Amin hepimizin yüzü gülsün
unutur muyum hic Saraycami ben
Anca geldim yakın akrabalarim var evde onlar aksama kaldı gitmediler daha ama yazayım dedim
Canim hepimiz sağduyuluyuz ama bazi olaylarda sagduyulu olamıyorsun...
Köle izaura misali kahve yemek bulaşık
Canimmmkonuyu bilmiyorum bonusu 90 danda takip ediyorum bu konuyla ilgili ne dedi bilmiyorum bile yanlız ılımlı biri olduğunu gördüm bir çoğunuz gibi canim direk dalınca herhalde böyle anlaşıldı takımının maşallah i var cok güzelsiniz canim
afiyet olsun kuşum benim :)Menümü yazayim
Ogleye doğru
2 ince dilim salam
peynir cesitleri, zeytin
1 kapya biber
birkaç fındık badem gün kurusu
limonlu cay
Ara
beyaz cay
Aksam
1 kase sütlü meyveli nesfit
1-2 parça tavuk
Ara
kahve
Su: 2 lt.
Spor: bugün yok. Evde birtakim isler gucler
@MiuLego mortimMunzevi Zencefil
Üp beni
Ayyy esra gönder de bir iki foto at bebisinAnca geldim yakın akrabalarim var evde onlar aksama kaldı gitmediler daha ama yazayım dedim
Sus kız yaz gelmesin yazdan nerfet ediyom benkeşke hemen yaz gelse keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Menü verem
Sabah 8.30 iki kuru kayısı
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
4 ceviz
Bi havuç
Bi muz
Akşam 19.15
Bi tatlı tabağı pazı sapı kavurması
Bi kase yoğurt
3 tane pazı sarma
2 litre su
Spor daha yapcam bitince yazarım
kelebekolacam @MiuLego ada81
Menüm
Sabah
2 parmak tavuk
Peynir domates
Öğlen kısır ama çok yemedim
2 çatal pasta 1 sarma
Ara bir kurabiye
Akşam tarhana
2yk ciğer
2 parmak kadar börekten yedim
Arkadaşlar bugün için çok özür dilerim nefsime bu kadar hakim olabildim inanın diyette olmasam kesin 1 tabak pastayi kendim yerdim
Yinede ucuz atlattım bence sizce nasıl
@MiuLegoWhiteblacklife
Yaaaa kızım biz ankarada yasiyoz ayaz var kuru soğuk varSus kız yaz gelmesin yazdan nerfet ediyom ben
Çeneler çeneler
Nereden dalayım şaşırdım wallahi
Hepinizi seviyorum deyip dalayım hoooppppppaaaa
Bugün günüm böyle geçti
Yeni başladın canım sen öncelikle hoşgeldin:) sabah yumurta peynir yeşillik mutlaka vazgeçilmezinin olsun. Öğle için sanırım özel bir kutlama mı vardı pasta yemişsin sarma yemişsin yani öğle yemeğin Yok. Yine de iyi atlatmışsın. Akşam için tarhana yanına börek olmamış ya tarhana ya börek olsa daha iyi olur. Ve yanında akşam öğününde ya salata ya yoğurt illaki olmalı ki midenin bir kısmı sebzelerle dolsun. Yeni başladığın için sabah dediğim gibi yumurta peynir yeşillik üçlüsü mutlaka öğle ve akşam yediğin yemeğin yanına mutlaka salata veya yoğurt olmalı ki dengeli olsun. Karbon alımını öğlene aktarsan daha kolay ve kalıcı verirsin inşallah kuzucm. Öpüyorum seniMenüm
Sabah
2 parmak tavuk
Peynir domates
Öğlen kısır ama çok yemedim
2 çatal pasta 1 sarma
Ara bir kurabiye
Akşam tarhana
2yk ciğer
2 parmak kadar börekten yedim
Arkadaşlar bugün için çok özür dilerim nefsime bu kadar hakim olabildim inanın diyette olmasam kesin 1 tabak pastayi kendim yerdim
Yinede ucuz atlattım bence sizce nasıl
@MiuLegoWhiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?