Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hmm anladim..ne guzell..ama ******* bir hap galiba demi??ben yurtdisindayim..taninmis bir adi varmi..ve almak icin doktor recetesimi gerekiyor??
insallah...sahalara muhtesem donersin ablacimm
zararli maddelerden kacinda..boylede sonuc alacaksindir eminim...ve harekettt unutma ne yapabilirsen
kapalı buz gibi bir istanbul sabahından sıcacık bir gün aydınlığı sizin olsun canlarım

ayy çok marjinalmi oldu nedir
gunaydin aysenimm
geçmiş olsun kırmızım uykusuzluk çok fena birşey bende uykumu alamayınca birde erken kalkınca başım ağrır bazen birde açlıktan ağrıyo o ayrı
saol bitanem..insallah gecer..simdi biraz sakinledi gibi..insallah yarina birsey kalmazda gecer gider..insani canindan bezdiriyor resmen
ahh birde ben boyle uyuyabilsem..uyumaya hasretim..soyle 1 hafta gece gunduz uyusam ne olurr
canim benim ya..demekki okadar rahatsiz oluyorsunki bilinc altina yerlesmi ve ruyana girdi..kotu anlamda demedigine eminim canim..5 parmagin 5i bir degil..oluyor bazen iste. sen sikma canini
günaydınn canlarr...
gunaydin ekimcimm
dün ne çok yazışmışsınız yaww okuyana kadar 1 saat geçti .. dur bide cevap yazayım dedimm saat kaç oldu çocuk uyandı beni bekliyor karnını doyurayımm şimcik...
sorma canim ya..bende ayni..saatlerdir alintilarla ugrasiyorum
Cidii misinnn yaa o kadar atarax içip 12 saat mi uyudun? ben var yaa sadece yarım içmiştim üç gün uyudum demekki her bünyede farklı etki edio
doktor recetesiyle aliniyormus atarax..anti depresan altina geciyor..sakinlestirici gibi birseymir..google amca saolsun hemen baktim
kiz ama trde bu boyle biliyormusun..ben yurtdisindayim ve kimi gorsem apartmanda selamlasiriz..hatta yilbasinda havai fisekleri seyrederken yanimiza geldiler..sarildilar opustuk iyi yil diledirler..ki bizim oturduumuz yer sirf gavurlarin oldugu bir yer..bundan once cogunlukta turklerin,faslilarin oldugu bir yerde oturuyorduk ve ordada dedigin gibiydi..binde birbir selam kelam..
pek umudum yok valla saphıra söylemeseydi öyle bir yerin varlığından bile haberim yoktu benim
belli olmaz aysenim..bende bir bakim neler eklemissin
saphiram bende kürklenmek istiyorum aklımda bi kaç haftadır

kurklenmek ne ablacim?

Son düzenleyen: Moderatör:

ben kardan nefret ediyorum..trafik felc oluyor..asiri kazalar...
buz gibi soguk oluyor..ve yerler kaygan..ben istemiyorumm kar..sukur daha ugramadi bize..gecen sene bu zamana
kac defa olmustu..hala hava 8-9 derece..

kurklenmek ne ablacim?

canım pro üyelik yani üyelik için ödediğimiz para 35 tl bedensel engelliler için kullanılıyormuş bu para beni zengin etmez ama damlaya damlaya göl olur birine tekerlekli sandalyede payım olursa ne mutlu bana maaşımı bekliyorum haftaya inşallah başvururum

hmm..guzelmis..ben yurtdisindayim..ben nasil yapabilirimki?bu yillikmi aylikmi?

bir defaya mahsusu yani başka ödeme yapmıyorsun istersen sapişe sor yurtdışındada oluyor çünkü ama nasıl olduğunu bilmiyorum kazene de sorabilirsin çokbi para deil hayırda yapmak lazım kırmızım

Selam kizlar.uzuuuuuuuuuuuuun aradan sonra nasilsiniz.ben diyete girdim yine.50 olmak hala hayalimbir türlü olamasamda.ama esimin bir lafi cok koydu bana.tartisma esnasinda bana siskosun dedi,cok kirildim.kendi koca göbegine bakmiyorda.neyse iki gün önce bir diyet günlügüne katildim.kesinlikle 50 olucam görecek o.benim icin bir diyet yolculugu yine basladi offff
sizler nasilsiniz kizlar.nasil gidiyor.masallah hala birakmadiniz.

***** ın kullanım durumu çok çeşitli ama kısa süreli uyku bozukluklarında çok etkili siizin orada nasıl oluyor tam bilemiyorum ama türkyede eczaneden kendin gidip alabiliyorsun en iyisi doktor reçetesiyle almak tabi:) Ama ****** önce ıhlamuru ve yatmadan önce sıcak bir banyoyu denemlisin derim

Son düzenleyen: Moderatör:
bir defaya mahsusu yani başka ödeme yapmıyorsun istersen sapişe sor yurtdışındada oluyor çünkü ama nasıl olduğunu bilmiyorum kazene de sorabilirsin çokbi para deil hayırda yapmak lazım kırmızım

oyle ablacim oyle..bende elimde oldukca hayir yapmayi severim..ondan hemen dikkatimi cekti..bir link vermisti saphira o galiba senin dedigin..tek trdir diye pek ilgilenmemistim

ayy desene elin gavuru bizimkilerden daha düşünceli
valla ilk başlarda ben hep selam verirdim baktım hiç oralı değiller (hee birde ben kapalıyım diye yobaz olduğumu düşünüyolarmış ondan selam felan vermiyolarmış bunu duydum pabuçumun kenarları ) şimdi bende yüzlerine bakmıyorum hatta geçen gün ben apartmana girerken arkamdan geliyodu inadına giridm kapıyıda kapattım
buz gibi soguk oluyor..ve yerler kaygan..ben istemiyorumm kar..sukur daha ugramadi bize..gecen sene bu zamana

ayy ben seviyorum yaaa yengemle kar yağsada çıkıp kaysdak sokaklarda diye bakıyoz
,

selam canım amannnn eşinde bulmuşta bunuyor senin neren şişko olabilir şaka gibi
ben hayalimde bile olamam 50 kilo
ama inat ettiysen inşlh verir eşinede kapak yaparsın

yarın bana yine misafir geliyo
hastayımda diyemedim ne yapayım artık salata pasta türü şeyleri akşamdan yaparım yarına sil süpür birde sıcak şeyler kalır
kk yı dolanayım ben bakayım değişik tarifler varmı

günaydın canımmm... sıcacık evde oturupta karın yağışını seyretmek ne güzel dimi...

istanbula kar yağsada tutmazki ayşemm ....
selam canımm... eşinde hakkaten abartmış yani 56 kilolu insana şişkomu denir hiçç... kulağını çekmek lazımm...

esasında eve misafir almak küçüp çapta bi spor oluyor.. topladım, süpürdüm, sildim, hazırladım, pişirdimm derkenn vakit çabucak geçiyor doğrudürüst bişey yiyemiyosunn ama yaptıklarını yeme kısmı olmasa bide daha iyi olcak ama...

menü paylaşımııı......

derinlrde vardır bi sıkıntı canım..insan farkında olmadan takılır bazeen..ama sen üzülme canım ..herşeyin en güzeli ne layıksın...

artık sağlıkçımız da var çok faydalı bir bilgi oldu..

artık dön takıma o zamaan...ne kadar önemsersen dertler o kadar büyük görürmüş kendini yıkıp geçermiş...tek yapmak gereken sabır ve dua....

menü paylaşımııı.......

kapalı buz gibi bir istanbul sabahından sıcacık bir gün aydınlığı sizin olsun canlarım

sana da günaydııın....pek marjinal olmadı ama...

en iyisini yapmışsın..için rahat eder en azından...

aynen ben de öyle düşünüyorum..bi de kesilsin iştahım yok akşine açılır da açılır...

senin koca kötek istiyo artık...alttan alma o kadaar sonra da başka takıntılar bulur...bulmuşda bunuyor heralde...

kolay gelsiiin...

yataktan çıkamadım daha kahvaltıyı da yatakta yaptık kızımla....tam keyif olduu..bzim herüf olmayınca yayılıyomda yayılıyom erkenden izmite yolldım bi üşüme geldi girdim yatağa 10 da uyandım....dün akşam ekmek biraz kaçırdım galiba çorba da un şehriye vardı yememem gerekişirdi iki kase yedim yarım lavaş 5-6 sıkım çğköfte biraz et yedim ....

ya iste bak bu yondende yabancilari cok seviyorum..elbet arada ayrimcilik yapan vardir ama mesela benim annemde kapali..ve oturdugumuz bolgede tek kapali diyebiliriz...hic kimse yadirgamiyor...ilk tedirginlerdi..yapabilecekmisiniz burda vs..annemde korkmustu aslinda..ilk ordaki magazalari gezince sanki herkes ona bakiyormus gibi gelmisti..ama simdi alisti tabi..ama konuya donim...annem kapali ve herkes cok seviyor bizi..hatta sasiyorlar annen kapali siz acik..halimize felan..cokta seviliyoruz apartmandan..herkes bizi turkler deyince taniyor..lakabimiz oldu ve annemin dil problemi var..ogrensin diye iki saat anneme dil dokerlr onu konusmaya cesaretlenirirler..hollandaca cok kolayda bir dil degil..cogu girtlaktan cikiyoryani demem o ki..tr gelsem dahi burayi ozluyorum..sakinligi..guvenligi..Allah bozmasin insallah

menü 1.....

sabah

1yumurta peynirli az t.yağlı

10 zeytin

domates

1kk peynir

10 ceviz

1ça.k bal

3-4 parça elma kurusu

1 demlik yeşilcay karanfil limon tarçın eşliğin de

2 ça.k şekersiz kuşurnu

ne çok yemişim yaa....

bencede derinlerde var birsey..hatta sizde biliyorsunuz saifisim..lokman meselesi sarsti beni galiba..ondan birkac haftadir dengem baya bozuldu..allah herseyin hayirlisini nasib etsin

ayyy su misafir kelimesinden bana gina geldiii..her geldiklerinde sinanmak ayri bir dert birde hizmet..oluyorum vallahi ben kizlar..annem oturuyor, ablamda sag elini kullanamadigindan hersey bana bakiyor..hafta ici calisip haftasonuda misafir agirlamak bana olum gibi gelio valla

gecmis olsun canim
Elimden geldiği kadar devam edeceğim yüzmeye inşallah okullar açılana kadar fazlalıkların birazı gitse bile çokk mutluu olacağımm
oh ne güzel bende cok istiyorum yüzmeyi ama bilmiyorum ögrenmeyide istiyorum ama arkadas bulamiyorum yalniz basimada cekiniyorum
ins ablam,tez zamanda dönersin aramiza

günaydin ah istanbulum ah nasil özledim
Allah hayirlara cikarsin ins canim
günaydınn canlarr...
günaydin..
aynen
ya evet havalar suan icin iyi gidiyor ama yazin kar yagmasa bari

canim yurt disindan eger paybal in varsa alabiliyosun ben aldigimda bu sistem yoktu bende ablama aldirmistim istanbuldan :)
hosgeldin azerim

canim sana cok güzel bi pogaca ve kesin tutan bir islak kek tarifi verebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…