Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim gorumcem in çocuğu 2 ye gidiyor veliler para toplamış 400 TL ye marka bir kaban
Almışlar
Öğretmen olasım geldi
gerçi insan eve 1 tanesiyle baş edemezken o kadar ogrenci
ama genede pahali
toplu olunca dokunmaz ki sınıf kalabalıksa 400 tl çok değil gibi geldi bana zaten bir çiçek bile yaptırsan dünyanın parası yarın çikeçiler yaşadı

ya her üründe varmı begüm acaba
bend efiltre kahve makinası alayım

kozmetik,elektronik,temizlik herşeyde var diyodu ama ayrıntılı bakmak lazım
bu gece 12 den sonra ama
uykusuz kalırsak ödem yapar,indirimde neymiş yeterki ödem olmasın
ayy lcw dede varmış

acıktım gidip yemek yiyemmm
çok heycanlı

afiyet olsun masumm

Göreceksin tabi ki canım her şey mümkün
bendee 15-15:30 da yiycemmm çok zevk alıcam ahahahahaha

ya burda bi arkadaş var
zayıf aslında
bende mi geç yesem demeye başladı iki üç gündür sinir oluyorum ya
Bende istiyorum o zevkten Kıskanç demek ki hemen programını kıskanmış
Bende çok zevk alıyorum Müdür salıya kadar yok 3-4 gündür zevkten dört köşeyimKolay gelsin kaptanım bende kitap getirdim yanımda okuyayım diye akşam 4-5 den sonra okuyacağım
1 kilo ceviz aldım kabuklu işyerinde çay dağıtan çocuktan.. 25 tl.. işyerinde dursun acıkınca ara öğün yaparım
Ohh afiyet olsun çok iyi yapmışsın bende yanımda ceviz getiriyorum ara öğün birazdan 2 tane yiyeceğim

Ahahhaa Canımız sağolsun

Ona göre dedim vurduğum yerden kimse kaldıramaz ayağını denk al

Kargoya verilmiş süpürge iade edip onu alırız Ahhahaha

Benim gücümü hafife almışlar Perdelerimi indirdiğimde kedi gibi bir insanım oysa ki(konuyla çok alakasız ama )

yarın öğretmenler günü ve burda hediyeler konuşulmasa ablama hediye almayı unutacaktım

akşam ablama hediye almam lazım ya da yarın öğlen

akşamına da veririm.. unutsam üzülürdü çok
Al tabi kaptanım Benimde eltim anaokulu öğretmeni dün yazışırken kutladım yarın yazmama gerek var mı ki

Jillian baciyla randevum bitti bide lessie baciyla mi bulussam acabakarin hareketleri off günü bugün ne yapsam acaba
çıldırma sadece jillian yeter
Spor candır jillian canandir
hahahahaha kafa gitti hanimiş hunisi vaytımın
inşallah eksi ile gelecem canım yalnız bulursan kaçırma derim ne güzel marmelatmış çok sevdim tadını ama günlük 1 yk sadece
ay keşke ama nerde bulcam yaaa
o yemeğe acıkma zaten kaptanım
çok muyemişim yaaaaa
acıktım gidip yemek yiyemmm
çok heycanlı
kabak ve çorbaaa afiyet olsun banuşuuum
Jillian dan sonra lessie bebek oyuncağı geldi bana anam o kadın ne cooookk konuşuyor be kesin o konuşmaktan zayifladi
aynen.. nefret leslie
Bende çok zevk alıyorum Müdür salıya kadar yok 3-4 gündür zevkten dört köşeyimKolay gelsin kaptanım bende kitap getirdim yanımda okuyayım diye akşam 4-5 den sonra okuyacağım
ay ne güzel... keşke müdürler giç olmasa dimi

Öyle de bir rahatlık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…