Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben aksam 10 da yattim sabah 8 de kalktim ama uykum var yine ben cok uyuyorum ya az da uyusam cokda veya kararindada uyyusam hep uykum var pöfffff

ben aksam 10 da yattim sabah 8 de kalktim ama uykum var yine ben cok uyuyorum ya az da uyusam cokda veya kararindada uyyusam hep uykum var pöfffff

Belki kan değerlerin düşmüştür baktırdın mı hiç yakınlarda o da çok yorgunluk ve uyku yapıo

Son düzenleme:
Belki kan değerlerin düşmüştür baktırdın mı hiç yakınlarda o da çok yorgunluk ve uyku yapıo

yok canim ya kanda bi problem yok bi ara cok kötü olup doktora gimtistim uyku apnesi testi yaptirdim baslangici cikti alet verdi uyuyamadim onla sonra horkes diye bi alet aldim ama onuda unutuyom sürekli kullanmayi ama ondan oldugnuuda sanmiyorum cünkü esim horlamadigimi söylüyo sanirim tembellikten haha

canım heralde kimse bana bunu bukadar açıklayıcı ve inandırıcı anlatamazdı çok sağol hemen bu geceden başlıyorum terbiyesiz bünyemi hizaya sokmaya
neyse yırttın canım iradeyle kavga etmekten ama buseferlik yengene söyle sana denk getirmesin o borwniyi

canım biryerde karaciğer yağlanmasının yorgunluk hiç uyuymamış hatta yorgun gibi uyanmaya sebep olduğunu duymuştum gerçekliği nedir bilemem tabisi

karaciger yaglanmasi nasil belli olur,filmde mi cikarki?

baktırdıysan sorun yok canım verdiği şeyleri kullan bu uyku apnesi sonraları sabah ciddi başağrıları yapar ama
Gündüz uyuklama
Şiddetli horlama
Uyku sırasında solunum duraklamasının başkaları tarafından gözlenmesi
Solunum güçlüğü ile uyanma
Ağız kuruluğu ve boğaz ağrısı ile uyanma
Sabah başağrıları
bende yok diyorsan başka bir doktora gidebilirsin seni çok rahatsız edecek düzeyde ise uyku problemin ama sadece uykuyu seviyor da olabilirsin en güzel seçenek bu

canim ben cok uyudugum icin gitmistim gecede horlamam vardi sonra uyku kliniginde kaldim öyle dedi doktor ne bileyim ama uykuyu seviyorum evet ama sevmek istemiyorum ya ömrüm gidiyo bosa

Karaciğer yağlanması kan testelerinde çıkar tatlımmm şişmanlığın bi ölçütüdür. Mesela kilo veriyorsanız önce o bölgelerden gitmeye başlar karın yağlanmasının önemli bi bölümünü oluşturur. kan değerlerinde ALT,LDL(lanetli kollestrol),HDL(hayırlara vesile kollestrol:),albumin,VLDL ve diğer karaciğer fonksiyon testleri yapılır

himm ya son zamanda yaptirmistim kan testi ama elime alipda bak´madim doktoru aradim iyi degince gitmedimde ne vardi icinde hic bilmyiorum :) bi ara gidip aliyim bari sonuclari mesela bi ara yaptirmisim elime gecti baktim demirim 13 müs 6-30 olmasi lazim diyo ama bana doktor iyi dedi yani bana az gibi geldi

canim ben cok uyudugum icin gitmistim gecede horlamam vardi sonra uyku kliniginde kaldim öyle dedi doktor ne bileyim ama uykuyu seviyorum evet ama sevmek istemiyorum ya ömrüm gidiyo bosa

O zaman şu bizim uyku eğitimi olayının daha demin anllattığımın tersi şekilde deneyebilirsin:)
mesela 10 da mı yatıyorsun 11 de yat saat 8 gibi bi kahve iç uykun kaçar böylece:)
sonra 11:30
sonra 12 de yatarsın sabah da seni uyandırma işini başkası yapsın.
böylece uyuya kalmamış olursun:)

kan testi yapılıyor

ben sustum burda işin piri varken

evettt kesinlikle ucuz yırrttım söyledim zaten bir sene yapma şu browniyi yenge bi yağlardan kurtulayım öle yaparsın dedim ama bisküvili pasta yapmış iradem o sınavdan başarıyla geçti mücver yedim 1 adet kırılmasın diye

Bu arada sitede yaptığımız şeyleri de sergileyeceğimiz alanlar varmış ben bir adet yelek ördüm. Şimdide yeni bir cekete başlayacağım ama annem salı sallanır diye başlattırmadı o da bitsin sizlerle paylaşmak istiyorumm örgüü yapmaya bayılıyorum. insan çok dinleniyor gerçkten üretmek de başka zzevkk. Kafası çok meşgul herkese tavsiye ederim:)

ohh ohh kaynatmışsınız evet kayram bitmez benim misafir artık benim duruma çevremdeki herkesde alıştı o yüzden ne işim bitiyo nede tariflerim
seviyorum misafirleri ben zaten görüştüğüm insanlarda samimi olduğum zevkle oturduğum insanlar olduğu için ayrı bir zevk

kızlar ben karaciğer yağlanması konuşuluyo sanırım bende kilo vermeden önce belim için gittiğimde yükske çıkmıştı 3 ay sonra gittiğimde doktor ilaçmı kullanmıştık normale düşmüş demişti bende hayır kilo verdim ondandır demiştim övünerekten

eşimle gezmeye diye dışarı çıktık aman yarabbim ne soğuk ne soğuk gözlerimin içi üşüdü resmen :18::18:
eşim dedi sen iyice hasta olucan gitmeyelim marketlere uğrayıp eve döndük
yulaf ezmem bitmişti bi eksiklik hissediyodum bütünleştim eve geldim kereviz salatasını yaptım muzlu rulo pastayı yaptım

yarınki menümüde yazayım

kereviz salatası
yeşil mercimekli enfes salata
banyolu börek
meşhur poğaçalarımdan
muzlu rulo poğaça

yeter zannımca

bugünki menümüde yazayım daha giremem

[1] Pirinç Pilavı 0.2 PORSİYON 65.2
[2] Ayva 200 gr 126
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[5] Tavuk Köfte 1 PORSİYON 215
[6] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[7] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[8] Simit 1 ADET 275
Toplam : 1236.8 kal.

Menü
Bıdırım

1.öğün09)2 haşlanmış yumurta,10 adet zeytin,4-5 adet kuru kayısı, bir çay bardağı ceviz,el ortası kadar beyaz peynir

2. Öğün13)1 tabak barbunya yemeği,2 bardak ayran,biraz haşlanmış lahana(haşlamaları ekmeksiz yerken çok zorlanıyorum
Ara öğün :1 adet mücver(yengemi kırmamak için) çok az ceviz 2 adet kuru kayısı
3. Öğün:)tavada balık, bol salata

Sıvı:1.5lt

Spor:50 mekik (dün çok yorulmuşum bugün yürüyüşe bile çıkamadım

himm iyiymis ben zaten hafta ici en gec 08 de kalkmak zorundayim bende 2 sipa var biri krese gidiyor :)
yesil mercimek salatasi nasil olaki?

neyse genede işin içinden sıyrılmayı başarmışsın bende severim mücveri allahtan bizde bende dahil kimse yapmayı bilmez zaten ben kilo aldıracak ne varsa hepsine bitiğim

hiç ilgilenmediğimden dikkatimi çekmemiş bile bak nerde kozmateik zayıflama topiği var ben ordayım

ben yüzüm için doktora giderken hamfendi bende karaciğer yağlanması olmacını söyledi tahlil yapmadan sonra bitkisel bişeyler kullanmıştım sonra onu kullandığım halde yüksek çıkmıştı odönemde saçım yüzüm okadar yağlanırdıki anlatamam şimdilerde daha dengeli

bir banyolu börek
iki muzlu rulo poğaça nedir açıklamasını yapsana
buarada diete girdiğimden beri bir hamur işi yapasım varki anlatamam sırf yerim die yapmıyorum kociş şikayetçii

afiyet olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…