Ordekim kızına bindalli giydirdi kına yakti (6 aylık bebis) çok merak ediom foto atsada gorsekYeni başladın canım sen öncelikle hoşgeldin:) sabah yumurta peynir yeşillik mutlaka vazgeçilmezinin olsun. Öğle için sanırım özel bir kutlama mı vardı pasta yemişsin sarma yemişsin yani öğle yemeğin Yok. Yine de iyi atlatmışsın. Akşam için tarhana yanına börek olmamış ya tarhana ya börek olsa daha iyi olur. Ve yanında akşam öğününde ya salata ya yoğurt illaki olmalı ki midenin bir kısmı sebzelerle dolsun. Yeni başladığın için sabah dediğim gibi yumurta peynir yeşillik üçlüsü mutlaka öğle ve akşam yediğin yemeğin yanına mutlaka salata veya yoğurt olmalı ki dengeli olsun. Karbon alımını öğlene aktarsan daha kolay ve kalıcı verirsin inşallah kuzucm. Öpüyorum seniözür dileme minnoşum yaz hep motive ol yanlışları doğruları hep beraber öğrenelim
Hoşbuldum canım, eve daha yeni gidiyoruz yemek yapmam lazım sonra gelip güzelce geyik yapmak istiyorumYaaaa kızım biz ankarada yasiyoz ayaz var kuru soğuk varbaharda anlaşalım bari gö.ümüz dönüyor
Hoşgeldin
Menü de vereyim
Sabah
İki yumurtadan pastırmalı yumurta
1 k.k beyaz peynir
Yarım domates
5 zeytin
Ara: iki minnacık tam tahıllı bisküvi
1 kupa sütlü kahve
1 muz
Akşam
Karnabahar buğulama
Izgara et
@MiuLegoWhiteblacklife hepfit @Sarayca @Kajupi
Su 1 litre ama daha içeceğim
Spor da ahanda bu
Bekliom geç gelmeHoşbuldum canım, eve daha yeni gidiyoruz yemek yapmam lazım sonra gelip güzelce geyik yapmak istiyorum
:)
tamam abla pul biberli olanı yapayımpulbiber limonlu olanı ye bence. ya da tarçın, zencefil ve zerdeçallı yap portakalım
Bisküvi de ya o olacaktı ya da aç gezecektimBisküvi hariç çok beğendim
Benim heriften beteri de varmışKoca uyudu, ben kitaba gomuleyim
Aaa konyayla ben diyet dışında konuşuyoruz ayıp olmuyor değil mi takımım
Ne demek baska takimlara da yaziyorumizin ne yaaa bunu hic aklim almiyor nereye istersem yazarım bunun icin insan birinden izin mi alir cook şaşkınım ve cok garip geliyor bana ... nasil kabul edebiliyorlar bunuda anlamiyorum....
Ben ara ara baska Takimlara gidip sohbet ediyorum kime neee ...
Verdim canim çiş var ama inan çok tuttumGel boşver ev işlerini ya
Valla cis var ama tutmussun kendini bellibana iyi gibi geldi ama evde kalan cislari akrabalarin yanina giderken azar azar verseydin, evde durursa durtecek seni cislar
sağol kuzucumafiyet olsun kuşum benim :)
Ben de korurum seni gel şevkatli kanatlarımın altına mortimAblammmm ben seni yanına iliseyim. Ortalık puslu birileri gelip biseyler yazıp duruyor.
Teşekkürler ausummmm7. Takım => Kaptan: MiuLego
Kaptan Yardımcıları: begum75 & nehirnil111 & Whiteblacklife
Karar defteride güncellenmiş , resmi kaptan yardımcıWhiteblacklife
Sağol canim teşekkür ederim tavsiyelerin için kizimin 6. Ay kınası vardı evimde misafir agirladimYeni başladın canım sen öncelikle hoşgeldin:) sabah yumurta peynir yeşillik mutlaka vazgeçilmezinin olsun. Öğle için sanırım özel bir kutlama mı vardı pasta yemişsin sarma yemişsin yani öğle yemeğin Yok. Yine de iyi atlatmışsın. Akşam için tarhana yanına börek olmamış ya tarhana ya börek olsa daha iyi olur. Ve yanında akşam öğününde ya salata ya yoğurt illaki olmalı ki midenin bir kısmı sebzelerle dolsun. Yeni başladığın için sabah dediğim gibi yumurta peynir yeşillik üçlüsü mutlaka öğle ve akşam yediğin yemeğin yanına mutlaka salata veya yoğurt olmalı ki dengeli olsun. Karbon alımını öğlene aktarsan daha kolay ve kalıcı verirsin inşallah kuzucm. Öpüyorum seniözür dileme minnoşum yaz hep motive ol yanlışları doğruları hep beraber öğrenelim
Yavrum ya kediyi ne hale getirmişler
Bu ne demek acaba burada hepimiz insanız ve cok sey paylaşıyoruz sadece diyet topığı olarak dusunebılırsınız ama kimseye de oraya yaz buraya yazma demiyoruz hıc bir topığın kisinin arkasından atıp tutmuyoruz yapanlara da cevap net kimsenin eglendogı falan yok@MiuLego
Gizlice (selamsız) bir şekilde topik dolaşıp,yalan yanlış istihbarat edinip,buraya dönüp,ifşa etmek çok erdemli bir hareket olmuş.
Anlıyorum eğleniyorsun,sen eğlendikçe reytingler de tavan yapıyor bunu da anlıyorum. Ancak konfetisiz ve biraz daha az gürültülü eğlenebilirsin. Bu şekilde belki daha az kırıcı da olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?