Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

daha önce görmediğimmmi olduu....40 yaşında karıyım gözlerimde iyi görmüyo zatiii....:18:

menü paylaşımıı.....

aman pek de hamaratmış takımımın kızlarııı..senin avatar ne oldu canııım....

muzlu pasta ve banyolu böreğin tarişfini istiyorum acileen....

menü paylaşımı........

menü paylaşımı........

canım haşlanmış yemene gerek yook ki bulgurla kapuska yapabilirsin..yada salatasını...

Siz söyleyince farkettim yanlışlıkla kaybettim avatarımı galibaa gerçektenn yokk

iyi aksamlar arkadaslar ,
grubunuza dahil olmak istiyorum insallah
1-2 sorum olacak baslikla ilg.
her gün yediklerimizi yazip ,cumadan cumaya ne kadar kilo kaybimiz oldugunumu yazacagiz buraya

iyi aksamlar arkadaslar ,
grubunuza dahil olmak istiyorum insallah
1-2 sorum olacak baslikla ilg.
her gün yediklerimizi yazip ,cumadan cumaya ne kadar kilo kaybimiz oldugunumu yazacagiz buraya

ah canım sanırım bi yanlışlık yapmışım ..çok üzgünüm seni davet ettim ama listemiz doluymuş...gerçekten çok üzgünüm..ben de +90 a yazıyorum ordan geçtim takıma ....affına sığınıyorum..ama herzaman yazabilirsin yine de takımımıza yer boşalınca dahil de olabilirsin..benim hatam çok özür diliyoruum hakkını helal et...

Son düzenleme:

aynen öyle canım görmüyosun mönülerimi neyse barıştık

sevgili kaptnlarım siz bunu okurken ben çok uzaklarda olucam ya kayrayı uyutuyo yada kendime ninni söylüyo olucam beni arayın peşime düşün hatta beni taciz edin hıhıhı akşam akşam canım sıkıldıda

buarada kaptanlar nevde kk ya girememmiş hata veriyomuş oda face yazmış onuda söylim haberiniz ola izinli sayın kuzucukları hadin ii geceleeeerrrr öptüm hepinizi kıslarrr

muzlu rulo pasta

hamur için
4 yumurta
4 kaşık şeker
4 kaşık un
1 kbrtma tozu

kreması için
3 bardak süt
3 tepeleme kaşık un
6 kaşık şeker
1 yumurta sarısı

içi için 2 muz

üzeri için krem şanti

önemli noktası önce bir tutam tuz atıp robotta yumurta beyazlarını köpük gibi oalana kadar çırpıyoruz sonra yavaş yavaş sarıları ekliyoruz
şeker un hepsini kaşık kaşık bi yandan çırparken kbrtm tozu sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yayıyoruz
o pişerken kremasını yapıyoruz tüm malzemeleri karıştırıp

kek pişince sıcak sıcak rulo yapıp üzerine nemli bez örtüyoruz ki soğuyunca kırılmasın şeklini alsın
kremayı sürüyoruz muzları yerleştirip rulo yapıyoruz buzdulabında bekletiyoruz servis etmeden bi saat önce krem şantisini yapıp sürüyoruz tadını daha iyi alıyor

banyolu börek

yufkayı serip sana yağı eritip sürüyoruz fırçayla sonra bi kat daha yufka serip yağlıyoruz 4 e bölüyoruz
peynirimizi koyup rulo yapıyoruz ince olmuycak rulolar
sonra buzdolabında beklettiğimiz buzlu suyu bi kaba koyuyoruz börekleri bunun içine atıyoruz 15 dk bekletiyoruz
suyunu börekleri hafif sıkarak herhangi bir tepsiye alıyoruz buzdolabında 1 2 saat bekletip sonra tepsiye dizip üzerine yumurta sarısı ve çörekotu

çıtır çıtır hemde su böreği tadında oluyo

anam gece gece yazdıklarıma bakın

hasretim yeşil mercimek salatasını sormuşsun

bir bardak yeşil mercimeği haşalayıp süzüyoruz

bir bardka bulguruda kısır yapar gibi ıslatıyoruz bi kenarda

bi tane havucu tüm haşlıyoruz süzüp küp küp doğruyoruz

ekliyoruz tüm malzemelri sonra taze nane maydonoz taze reyhan küçük küçük yeşil soğan isteğe bağlı (salatalık turşusu küçük küçük mısır konserve bezelye haşlanmış )

sonra zeytinyağı limon tuzunu ekleyip karıştırıyoruz

estagfirullah canim ne hakki..
olur öyle sorun degil yer acilinca haber verirsiniz insallah

Herkese günaydınlarrr..
Bugünde ben baş ağrısıyla kalktım çünkü hastalanan babam sabaha kadar uyutmadı bizii Allahım erkekler hiç büyümeyen kocaman bebeklere benziyorllar. Grip:2: olunca öleceğini sanan başka bir canlı türü olabbilir mi acaba? Büüüüüüüüüüüüüüütüüüün gece onu pışpışladık. doktora da gitmez ömrü hayatında bizi zor uykusuz geler beklior. :18::18::18::18:

Gittin mi büyük gideceksin…
Ayrılık bile gurur duyacak seninle…
Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek…
Gölgen bile kalmayacak ardında…
Gittin mi onurunla gideceksin; haklıysan gidecek
gitmişsen dönmeyeceksin…

* Can Yücel

selam fıstıklar...saferancım ve kırmızıcım dün akşam benim nette sorun vardı bağlanamadım bir türlü..yoğun kar yağışından oldugunu söyledi eşim..o yüzden msg sayımı tamamlyamadım dün

ben de nireye hemşerim dedim birden.....

ellerine sağlık şeker haftasonu ablam 2 günlüğüne geliyor antalyadan pazar kahvaltı ve sonrası için denemeyi planlıyoruuum....

ayşenim izninle ben de bi ekleme yapiim..bu tarife yeşil mercimek ve bulgur yerine..börülce..manş fasülyesi..haşlanmış mantar...haşlanmış tavuk...gibi malzemelerden birini de ekleyerek değişik salatalar yapabilkirsiniiz..

estagfirullah canim ne hakki..
olur öyle sorun degil yer acilinca haber verirsiniz insallah

anlayışın için sağol canım..herzaman bekleriz...

sen varsın ya sana güveniyordur kesin...

:26:

tama canım olur öyle şeyler...

günaydııııın.............

buyrun yeşil cayaaaa....................

bi resmi kabul etmiyor yaa...

tesekür ederim canim
babana gecmis olsun canim ins bi an önce iylesirde sizde kurtulursunuz uykusuzluktan :)

hepinize günaydin

menüüü......

sabah....

2 yumurta kk

peynir 1kk

kuru domates 5-6 parça

zeytin 10 adet

kuru elma 5-6 parça

ceviz 10 adet

süt yarım bardak

bool yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…