Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında çok çok iyiydi ama hastalanınca duygusallaştı galiba canım

aman olmasın canım çok geçmiş olsun allah bida göstermesin yaşıda küçükmüş ya ondan zorlanıyo annesi üzülme
amin kuzum güzel dileklerine

Shut Up ayy o nasıl bir öğretmen inanmiyorum zevk mi alıo onların korkmasından yaşları ne ki bacım daha yolsaydın saçını başını pislik kadın!!!
manyak müslümanım diye geçinen bir manyak neymiş öğrenmesi gerekmiş
bende dedimki sen benim müslüman olup olmadığımı sordunmuda din eğitimi veriyosun dedim

iğdem randevu aldım pazartesine götürücem canım.

Oyyy kuzum cok gecmis olsun ne bicim ogretmenmıs o manyak yaa Şikayet edilmiştir Insallah
ettim ettim etmeden öncede elimden zor aldılar geldi özür diledi falan ama yok ben yatıştıramadım kendimi.günlük sehit haberi takip ediyodu çocuklar.yabancı ülkeler bizim düşmanımız diyomuş.R.tayyip erdoğan övgüleri falan yapılıyomuş.birazda atatürk karsıtı bir tipti.bize gıcık oluyordu.çünkü bende inadına kızımı atatürk resimli atatürk imzalı kıyafetle gönderiyordum.Ama sonra ne olsa beğenirsiniz.Öğretmenine kızım tapıyodu kadın o kadar akıllıydıki konuşmasıyla ses tonuyla çocukları çok etkiliyodu.Eşimle şakalaşıyodum.Alarayı kızdıralım diye.O benim kocam diye yanağından öptüm.Benim sıpada sen ertesi gün git öğretmene de ki annemle babam öpüşüyolar.
gitti bütün forsum.

bende anlamıyorum canım ya.İlk gittim rehberlik sakinleştirmeye yönetmelik anlatmaya çalışıyo.Dedim ki sen kime anlatıyosun yönetmeliği.7 senedir özel okul çalışanıyım.Senin bildiğin kadar unuttuğum var dedim.Söyle bakalım hoca hanım hangi hakla temel eğitimde benim çocuğuma din eğitimi verirsiniz verilebiliyomu yasalmı söyle dedim.Ondan sonra geri basmaya basladı.Böyle cahil gibi görüyolar ya bildiğini bilincede haklısınızlara geliyolar

Efser Sguat girls çok güldüm doğum hikayelerinize ayyy bi yerinize koydum kendimi de ben anneleri doğumda istemiom ya sadece eşim olsa yeter. gerilirim sanki başkasının yanında sancı çekemem

Shut Up olan sessiz vatandaşa oluyor, sindiriyorlar böyle böyle. ama azıcık bilgili olduğunu farkettiler mi iş yalakalıkla halletmeye dönüyor, aman civanım yaman civanım oluyorlar. azcık bi karakteriniz duruşunuz olsun yazık ya

aynen öyle.Şunu anladım kimsenin karşısında suspus olmayacaksın.Çünkü saygılı davranmayı eziklik olarak görenler var.Kızımın öğretmenlerine hep Sayın Hocam diyerek hitap ediyorum diğer veliler bir garip bakıyo bana.Geçen gün dedimki bi sıkıntımı var garip bakışınızı neye borçluyuz.Öğretmenle çok resmi konuşuyosun da dedi bi kaçı.Eeee dedim nasıl konuşayım herşeye bık bık edersen sıkarsın karşıdakini saygımı koruyayım ki saygısını korusun dedim.Yüksek ihtimal arkamdan esefle kınadılar beni

ay ben de çok hanımlı beyli konuşurum, bi bayan benden ürktüğünü çok soğuk durduğumu söylemişti

haande ay bu çocuklar alem yaaa

kaptanım ben menümü vereyim

09:00 1 kupa tarçınlı süt

12:00 1 büyük kase çorba

15:30 1 kupa tarçınlı süt

19:00 1 kase yoğurt

2 günlük sıvı diyet yapıyordum kötü yakalandım yanisi hergün böyle olmayacak, zaten çok zorlandım daha uzun sürdüremem

spor:
30 dk eliptik=120
15 dk pilates hareketleri=45
toplam=165

ayy kıyamam yaa
kuzum inşallah iş kaçırma noktasına varmadan hallolur ama lazımsakta yeteriz gariiidöktürüveririz gariii

iğde,sorunun ne olduğunu anladım,aslında ne kadar yanlış benimde var etrafımda farklı mezheplerden evli insan ama

iğdecim babanın sizle ilgili çok büyük düşünceleri varmış hepsi hayalde kalmış,loo fen lisesinde alan değiştirmek nedir,kalp krizi sebebi şimdi bide feylesofla olan mesele adam hepten kötü olmuş,bide siz iki kardeşte hep mi babadan farklı şeyler yaparsınız bari biriniz adamın dediğini yapsaydıda onun üzerine dönseydi herşey,şimdi sizikinizde böyle olunca adam şok(bu söylediklerim şaka tabikide)

benim oğlumda sayısalcı ama psikolojiye çok meraklı,tıp okursam psikiyatrist olurum diyo (gerçi o puanı alacak kapsite yok orasıda ayrı bi nokta)

yani hayırlısı tabikide,babanın takıldığı nokta çok anlamsız,ne kadar haklı olduğunu düşünsede yaşayacağın hayata onun şekil vermek istemesi en büyük hata,her kim olursa olsun insanların hayatına yön vermek istediği şekle sokmak büyük vebal...inşallah bunun farkına varır...

Yok ben kizima birakmayacam simdiden asiliyom hakim yada savci olacaksin diye....oda doktor olacam diyor simdiden kapışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…