Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de sokakta dayak yer sonra hıncımı ablamdan çıkarırdım yazık ablama ya ne çekti benden

Herkes barışsın bakayım kavga küsluk olmasin sinirlendirmeyin aaaaaaaa merdane geliyo merdaneee

Olabilir arkadaslar,hepimiz insaniz elbet yalnış anlasilmalar olabilir alindigimiz gucendigimiz durumlar olabilir,kendimizi tam anlamiyla ifade edemeyedebiliriz kimi zaman.3 günlük dünya,hepimiz birbirimizi seviyoruz hepimizin birbiri üstünde emegi vardir elbet.böyle tatsızlıklar olmasin guzel guzel gecinelim vakit gecirelim.hepimiz aileyiz hadi öpüşün barışın bakimyoksa bu var

Ya mesaji gordum beynime kan sıçradı ausa yazmış sadece seninle muhatap olacağım arkasından miu ya satasmıs ben gordum o yazışmaları ama gizli gizli okumak icin degil aynı yolun yolcusu olduğum bi arkadaşım ne yapmış diyetini surdurebılmıs mı diye merak ettiğim icin ve bu cırkınlıgı gordum bu ne ya boyle

Evet senin gibi saygısız bir insan olmayacağım çok şükür...
Yavaş yavaş yavaş dur orada yola başladıklarını yolda bulduklarını değişen kendine verilen emeği hiçe sayan her geldiğinde destek gordugu arkadaşlarını hiçe sayan kişi mi söylüyor bunu bi saygısız arıyorsan aynaya bakman yeterli

Ne yapsaydik canim alkış mi tutsaydik ...

Allahim nolur hepimizin icine malipina kacsin

Savasmayin s................ diye olayi baglasin

oha kabul oldu bonusa bak
Afedersin konu bana nasıl döndü bi açıklar mısın bonusum.içinize niye ben kaçıyo muşum konu başka başka yerlere doğru kayıyor burnuma erötük kokusu geliyo bilmem farkında mısınresmen suça teşvik ediliyorum

Sen yorumları eksik okumuşsun bende sana gözlük tavsiye ediyorum....
Neyse! Diğer topik açıldığından beri oradayım 1 seneyi geçti....

Ben burada 4 buçuk aydır varım ve asla bugün bile saygımı bozmadım, alay edenlere dahi cevap vermedim. Uzamasın denildi sustum ama sizler halâ devam ediyorsunuz...

Tekrar diyorum artik uzamasın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…