selam kizlar ben geldim...
dun isten sonra akapunktura gittim..bukadar sik hastalaniyorum diye kontrol etti ve bana birseye alerjin var dedi
neye oldugunu bilmiyoruz tabiki...onun icinde kulagima bir igne batirdi..ama o cok sizladi..saga dondukce uyandim butun gece..
benim bu uykusuzluk hallarimde fazla oluyor artik
ama dun ekside ciktim..ekmek yememe ragmen..bende sastim..ama enaz suan 2 kiloluk odem tuttugumu soyledi...oda ekmekten
oldugunu..bir gun sirf yogurt yersem duzelecegini soyledi..bende yarin icin butun gun yogurt yemeyi dusunuyorum..ki cumaya guzel sonuc alalimben bir gecmise dalip hemen geliyorummm
geldim safisimm..bugun aksamciyim ondan gec geldim..ama burdayim sohbet ederiz ucumuzz artik..kizlarda yok madem onlari cekistirelim..gecmise sonra bakarim
salata yagsiz olurmu hic canim...bende zeytin yagli yiyorum..kizartma ve yemek icinde fistik yagsi kullaniyorum..diyetime gore..ama ton balikli salata yeyince ton baliktaki zeytin yagini kullaniyorum..yagsiz tdmi olur..zaten onca eziyet cekiyoruz bari biraz tad ekleyelim dimiiii
geldimm yettim safisimmm
gecmis olsun canim ya..haftasonundan beri cektim bende resmen hayatimdan bezdim..Allah sifani versin cok zor birsey
nen anlamadimki ben..bizim kizlar yaz olur disari atarlar kendilerini kis olur yine atarlar kendilerini..madem bukadar hareket varda..bizim fazlaliklar nerden geli..yooksam bize ait degilmi
safisss, kayraa ben geldim siz sustunuz..nereye kayboldunuz..gelinnnnnn
bugunku menum:
sabah:
2 dilim ekme,becel yag..yagsiz iki dilim peynir
ogle: 300gr yogurt, 1yk bal..ve icine bir bardak kirilmis ceviz
ara: 2 mandalina
aksama: salata ve firinda pismis tavuk dosu (100 gr)
daha cay icmedim..
ama toplam 2 lt su icmeyi hedefliyorum
eee nere gittiniz 5 dakka kaydım hemen yok olmuşsunuz
geçmiş olsun canım ödem halinde eksiysen genede helal sana
bende bayılıyoruum eğer araba kullanıyosan sen sevmezsin zaten ben evdeyimya gittiğim yerede taksiyle gidiyorum zaten trafik bana kalmıyo belki oyüzden sevbiyorumdur
vallahi hele yazın beni gören olmaz okadar dışarlardayım yani ama demekki dışardada boğaz boş durmamıuşşş
geldim geldimmm
afiyet olsun canım bende bugün bir bardak kiraz sapı içtim daha bitki çayımı içmedim suda çok içedim gideyim su içeyim biraz kızlar saphira ve nevin nette sorun vardı dün gözden kaçmasın durumlar bugün nedir bilmiyorum ama hala olmadıklarına göre hala sorun var dememkki
ayyy negüzelmiş yaww hemen kaydediyorum şekerrr
ayy çok tanıdık geldi aynı babam ve kocam bekarken babam nezaman hasta olsa kavga ederdik oda öyle grip olsa adam evrim değiştiriri utanmasa fasiyet yazardı hala dalga geçer benle hasta olunca gelde bak bana burnından getircem die işin kötüsü bide bu durumun farkında eşimde öyle şimdi allahtan hasta olmaz da evleneli 5 yıl oldu 3 kere grip oldu ama ondada birinde hastaneden kaçtık iğne yapcaklar die ikisindede ciddi kavga ettik okadar mızmızdır yanii
bende bugün böyleydim geri döndüm yattım
bende kiraz sapımı kaynattım koca bir bardak içiyorum yarın regli olcam artı çıkmak istemiyorum bu hafta
gene kimsecikler yokkk
doktor belki iğne vermez die kabul etmiştir baban canım geçmiş olsun umarım hemen geçer
ben hakiki zeytinyağını salatada kullanamıyorum çünkü ağır gelio sanırım alışmakla ilgili bi durum ama canım çekerse 1 tatlı kaşığı kadar sıvıyağ kullanıyorum bünyenin herşeye ihtiyacı olduğunu düşünenelerdenimm şeker hariç
bencede oyle canim, yoksa damlarlardi..demekki net sorunlari hala devam ediyor..umarim cabucak gelir...sohbet ederizz azcikeee nere gittiniz 5 dakka kaydım hemen yok olmuşsunuz
ben geldim kaybolmadim biryere
geçmiş olsun canım ödem halinde eksiysen genede helal sana
evet duyunca bende sevindim..ama dunden beri takilan igneden biraz rahatsizim..devam ederse tekrar gidicem birtane daha ekleyecekmis..delik desik oldu kulagim resmen
bende bayılıyoruum eğer araba kullanıyosan sen sevmezsin zaten ben evdeyimya gittiğim yerede taksiyle gidiyorum zaten trafik bana kalmıyo belki oyüzden sevbiyorumdur
bencede ondandir canim, hatta kucukken cok severdim..birde okula otobuslen giderdik..okadar cok yagsinki trafik felc olsun tatile ayrilalim isterdim..ahh genclik ahh
vallahi hele yazın beni gören olmaz okadar dışarlardayım yani ama demekki dışardada boğaz boş durmamıuşşş
geldim geldimmm
afiyet olsun canım bende bugün bir bardak kiraz sapı içtim daha bitki çayımı içmedim suda çok içedim gideyim su içeyim biraz kızlar saphira ve nevin nette sorun vardı dün gözden kaçmasın durumlar bugün nedir bilmiyorum ama hala olmadıklarına göre hala sorun var dememkki
sanada babanada gecmis olsun canim..ama erkekler hep ayni galiba,...benim babamda hasta olsa gulmekten yikilirim..bebekler gibi birkac saniyeye bir oyyy, ayy, oluyommm..birde ben guluyorum diye kizarama komik gorunuyor..bende sebek maymunu duramiyorum tabi,...Allah onlari basimizdan eksik etmesinnn
benim hafta icin halim hep bu bu gidisle kufuru bilmeyen ben kufurede baslicam cok zor geliyor valla calismak..bir zengin koca bulamadikki isi biraksak
anladim canim, saphirada dun bildirmisti giremedigini..elinizden olmayan sebebten dolayi..onemlu deguldurrr
cumaya yüzün gülcek desene....emeklerinin karşılığını alıcaksın canım merak etmee...
amin safisim amin...onca emek veriyoruz..karsiliginida alalim dimi..ya safiss..su deniz yildizinda banu varya 158 boyunda ve 45 kiloymus..dun ttden msj attim dogrumu diye..hani uzun goruyorsun inanamadim, cvp yazmis evet dogru..hatta 45 kiloyum ama beni gorenler fazla gorundugumu bile soyluyor..sastim kaldim...bendee 158 boyundayim ve fizigim onun gibi olsun istiyorum...45 dusmem gerekirse benimde yolum daha cokkk uzunnn
sen geldin ben çıkıcam yaa...
ben bi arkadaşa gidicem ama 7 den sonra burdayım bi yere kaybolma hee... tamam safisim..ben 9a kadar buradayim..sonra kapilari itle felan eve gec..baya sohbet ederiz
yemek yetiştirmeye çalışıyorum kız.. kolay gelsinnnn
menü süpeer....
biyere gitcem ymek yapıyorum ondan kayboldum eşim yok 2 gündür izmitte akşam kaynatalım toplaşında yaa..
Valla yaa bu zenginnn kocaların da nesli tükendii galibaa şimdiikii zamanda bulmak zor:) hatta bu aralar karılarını çalıştırıp kendileri oturan kocalar popüler
vallahi oyle..bize gelende evde oturan turden gelecek kesin
gercekten cok dogru salissim...bizim bir hatamizda bu..bende dengesiz yatanlardanim..herzaman enaz 7 saat uyuyamiyorum hep eksik..ama bugun 12de yatip sabah 8 gibi kalkmaya calisicam..insalla duzene sokarim
Canım gerçekten biz uykunun kıymetini bilmiyoruz dünyanın en uzun yaşayan insanlarına bakıldığına hep görülmüş ki gece erken yatıp sabah en geç gün doğarken kalkarlarmış. Ve en önemlisi gece biz uyurken beynimiz uyumuyor ve vücut için en yararlı hormonları salgılaması ve vücudun dinlenmeye geçmesi için emirler yağdırıyor mideye diyor salgılarını kes artık yiyecek yok, kaslara diyor kendini bırak artık hareket yok. Ama biz ne yapıyoruz gece 3 de yatıyoruz vucüt şaşırıyor dinlenmesi gerekiyor ama o da nesahip hala ayakta beyin hala tam gaz emire devam kaslar çalışıyor mide çalışıyor kalbin zaten ömür boyu dinlenmesi gibi durum yok hep bu koca makinelere kan yetiştirmek zorunda. Sonuç ne :STRES stres tüm hastalıkların bence en önemli kaynağı arkadaşlar vücüdumuzu strese sokuyoruz.sonra başımız ağrıyor tüm günümüz verimsiz geçiyor. Oysa fazladan bir günümüz daha var mı kimse bilemiyor.O sebepten mütevellit en geç 12 de uykuya dalıp en az 7 saat uyumalıyız ki fiziksel olarak sağlıklı olalım.Ne çok konuştum yaa
vee canım kayramin sende mutlaka kendine bu eğitimi uygula çok rahat edersin hem daha verimli olursun hem daha zindeben geçen yaz işte ibremi bozmuştum annem soruyordu napıon kızım saat daha 10 yatılır mı ? anne kendimi terbiye ediyorum deyince annem gülerken ölmüştü. arada sırada bedenlerimizi terbiye etmemiz gerekir tıpkı diyet yaparken olduğu gibi uyku konusundada terbiye gerekiyor bazen Bu arada yengem o korktuğum şeyi yapmamış:) kendisinin akla zara bi browni tarifi var çok ayrıntıya girmeyeyim ama benim irradem o sınavdan ömür boyu kalabilir
bende bu aralar hic doyamiyorum hasretim..dengem bozuldu ondanmi..kilolar azaldi ondanmi bilmemben aksam 10 da yattim sabah 8 de kalktim ama uykum var yine ben cok uyuyorum ya az da uyusam cokda veya kararindada uyyusam hep uykum var pöfffff
ohhh bizim topik hamarat kadinlarla dolu..safisim ve aysenimde el isi yaparlar hep...benimde cokk hosuma gidiyor..ama vaktim olmadigindan hic bakmadim..sizi boyle duydukca bendemi baslasam diyorum..Bu arada sitede yaptığımız şeyleri de sergileyeceğimiz alanlar varmış ben bir adet yelek ördüm. Şimdide yeni bir cekete başlayacağım ama annem salı sallanır diye başlattırmadı o da bitsin sizlerle paylaşmak istiyorumm örgüü yapmaya bayılıyorum. insan çok dinleniyor gerçkten üretmek de başka zzevkk. Kafası çok meşgul herkese tavsiye ederim:)
saol canim haber veridigin icin..bende gordum msjlarini..ama bugun icin birsey gormedim daha:26::26:kaptanlarım saphira nın neti sorunluymuş face yazmış izinli sayın demiş kırmızım haberin olsunn
AAyy Allah korusunn yaaa düşünseneee akşama kadar çalışmışız eve gelmişizzz adam koltukta oturuyor kucağında lap top yemek yokk her yer darmadağınn
tahtaya vur kiz allah korusunnnn..ben benim gibi her isi yapacak birini istiyorum...arkasindan kosturucam calisicam birde eve gelip evde hizmet...oggg..ama su bir gercek erkekler bayanlardan daha sansli bu dunyadaa
gercekten cok dogru salissim...bizim bir hatamizda bu..bende dengesiz yatanlardanim..herzaman enaz 7 saat uyuyamiyorum hep eksik..ama bugun 12de yatip sabah 8 gibi kalkmaya calisicam..insalla duzene sokarim
bende bu aralar hic doyamiyorum hasretim..dengem bozuldu ondanmi..kilolar azaldi ondanmi bilmem
ohhh bizim topik hamarat kadinlarla dolu..safisim ve aysenimde el isi yaparlar hep...benimde cokk hosuma gidiyor..ama vaktim olmadigindan hic bakmadim..sizi boyle duydukca bendemi baslasam diyorum..
saol canim haber veridigin icin..bende gordum msjlarini..ama bugun icin birsey gormedim daha:26::26:
kolay gelsin canim,,,, neler yapcan bakamm...belkim canim ceker gelirim..enistede yokmus yayilirim koltuga
menü paylaşımı ....selamlar canlarım bugün girmeye hiç fırsatım olmadı misafirlerim gitti mutfaga girmeden bakayım dedim çünkü 2 saat sonrada teyzemler gelecek kalmaya yemek yapmam lazım
bugün yediklerim
sabah
bir kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesiyle
öğle
bir küçük meşhur poğaçamdan yedim tadına bakayım hemde ilaç içicem diye
misafirlerle beraber
5 6 kaşık yeşil mercimek salatası
4 kaşık kereviz salatası
bir çatal ucuda pastamın tadına baktım
2.posta misafirlerle beraber sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum veya yine salatalardan kaşıklarım
cumaya eksi çıkmam lazım karnımda bi boşluk hissediyorum ama tartılmadım bakalım yarında dikkat edersem gitsin kilolar
ben daha giremem kızlar beni izinli sayın lüptennn
1.öğün:sabah : bir el ortası kadar beyaz peynir,10 adet zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 4 adet kuru kayısı, 1 çay bardağı ceviz
Ara öğün: 1 küçük portakal
2. Öğün:bir tabak barbunya,1 tabak tup-havuç salata
Ara öğün::26::26::26:3 kaşık kısır, 1 gözlemenin 1/4 ü:26::26::26ayşee teyzeminnn yoğunn ısrarlarıı püfff)
3. Öğün:4 adet köfte ve bol salata hazırladım
Sıvı:1 litre oldu bugün pek içemedim ama akşam bol yeşilçay ve su içerim
Spor:30 dakika pazara kadar hızlı tempo yürüdüm
hadi gelin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kimse yok bugun..herkestemi net sorunu var acaba:26::26:
akşam yemeğine sulu köfte tavuk suyuna bulgur pilavı yaptım buyur gel canıım.....yalnız yayılamıcaz çünkü bizim ki geliyomuş bastı bizi...
menü paylaşımı ....
menü paylaşımı ........
menüler çok iyi gidiyor canım ....kaçamak fazla olmamış kısır serbes zaten kepekli olsa daha iyi de....
ben geldim şeker de herüf geliyomuş yaa gelene kadar burdayııım....
dün akşam takım eksik sanıp +90 dan bir arkadaş davet ettim sonradan kafam dank etti gülüm...arkadaş daha önce 40 kilo vermişti sonra geri almış..ilk boş yerde onu çağırırız takıma...
akşam yemeğine sulu köfte tavuk suyuna bulgur pilavı yaptım buyur gel canıım.....yalnız yayılamıcaz çünkü bizim ki geliyomuş bastı bizi...
menü paylaşımı ....
menü paylaşımı ........
menüler çok iyi gidiyor canım ....kaçamak fazla olmamış kısır serbes zaten kepekli olsa daha iyi de....
ben geldim şeker de herüf geliyomuş yaa gelene kadar burdayııım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?