Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cumaya yüzün gülcek desene....emeklerinin karşılığını alıcaksın canım merak etmee...

geldim safisimm..bugun aksamciyim ondan gec geldim..ama burdayim sohbet ederiz ucumuzz artik..kizlarda yok madem onlari cekistirelim..gecmise sonra bakarim

sen geldin ben çıkıcam yaa...

ben bi arkadaşa gidicem ama 7 den sonra burdayım bi yere kaybolma hee...

safisss, kayraa ben geldim siz sustunuz..nereye kayboldunuz..gelinnnnnn

yemek yetiştirmeye çalışıyorum kız..

menü süpeer....

biyere gitcem ymek yapıyorum ondan kayboldum eşim yok 2 gündür izmitte akşam kaynatalım toplaşında yaa..

tüm erkeklerrr böyle sanırım birde kadınlara nazlı derler ben ona kızıyorum asıl erkekler hasta oluncaa kadınlardan bin beter oluyorlar canımm

bencede oyle canim, yoksa damlarlardi..demekki net sorunlari hala devam ediyor..umarim cabucak gelir...sohbet ederizz azcik

Valla yaa bu zenginnn kocaların da nesli tükendii galibaa şimdiikii zamanda bulmak zor:) hatta bu aralar karılarını çalıştırıp kendileri oturan kocalar popüler

kolay gelsin canim,,,, neler yapcan bakamm...belkim canim ceker gelirim..enistede yokmus yayilirim koltuga

gercekten cok dogru salissim...bizim bir hatamizda bu..bende dengesiz yatanlardanim..herzaman enaz 7 saat uyuyamiyorum hep eksik..ama bugun 12de yatip sabah 8 gibi kalkmaya calisicam..insalla duzene sokarim
ben aksam 10 da yattim sabah 8 de kalktim ama uykum var yine ben cok uyuyorum ya az da uyusam cokda veya kararindada uyyusam hep uykum var pöfffff
bende bu aralar hic doyamiyorum hasretim..dengem bozuldu ondanmi..kilolar azaldi ondanmi bilmem
ohhh bizim topik hamarat kadinlarla dolu..safisim ve aysenimde el isi yaparlar hep...benimde cokk hosuma gidiyor..ama vaktim olmadigindan hic bakmadim..sizi boyle duydukca bendemi baslasam diyorum..
kaptanlarım saphira nın neti sorunluymuş face yazmış izinli sayın demiş kırmızım haberin olsunn
saol canim haber veridigin icin..bende gordum msjlarini..ama bugun icin birsey gormedim daha:26::26:

AAyy Allah korusunn yaaa düşünseneee akşama kadar çalışmışız eve gelmişizzz adam koltukta oturuyor kucağında lap top yemek yokk her yer darmadağınn

tahtaya vur kiz allah korusunnnn..ben benim gibi her isi yapacak birini istiyorum...arkasindan kosturucam calisicam birde eve gelip evde hizmet...oggg..ama su bir gercek erkekler bayanlardan daha sansli bu dunyadaa

tahtaya vur kiz allah korusunnnn..ben benim gibi her isi yapacak birini istiyorum...arkasindan kosturucam calisicam birde eve gelip evde hizmet...oggg..ama su bir gercek erkekler bayanlardan daha sansli bu dunyadaa

Şu kadın erkek eşitsizliği yok mu:) ama şimdiki erkekler babalarımıza göre biraz daha iyi onlar daha yardımcı :) inşallah iyilere düşerizz :) Allah kalbimize göre versin ne diyeyimHer ne kadar şu ana kadar bulamamış olsamda dünyada herkesin bir ruh eşi var bence

selamlar canlarım bugün girmeye hiç fırsatım olmadı misafirlerim gitti mutfaga girmeden bakayım dedim çünkü 2 saat sonrada teyzemler gelecek kalmaya yemek yapmam lazım

bugün yediklerim

sabah

bir kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesiyle

öğle
bir küçük meşhur poğaçamdan yedim tadına bakayım hemde ilaç içicem diye

misafirlerle beraber
5 6 kaşık yeşil mercimek salatası
4 kaşık kereviz salatası
bir çatal ucuda pastamın tadına baktım

2.posta misafirlerle beraber sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum veya yine salatalardan kaşıklarım

cumaya eksi çıkmam lazım karnımda bi boşluk hissediyorum ama tartılmadım bakalım yarında dikkat edersem gitsin kilolar

ben daha giremem kızlar beni izinli sayın lüptennn

Gerçekten dene bence vücudunu daha verimli kullanabilirsin böylece insan çok az da uyusa çok fazla da uyusa verimli olamıyor en iyisi kararı bulma canımBirden değil ama yarımşar saat bile erken yatsan hergün düzene giriyor vücut

1.öğün:sabah : bir el ortası kadar beyaz peynir,10 adet zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 4 adet kuru kayısı, 1 çay bardağı ceviz

Ara öğün: 1 küçük portakal

2. Öğün:bir tabak barbunya,1 tabak tup-havuç salata

Ara öğün::26::26::26:3 kaşık kısır, 1 gözlemenin 1/4 ü:26::26::26ayşee teyzeminnn yoğunn ısrarlarıı püfff)

3. Öğün:4 adet köfte ve bol salata hazırladım

Sıvı:1 litre oldu bugün pek içemedim ama akşam bol yeşilçay ve su içerim

Spor:30 dakika pazara kadar hızlı tempo yürüdüm

kolay gelsin canim,,,, neler yapcan bakamm...belkim canim ceker gelirim..enistede yokmus yayilirim koltuga

akşam yemeğine sulu köfte tavuk suyuna bulgur pilavı yaptım buyur gel canıım.....yalnız yayılamıcaz çünkü bizim ki geliyomuş bastı bizi...

menü paylaşımı ....

menü paylaşımı ........

menüler çok iyi gidiyor canım ....kaçamak fazla olmamış kısır serbes zaten kepekli olsa daha iyi de....

hadi gelin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kimse yok bugun..herkestemi net sorunu var acaba:26::26:

ben geldim şeker de herüf geliyomuş yaa gelene kadar burdayııım....

menüüü2

öğle...

sütlü kayfe

biraz peynir

yoğurt

akşam...

az bulgur

köftelerden

yoğuurt...

tekrar düzene kavuşmak çok iyi gldii....

afiyet olsun safisim..bayilirim sulu kofteye agzim sulandi resmen kirk yilin basi gelim keyif yapak dedik oda enistenin erken donecegi tuttu neyse birdahakine artik

dün akşam takım eksik sanıp +90 dan bir arkadaş davet ettim sonradan kafam dank etti gülüm...arkadaş daha önce 40 kilo vermişti sonra geri almış..ilk boş yerde onu çağırırız takıma...

dün akşam takım eksik sanıp +90 dan bir arkadaş davet ettim sonradan kafam dank etti gülüm...arkadaş daha önce 40 kilo vermişti sonra geri almış..ilk boş yerde onu çağırırız takıma...

evet safisim gecmiste gordum..ilk yer acilir acilmaz onu davet ederiz..masallah ne guzel vermis..niye geri almis??

İnşallah yarınn yineee yüzme ve yürüyüş planlıyorummm böylece kaçamağııı kapatırım inşallah bugün sabah tartıda 104 diye bir rakam gördüm ama inanmıyorum çünkü akşamları 105.5 oluyor sanırım bizim tartı bozukk bir tartı almam lasım sizce hangilerinden alayım şu digitaller nasıl bir fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…