Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aus antibiyotiksiz geçmez demiş
bişey diycem,istersen diğer hekimlerede gidebiliyosun,ilaç vermezse istersen başka hekime git

cnm tanıdık eczane var ben alıyorum hemen antibiyoik
bi marka var zaten direk onlarda onu yazıyorlar

yaşasın bekarlık

Nare83 çok geçmiş olsun kuzucuğuna

saol canım

tebrikler canıımmmmmm

Tamam o zaman izin de kullanmiycam.ben vercem o 2 kiloyu.zaten hamile değilimdir,testte yaparim yinede.hemen pazartesi sıkı bir spor,52 ile mezun olurum burdan.evet zayifladim diye biraz eskisi gibi cok sıkmıyorum kendimi doğru,ama inan yediklerime cogu zaman dikkat ediyorum geceleri hep acım mium.bide bu araba ayağımı ezince hersey mahvoldu.dışarıya cikma fobisi oluştu bende.sanki dışarı çıkınca araba çarpacakmış gibi geliyo.bu sehirde zaten insanin üstüne üstüne sürüyorlar aravayi.cok korkmustum o gün.hala dışarı cikarken korkuyorum.karsidan karsiya gecerken 10 defa falan sagima soluma bakıyorum yeminle.

Velhasıl kelam,sen bana guven.ben bu hafta utandirmiycam seni,coco sözü veriyom bak :))))

tamam kuzum izin falan yazmayalım

temizinden mezun edelim seni

eşler var ya çok fenaaaaaaaaaaaa

amaaa

eksi şahane beeeeeeeeeee wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Çok sağol kaptan hafta içi gördüğümde bu eksiyi çok çok sevinmiştim yine çok sevindim 52 lerde olmaktan çok zevk alıyorum kızlar harika Ahu060812

Sporlarim son 3 gün vardı öncesinde de yoktu hepsini yazdım yediklerim de aynı dün eşime de sordum hatirlamadigim bişey mi var benim diye salı günü mu ne menüyü yazdıktan sonra gece 2 çatal kabak tatlısı ymistim komşu getirmisti ama gerçekten yazmayı unuttum. Başka da bişey yok. 3 4 haftadır iyi veriyorum sonucta duraklama olmasi biraz normal değil mi

mezuniyet kiloları gelmişşş
o temizliğin acısını bugün sağlam kirlenerek çıkarıyoz muuuuuuuuu

şu ana kadar bolca ama temiz mium ;

Sabah 08:00 dürtücü çay kuru kayısı ( dün öğrendim bunu Floweroflife dan ) hiiiiiiiiiiç dürtmedi beni .... hala no wc

Kahvaltı 10:30 2 yumurta sahanda yağsız / 1 kk süzme peynir / 1 sivri biber /1.5 dlm kepek ekmek / 3 ceviz içi / 1 tk fıstık ezmesi

sonra da kafeinsiz kahve

aha valla tertemiz

Eki Görüntüle 2079601
Geçen hafta ki kilo : 63.7
Bu hafta ki kilo : 63.2
Fark: 500
% : 0.78
Tebrikler Eflalim Herkes kilo verince seviniyorum ama sana başka seviniyorum.Çünkü çok emek veriyorsun kilo vermek için,çok çabalıyorsun ,hiç kaçamak görmüyorum listende.

Sagoll canparemm benimmm darisi size artikin
Darısı benden sana geçti zaten ,ben kendimi çoktan mezun ettim zaten

Vayyyy tebrikler ada

Deynebim korumada harikasın Korumada mıydın kız yoksa kaçırdım mı
Korumadayım canım 65 e kadar yolu var

en sona saklıom dıdındındın
Sona saklamamışsın dın dın dın

Bu yemeklere tebrikler canım
Şeyyyy kemmmm kümmmmm

Bu Cuma ausgillerde ;

Hayaller

Hayatlar

Geçen Hafta 64.4

Görümceden sonra 66.3

Bu hafta 65.9
Guduuuuu senin o göbeğini yerim
Emret Komutanında an oğul birbirini guduuuuu diye bağırarak seviyordu ,aklıma geldi birden Görümcenden yediklerini eritmişsin bayağı,tebrikler

teşekkür ederim canım mortim @Triplimelek Megi onun metasının benden altta kalır yanı yok, tırsmıyor değilim
Bence de tırs

ya kayranın bogazı beyaz beyaz olmuş
okula gitti acıyo diye diye,
dr gitsem ilaç vermiyor
ama bayda beyazlamış
Bizim dr de ateş geçmezse ver antibiyotik demişti.Bir de tavuk suyu boğazdaki bakterileri öldürüyormuş,akşama tavuk suyuna çorba yap annesi

Hanımlar başım çok fena. İlaç içip işime bakayım. Çok gerginim. Sabah da otizmli bir öğrenciye öğretmen eziyet ediyordu onu gördüm tv de sinirim iyice bozuldu
Sorma ya ben de az önce eski eşini öldüren bir adamın güvenlik kamerası görüntülerini izledim ,kanım dondu resmen

Bana uyar miusum,zaten hamile degilsem pazartesi spora baslarim,listeye bomba gibi girerim bomba gibi cikarim yinede aksama kadar bi dusuneyim bakim.yaaa sen ne tatli bi kaptansin yaaaaaaaaa sen benim askim mısın yaaaaaa bitanem misin yaaaaa
Kız sen ne tatlı dilli bir şeysin öyle

gr gr ına sabitdeynep başarı sırrını ne zaman paylaşacaksın
2 gün önceye kadar artı 1 dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…