inşallah canım sizlerin desteğiyle başaracam bu seferGöreceksin tabi ki canım her şey mümkün
Bende istiyorum o zevktenKıskanç demek ki hemen programını kıskanmış
Bende çok zevk alıyorum Müdür salıya kadar yok 3-4 gündür zevkten dört köşeyimKolay gelsin kaptanım bende kitap getirdim yanımda okuyayım diye akşam 4-5 den sonra okuyacağım
Ohh afiyet olsun çok iyi yapmışsın bende yanımda ceviz getiriyorum ara öğün birazdan 2 tane yiyeceğim
AhahhaaCanımız sağolsun
Ona göre dedim vurduğum yerden kimse kaldıramaz ayağını denk al
Kargoya verilmiş süpürge iade edip onu alırız Ahhahaha
Benim gücümü hafife almışlarPerdelerimi indirdiğimde kedi gibi bir insanım oysa ki(konuyla çok alakasız ama )
Eki Görüntüle 2071124
Bence ufak ta bi hediye al canimsen o eltiyi bilmiyonda öyle konuşuyon işte
süpersin sporu da halletmiş oldunnKizlarr neler yapiyosunuz bir saat dans ettim terden oldumm
Aynen deli dana gbi zipladim vallahi butun sikintim gitti :)süpersin sporu da halletmiş oldunn
Keşke kutlamasaydı dicem de nilişko narin onu da yapamaz
Aynen deli dana gbi zipladim vallahi butun sikintim gitti :)
Valla kaptanim en gec 12 de veriyorum ben bildirimablam yarın 19:00 a sinema bileti almış
yarın cuma
napcam yaaa
KIZLAAARRRRRRRRRRRRR
YARIN KİLO BİLDİRİMLERİNİ EN GEÇ 16:00 DA BİTİRMİŞ OLALIM
ÇOK ÖNEMLİ
o yinede kıyamaz yufka yüreklidir nilişkomKeşke kutlamasaydı dicem de nilişko narin onu da yapamaz
evet bir gül 5 tl süslenince falan o gül 10 tlyi bulur....benim elim çok açık yaa benimki de kötü hiç hesap kitap yapmıyorum Allahtan eşim tutumlu cimri de yoksa oooo benden bişey olmazdı. çok kötü bişey benimki alırım sepete atarım bişeyi beğendiysem ne kadardır daha ucuzu varmıdır bakmam eşim çok uyarır beni he he derim sonra yine bildiğimi yapıyorum...Bu aralar çok cimriyim2
Bi gul 5 lira
Eki Görüntüle 2071127 Eki Görüntüle 2071128 Eki Görüntüle 2071129 Eki Görüntüle 2071130
Sabahtan beri bunlarla uğraşıyordum. Çok açım bu arada. Yarın yemek yemem 3 ü bulur üstelikbayilmazsam iyi
ona çok bile kutlama boşver
var tabi ki nilişkom sevinir ya kutla yine bence
Eğer hikaye falan koyarsa resim yazarım tekrardan belki ama yapmazsa bir şey bende yazmam kutladım işte 1 gün önceden yazışırkensen o eltiyi bilmiyonda öyle konuşuyon işte
inşallah canım sizlerin desteğiyle başaracam bu sefer
Huyum batsınKeşke kutlamasaydı dicem de nilişko narin onu da yapamaz
Eki Görüntüle 2071127 Eki Görüntüle 2071128 Eki Görüntüle 2071129 Eki Görüntüle 2071130
Sabahtan beri bunlarla uğraşıyordum. Çok açım bu arada. Yarın yemek yemem 3 ü bulur üstelikbayilmazsam iyi
ablam yarın 19:00 a sinema bileti almış
yarın cuma
napcam yaaa
KIZLAAARRRRRRRRRRRRR
YARIN KİLO BİLDİRİMLERİNİ EN GEÇ 16:00 DA BİTİRMİŞ OLALIM
ÇOK ÖNEMLİ
süper olmuş ellerinize sağlıkkk canımmm çook beğenir öğretmeniiEki Görüntüle 2071127 Eki Görüntüle 2071128 Eki Görüntüle 2071129 Eki Görüntüle 2071130
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?