hmm anladim..ne guzell..ama ******* bir hap galiba demi??ben yurtdisindayim..taninmis bir adi varmi..ve almak icin doktor recetesimi gerekiyor??şöyle oluyo diyelim ki hasta her gün gece 3 de yatıo biz onu bir sonraki günn 1 de yatağa alıyoruz(eğer birde yattığı halde üçe kadar hala dönüosa yarım ***** verioruz doktorun önerisiyle çünkü kafasına birşey takıo anlamına gelio:)sonra bir sonraki gün 12, sonra 11 de yatağa alıyoruz.. Genellikle ***** verdikten bir sonra uykuları düzene giriyor.Çünkkü bu uyku sorunları bi başlayınca vücut alışıo ben yazınn uykusuzluğa kaptırmıştım kendimi bir ay boyunca 3 den önce yatmadım tabii kafama taktığım şeylerde vardısonra 1 adet ******* ve 1 hafta uyku eğitimiiylee kurtardım durumu
insallah...sahalara muhtesem donersin ablacimmal ver al ver takımı kötü etkiliyorum diye huzursuz oluyorum canım ben şu sıralarda bazı sıkıntılarım var sabır edip bekliyorum bakalım rabbim ne zaman aydınlığa çıkaracak eee böyle oluncada hiç bişe umrumda olmuyorama yasommm( kulakları çınlasın meyve sana böyle derdi) çok pis gaza geldim dün itibarıyla istikrarlı giderim inşallah
zararli maddelerden kacinda..boylede sonuc alacaksindir eminim...ve harekettt unutmaslm arkadaşlar dünkü yediklerim
sabah 1 dilim tb ekmeği,3 zeytin,1kk ezine peynir ve 1 hş yumurta...
öğleyin...1 kase arpa sehriye çorba yedim..ve 1 muz
akşam 1 kase tarhana çorba,fırında tavuk(5 but)ve 4 kaşık bulgur pilavı ve cacıkk...
sonra da 1 portakal yedim..
kızlar ben başta karatayla başlamıştım ama ben kurallara bağlı kalamıyorum sanırım ruhum asiii:)şimdi karataın esas kurallarını gene aklımdan çıkarmadan evdene varsa yasaklılara çok yaklaşmadan vermek istiyorum kilolarımı inşaaallh:)
gunaydin aysenimmkapalı buz gibi bir istanbul sabahından sıcacık bir gün aydınlığı sizin olsun canlarım
ayy çok marjinalmi oldu nedir
saol bitanem..insallah gecer..simdi biraz sakinledi gibi..insallah yarina birsey kalmazda gecer gider..insani canindan bezdiriyor resmengeçmiş olsun kırmızım uykusuzluk çok fena birşey bende uykumu alamayınca birde erken kalkınca başım ağrır bazen birde açlıktan ağrıyo o ayrı
ahh birde ben boyle uyuyabilsem..uyumaya hasretim..soyle 1 hafta gece gunduz uyusam ne olurrben ataraxı sabahları alıyorum kahvaltıdan sonra ayaklarımda strese bağlı egzama varda o yüzden doktorum bıraktırmıyo
ama bende bi kaç gün üst üste uyuyamamıştım gece aldım bi tane baktım birde kesmiycek bi tane daha aldım bi uyudum 12 saat uyumuşum
canim benim ya..demekki okadar rahatsiz oluyorsunki bilinc altina yerlesmi ve ruyana girdi..kotu anlamda demedigine eminim canim..5 parmagin 5i bir degil..oluyor bazen iste. sen sikma caninibu gece bende sürekli uyandım öksürmekten birde uyudukça kabuslar gördüm karşı aprtmanda kürtler topluluğu var ( anam şimdi aramızda kürt olan vardır yanlış anlaşılma olmasın ama bunlar acayip bir şeyler yazmakla ifade edemem )
sabaha kadar kavga ettim onlarla gece gece sinirlerimi bozdular elimi öyle bi yumruk yapmışımki uyandım elim acıyo sıkmaktan
gunaydin ekimcimmgünaydınn canlarr...
sorma canim ya..bende ayni..saatlerdir alintilarla ugrasiyorumdün ne çok yazışmışsınız yaww okuyana kadar 1 saat geçti .. dur bide cevap yazayım dedimm saat kaç oldu çocuk uyandı beni bekliyor karnını doyurayımm şimcik...
doktor recetesiyle aliniyormus atarax..anti depresan altina geciyor..sakinlestirici gibi birseymir..google amca saolsun hemen baktimCidii misinnn yaa o kadar atarax içip 12 saat mi uyudun? ben var yaa sadece yarım içmiştim üç gün uyudumdemekki her bünyede farklı etki edio
kiz ama trde bu boyle biliyormusun..ben yurtdisindayim ve kimi gorsem apartmanda selamlasiriz..hatta yilbasinda havai fisekleri seyrederken yanimiza geldiler..sarildilar opustuk iyi yil diledirler..ki bizim oturduumuz yer sirf gavurlarin oldugu bir yer..bundan once cogunlukta turklerin,faslilarin oldugu bir yerde oturuyorduk ve ordada dedigin gibiydi..binde birbir selam kelam..allahtan ben doğma büyüme aynı mah deyimsadece evlenince cadde değişimi oldu..fakat aprtmandakilerle inerken çıkarsak karşılşsak bile bir kişisi hariç selam bile vermezler nerden düştüm bu aprtmana bilmiyorum
sağol canım
belli olmaz aysenim..bende bir bakim neler eklemissinpek umudum yok valla saphıra söylemeseydi öyle bir yerin varlığından bile haberim yoktu benim
saphiram bende kürklenmek istiyorum aklımda bi kaç haftadır
kurklenmek ne ablacim?
Son düzenleyen: Moderatör: