Rahatlatiyormus öyle dediler bildigimden değil
neden ayak masajı
eve geldim çok uykum var .hiç iyi değilim
bütün dengem sasti cnm karbon istiyor deli gibişu içtim filan
uyaramak deli edecek beni
Ben kilo vermekten çok ada bi temizlenme arındırma istiyordum bunyeyi sadece zamanı yanlış oldu disle birlikte ağır geldi ve 6 aydır ilk defa yapıyorum 3 günlük bir detoks bu şok diyet olarak bile geçmiyorCanim bence detosk yapma cunku onlar geçici bi kilo veris yediklerini azaltarak kilo versen kalici bi kilo veris olur nasilsa listede değilsin
Rahatlatiyormus öyle dediler bildigimden değil
Yok bacim hec detosk yapıyacam.. eski diyetimde hep sebze agirliktaydi vucud direncim dusmustu pes etmistim.. simdi pro ekleyecem pro salata ve yogurt cesitlendirecem sporda yapilacakadacım sen listede ne gibi detokslar düşünüyorsun
5:2 yapsana çok işe yariyor. 2 gün 500 kalori aliyorsun diğer günler normal ye bünyeni dengede tutuyor. 500 kişiler için ideal bir koruma yöntemi vücut hep şaşırdıgi için kilo almıyorAusummmm ya valla bende anlamadım tartı 53.5 ken 55.4 oldu ne oldu neden oldu anlamadım gitti bende bu detoks bi bünye temizleme.bi soklama yapayım dedim bakalım ne kadar ise yarayacak
yine formumun zirvesindeyim
neden ?
çünkü görüldüğü üzere bugün menü vermedim
işte aradaki tek bağlantıyı bulun
mutluluk menüsüzlükte yani
12 Ocakta da sana yürüyeceğim , hazırlan bebek
uyar bacım , çekinme uyar
Geometrim superdi çok net gorurdum o da öyle görecek türkçe matematik ben de en gelişmiş dallar fen e ilgim çoktu bilimteknik çocuk sayısı var kucukken onları okurdum merakı artar görsel hepDemek sayisal yetenegi iyi olacak sende bankaciydin demi canim... esimde sayisalci sanırım kiziminda iyi bir sayisali olacak...sayilarla arasi iyi ama egri yazıyor..
abowww vay başıma gelene
Ay yok hiç uyaramam
keyfim yok
Tüm kaçamaklar hoşuma gidernasıl hoşuna gitti bak sen hele ördekime
Ya ben kendi beslenme düzenini seviyorum cakalim herşeyden tüketmek sabah kahvaltisiz yapamıyorum bide bakalım olmadı onu da denerim şuan kilo sıkıntı değil benim ki nefsi terbiye5:2 yapsana çok işe yariyor. 2 gün 500 kalori aliyorsun diğer günler normal ye bünyeni dengede tutuyor. 500 kişiler için ideal bir koruma yöntemi vücut hep şaşırdıgi için kilo almıyor
Geometrim superdi çok net gorurdum o da öyle görecek türkçe matematik ben de en gelişmiş dallar fen e ilgim çoktu bilimteknik çocuk sayısı var kucukken onları okurdum merakı artar görsel hep
Bende kızıma meraklı minik alıyorum. Bilim çocuk biraz büyük geldi üç buçuk yaşa:)bizde meraklı minikten başladık , sonra Bilim Çocuk ....
Tübitak serisi kitaplara bayılıyor ....
Beynin her tarafı eşit çalışırsa zaten bi anormallik vardır ... o yüzden rahatım bende ... yazısı kötü ... resmi berbat ama fen ve mat a bayılıyor
Sorma planladigim gibi olmadı öğlen yemekte köfte yiyecektim bir baktım saat 13.30 olmuş kaptırmış im çalışmaya saati gecirmisim.Konuyu dağıtmaken bi sevdiğim
ne yedin sen bakem ? yine karbon çukuru mu yaptın menünü
sende kilo alıyor musun listeye girmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?