Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ordekim kızına bindalli giydirdi kına yakti (6 aylık bebis) çok merak ediom foto atsada gorsek

Ne demek baska takimlara da yaziyorum ya benimsin ya da gara torpağın uleynnnn dıkşın dıkşınal benim silahim bu

Geçmiş bitti şükür.

Şu malum konu için yazıyorum. Konu uzamasın uzamasın deyip üstüne konu hakkında mesaj yazınca konu kısalmıyor

O zaman meseleyi gerekli kişilerle özelden halledeceksiniz, gelip buraya aslında şöyleydi böyleydi diye mesajlar yazmayacaksınız.
Konu kabak gibi ortada , hatayı kabul etmek de bir erdemdir.
Vefa diyorum ve de susuyorum. ...

Sağol canim teşekkür ederim tavsiyelerin için kizimin 6. Ay kınası vardı evimde misafir agirladim

Bu ne demek acaba burada hepimiz insanız ve cok sey paylaşıyoruz sadece diyet topığı olarak dusunebılırsınız ama kimseye de oraya yaz buraya yazma demiyoruz hıc bir topığın kisinin arkasından atıp tutmuyoruz yapanlara da cevap net kimsenin eglendogı falan yok

Ne diyim ne yazim ben bilmiyorum ama cok canım sıkıldı.

Helede burdaki arkadaslarimin alayci mesajlarina laf sokmalarina ve ustune gulmelerine.
Isim yazmaya gerek yok herkes kendini biliyor.
Yapmasaniz keske laf sokmasaniz....
Sizi sevmesem soktugunuz laf beni zerre ilgilendirmez...
Ama seviyorum o yuzden rahatsiz oluyorum.
Bir ablam yada kardesimden duymusum gibi okuyorum.
Elestirdiginizin aynisini hatta daha çirkinini yapiyorsunuz bilerek yada bilmeyerek.

Ben gozumle gormedim ama gordum diyenede gozum kapali inanacak kadar taniyorum guveniyorum.

Bildigim biseyde triplinin hic birimizle bir sorunu olmadigi burdayken incitici tek bir mesaj bile yazmadigi.
Ordan hic cikmasaydi buraya hic gelmezdi hergun duzenli paylasim yapmazdi zaten.

Ben sirf bunun hatirina olayi anlamadan sebebini sonucunu goremeden gaza gelip hohoho yapamam.

Anlamadigim bisey var topiklere gelip gizli mesaj okuma vs denmesi...
Yav hangi gizlilik 10 senelik uyeyim en eski mesajim duruyor neyin gizliligi neyin ifşasi.
Cok saçma mantıksız bir söylem olmuş.

Herkes ister gizli ister asikar diledigi basligi takip eder.
7.takim dendigi an nasil hepimizi ilgilendiriyorsa oba dendigi anda onlari ilgilendirir.

Herkeste bal gibi farkinda burasi sadece zayiflama yarismasindaki takimlardan biri degil.
Kuru reytingimiz yok.
Ozel ve farkli bir yer hic bir basliga uymadan.
Laf edilirse tepki ceker illaki net.

Iyice keyfim kacti sonu hayir olsun.

7.takim gibi davranalim yazalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…