- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Hımmm bir düşünelimMeginin avukatı gelmiş çünkü kendi 7 yaşında kendi tercihlerini yapamıyor kendini savunamiyor başkaları ne derse onu yapmak zorundaydı demi unutmusum
Dün mevzu yüzeysel açıldığında ben de öylesine makara yapmıştım ben de vardım yani ama keşke bu kadar büyümeseydi mevzu. Kimse kimseye kırılmasın lütfen eğer biz aileysek aile içinde kalsın herşey, kol kırılsın yen içinde kalsın. Du seni de öpimAma ben oyle dusunmuyorum diger tarafana gidip orta yolu msjlar yaziyor mu ? Yani burada laf sokanlara alkis tutup gülenleri kastediyor oda ben ve bir kac kişi kendide diyor onlar kendilerini bilir diyor...
Ben zaten gizli yapmiyirum asikar yaniii
Hımmm bir düşünelim
Şimdi bunu sen yazınca ne oldun
Dün mevzu yüzeysel açıldığında ben de öylesine makara yapmıştım ben de vardım yani ama keşke bu kadar büyümeseydi mevzu. Kimse kimseye kırılmasın lütfen eğer biz aileysek aile içinde kalsın herşey, kol kırılsın yen içinde kalsın. Du seni de öpim
Sen de dünden razıymışınAtsana
Yok benDün mevzu yüzeysel açıldığında ben de öylesine makara yapmıştım ben de vardım yani ama keşke bu kadar büyümeseydi mevzu. Kimse kimseye kırılmasın lütfen eğer biz aileysek aile içinde kalsın herşey, kol kırılsın yen içinde kalsın. Du seni de öpim
seni yerim ha maşallah annesi rabbim bahtını güzel eylesinn
Bana karşı hakaret yazıldığı sürece varım!Bı git ya bı git !!! Son son diyorsun hala yaziyorsun , yeter cik git sayfadan !
Hee keyfimiz daim olsun hepSıkıntı takımda değil mali çok şükür keyfiniz yerinde:)
Triplim şu an herkes gerginken yazmasan keşke...Hımmm bir düşünelim
Şimdi bunu sen yazınca ne oldun
Bana karşı hakaret yazıldığı sürece varım!
Sustukça konuşan sizlersiniz!
Bizim 3 mesaj sizin bana karşı 1000 bumu konu kapansın diyenler.....
Ben de razıyım ,atabilirsin yaniSen de dünden razıymışın
Ooh iki arada bi derede herkesi öptüm ya şu topikte ölsem de gam yememYok benBonus a kırılmadim o dusuncesini net yazdi bende net yazdim koca koca insanlarız ... bende seni opem
Oyyy seveyim senin o tatlı dilini.deynepnaz deynebim mesajimi begeniyon ya senin ismini görünce bi ana sıcaklığı geliyo bana yaaa varlığını hissetmek istiyorum nefesin her daim ensemde olsun emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?