşallah
kız koptum ya hahahahahaha
bu hafta değil hedef.. ne gelirse gelsin.. eksiliyor mu ? evetönemli olan bu.. artıları hemen göndermesen fazla çıkacaktı en azından onu aştık
ayyy kabak yemeği candır ama evde karnabahar varken yapma ada.. onu da sonraki günlere yaparsın..
hergün çalış balım..
Eğer ağırlıkla ve yüksek şiddette olsaydı dinlenme günleri olmak zorundaydı kas oluşumu için.. ama bu tempoda gerek yok.. hergün yap
Bende kaçırdım kime ne olmuş bana mı haberim yok
Patitis püresi dedim bizim yemekte de çıktı ama yemedim ben kadınbudu yedim 3 dene
Bende hep sade şekersiz içerim
Bence de elimin ağır olduğunu bir kere daha anlamış oldukaslarım çok napayım sıkı vücutluyum gücüme dayanmıyorsa ben ne edeyim de eşine
harika savunma şekli bence nil
Gardırobun sürgülüsünü kırdımYerinden çıkmış tekerleği kırılmış adamlar resim çekip gitmişler garantiye girmeyebilirmiş begum75 accuk zarara uğrattım bütçeyi galiba
O minnak kiloyla onu başarmak valla brovaBence de elimin ağır olduğunu bir kere daha anlamış oldu
Anaaa kardeşime elektrik süpürgesini yeni sipariş ettik ona vurur mu indirim normalde %30 indirimliydi zatenkızlar bu akşam gece 12 den sonra hepsi buradada % 80 e varan indirimler varmış
haberlerde okudum ihtiyacı olan varsa baksın
Ben bilmiyorum ya o konuyu neydi merak ettim şimdikız millet sanaageçmiş olsun diyordu
bak aklıma kim doktor? kim müşavir olayı geldi geçen yılki
dur bi etiket yapayımm hatırlayanlar varmı
Ahu060812 kelebekolacam begum75 Ausencia
Bende anlamadım haldır huldur az kalsın üzerime düşüyordu kapaklar
anaa tescilli minnak nasıl yaptıhn kız
koca dolap
O minnak kiloyla onu başarmak valla brova
inşallah eksi ile gelecem canımama tableti tak şarja unutma
biz özlüyoz çok ki
vaytım aynen abur cuburla beslenme gece ayaküstü yemeklerle doymalar yaptı bizi böyle.. ama artık bitti.. şükür senin de yeme düzenin güzel oturdu.. burdan kopuyorsun da.. bozulmaz daha o düzen kuzum
ben de bilerek yemiyorsun sandım eksi gelmek için falandedim noluyoruz yoğurttan da mı kısıyor eflalim
ilk cümleye iyi güldüm ama içim rahat okudum he yazıyı.. yoksa alıp gömüldü yedi mi diye paragraf bitene kadar heyecandan
şifa olsun ada inşallah
bu hafta değil hedef.. ne gelirse gelsin.. eksiliyor mu ? evetönemli olan bu.. artıları hemen göndermesen fazla çıkacaktı en azından onu aştık
ayyy kabak yemeği candır ama evde karnabahar varken yapma ada.. onu da sonraki günlere yaparsın..
hergün çalış balım..
Eğer ağırlıkla ve yüksek şiddette olsaydı dinlenme günleri olmak zorundaydı kas oluşumu için.. ama bu tempoda gerek yok.. hergün yap
tüketiyorum canım salata ama pek faydaıs olmadı( yumurta hergün yerim 1 tane ... et de haftada 2 gün yerim diğer günler sebze ama içinde yine kıyma olur.. rokaya bi alışşsam rokada çok demir varmış bi sevemedim tadını...
deniyeyim canım sağol sabah kahvaltıda tüketsem iyi olacakBende hiç sevmezdim içine domates ve nar koy acayip güzel oluyo kokusunu tadını bastırıyo
Ama cidden yaaa.. ne güzel yiyip yiyip kilo almayan pislik kızlardandımama metabolizmamı bi bozdu tam bozdu
sınıfta kaldım haberim yok gibi oldu şimdiBende kaçırdım kime ne olmuş bana mı haberim yok
daha hiç acıkmadım
Gardırobun sürgülüsünü kırdımYerinden çıkmış tekerleği kırılmış adamlar resim çekip gitmişler garantiye girmeyebilirmiş begum75 accuk zarara uğrattım bütçeyi galiba
1 kilo ceviz aldım kabuklu işyerinde çay dağıtan çocuktan.. 25 tl.. işyerinde dursun acıkınca ara öğün yaparım
ev ekonomisine katkıda bulunan kaptan
kız millet sanaageçmiş olsun diyordu
bak aklıma kim doktor? kim müşavir olayı geldi geçen yılki
dur bi etiket yapayımm hatırlayanlar varmı
Ahu060812 kelebekolacam begum75 Ausencia
Bence de elimin ağır olduğunu bir kere daha anlamış oldu
Anaaa kardeşime elektrik süpürgesini yeni sipariş ettik ona vurur mu indirim normalde %30 indirimliydi zaten
Ben bilmiyorum ya o konuyu neydi merak ettim şimdi
Bende anlamadım haldır huldur az kalsın üzerime düşüyordu kapaklarElim accuk ağır demiş miydim
ama tableti tak şarja unutma
biz özlüyoz çok ki
şifa olsun ada inşallah
hergün çalış balım..
akşam gidip kızımın 2 öğretmenine hediye alayım birer çiçek alacam kızım çiçek vermek istiyor ama solan cinsten almayacam kalıcı olsun odasına koyarlar süs güzel durur... bide çeyizlerine birer bişey bakayım ikiside bekaröyle abartı bişey değil uygun bişeyler bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?