Gunaydin fistiklar...
ben bugun biraz asik suratliyim..hafta sonundan beri felaket bas agrisi var bende..dun gecmisti
ama bugun kalktigimda oda benle kalkti..gunlerdir uyuyamiyorum..gec saatlere kaliyorum..
annemler guluyor hayirdir asikmi oldun niye gozune uyku girmiyor diye..ama birsey dusundugumde yok aslinda
mal gibiyim resmen..birazdan makyajin arkasina saklanicam
bugunku menum:
Sabah: 2 dilim ekmek,2 yumurta..azicikta becel yag (kolestrol dusurucu)
ogle: 1 dilim ekmek, yagsiz surme peynir..
aksam: bilmiyorum simdilik..eve gecince bakicam..
2lt su icmeyi dusunuyorum..ve bugun insallah 1 saat yurumeyi...sporsuuz olmuyorrrr
Çokkkk geçmişşşş olsunnn:baş ağrısı kötü birşeyyy gerçektennn İstersen yatmadan önce bir su bardağı ıhlamır iç baya rahatlatıooo bende denemiştim yazın işe yaradı... Ama sürekli böyleysennn vücuduna uyku eğitimi vermelisinn zor oluyor ama biz hastalara yapınca bir haftada çözülüyordu
saol bitanem...aslinda cok sik olmazdi ama haftasonundan beri..ilk defa bukadar uzun surdu..
uyku egitimi derken salisscim??
ben gecmise bakim birazz
ablam sen niye dönmüyon takima
:
şöyle oluyo diyelim ki hasta her gün gece 3 de yatıo biz onu bir sonraki günn 1 de yatağa alıyoruz(eğer birde yattığı halde üçe kadar hala dönüosa yarım ***** verioruz doktorun önerisiyle çünkü kafasına birşey takıo anlamına gelio:)sonra bir sonraki gün 12, sonra 11 de yatağa alıyoruz.. Genellikle ***** verdikten bir sonra uykuları düzene giriyor.Çünkkü bu uyku sorunları bi başlayınca vücut alışıo ben yazınn uykusuzluğa kaptırmıştım kendimi bir ay boyunca 3 den önce yatmadım tabii kafama taktığım şeylerde vardısonra 1 adet ****x ve 1 hafta uyku eğitimiiylee kurtardım durumu
1 menü paylaşımı...........
hayırlı olsun canım inş. çabuk adapte olursun işine...hangi alandasın....bakıcı işi halloldu mu......
teşekkürler cevabın için canımm.... koşubandı bende de var yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça...Canımsınnnn,teşekkür ederim,inan ki Nev de seni çok sevdiCanım sporla ilgili soruna gelince;ben günde 5 dk ile başladım spora.Koşu bandım var evde,onunla yürüdüm.Gün gün 1'er dk arttırdım.Beyni ürkütmemiş bedenimi afallatmamış oldum bu şekilde.Zamanla arttırdım.Şu an yarım saat yapıyorum günde.İnan ki bünye yavaş yavaş arttırınca farketmiyor bile,tv nin karşısında yapıyorum nasıl geçtiğini anlamıyorum.Ama eğer spor aletin yoksa leslie tavsiye ederim,ya da tuba özay'ın fitnesse videolarını,gerçekten keyifle yapılıyor nasıl geçtiğini anlamıyor insan.
Canım ne işine başlıyorsun,inşallah herşey gönlüne göre olur,dualarımız seninle
süpersin canımmm... hadi bakalımm devammm....Herkeseee slmmm karatayımınnn ilkk günüüü süperrr geçtiiiii kızlarrrrr
öncelikle bugünn sizeee yazamadımmmmçünkü pc bozulduu akşama yetişsin diyee tamirciyeee yalvardımmm resmennn:)
bugünnnn karatay listesine elimden geldiğince uymaya çalıştımm. veee korktuğum gibi acıkmadımmm çokk fazlaa..
illkk günümmm çok rahat geçtiii birazdan yaptıklarımı görünce şaşıracaksınızben bile bu kadarını beklemiyodum
Menü
Bıdırım
1.öğün:09:00: 2 adet haşlanmış yumurta,1 çay bardağı ceviz, 4 adet kuru kayısı,avuç içi kadar beyaz peynir,15 adet yeşil zeytin
2. Öğün:13:00: bol soğanlı ,sirkeli, limonlı piyaz, bolll salataaa vee brokoli haşlaması
ara öğün:1 adet ayva, 4 adet kuru kayısı, biraz ceviz
3. Öğün00: 4 adet köfte,bol salata , az brokoli haşlaması
Sıvı:1,5 litre su
Spor:evtttt ennn güzelll kısımmmm bugün öğleden sonraa tam 40 dakika tempolu yüzdümmm ve 40 dakika yürüdüm otobüse binmedim
Bu yüzme kısmı çok güzell olduuu:) hem çalıştığım havuzdaki personel hemde arkadaşlarım çok şaşırdı 3 senedir o havuzda çalışıyorum ama beni suda gören olmadı beni mayoyla görenler biras garipsedi işin aslı ende kendimi baya garipsedim az kaldı vazgeçiyordum ama sonra kendimi motive edip atlaadımm suyaaa tabii cankurtaranları öğütledim gözünüzü benden ayırmayın boğulurum dieehh yıllardır suya girmiomm birde derinlik 5 metre olunca korku tavan olmuştu ama allahtan sorun olmadı
bildiğin yoldan şaşma derim ben saphıramm.. ya da hemen vazgeçme... diyet yaparken duraksamalar olduğunu duyuyoruz hep... gelişmeleri bekliyorumm bakalım nasıl olcakk...arkadaşlar ben de çok ilginç bir his oluştu ve bu durum beni üzüyor,sizinle de paylaşığ fikirlerinizi almak istiyorum.biliyorsunuz ben karatay diyeti yapıyorum normalde ama ara hızlandırmak ve motive olmak amaçlı,özellikle kaçamak sonraları şok diyetler uyguladım hep.Şimdi o şok diyetlerde çok az kalori aldığım için fazlaca kilo verildiğini farkındayım ve bu durum çok güvendiğim karatay diyetimle ilgili şüpheye düşmeme sebep oldu.Biliyorsunuz miktar ve kalori hesabı yapılmayan bir diyet,doyana kadar yiyorum.Bu durumda sanki bu zamana kadar bu diyetle kiloları veren ben değilmişim gibi,kilo veremeycekmişim gibi geliyor bana.o yüzden cuma gününden itibaren neredeyse 0 kaçamaklı bir şekilde karatay diyetimle deneme yapıyorum.Önümüzdeki cuma,bildirim günümüzde bakalım nasıl sonuçlar olacak.İnşallah üzüleceğim gibi olmaz,inşallah vermiş olurum.Cumadan beri tartılmıyorum,cumaya kadar tartılmayacağım da.Herhangi bir şok diyet uygulamadan verebildiğim günlerimi özledim,sanki veremez oldum karatayla ya..sizce böyle bir şey olabilir mi?Eğer bu cuma kilo verememiş olursam Dukana geçicem ya da dukan karatay karışımı yapıcam.dün dukan testi yaptım,15 Haziran 66 kg olurmuşum,bakalım nasip,göreceğiz
o ne kiay bu arada kürklenmişim
hayırlı olsunn canomm...saphıracım bu arada teşekkür ederim kk da satış yapmak hiç aklıma gelmemişti topiği açtım bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/495912-70lerden-firlamis-eldivenler.html#post22567846
günaydın canımm...Gunaydin fistiklar...
ben bugun biraz asik suratliyim..hafta sonundan beri felaket bas agrisi var bende..dun gecmisti
ama bugun kalktigimda oda benle kalkti..gunlerdir uyuyamiyorum..gec saatlere kaliyorum..
annemler guluyor hayirdir asikmi oldun niye gozune uyku girmiyor diye..ama birsey dusundugumde yok aslinda
mal gibiyim resmen..birazdan makyajin arkasina saklanicam
bugunku menum:
Sabah: 2 dilim ekmek,2 yumurta..azicikta becel yag (kolestrol dusurucu)
ogle: 1 dilim ekmek, yagsiz surme peynir..
aksam: bilmiyorum simdilik..eve gecince bakicam..
2lt su icmeyi dusunuyorum..ve bugun insallah 1 saat yurumeyi...sporsuuz olmuyorrrr
slm arkadaşlar dünkü yediklerim
sabah 1 dilim tb ekmeği,3 zeytin,1kk ezine peynir ve 1 hş yumurta...
öğleyin...1 kase arpa sehriye çorba yedim..ve 1 muz
akşam 1 kase tarhana çorba,fırında tavuk(5 but)ve 4 kaşık bulgur pilavı ve cacıkk...
sonra da 1 portakal yedim..
kızlar ben başta karatayla başlamıştım ama ben kurallara bağlı kalamıyorum sanırım ruhum asiii:)şimdi karataın esas kurallarını gene aklımdan çıkarmadan evdene varsa yasaklılara çok yaklaşmadan vermek istiyorum kilolarımı inşaaallh:)
bu gece bende sürekli uyandım öksürmekten birde uyudukça kabuslar gördüm karşı aprtmanda kürtler topluluğu var ( anam şimdi aramızda kürt olan vardır yanlış anlaşılma olmasın ama bunlar acayip bir şeyler yazmakla ifade edemem )
sabaha kadar kavga ettim onlarla gece gece sinirlerimi bozdular elimi öyle bi yumruk yapmışımki uyandım elim acıyo sıkmaktan
ben ataraxı sabahları alıyorum kahvaltıdan sonra ayaklarımda strese bağlı egzama varda o yüzden doktorum bıraktırmıyo
ama bende bi kaç gün üst üste uyuyamamıştım gece aldım bi tane baktım birde kesmiycek bi tane daha aldım bi uyudum 12 saat uyumuşum
herkes siki basladi..insallah bu hafta guzel sonuclar alacagizzslm güzeller sabah gene çok yorgun uyandım kalktım evi temizledim yavruyu uyuttum hemen aktım buraya hepimizin dieti patlamış geçen hafta onu anladım yazılanlardan hadin toparlanalım ben bugün sıkı yönetime geçtim artık sporada ağırlık vercem söz veriyorum en az 30 dk yapcam hergün
dun unuttum bugun ekledim safisimmmkızlaar menü paylaşımlarını bekjliyoruummm
oyle valla..annemlerde oyle..laptoptayken gulsem..anliyorlar..topikte oldugumu...cok guzel bir bagimiz var allaha sukurrEvvveeettt haftanın açışı kaptandan geliyor...Bol kalorisiz bir haftada benden size gelsin
Geldim tabi gelmem mi.Eşim bile alıştı.Biraz fazla takılırsam laptoba hemen takımdakilerlemi konuşuyorsun diyor
Nevin yazdıklarını okuyunca bende öyle hissettim valla
ayy bayilirim samirsakli yogurda..bende bir denim hafta sonusafişcim güzel oldu canım hem hafif hem lezzetli ben eccik tuzlu yapmışım
yanında sarımsaklı yoğurtla servis ettim güzel oldu
canim yaa..anne iste..benim son defa diyete baslamamda annem sayesinde..110 kiloyum diye nasil aglamisti..o gunu asla unutmam...kendimden cok onu uzdugum icin yikilmistim..ve tabikide sonradan bu topik...ilk zorlandim adapte olmayi..cikmayi cok dusundum..ozaman kaptan sorunumuz vardi..ama sonrada hersey duzeldi..ve neredeysee sonuna geliyorum artikkinşallahh yaa bende bu sefer kendime güveniyorummailem de sağolsun bakalım bu sefer ne olacak die bekliyorrr ama annem çok destekçii sağolsun baya yardımcı oluo bana garipsesede
eminim almissindir canim..bizleride haberdar et...insallah guzel notlarla gecmissindirsınav sonuçları bu hafta açıklanabilirr hocalar toplanıp karar vereceklermişş ama hoca sen geçersinn dedii:)
Bu arada bu ilk günümü burada geçiremedim çünkü pc bozuldu ilk günden önce pc bana kazık attı:
bu super bir baslangicccc...artik emin oll senin icinde hersey degisecek..ama olumlu yonde..eminim tekrar okula baslayana kadar birkac kilo ekside olursun..hele saphira gibi olursa..2 haftada 6 kilo verirsin insallah..bu baslangic icin guzel bir sonucHerkeseee slmmm karatayımınnn ilkk günüüü süperrr geçtiiiii kızlarrrrr
öncelikle bugünn sizeee yazamadımmmmçünkü pc bozulduu akşama yetişsin diyee tamirciyeee yalvardımmm resmennn:)
bugünnnn karatay listesine elimden geldiğince uymaya çalıştımm. veee korktuğum gibi acıkmadımmm çokk fazlaa..
illkk günümmm çok rahat geçtiii birazdan yaptıklarımı görünce şaşıracaksınızben bile bu kadarını beklemiyodum
Menü
Bıdırım
1.öğün:09:00: 2 adet haşlanmış yumurta,1 çay bardağı ceviz, 4 adet kuru kayısı,avuç içi kadar beyaz peynir,15 adet yeşil zeytin
2. Öğün:13:00: bol soğanlı ,sirkeli, limonlı piyaz, bolll salataaa vee brokoli haşlaması
ara öğün:1 adet ayva, 4 adet kuru kayısı, biraz ceviz
3. Öğün00: 4 adet köfte,bol salata , az brokoli haşlaması
Sıvı:1,5 litre su
Spor:evtttt ennn güzelll kısımmmm bugün öğleden sonraa tam 40 dakika tempolu yüzdümmm ve 40 dakika yürüdüm otobüse binmedim
Bu yüzme kısmı çok güzell olduuu:) hem çalıştığım havuzdaki personel hemde arkadaşlarım çok şaşırdı 3 senedir o havuzda çalışıyorum ama beni suda gören olmadı beni mayoyla görenler biras garipsedi işin aslı ende kendimi baya garipsedim az kaldı vazgeçiyordum ama sonra kendimi motive edip atlaadımm suyaaa tabii cankurtaranları öğütledim gözünüzü benden ayırmayın boğulurum dieehh yıllardır suya girmiomm birde derinlik 5 metre olunca korku tavan olmuştu ama allahtan sorun olmadı
sende iyi varsin bitanem..aramiza tamamen dondugunu gormek super...gonul isleri bize gore degilGülüm ben de bu hafta kaçamak yapmadım,6'lara değelim artıkkkkkkkkkkkBide haftalardır 1. liğe hasret kaldık,yazalım artık takımımızın adını en tepelereeeee
Canım benim,hepinize çok teşekkür ederim.İyi günde,kötü günde dedikleri bu olsa gerek.İyi ki varsınız
canim benim...booyle dusunme..belki bir hafta baska bir diyet yap..belki daha iyi gelir..ben kendi diyetimde ekmeksizlikten biktim..simdi daha yavas vericem kilo belki ama ekmegin yerini birsey tutmuyor yaw..eminim cumaya iyi sonuc alacaksindir..onca kiloyu verdin..ve vermeyede devammmarkadaşlar ben de çok ilginç bir his oluştu ve bu durum beni üzüyor,sizinle de paylaşığ fikirlerinizi almak istiyorum.biliyorsunuz ben karatay diyeti yapıyorum normalde ama ara hızlandırmak ve motive olmak amaçlı,özellikle kaçamak sonraları şok diyetler uyguladım hep.Şimdi o şok diyetlerde çok az kalori aldığım için fazlaca kilo verildiğini farkındayım ve bu durum çok güvendiğim karatay diyetimle ilgili şüpheye düşmeme sebep oldu.Biliyorsunuz miktar ve kalori hesabı yapılmayan bir diyet,doyana kadar yiyorum.Bu durumda sanki bu zamana kadar bu diyetle kiloları veren ben değilmişim gibi,kilo veremeycekmişim gibi geliyor bana.o yüzden cuma gününden itibaren neredeyse 0 kaçamaklı bir şekilde karatay diyetimle deneme yapıyorum.Önümüzdeki cuma,bildirim günümüzde bakalım nasıl sonuçlar olacak.İnşallah üzüleceğim gibi olmaz,inşallah vermiş olurum.Cumadan beri tartılmıyorum,cumaya kadar tartılmayacağım da.Herhangi bir şok diyet uygulamadan verebildiğim günlerimi özledim,sanki veremez oldum karatayla ya..sizce böyle bir şey olabilir mi?Eğer bu cuma kilo verememiş olursam Dukana geçicem ya da dukan karatay karışımı yapıcam.dün dukan testi yaptım,15 Haziran 66 kg olurmuşum,bakalım nasip,göreceğiz
saphıracım bu arada teşekkür ederim kk da satış yapmak hiç aklıma gelmemişti topiği açtım bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/495912-70lerden-firlamis-eldivenler.html#post22567846
seni çokkkk iyi anlıyorum kendimi apartmanda gurbetçi kimin görüyorum:)......... eldivenlere bakıyordum çok güzeller eline sağlık
Cidii misinnn yaa o kadar atarax içip 12 saat mi uyudun? ben var yaa sadece yarım içmiştim üç gün uyudumdemekki her bünyede farklı etki edio
herkes siki basladi..insallah bu hafta guzel sonuclar alacagizz
dun unuttum bugun ekledim safisimmm
oyle valla..annemlerde oyle..laptoptayken gulsem..anliyorlar..topikte oldugumu...cok guzel bir bagimiz var allaha sukurr
ayy bayilirim samirsakli yogurda..bende bir denim hafta sonu
canim yaa..anne iste..benim son defa diyete baslamamda annem sayesinde..110 kiloyum diye nasil aglamisti..o gunu asla unutmam...kendimden cok onu uzdugum icin yikilmistim..ve tabikide sonradan bu topik...ilk zorlandim adapte olmayi..cikmayi cok dusundum..ozaman kaptan sorunumuz vardi..ama sonrada hersey duzeldi..ve neredeysee sonuna geliyorum artikk
eminim almissindir canim..bizleride haberdar et...insallah guzel notlarla gecmissindir
bu super bir baslangicccc...artik emin oll senin icinde hersey degisecek..ama olumlu yonde..eminim tekrar okula baslayana kadar birkac kilo ekside olursun..hele saphira gibi olursa..2 haftada 6 kilo verirsin insallah..bu baslangic icin guzel bir sonuc
sende iyi varsin bitanem..aramiza tamamen dondugunu gormek super...gonul isleri bize gore degilins ikimizde bu hafta iyi bir sonuc aliriz nilosum..cumaya bakalim ne olacak:18::18:
canim benim...booyle dusunme..belki bir hafta baska bir diyet yap..belki daha iyi gelir..ben kendi diyetimde ekmeksizlikten biktim..simdi daha yavas vericem kilo belki ama ekmegin yerini birsey tutmuyor yaw..eminim cumaya iyi sonuc alacaksindir..onca kiloyu verdin..ve vermeyede devammm
superr hayirli kazanclar aysenim... yaptigin eldiven gercekten cok guzeldi
günaydınnnn şekerlerrr......kar yağıyor bizim buralarda....çayımı alıp kar izliycem az sonra...çayın yanına da ne ysem acaba...kahvaltı yapmadım daha...ayyy iştahım yok hiçbişiy yiyesim yok dermişimhani böyle bazı insanların iştahı olmaz hiç..hatta yemek yemeyi bile unuturlar ya...benim hiç aklımdan çıkmıyor desem yeridir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?