Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oh sefan olsun,bu arada ben ün menü paylastim sanirim gözünden kacti :)
gecmis cok uzun gitme bosuna kaybolursun bakkk

öyleymis canim bende ziplaya ziplaya okudum

bu arada ben biseymi kacirdim neviimmm gönül isleri filan ne oluyo bakim :)

hmm kardesimin paypal hesabi var.. ondan yaparim ozaman..bilgilere iyice bakim..

kar meselesine gelince...burasi gavur memleketi ne olacagi belli olmaz..yazin kar yagarmi yagar..gecen yaz hep yagmurdu zaten..gunes goremedik...ben isterim tarif isterim...yeni tariflere acigim canikslarr

hangi şehirdesin biliyorum canım ama üniversitelerin olimpik yüzme havuzları oluyor yada termel tesisler oluoo oralarda yüzme kurslarına katılmanı şiddetle tavsiye ediyorumm bir sürü yeni arkadaş edinebilirsin .. Su muhteşem bir özgürlük sudan çıktığında kendini müthiş hissediyorsunn

anammmmmmmmmm
kizlar demin bir postaci geldi..uzun zamandir geliyor aslinda..paket getirdi imzaladim
soy adimi istedi not icin..soyledim...turkmusun dedi..evet dedim...
diyor soylesene..okadar geliyorum hic anlamadim bile turk oldugunu...
neyse gorusuruz yine..hayirli isler dedi..yakisiklida bebeymis len..niye gozume carpmamis bunca zaman

evet oyle valla...yorgunlugu bile hissetmiyorsun..
hafifleyip cikiyorsun..ve yuzerken insanin aklina hicbirsey gelmiyorrrr..sahane birseyy

ben almanyadayim canim

tamam canim bakip yazayim hemen

işte böylee..önümüzde ki maçlara bakalııım...

ISLAK KEK

malzemeler:

4 yumurta
2 su bardagi seker
1 su bardagi sivi yag
1su bardagi süt
2 kasik kakao
1 paket vanilya
2 su bardagi un
1 paket kabartma tozu
yapilisi:

yumurta ve sekeri iyice cirp.yagi sütü kakao ve vanilyayi ekle yine cirp.cirptigin malzemeden 3/4 bardak ayir.sonra unu ve kabartma tozunu ekle..yagladigin tepsi yada borcama dök.180 derecede pisir.pisinice ayirdigin sosu sütle tamamla ve kasikla kesin üzerine yay hindistan ceviziyle süsleyebilirisn..sonra soguyunca mis gibi 1 tepsiyi ye hahah okadar güzel oluyor yani..

MAYALI POGACA:

malzemeler:

2 bardak ilik süt
1 bardak ilik su
1 bardak sivi yag
5 yemek kasigi seker
1 tatli kasigi tuz
1 paket yas maya

yapilisi:

yapılışı: Elinize yapışmayacak yumuşaklıkta bir hamur yapıp, 10 dk. mayalandırın. Siz bu arada maydanozlu peyniriçini hazırlayıp masanızı sıvıyağ ile yağlayın (sonradan temizlemesi zahmetli ama bu zahmete değiyor). Hamuru 5 parçaya bölün. Hamurumuzdan bir parça alıp 30 cm çapında açın. (Allah annelerimize göz kararı diye bir meleke vermiş, ama ben 30cm pek hayal edemiyorum doğrusu)Açtığınız hamuru 8'e bölün.Hamurların uçlarına peynir harcınızdan yerleştirip sigara böreği gibi sarın. Bu işlemeleri diğer 4 parça hamur için de uygulayın. Pişmeden önce kabarmaları için 45dk. daha bekletin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 160C'deki fırına sürün. (Bu tariften 2 tepsi çıkıyor)

benim gibi yumusak pogaca tutturamayanlar icin süper bir tarif pamuk gibi luyor

oh sefan olsun,bu arada ben ün menü paylastim sanirim gözünden kacti :)

öyleymis canim bende ziplaya ziplaya okudum

bu arada ben biseymi kacirdim neviimmm gönül isleri filan ne oluyo bakim :)
.
baktım şimdi göremedim ama...

burda canim,pek ic acici olamasada :))

kizlar bu arada bu sabah 1300 ü gitmis ödemin kaldi 500 geriye ins onuda verirc cumaya -ye gecerim

ben almanyadayim canim

Bence mutlaka araştır mutlaka orada da vardır havuzz ben o kadar pişmanım ki 3 senedir havuzda çalıştığım halde suya girmediğime çok salak mışım diyorum şu an kendime.. insan kendinii sudaa muhteşem hissediyorr vede tüm kasları izometrik olarak kasan(yani esnemeyle yapılan kas hareketi) kaslarınızın tonüsünü artıran her kasa ulaşabilen en etkili egzersizz..

işte böylee..önümüzde ki maçlara bakalııım...

haiz oglum uyuyorken ben platese kaciyorum..

kolay gelsinn

Ben irademi sınava sokmaya gidiyorummm arkadaşlarr Off yengem bizi misafirliğe çağırdı yeni ördüğüm kazağın modelini almak için :26:

Veee eğer düşündüğüm şeyi yaptıysa irademi müthiş bir sınav beklio

geçmiş olsun canım malum ben herhafta birgünümü neredeyse başağrısına ayırıyorum artık olmazsa olmazım
afiyet olsun

Elimden geldiği kadar devam edeceğim yüzmeye inşallah okullar açılana kadar fazlalıkların birazı gitse bile çokk mutluu olacağımm

gider gider meraklanma hem sporla birlikte gidenden daha fazla fark edersin canımm

enteresanmış uyku eğitimi banada lazım galiba asla düzenli uykularımj olmadı hep çok geç uyumuşumdur haliyle sabahları öğlene yakın hatta bazen öğlen dayak yemiş gibi uyanmışımdır ne iyi oldu senin gelmen canım yaa

afiyet olsun bende bağlı kalamıyorum illaki kendime göre uyarlıyorum

kapalı buz gibi bir istanbul sabahından sıcacık bir gün aydınlığı sizin olsun canlarım

ayy çok marjinalmi oldu nedir

yokk çok güzel oldu şeker sanada hayırlı günlerr

kavga güçtür kız birinden güç alcann
günaydınn canlarr...

tünaydın canımm

ayy negüzel hasret kaldım kar izlemeye bayılırım ben de camın önüne geçip kahvemi alıp ohhh misss

o senin başörtüne dil uzatanın cehennemde yeri hazır dibi zıkkımın peki nasıl gıcık olurum kapalı insanları bağnaz sananlara ben açığım ama Rabbim bigün banada nasip etsin inşallah

anam senin benim misafirimiz bitmez yok

sende tam karataycı oldun afiyet olsun canım

bencede derinlerde var birsey..hatta sizde biliyorsunuz saifisim..lokman meselesi sarsti beni galiba..ondan birkac haftadir dengem baya bozuldu..allah herseyin hayirlisini nasib etsin

aaaa sen hala onu aklından geçiriyomusun yapma yavrucum bunu o güzel zihninee

ben sudan çıkmadan 3 gün falan yaşarım heralde kesinlikle müthişşş

ahaanda bak lokmandan başkasına bakmak aklına geldimi adamın yakışıklı olduğunu fark edtcen hadi bakalım önümüzdeki maçlara bakalım artık daha bi alıcı gözüylen bak adamaaa

yaaa negüzel şey şu yüzmek sudan çıktığında heryerinin çalıştığını hissetmek bayılıyorum bende ama gitmem zor ben anca yazı beklicem yüzmek için

ne kız oo neyapmış karnını doyur öyle git ozaman daha kolay atlatırsın budurumuu

slm güzeller sabah 7de uyandık ailecek eşime kahvaltı hazırladım ben okadar erken yapamıyorum die sağda solda takıldım eşim işe gitti bende üşüdüm yatağa girdik oğlumla öpüşüp oyanşırken saat 9 da bi uyumuşuz saat 1 de kalktım bugün kahvaltı yaptık pazara gittim derken saat bu saat oldu bi uğrayım kaçıcam daha akşama yemek yapcam

mönümüde yazayım

kahvaltı:
1bardak şekersiz çay
1dilim tb ekmek
kk peynir
4zeytin
yarım domates,salatalık

öğlen:
1portiyon meyva salatası

akşam:
pazı kavurma
4 kaşık yoğurt

iki litre su

bak safişim bunuda farketmezsen bozuşucaz heaaa bende nazar bocuğu istiyorumm

Canım gerçekten biz uykunun kıymetini bilmiyoruz dünyanın en uzun yaşayan insanlarına bakıldığına hep görülmüş ki gece erken yatıp sabah en geç gün doğarken kalkarlarmış. Ve en önemlisi gece biz uyurken beynimiz uyumuyor ve vücut için en yararlı hormonları salgılaması ve vücudun dinlenmeye geçmesi için emirler yağdırıyor mideye diyor salgılarını kes artık yiyecek yok, kaslara diyor kendini bırak artık hareket yok. Ama biz ne yapıyoruz gece 3 de yatıyoruz vucüt şaşırıyor dinlenmesi gerekiyor ama o da ne sahip hala ayakta beyin hala tam gaz emire devam kaslar çalışıyor mide çalışıyor kalbin zaten ömür boyu dinlenmesi gibi durum yok hep bu koca makinelere kan yetiştirmek zorunda. Sonuç ne :STRES stres tüm hastalıkların bence en önemli kaynağı arkadaşlar vücüdumuzu strese sokuyoruz.sonra başımız ağrıyor tüm günümüz verimsiz geçiyor. Oysa fazladan bir günümüz daha var mı kimse bilemiyor.O sebepten mütevelliten geç 12 de uykuya dalıp en az 7 saat uyumalıyız ki fiziksel olarak sağlıklı olalım.Ne çok konuştum yaa

vee canım kayramin sende mutlaka kendine bu eğitimi uygula çok rahat edersin hem daha verimli olursun hem daha zindeben geçen yaz işte ibremi bozmuştum annem soruyordu napıon kızım saat daha 10 yatılır mı ? anne kendimi terbiye ediyorum deyince annem gülerken ölmüştü.arada sırada bedenlerimizi terbiye etmemiz gerekir tıpkı diyet yaparken olduğu gibiuyku konusundada terbiye gerekiyor bazenBu arada yengem o korktuğum şeyi yapmamış:) kendisinin akla zara bi browni tarifi var çok ayrıntıya girmeyeyim ama benim irradem o sınavdan ömür boyu kalabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…