kaptanım ben menümü vereyim
09:00 1 kupa tarçınlı süt
12:00 1 büyük kase çorba
15:30 1 kupa tarçınlı süt
19:00 1 kase yoğurt
2 günlük sıvı diyet yapıyordum kötü yakalandımyanisi hergün böyle olmayacak, zaten çok zorlandım daha uzun sürdüremem
spor:
30 dk eliptik=120
15 dk pilates hareketleri=45
toplam=165
Sagol canim , Evet cok tirsiyorlar ama hepde bizim kizi buluyor sans isteşükür kuzucum.. Bak haber vermişler bu sefer. Br öncekinden akıllanmışlar demek ki
Büyük sorun olmasın da ada .. bu kadarı ile kalsın.. çocuklara oluyor işte hep.. şükür diyelimSagol canim , Evet cok tirsiyorlar ama hepde bizim kizi buluyor sans iste)
vay besin değeri nasıl da yüksek salata
vay besin değeri nasıl da yüksek salata
normal diyetini bir yap bakalım yarından öbür cumaya ne gösterecek.. şok diyet kasma hiç boşuna..
sporun güzel olmuş seni spor gruplarına alalım yarın bi sporda da yarış :)
Hahaha cok komik düşmüş video gordum kahka attim nasıl anaysam artiko dusme ile o plastik sandalye nasil paramparca oluyor ben sok ...cok sukur biseyi yok...
Saçlarımdan tut beniAcar acmaz bildirim gordumigdedali hosgelmissin
Ins mantikli elle tutulur sebeplerim vardir yokca yerden yere vuracagim seni
Ben mimar olmaya kalksam okulu bitiremezdim bilmiyor.ayy kıyamam yaa
kuzum inşallah iş kaçırma noktasına varmadan hallolur ama lazımsakta yeteriz gariiidöktürüveririz gariii
iğde,sorunun ne olduğunu anladım,aslında ne kadar yanlış benimde var etrafımda farklı mezheplerden evli insan ama
iğdecim babanın sizle ilgili çok büyük düşünceleri varmış hepsi hayalde kalmış,loo fen lisesinde alan değiştirmek nedir,kalp krizi sebebişimdi bide feylesofla olan mesele adam hepten kötü olmuş,bide siz iki kardeşte hep mi babadan farklı şeyler yaparsınız bari biriniz adamın dediğini yapsaydıda onun üzerine dönseydi herşey,şimdi sizikinizde böyle olunca adam şok (bu söylediklerim şaka tabikide)
benim oğlumda sayısalcı ama psikolojiye çok meraklı,tıp okursam psikiyatrist olurum diyo (gerçi o puanı alacak kapsite yok orasıda ayrı bi nokta)
yani hayırlısı tabikide,babanın takıldığı nokta çok anlamsız,ne kadar haklı olduğunu düşünsede yaşayacağın hayata onun şekil vermek istemesi en büyük hata,her kim olursa olsun insanların hayatına yön vermek istediği şekle sokmak büyük vebal...inşallah bunun farkına varır...
Karambole geldi ama 2,3 kilo verdiydim sporsuz. Miu ne yaptı geçen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?