Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çokkkk geçmişşşş olsunnn: baş ağrısı kötü birşeyyy gerçektennn İstersen yatmadan önce bir su bardağı ıhlamır iç baya rahatlatıooo bende denemiştim yazın işe yaradı... Ama sürekli böyleysennn vücuduna uyku eğitimi vermelisinn zor oluyor ama biz hastalara yapınca bir haftada çözülüyordu

saol bitanem...aslinda cok sik olmazdi ama haftasonundan beri..ilk defa bukadar uzun surdu..
uyku egitimi derken salisscim??

ben gecmise bakim birazz

Son düzenleme:

saol bitanem...aslinda cok sik olmazdi ama haftasonundan beri..ilk defa bukadar uzun surdu..
uyku egitimi derken salisscim??

ben gecmise bakim birazz

şöyle oluyo diyelim ki hasta her gün gece 3 de yatıo biz onu bir sonraki günn 1 de yatağa alıyoruz(eğer birde yattığı halde üçe kadar hala dönüosa yarım ***** verioruz doktorun önerisiyle çünkü kafasına birşey takıo anlamına gelio:)sonra bir sonraki gün 12, sonra 11 de yatağa alıyoruz.. Genellikle ****** verdikten bir sonra uykuları düzene giriyor.Çünkkü bu uyku sorunları bi başlayınca vücut alışıo ben yazınn uykusuzluğa kaptırmıştım kendimi bir ay boyunca 3 den önce yatmadım tabii kafama taktığım şeylerde vardı sonra 1 adet ****** ve 1 hafta uyku eğitimiiylee kurtardım durumu

Son düzenleyen: Moderatör:
ablam sen niye dönmüyon takima

:

al ver al ver takımı kötü etkiliyorum diye huzursuz oluyorum canım ben şu sıralarda bazı sıkıntılarım var sabır edip bekliyorum bakalım rabbim ne zaman aydınlığa çıkaracak eee böyle oluncada hiç bişe umrumda olmuyor ama yasommm( kulakları çınlasın meyve sana böyle derdi) çok pis gaza geldim dün itibarıyla istikrarlı giderim inşallah

slm arkadaşlar dünkü yediklerim
sabah 1 dilim tb ekmeği,3 zeytin,1kk ezine peynir ve 1 hş yumurta...
öğleyin...1 kase arpa sehriye çorba yedim..ve 1 muz
akşam 1 kase tarhana çorba,fırında tavuk(5 but)ve 4 kaşık bulgur pilavı ve cacıkk...
sonra da 1 portakal yedim..
kızlar ben başta karatayla başlamıştım ama ben kurallara bağlı kalamıyorum sanırım ruhum asiii:)şimdi karataın esas kurallarını gene aklımdan çıkarmadan evdene varsa yasaklılara çok yaklaşmadan vermek istiyorum kilolarımı inşaaallh:)

kapalı buz gibi bir istanbul sabahından sıcacık bir gün aydınlığı sizin olsun canlarım

ayy çok marjinalmi oldu nedir

geçmiş olsun kırmızım uykusuzluk çok fena birşey bende uykumu alamayınca birde erken kalkınca başım ağrır bazen birde açlıktan ağrıyo o ayrı

ben ***** sabahları alıyorum kahvaltıdan sonra ayaklarımda strese bağlı egzama varda o yüzden doktorum bıraktırmıyo

ama bende bi kaç gün üst üste uyuyamamıştım gece aldım bi tane baktım birde kesmiycek bi tane daha aldım bi uyudum 12 saat uyumuşum

bu gece bende sürekli uyandım öksürmekten birde uyudukça kabuslar gördüm karşı aprtmanda kürtler topluluğu var ( anam şimdi aramızda kürt olan vardır yanlış anlaşılma olmasın ama bunlar acayip bir şeyler yazmakla ifade edemem )
sabaha kadar kavga ettim onlarla gece gece sinirlerimi bozdular elimi öyle bi yumruk yapmışımki uyandım elim acıyo sıkmaktan

1 menü paylaşımı...........

hayırlı olsun canım inş. çabuk adapte olursun işine...hangi alandasın....bakıcı işi halloldu mu......

teşekkürler canımm inşallah....
çocuğu bir akrabama emanet etmeye karar verdim canım.. evi yakın bildiğim insan bana güven veriyor tekrar baştan yeni bir insanı tanımaya çalışmaktansa diye öyle karar verdimm... ben eve birisi gelsin istemiştim ama olmadı ne yazıkki...
teşekkürler cevabın için canımm.... koşubandı bende de var yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça...
doğum iznim bitti canım işbaşı zamanı...sağol teşekkürler....
süpersin canımmm... hadi bakalımm devammm....
bildiğin yoldan şaşma derim ben saphıramm.. ya da hemen vazgeçme... diyet yaparken duraksamalar olduğunu duyuyoruz hep... gelişmeleri bekliyorumm bakalım nasıl olcakk...
ay bu arada kürklenmişim
o ne ki hayırlı olsunn anlamadım ama...
saphıracım bu arada teşekkür ederim kk da satış yapmak hiç aklıma gelmemişti topiği açtım bakalım

http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/495912-70lerden-firlamis-eldivenler.html#post22567846
hayırlı olsunn canomm...
günaydın canımm...
başağrın geçiçi bi durumdur inşallah.. yoksa çekilir dert değil...

afiyet olsun şekerr...

seni çokkkk iyi anlıyorum kendimi apartmanda gurbetçi kimin görüyorum:)......... eldivenlere bakıyordum çok güzeller eline sağlık

dün ne çok yazışmışsınız yaww okuyana kadar 1 saat geçti .. dur bide cevap yazayım dedimm saat kaç oldu çocuk uyandı beni bekliyor karnını doyurayımm şimcik...

Cidii misinnn yaa o kadar ****** içip 12 saat mi uyudun? ben var yaa sadece yarım içmiştim üç gün uyudum demekki her bünyede farklı etki edio

herkes siki basladi..insallah bu hafta guzel sonuclar alacagizz
kızlaar menü paylaşımlarını bekjliyoruummm
dun unuttum bugun ekledim safisimmm
oyle valla..annemlerde oyle..laptoptayken gulsem..anliyorlar..topikte oldugumu...cok guzel bir bagimiz var allaha sukurr
safişcim güzel oldu canım hem hafif hem lezzetli ben eccik tuzlu yapmışım
yanında sarımsaklı yoğurtla servis ettim güzel oldu
ayy bayilirim samirsakli yogurda..bende bir denim hafta sonu
inşallahh yaa bende bu sefer kendime güveniyorumm ailem de sağolsun bakalım bu sefer ne olacak die bekliyorrr ama annem çok destekçii sağolsun baya yardımcı oluo bana garipsesede
canim yaa..anne iste..benim son defa diyete baslamamda annem sayesinde..110 kiloyum diye nasil aglamisti..o gunu asla unutmam...kendimden cok onu uzdugum icin yikilmistim..ve tabikide sonradan bu topik...ilk zorlandim adapte olmayi..cikmayi cok dusundum..ozaman kaptan sorunumuz vardi..ama sonrada hersey duzeldi..ve neredeysee sonuna geliyorum artikk
eminim almissindir canim..bizleride haberdar et...insallah guzel notlarla gecmissindir
bu super bir baslangicccc...artik emin oll senin icinde hersey degisecek..ama olumlu yonde..eminim tekrar okula baslayana kadar birkac kilo ekside olursun..hele saphira gibi olursa..2 haftada 6 kilo verirsin insallah..bu baslangic icin guzel bir sonuc
sende iyi varsin bitanem..aramiza tamamen dondugunu gormek super...gonul isleri bize gore degil ins ikimizde bu hafta iyi bir sonuc aliriz nilosum..cumaya bakalim ne olacak:18::18:
canim benim...booyle dusunme..belki bir hafta baska bir diyet yap..belki daha iyi gelir..ben kendi diyetimde ekmeksizlikten biktim..simdi daha yavas vericem kilo belki ama ekmegin yerini birsey tutmuyor yaw..eminim cumaya iyi sonuc alacaksindir..onca kiloyu verdin..ve vermeyede devammm
saphıracım bu arada teşekkür ederim kk da satış yapmak hiç aklıma gelmemişti topiği açtım bakalım

http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/495912-70lerden-firlamis-eldivenler.html#post22567846

superr hayirli kazanclar aysenim... yaptigin eldiven gercekten cok guzeldi

seni çokkkk iyi anlıyorum kendimi apartmanda gurbetçi kimin görüyorum:)......... eldivenlere bakıyordum çok güzeller eline sağlık

allahtan ben doğma büyüme aynı mah deyim sadece evlenince cadde değişimi oldu..fakat aprtmandakilerle inerken çıkarsak karşılşsak bile bir kişisi hariç selam bile vermezler nerden düştüm bu aprtmana bilmiyorum

sağol canım

Cidii misinnn yaa o kadar atarax içip 12 saat mi uyudun? ben var yaa sadece yarım içmiştim üç gün uyudum demekki her bünyede farklı etki edio

benim bünya alışık canom antidepresanlara birde normaldede günde bir tane içtiğim için olsa gerek banamısın demedi ama şöyle diyim ilk almaya başladığımda uytuyodu şimdi tık yok

sağol canım benim

pek umudum yok valla saphıra söylemeseydi öyle bir yerin varlığından bile haberim yoktu benim

saphiram bende kürklenmek istiyorum aklımda bi kaç haftadır

Son düzenleme:
günaydınnnn şekerlerrr......kar yağıyor bizim buralarda....çayımı alıp kar izliycem az sonra...çayın yanına da ne ysem acaba...kahvaltı yapmadım daha...ayyy iştahım yok hiçbişiy yiyesim yok dermişimhani böyle bazı insanların iştahı olmaz hiç..hatta yemek yemeyi bile unuturlar ya...benim hiç aklımdan çıkmıyor desem yeridir...

günaydın canım

ohh se nerdeydin canım biz burda kara hasret kaldık bu akşam yağacakmış ama karla karışık yağmur şeklinde o da bi işi yaramaz

sen kahvaltı tabagını hazırla al yanına çayını ohh karı izlerken kahvaltı keyfi yap

bende şimcik bir kahve keyfi yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…