daha önce görmediğimmmi olduu....mönümüde yazayım
kahvaltı:
1bardak şekersiz çay
1dilim tb ekmek
kk peynir
4zeytin
yarım domates,salatalık
öğlen:
1portiyon meyva salatası
akşam:
pazı kavurma
4 kaşık yoğurt
iki litre su
bak safişim bunuda farketmezsen bozuşucaz heaaa bende nazar bocuğu istiyorumm
Bu arada sitede yaptığımız şeyleri de sergileyeceğimiz alanlar varmış ben bir adet yelek ördüm. Şimdide yeni bir cekete başlayacağım ama annem salı sallanır diye başlattırmadı o da bitsin sizlerle paylaşmak istiyorumm örgüü yapmaya bayılıyorum. insan çok dinleniyor gerçkten üretmek de başka zzevkk. Kafası çok meşgul herkese tavsiye ederim:)
eşimle gezmeye diye dışarı çıktık aman yarabbim ne soğuk ne soğuk gözlerimin içi üşüdü resmen :18::18:
eşim dedi sen iyice hasta olucan gitmeyelim marketlere uğrayıp eve döndük
yulaf ezmem bitmişti bi eksiklik hissediyodum bütünleştimeve geldim kereviz salatasını yaptım muzlu rulo pastayı yaptım
yarınki menümüde yazayım
kereviz salatası
yeşil mercimekli enfes salata
banyolu börek
meşhur poğaçalarımdan
muzlu rulo poğaça
yeter zannımca
bugünki menümüde yazayım daha giremem
[1] Pirinç Pilavı 0.2 PORSİYON 65.2
[2] Ayva 200 gr 126
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[5] Tavuk Köfte 1 PORSİYON 215
[6] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[7] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[8] Simit 1 ADET 275
Toplam : 1236.8 kal.
Menü
Bıdırım
1.öğün09)2 haşlanmış yumurta,10 adet zeytin,4-5 adet kuru kayısı, bir çay bardağı ceviz,el ortası kadar beyaz peynir
2. Öğün13)1 tabak barbunya yemeği,2 bardak ayran,biraz haşlanmış lahana(haşlamaları ekmeksiz yerken çok zorlanıyorum
Ara öğün :1 adet mücver(yengemi kırmamak için) çok az ceviz 2 adet kuru kayısı
3. Öğün:)tavada balık, bol salata
Sıvı:1.5lt
Spor:50 mekik (dün çok yorulmuşum bugün yürüyüşe bile çıkamadım
daha önce görmediğimmmi olduu....40 yaşında karıyım gözlerimde iyi görmüyo zatiii....:18:
menü paylaşımıı.....
aman pek de hamaratmış takımımın kızlarııı..senin avatar ne oldu canııım....
muzlu pasta ve banyolu böreğin tarişfini istiyorum acileen....
menü paylaşımı........
menü paylaşımı........
canım haşlanmış yemene gerek yook ki bulgurla kapuska yapabilirsin..yada salatasını...
iyi aksamlar arkadaslar ,
grubunuza dahil olmak istiyorum insallah
1-2 sorum olacak baslikla ilg.
her gün yediklerimizi yazip ,cumadan cumaya ne kadar kilo kaybimiz oldugunumu yazacagiz buraya
daha önce görmediğimmmi olduu....40 yaşında karıyım gözlerimde iyi görmüyo zatiii....:18:
menü paylaşımıı.....
menü paylaşımı........
menü paylaşımı........
canım haşlanmış yemene gerek yook ki bulgurla kapuska yapabilirsin..yada salatasını...
neyse genede işin içinden sıyrılmayı başarmışsın bende severim mücveri allahtan bizde bende dahil kimse yapmayı bilmez zaten ben kilo aldıracak ne varsa hepsine bitiğim
hiç ilgilenmediğimden dikkatimi çekmemiş bile bak nerde kozmateik zayıflama topiği var ben ordayım
ben yüzüm için doktora giderken hamfendi bende karaciğer yağlanması olmacını söyledi tahlil yapmadan sonra bitkisel bişeyler kullanmıştım sonra onu kullandığım halde yüksek çıkmıştı odönemde saçım yüzüm okadar yağlanırdıki anlatamam şimdilerde daha dengeli
bir banyolu börek
iki muzlu rulo poğaça nedir açıklamasını yapsana
buarada diete girdiğimden beri bir hamur işi yapasım varki anlatamam sırf yerim die yapmıyorum kociş şikayetçii
afiyet olsun canımmm
menü paylaşımıı.....
menü paylaşımı........
menü paylaşımı........
ah canım sanırım bi yanlışlık yapmışım ..çok üzgünüm seni davet ettim ama listemiz doluymuş...gerçekten çok üzgünüm..ben de +90 a yazıyorum ordan geçtim takıma ....affına sığınıyorum..ama herzaman yazabilirsin yine de takımımıza yer boşalınca dahil de olabilirsin..benim hatam çok özür diliyoruum hakkını helal et...
sevgili kaptnlarım siz bunu okurken ben çok uzaklarda olucam ya kayrayı uyutuyo yada kendime ninni söylüyo olucam beni arayın peşime düşün hatta beni taciz edin hıhıhı akşam akşam canım sıkıldıda
buarada kaptanlar nevde kk ya girememmiş hata veriyomuş oda face yazmış onuda söylim haberiniz ola izinli sayın kuzucukları hadin ii geceleeeerrrr öptüm hepinizi kıslarrr
muzlu rulo pasta
hamur için
4 yumurta
4 kaşık şeker
4 kaşık un
1 kbrtma tozu
kreması için
3 bardak süt
3 tepeleme kaşık un
6 kaşık şeker
1 yumurta sarısı
içi için 2 muz
üzeri için krem şanti
önemli noktası önce bir tutam tuz atıp robotta yumurta beyazlarını köpük gibi oalana kadar çırpıyoruz sonra yavaş yavaş sarıları ekliyoruz
şeker un hepsini kaşık kaşık bi yandan çırparken kbrtm tozu sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yayıyoruz
o pişerken kremasını yapıyoruz tüm malzemeleri karıştırıp
kek pişince sıcak sıcak rulo yapıp üzerine nemli bez örtüyoruz ki soğuyunca kırılmasın şeklini alsın
kremayı sürüyoruz muzları yerleştirip rulo yapıyoruz buzdulabında bekletiyoruz servis etmeden bi saat önce krem şantisini yapıp sürüyoruz tadını daha iyi alıyor
banyolu börek
yufkayı serip sana yağı eritip sürüyoruz fırçayla sonra bi kat daha yufka serip yağlıyoruz 4 e bölüyoruz
peynirimizi koyup rulo yapıyoruz ince olmuycak rulolar
sonra buzdolabında beklettiğimiz buzlu suyu bi kaba koyuyoruz börekleri bunun içine atıyoruz 15 dk bekletiyoruz
suyunu börekleri hafif sıkarak herhangi bir tepsiye alıyoruz buzdolabında 1 2 saat bekletip sonra tepsiye dizip üzerine yumurta sarısı ve çörekotu
çıtır çıtır hemde su böreği tadında oluyo
anam gece gece yazdıklarıma bakın
hasretim yeşil mercimek salatasını sormuşsun
bir bardak yeşil mercimeği haşalayıp süzüyoruz
bir bardka bulguruda kısır yapar gibi ıslatıyoruz bi kenarda
bi tane havucu tüm haşlıyoruz süzüp küp küp doğruyoruz
ekliyoruz tüm malzemelri sonra taze nane maydonoz taze reyhan küçük küçük yeşil soğan isteğe bağlı (salatalık turşusu küçük küçük mısır konserve bezelye haşlanmış )
sonra zeytinyağı limon tuzunu ekleyip karıştırıyoruz
estagfirullah canim ne hakki..
olur öyle sorun degil yer acilinca haber verirsiniz insallah
Herkese günaydınlarrr..
Bugünde ben baş ağrısıyla kalktımçünkü hastalanan babam sabaha kadar uyutmadı bizii Allahım erkekler hiç büyümeyen kocaman bebeklere benziyorllar. Grip:2: olunca öleceğini sanan başka bir canlı türü olabbilir mi acaba? Büüüüüüüüüüüüüüütüüüün gece onu pışpışladık. doktora da gitmez ömrü hayatında bizi zor uykusuz geler beklior. :18::18::18::18:
Gittin mi büyük gideceksin
Ayrılık bile gurur duyacak seninle
Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek
Gölgen bile kalmayacak ardında
Gittin mi onurunla gideceksin; haklıysan gidecek
gitmişsen dönmeyeceksin
* Can Yücel
:26:
selam fıstıklar...saferancım ve kırmızıcım dün akşam benim nette sorun vardı bağlanamadım bir türlü..yoğun kar yağışından oldugunu söyledi eşim..o yüzden msg sayımı tamamlyamadım dün
tesekür ederim canimhasretim yeşil mercimek salatasını sormuşsun
bir bardak yeşil mercimeği haşalayıp süzüyoruz
bir bardka bulguruda kısır yapar gibi ıslatıyoruz bi kenarda
bi tane havucu tüm haşlıyoruz süzüp küp küp doğruyoruz
ekliyoruz tüm malzemelri sonra taze nane maydonoz taze reyhan küçük küçük yeşil soğan isteğe bağlı (salatalık turşusu küçük küçük mısır konserve bezelye haşlanmış )
sonra zeytinyağı limon tuzunu ekleyip karıştırıyoruz
babana gecmis olsun canim ins bi an önce iylesirde sizde kurtulursunuz uykusuzluktan :)Herkese günaydınlarrr..
Bugünde ben baş ağrısıyla kalktımçünkü hastalanan babam sabaha kadar uyutmadı bizii Allahım erkekler hiç büyümeyen kocaman bebeklere benziyorllar. Grip:2: olunca öleceğini sanan başka bir canlı türü olabbilir mi acaba? Büüüüüüüüüüüüüüütüüüün gece onu pışpışladık. doktora da gitmez ömrü hayatında bizi zor uykusuz geler beklior. :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?