Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Harikasınnnn sennnnnnnnnn,menün de sporun da muhteşem olmuş.Tebrikler canım benim,cuma günü tartıya çıkınca bütün bu zorlukları unutacaksın.Suyu da ihmal etmiyorsun değil mi canım

inşallah yaa şimdiyee kadar ne kadar diyet yaptıysam çok yavaşş verdimmm inşş bu sefer rakamlar oynar:)

öncee pazartesi için sabırsızlanıyordum şimdi de cuma için sabırsızlanıyorum:122::122::122:

arkadaşlar ben de çok ilginç bir his oluştu ve bu durum beni üzüyor,sizinle de paylaşığ fikirlerinizi almak istiyorum.biliyorsunuz ben karatay diyeti yapıyorum normalde ama ara hızlandırmak ve motive olmak amaçlı,özellikle kaçamak sonraları şok diyetler uyguladım hep.Şimdi o şok diyetlerde çok az kalori aldığım için fazlaca kilo verildiğini farkındayım ve bu durum çok güvendiğim karatay diyetimle ilgili şüpheye düşmeme sebep oldu.Biliyorsunuz miktar ve kalori hesabı yapılmayan bir diyet,doyana kadar yiyorum.Bu durumda sanki bu zamana kadar bu diyetle kiloları veren ben değilmişim gibi,kilo veremeycekmişim gibi geliyor bana.o yüzden cuma gününden itibaren neredeyse 0 kaçamaklı bir şekilde karatay diyetimle deneme yapıyorum.Önümüzdeki cuma,bildirim günümüzde bakalım nasıl sonuçlar olacak.İnşallah üzüleceğim gibi olmaz,inşallah vermiş olurum.Cumadan beri tartılmıyorum,cumaya kadar tartılmayacağım da.Herhangi bir şok diyet uygulamadan verebildiğim günlerimi özledim,sanki veremez oldum karatayla ya..sizce böyle bir şey olabilir mi?Eğer bu cuma kilo verememiş olursam Dukana geçicem ya da dukan karatay karışımı yapıcam.dün dukan testi yaptım,15 Haziran 66 kg olurmuşum,bakalım nasip,göreceğiz

canim diyet yaparken duraksamalar normal ama diyet degistirmekde iyi gelebilir,eger karatay diyetine geri döndügünde kötü etkilemiycekse degistirebilirisn ama dukan yapacaksan dukani sonuna kadar götürmeni tavsiye ederim cünkü dukan yaptiktan sonra baska diyete özelliklede karataya gecersen alirsin gibi geliyor bana

hafta sonu sayim oluyormuydu?

dukandan karataya geçmeyi düşünmedim aslında ama dukan karatay karışımı yapabilirim belki diye düşündüm.
h.sonlarının sayımı yapılmıyor

:5 4:[video=youtube;FEe1-RAeJiA]http://www.youtube.com/watch?v=FEe1-RAeJiA&feature=related[/video]

ama canim dukanla karatay arasinda daglar var ,en basiti dukanda hersey yagsiz omali,karatyda herseyin dogali diyor

mesela şöyle yapabilirim;yağ miktarını minumumda tutup,yediklerimin miktarlarını da dukana göre ayarlayabilirim.bilmiyorum......bakalım bir cuma gelsin de,inşallah mutlu olacağım sonuçlarla karşılaşırım.çünkü diyetimi çok severek yapıyorum

ins canim ya madem seviyosun bence hic bulasma elbet yine verirsin eskisi gibi duraksamalar cok normal

tamam canım yaparım en kısa zamanda.Teşekkürler.Kocayı pazara gönderdim pırasa yokmuş pazarda sebzelerde ateş pahasıymış.havaların soğuması böyle yaptı sanırım

evet geçen haftada öyleydi bizim pazarda et alır gibi sebze alıyoruz yahuu

ohh süpersin canım bu azim sende olduğu sürece bizde burda olduğumuz müddetçe seni yaza kadar çıtır yaparız el birliğiyle

sağolasın güzel yürekli arkadaşım

bu arada gelişmeleri yazarmısın özelden merak içindeyimde

saphıracım bende karatayla veremedim biliyosun hemde kaçamak yapmadığım halde gerçi ben ne yaparsam yapayım artık çok zor veremiyorum ama
seninde bünyen alıştımı acaba :26: du bakalım kaçamksız yaparsan bu hafta anlarız durumu

safişcim bu arada şu eldivenin yapım aşamalarını çektim inşlh açıklayıcı olur yarın karşılaşınca msn den göndereyim unutmadan

nasıl yani sarımsağı öylece yutuyomusun ay çok merak ettim şimdi ee deneyelim mideyi rahatsız etmezse

alkışş sana kocaman bravo istikrarının devamını diliyorumm

yaa bişeyler olduda bu benim iznimemi geldim gündüz geçmiş yaptım iki üç sayfa atlamıştım bişeylermi kaçırdım yoksa döküldünmü canım ayyy ben yokkenmi bidee

suyu gayet bol miktarda içiyorum canım bikaçgündür su içmeye bile fırsatım olmamıştı normalde 2.5 3litre içerim ben

bidene bakalım bir hafta belki aradaki şoklar falan metobolğizmanın yavaşlamasına sebep olmuş olabilirmi iki hafta sadece karatay dene bence sonuçlardan memnun kalmazsan sonra şekil değiştirirsin

iyi geceler safişim ben izinli olduğum günler dışında muhakkak mönümü paylaşıyorum bakkk buda senin gözünden kaçıyo şekerrr

menü paylaşımı............

safişcim güzel oldu canım hem hafif hem lezzetli ben eccik tuzlu yapmışım
yanında sarımsaklı yoğurtla servis ettim güzel oldu

afiyet olsuuun....

menü paylaşımııı..........afiyetolsuun

menü paylaşımı.......

boşver canım sen yüzmene bak kimseyi takmaaa...menü de çook güzel yoğurt veya ayran ekleyebilirsin....

sen de iyi ki varsın canım...........

menü paylaşımı.........

ben ce canım duraksama olabilir kilon yerleşir daha iyi 2 hafta dene en az hemen vazgeçme düzeninden.....

ay bu arada kürklenmişim

:5 4:[video=youtube;FEe1-RAeJiA]http://www.youtube.com/watch?v=FEe1-RAeJiA&feature=related[/video]

teşekkürleeer.........

safişcim bu arada şu eldivenin yapım aşamalarını çektim inşlh açıklayıcı olur yarın karşılaşınca msn den göndereyim unutmadan

tamam canım inş. görüşürüz......

Gunaydin fistiklar...
ben bugun biraz asik suratliyim..hafta sonundan beri felaket bas agrisi var bende..dun gecmisti
ama bugun kalktigimda oda benle kalkti..gunlerdir uyuyamiyorum..gec saatlere kaliyorum..
annemler guluyor hayirdir asikmi oldun niye gozune uyku girmiyor diye..ama birsey dusundugumde yok aslinda
mal gibiyim resmen..birazdan makyajin arkasina saklanicam

bugunku menum:

Sabah: 2 dilim ekmek,2 yumurta..azicikta becel yag (kolestrol dusurucu)

ogle: 1 dilim ekmek, yagsiz surme peynir..

aksam: bilmiyorum simdilik..eve gecince bakicam..

2lt su icmeyi dusunuyorum..ve bugun insallah 1 saat yurumeyi...sporsuuz olmuyorrrr

Elimden geldiği kadar devam edeceğim yüzmeye inşallah okullar açılana kadar fazlalıkların birazı gitse bile çokk mutluu olacağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…