Ben bırakınca seni mi alacaklarYakanın kenesiyim düşmem kolay kolay bırak şu editörluğu kurtul
Sen verdiyen bende veririm.eksik yok çokça fazlam var dana gibiyimSen kilo veremezsin zaten
Ben mayısta dış gebelik geçirdim tedavisi 40 gün sürdü düşmesi çok uzun sürdü biraz da yorucu ama toparlandım kilomu ve psikolojimi de düzeltilince hersey iyi olacakAllah hayırlısını versin insallh dilediğin gibi olur
Benden daha iyisini bulmayacaklar sen bana devredeceksinBen bırakınca seni mi alacaklar
O zaman kuzu olana kadar diyettesinSen verdiyen bende veririm.eksik yok çokça fazlam var dana gibiyim
Benim yerimi sen dolduramazsinBenden daha iyisini bulmayacaklar sen bana devredeceksin
Uzun yolum var daha efkatlandim şişesi koydum.masaya yanına bir kadeh bittikçe doldurup iciyorum 1.5 litre hemdeO zaman kuzu olana kadar diyettesin
DeneyelimBenim yerimi sen dolduramazsin
30 yaş en güzel yaşlar keşke yine 30 olsam yeniden yasasam herseyi yeniden yapsam30 yaş sendromuna girdim sanirim
Ne içiyorsunUzun yolum var daha efkatlandim şişesi koydum.masaya yanına bir kadeh bittikçe doldurup iciyorum 1.5 litre hemde
İnşallah bu sefer olur tatlim allah hayırlısını versin hakkınızda ne iyiyse o olsunBen mayısta dış gebelik geçirdim tedavisi 40 gün sürdü düşmesi çok uzun sürdü biraz da yorucu ama toparlandım kilomu ve psikolojimi de düzeltilince hersey iyi olacak
İnşallah bu sefer olur tatlim allah hayırlısını versin hakkınızda ne iyiyse o olsunBen mayısta dış gebelik geçirdim tedavisi 40 gün sürdü düşmesi çok uzun sürdü biraz da yorucu ama toparlandım kilomu ve psikolojimi de düzeltilince hersey iyi olacak
Yaş kaç tatlim..30 yaş en güzel yaşlar keşke yine 30 olsam yeniden yasasam herseyi yeniden yapsam
Ödem yapacak birşey içmeNe olacak.suuuuuuuu
37Yaş kaç tatlim..
Pazarlık mı yapıyon kızMenüm
Kahvaltı
Menemen ( 2 yumurta, domates, yeşil biber, soğan)
2 dilim beyaz peynir
12 zeytin
Roka, dereotu
Domates salatalık
Akşam Yemeği
150 gr tavuk göğüs ızgara
Izgara karışık sebze( havuç, kabak, patlıcan, brokoli)
Salata
Yoğurt
Bir su bardağı fındık-ceviz-badem
Su: şu an 2 lt ye yakın uyuyana kadar umarım 2,5 yapabilirsem 3 yapacağım
Spor: dışarıda bu soğukta 1,5 saat yürüyüş yaptım. Hani soğukta olduğunu ihmal etmeyelim biraz fazladan puan verelim diyorum kaptancım
@MiuLegoWhiteblacklife malipina @nehirnil111
Bir araAy koptum buna ahahahahdayı çok mantıklı konuşuyo
Yesil cay icicem simdi de 2 kupa icsem pes pese cok mu olurYolculuk artı karbon balım yarın odem aticilara sarıl emi menü çok kötü degil
Eskisehir canimNereye çıktı inşallah mutlu günlerin geçer orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?