oh sefan olsun,bu arada ben ün menü paylastim sanirim gözünden kacti :)yataktan çıkamadım daha kahvaltıyı da yatakta yaptık kızımla....tam keyif olduu..bzim herüf olmayınca yayılıyomda yayılıyom erkenden izmite yolldım bi üşüme geldi girdim yatağa 10 da uyandım....dün akşam ekmek biraz kaçırdım galiba çorba da un şehriye vardı yememem gerekişirdi iki kase yedim yarım lavaş 5-6 sıkım çğköfte biraz et yedim ....
gecmis cok uzun gitme bosuna kaybolursun bakkk
ya evet havalar suan icin iyi gidiyor ama yazin kar yagmasa bari
canim yurt disindan eger paybal in varsa alabiliyosun ben aldigimda bu sistem yoktu bende ablama aldirmistim istanbuldan :)
canim sana cok güzel bi pogaca ve kesin tutan bir islak kek tarifi verebilirim :)
gecmis olsun canim
oh ne güzel bende cok istiyorum yüzmeyi ama bilmiyorum ögrenmeyide istiyorum ama arkadas bulamiyorum yalniz basimada cekiniyorum
ins ablam,tez zamanda dönersin aramiza
günaydin ah istanbulum ah nasil özledim
Allah hayirlara cikarsin ins canim
günaydin..
aynen
ya evet havalar suan icin iyi gidiyor ama yazin kar yagmasa bari
canim yurt disindan eger paybal in varsa alabiliyosun ben aldigimda bu sistem yoktu bende ablama aldirmistim istanbuldan :)
hosgeldin azerim
canim sana cok güzel bi pogaca ve kesin tutan bir islak kek tarifi verebilirim :)
hangi şehirdesin biliyorum canım ama üniversitelerin olimpik yüzme havuzları oluyor yada termel tesisler oluoo oralarda yüzme kurslarına katılmanı şiddetle tavsiye ediyorumm bir sürü yeni arkadaş edinebilirsin .. Su muhteşem bir özgürlük sudan çıktığında kendini müthiş hissediyorsunn
hangi şehirdesin biliyorum canım ama üniversitelerin olimpik yüzme havuzları oluyor yada termel tesisler oluoo oralarda yüzme kurslarına katılmanı şiddetle tavsiye ediyorumm bir sürü yeni arkadaş edinebilirsin .. Su muhteşem bir özgürlük sudan çıktığında kendini müthiş hissediyorsunn
hmm kardesimin paypal hesabi var.. ondan yaparim ozaman..bilgilere iyice bakim..
kar meselesine gelince...burasi gavur memleketi ne olacagi belli olmaz..yazin kar yagarmi yagar..gecen yaz hep yagmurdu zaten..gunes goremedik...ben isterim tarif isterim...yeni tariflere acigim canikslarr
anammmmmmmmmm
kizlar demin bir postaci geldi..uzun zamandir geliyor aslinda..paket getirdi imzaladim
soy adimi istedi not icin..soyledim...turkmusun dedi..evet dedim...
diyor soylesene..okadar geliyorum hic anlamadim bile turk oldugunu...
neyse gorusuruz yine..hayirli isler dedi..yakisiklida bebeymis len..niye gozume carpmamis bunca zaman
.oh sefan olsun,bu arada ben ün menü paylastim sanirim gözünden kacti :)
öyleymis canim bende ziplaya ziplaya okudum
bu arada ben biseymi kacirdim neviimmm gönül isleri filan ne oluyo bakim :)
ablam sen niye dönmüyon takima
ins canim ya ,sende regl olursun bi an öncede rahatlarsi..
menü bildirmeyene cezami varmis himm yazalim bari..
sabah yarim kiymali pide biraz burcakli büsküvi( sabah isim vardi kahvalti yapmadan ciktim,gelince gözüm döndü ne buldu<ysam onu yedim )
ögle
bir kupa hazir corba
bir mandalin
ara
bi kac isirik elma( oglum saolsun)
bir avuc fistik
aksam
beyaz peynirli yesil salata
bir bardak ayran
2 litre su
bir bucuk litre elma cayi
1 saat plateesssssss
ben almanyadayim canim
tamam cnaim bekliyorumtamam canim bakip yazayim hemen
işte böylee..önümüzde ki maçlara bakalııım...
anammmmmmmmmm
kizlar demin bir postaci geldi..uzun zamandir geliyor aslinda..paket getirdi imzaladim
neyse gorusuruz yine..hayirli isler dedi..yakisiklida bebeymis len..niye gozume carpmamis bunca zaman
işte böylee..önümüzde ki maçlara bakalııım...
haiz oglum uyuyorken ben platese kaciyorum..
Gunaydin fistiklar...
ben bugun biraz asik suratliyim..hafta sonundan beri felaket bas agrisi var bende..dun gecmisti
ama bugun kalktigimda oda benle kalkti..gunlerdir uyuyamiyorum..gec saatlere kaliyorum..
annemler guluyor hayirdir asikmi oldun niye gozune uyku girmiyor diye..ama birsey dusundugumde yok aslinda
mal gibiyim resmen..birazdan makyajin arkasina saklanicam
bugunku menum:
Sabah: 2 dilim ekmek,2 yumurta..azicikta becel yag (kolestrol dusurucu)
ogle: 1 dilim ekmek, yagsiz surme peynir..
aksam: bilmiyorum simdilik..eve gecince bakicam..
2lt su icmeyi dusunuyorum..ve bugun insallah 1 saat yurumeyi...sporsuuz olmuyorrrr
Elimden geldiği kadar devam edeceğim yüzmeye inşallah okullar açılana kadar fazlalıkların birazı gitse bile çokk mutluu olacağımm
şöyle oluyo diyelim ki hasta her gün gece 3 de yatıo biz onu bir sonraki günn 1 de yatağa alıyoruz(eğer birde yattığı halde üçe kadar hala dönüosa yarım atarax verioruz doktorun önerisiyle çünkü kafasına birşey takıo anlamına gelio:)sonra bir sonraki gün 12, sonra 11 de yatağa alıyoruz.. Genellikle atarax verdikten bir sonra uykuları düzene giriyor.Çünkkü bu uyku sorunları bi başlayınca vücut alışıo ben yazınn uykusuzluğa kaptırmıştım kendimi bir ay boyunca 3 den önce yatmadım tabii kafama taktığım şeylerde vardısonra 1 adet atarax ve 1 hafta uyku eğitimiiylee kurtardım durumu
slm arkadaşlar dünkü yediklerim
sabah 1 dilim tb ekmeği,3 zeytin,1kk ezine peynir ve 1 hş yumurta...
öğleyin...1 kase arpa sehriye çorba yedim..ve 1 muz
akşam 1 kase tarhana çorba,fırında tavuk(5 but)ve 4 kaşık bulgur pilavı ve cacıkk...
sonra da 1 portakal yedim..
kızlar ben başta karatayla başlamıştım ama ben kurallara bağlı kalamıyorum sanırım ruhum asiii:)şimdi karataın esas kurallarını gene aklımdan çıkarmadan evdene varsa yasaklılara çok yaklaşmadan vermek istiyorum kilolarımı inşaaallh:)
kapalı buz gibi bir istanbul sabahından sıcacık bir gün aydınlığı sizin olsun canlarım
ayy çok marjinalmi oldu nedir
bu gece bende sürekli uyandım öksürmekten birde uyudukça kabuslar gördüm karşı aprtmanda kürtler topluluğu var ( anam şimdi aramızda kürt olan vardır yanlış anlaşılma olmasın ama bunlar acayip bir şeyler yazmakla ifade edemem )
sabaha kadar kavga ettim onlarla gece gece sinirlerimi bozdular elimi öyle bi yumruk yapmışımki uyandım elim acıyo sıkmaktan
günaydınn canlarr...
günaydınnnn şekerlerrr......kar yağıyor bizim buralarda....çayımı alıp kar izliycem az sonra...çayın yanına da ne ysem acaba...kahvaltı yapmadım daha...ayyy iştahım yok hiçbişiy yiyesim yok dermişimhani böyle bazı insanların iştahı olmaz hiç..hatta yemek yemeyi bile unuturlar ya...benim hiç aklımdan çıkmıyor desem yeridir...
ayy desene elin gavuru bizimkilerden daha düşünceli
valla ilk başlarda ben hep selam verirdim baktım hiç oralı değiller (hee birde ben kapalıyım diye yobaz olduğumu düşünüyolarmış ondan selam felan vermiyolarmış bunu duydum pabuçumun kenarları) şimdi bende yüzlerine bakmıyorum hatta geçen gün ben apartmana girerken arkamdan geliyodu inadına giridm kapıyıda kapattım
ayy ben seviyorum yaaa yengemle kar yağsada çıkıp kaysdak sokaklarda diye bakıyoz
,
selam canım amannnn eşinde bulmuşta bunuyor senin neren şişko olabilir şaka gibi
ben hayalimde bile olamam 50 kilo
ama inat ettiysen inşlh verir eşinede kapak yaparsın
yarın bana yine misafir geliyo
hastayımda diyemedimne yapayım artık salata pasta türü şeyleri akşamdan yaparım yarına sil süpür birde sıcak şeyler kalır
kk yı dolanayım ben bakayım değişik tarifler varmı
menü 1.....
sabah
1yumurta peynirli az t.yağlı
10 zeytin
domates
1kk peynir
10 ceviz
1ça.k bal
3-4 parça elma kurusu
1 demlik yeşilcay karanfil limon tarçın eşliğin de
2 ça.k şekersiz kuşurnu
ne çok yemişim yaa....
bencede derinlerde var birsey..hatta sizde biliyorsunuz saifisim..lokman meselesi sarsti beni galiba..ondan birkac haftadir dengem baya bozuldu..allah herseyin hayirlisini nasib etsin
anammmmmmmmmm
Bence mutlaka araştır mutlaka orada da vardır havuzz ben o kadar pişmanım ki 3 senedir havuzda çalıştığım halde suya girmediğime çok salak mışım diyorum şu an kendime.. insan kendinii sudaa muhteşem hissediyorr vede tüm kasları izometrik olarak kasan(yani esnemeyle yapılan kas hareketi) kaslarınızın tonüsünü artıran her kasa ulaşabilen en etkili egzersizz..
Ben irademi sınava sokmaya gidiyorummm arkadaşlarrOff yengem bizi misafirliğe çağırdı yeni ördüğüm kazağın modelini almak için :26:
Veee eğer düşündüğüm şeyi yaptıysa irademi müthiş bir sınav beklio
geçmiş olsun canım malum ben herhafta birgünümü neredeyse başağrısına ayırıyorum artık olmazsa olmazım
afiyet olsun
gider gider meraklanma hem sporla birlikte gidenden daha fazla fark edersin canımm
enteresanmış uyku eğitimi banada lazım galiba asla düzenli uykularımj olmadı hep çok geç uyumuşumdur haliyle sabahları öğlene yakın hatta bazen öğlen dayak yemiş gibi uyanmışımdır ne iyi oldu senin gelmen canım yaa
afiyet olsun bende bağlı kalamıyorum illaki kendime göre uyarlıyorum
yokk çok güzel oldu şeker sanada hayırlı günlerr
kavga güçtür kız birinden güç alcann
tünaydın canımm
ayy negüzel hasret kaldım kar izlemeye bayılırım ben de camın önüne geçip kahvemi alıp ohhh misss
o senin başörtüne dil uzatanın cehennemde yeri hazır dibi zıkkımın peki nasıl gıcık olurum kapalı insanları bağnaz sananlara ben açığım ama Rabbim bigün banada nasip etsin inşallah
anam senin benim misafirimiz bitmez yok
sende tam karataycı oldun afiyet olsun canım
aaaa sen hala onu aklından geçiriyomusun yapma yavrucum bunu o güzel zihninee
ben sudan çıkmadan 3 gün falan yaşarım heralde kesinlikle müthişşş
ahaanda bak lokmandan başkasına bakmak aklına geldimi adamın yakışıklı olduğunu fark edtcen hadi bakalım önümüzdeki maçlara bakalım artık daha bi alıcı gözüylen bak adamaaa
yaaa negüzel şey şu yüzmek sudan çıktığında heryerinin çalıştığını hissetmek bayılıyorum bende ama gitmem zor ben anca yazı beklicem yüzmek için
ne kız oo neyapmış karnını doyur öyle git ozaman daha kolay atlatırsın budurumuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?