Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vaytım sporun ve menülerin iyi.. göreceğiz inşallah..
Miu'm menüler hafif ama ben kendimi şiş hissediyorumBugün yarın regl olacağım ondan galiba
Teşekkür ederim...
Nevom regl artı kuru fasulye olabilir sebebi :)
İner ama rahat ol.. regl zamanlaması harika.. cumaya güzel eksi gelecek inşallah
Canim sinava gidince oradan carsiya avm gittik boyle oldu maalesef yarin babam geliyor kiymali sebze yemegi ve bulgur pilavi cacik menu.. ben sebze yemegi ve cacik yiyecem )
Harika olur adaaaaa sebze ve cacık mis.. ay cacığa bayılırım
Sincik ben 433-45=388 geriden mi geliyorum yarın mi sporu sayacagiz ona göre planlama yapım bugün 4 saat ütü yaptım o sayılır mi
Çakılım cumadan itibaren sayılır.. sen sporunu hergün yap.. her fırsata leslie yerleştir yürüyüş ve egzersizler.. tartıda yeneceğiz vaytı bu kesin.. sporda Allah kerim
Ya senin heyecanını yerim kızzzzzz
Ne dadlusunnnn
Menü gayet iyi efserm
Tartıyı sık sık kontrol et
İnmezse detoks yapacağız
Bu hafta üzdü bizi bir şoklamak lazım belki de
Sen de mi kirdin kalbimi
Heralde yani çakılcıyız işte o kadar

Sporumu gizli gizli gönderim mi whiteblacklife görmesin o daha çok yapar sonra

Sporumu gizli gizli gönderim mi whiteblacklife görmesin o daha çok yapar sonra
Karbonu azalt
Akşam öğününde karbon hiç olmasın
Simit falan ağzına asla sürme aslaaaa bak
Ödem çayı mutlaka düzenli hergün en az bir kupa.. kiraz sapı çayı ya da yeşilçay.. daha ne diyem la

Heyt be miu senden bunları duydum ya gorusecegiz cuma günü görelim bakalım beni motive edecek 48 hedefi var sıkılasma var ve en önemlisi mortimi ausumu ve seni yenmek var

Vay be ausum uzdun beni bende uzecegim sizi cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…