Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablanla hasret gideriyirsun ha :)

Canim sinava gidince oradan carsiya avm gittik boyle oldu maalesef yarin babam geliyor kiymali sebze yemegi ve bulgur pilavi cacik menu.. ben sebze yemegi ve cacik yiyecem )

Vay vay vay spora bak heleeee

Oh afiyet olsun eflalim karbonların faydalarını gömmüşsün.. akşamı o yüzden mi boşladın.. iyi olmuş gerçi

Midemize ne kötülükler ediyormuşuz vayt
Sincik ben 433-45=388 geriden mi geliyorum yarın mi sporu sayacagiz ona göre planlama yapım bugün 4 saat ütü yaptım o sayılır mi

Sebze çorbasıydi Tabiki varim söz agizdan bi kere çıkar sabah alışverişe gidip salata malzemesi alacağım. Markette yürümek spor yazıyo mu bilim de
Çakılımmm
Ananas al evine güzel yap yaktırır ara öğün olarak
Ve kabak al.. kabak diyetin dostudur
cakil80 bak yenilgiye hiiiç tahammülüm yoktur ... söz ağızdan çıktı ..çakılcıyıııııııız dedim .... yen bu hafta white 'ı
Aynennnnn
Çakılcıyızzzzz
cakil80 eğer sen yenilirsen çifte kaptan sopası yiyeceksin sanırım sen bilirsin yani

Bugünkü içimdeki kelbekler ile menüm
Sabah
1 yumurta 1 yumurtanın beyazı
1 kk peynir
4 köz biber
Heycandan kac dilim ekmek yedim hatırlamıyorum sanırım 2 idi
Ara yok
Öğlen
dışarda izgara 2 parca tavuk
1 büyük bardak ayran
Salata
Ara 2 fincan kahve
Akşam
1 tabak tarhana çorbası
Ara
1 ufak nar
Minik avuç yer fıstıgı

Sen de mi kirdin kalbimi

Çakılım la ne ağlamasııı

Kendine gel 2 kuru söze yenilme
Sen bıktır onu sözlerinle
Ben sana liste diyorum laaaaa
Liste motivasyonu diyorummmmmmmm
Sen vayt tan mı tırsıyon
Onun motivasyon olcak bişeyi bile yok

Kendine güvennnnn çakılım ezeceğiz la

cakil80 tavsiye 1 ... planlarından rakibini haberdar etme ... 2 ... 1 kilo üzeri hedefliyorum diye yuvarlak konuş ... çok renk belli etme ....

Karbonuuuuuu kes bu 3 ...

Ananas demiş miu ... aynen .... güne bir dlm ananasla başla ... hmmmm sebze ve yoğurt ve salata ....

Bol su ...çok spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…