Benim de sanırım kapalı havadan bir kaç kitap buldum haftasonu almaya gideceğimBugün hiç keyfim yok
Dimi? Saçmaladım, o zaman çorba Diyeti yapayımHasta iken hayır tabi ki
Sağol kuzum başlicam yarın sabah. Yarınki sporu sabah erken yaparım perşembe zaten yapmam spor, sıkıntı olmaz o zamanİnersin rahat oldetoksdan da bu kadar tırsma olsa bana olurdu bir şey envai çeşit detokslardan
Vücut gerçekten arınıyor hafifliyor. Ben spor da yapmıştım, aslında detokslarda pek tavsiye edilmiyor spor.
Benden uzak dursun
Nevo sana emanet ben yokken buralarda ... eti de kemiği de senin
O daha mı lezzetli ne
B
bol aile Saadetleri sana aus oğlun eşinle ve kızınla
Biz bıraktığın gibi geveze ve tontiktoyuz
Yemeyeceksin tabiÖrnek menü kiskanma..dolma.yaptım ağzıma koymadim örnek. Al bak.yemek.nasıl yinir
Dayanacam inşallah canim zaten bu hafta spor yapamadim bari muz detoksu yapayim... tesekkurler canimmmm
Dayanabilirsen çok iyi sonuç alırsın tatlımmm
Kırmızılarda peek açmış
ben bu forumun ablalarından biriyim30 yaş sendromuna girdim sanirim
Merak etme aus yalnız bırakmam onu o ds biliyor nereye gitse ordayim meraklanma beybisi
Nevo sana emanet ben yokken buralarda ... eti de kemiği de senin
Hayırdır moralini ne yerine getirir ne yapmak seni mutlu ederNe 59 u 69 kapı da nerdeyseruhsal bir çöküntü yaşıyorum büyük çaplı
Basima vura vura çalışmayacak artık yeter vurduğunuz goccuk çocuğa vurmkta ne biskivit yedik sankiYemeyeceksin tabi
Düş yakamdanMerak etme aus yalnız bırakmam onu o ds biliyor nereye gitse ordayim meraklanma beybisi
Sen kilo veremezsin zatenBasima vura vura çalışmayacak artık yeter vurduğunuz goccuk çocuğa vurmkta ne biskivit yedik sanki
Hadi görüşürüzHadi uçtum ben
Yakanın kenesiyim düşmem kolay kolay bırak şu editörluğu kurtulDüş yakamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?