Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

lütfen gidermisin obana!!!
tadımızi kaçırma yeter

Takimim ve emek verenler neyle suclaniyorki ben savunmaya gecicem?
Kabahat yoksa savunmada yoktur.
Zaten niyetimiz ortada degilmi?

Hepsini okumadin belki ben boyle boyle olmus soylenmis diyene gozum kapali inanirim guvenirim dedim gidip bakma geregi duymadim ausun dedikleri yetti.

Uslubumuzda bazen aşirilik oluyor kabul edelim incilerimiz dokulmez.
Hakliyken sanki haksizmis gibi neyi mudafaa edeyim?

Takim yerli yerinde sahip cikilacak hic bir durumu yok benim gozumde herkes kendince tepki veriyor.

tamamını anlamadın olayın demekki ,

gidip özür dileyelim istersen Bonus bizi affetsinler hı ne dersin....

Bonus orta yol bulunur mu diye bakıyo kuzum. Tatsızlığa dayanamıyo gerçekten çok hassas biri
Ama ben oyle dusunmuyorum diger tarafada gidip orta yolu msjlar yaziyor mu ? Yani burada laf sokanlara alkis tutup gülenleri kastediyor oda ben ve bir kac kişi kendide diyor onlar kendilerini bilir diyor...

Ben zaten gizli yapmiyirum asikar yaniii

Benim heriften beteri de varmış

Yok kız şekerleme yaptı uyandi
Benim ki fena bakma sen, bizde kaçan ben oluyom

Ne demek baska takimlara da yaziyorum ya benimsin ya da gara torpağın uleynnnn dıkşın dıkşınal benim silahim bu
Eflal füze diyince kiziyon sonra

Verdim canim çiş var ama inan çok tuttum
Çişini tutma kuzum afferim iyi yapmissin evde bırakmamakta

Barnaklarini yerim onun, dombik dombikmis maşallah

Ben de sokakta dayak yer sonra hıncımı ablamdan çıkarırdım yazık ablama ya ne çekti benden
Ayyy ben mahalledeki çocuklardan birinin annesi geldi mi eve hemen kitap alıp elime aslında ben çok uslu bi çocuğum havası vermeye çalışıyordum

Reglim ses verdi karnim da davul maaşallah hamile karni gibi

Oh oh cumaya bisey kalmaz

Hiiii nasıl tatlı olmuş
Allah nazarlardan sakınsın

Yazma kuzu boşver

Bonus ta ben gibi geçmişi zamanında okumayınca böyle oluyor parça parça ucundan tutuyoruz bugün mevzuları
Kuzu geçmişte de değil, başka bi grupta baya geride olan yazışmalar

Bonusum başta ben de noluyo dedim fakat, inat edip buldum konuşmaları hiç hoş değil yazılanlar

Meginin avukatı gelmiş çünkü kendi 7 yaşında kendi tercihlerini yapamıyor kendini savunamiyor başkaları ne derse onu yapmak zorundaydı demi unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…